Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geldim balkon konuşmasınaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

Kızlar 1 yıllık bir süreçte bu harika takımda kaptanlık yaptım..

diyet günlüklerinde takılırken geldi Ausencia bana.. zaten ausu hep çok sevrdim ben hala da öyle.. muhabbetimiz vardı.. kaptanlıktan konu açılınca .. bir de austan gelince bu öneri.. ausuma hayır demem imkansız.. çok seviyorum zalımı.. o zamanlar da en başından beri 7. takımı tanırdım ben okurdum hep dışarıdan.. kızlar beni pek tanımazdı ama ben hemen herşeyi biliyordum.. dedim aus'a tamam.. ama aus gibi efsane bir kaptandan takım devralmak ve bu kadar kalabalık/aktif bir takım devralmak korkutmuştu başta.. düşünsenize.. dışarıdan pat diye gelip herkesin sevdiği aus yerine kaptanlık yapmak

daldım gitti ulen 7. takım akıntısına.. bu takımdaki kızlar sağolsun beni çok iyi karşıladılar.. ausum hep ama hep yardımcı oldu yanımda oldu kk da olduğu sürece.. zırt pırt özel mesajla kafasını çok şişirmiştim zamanında ama bana harika bir takım teslim ettiğini biliyordum, deneyimleyerek de yaşadım

1 yıl dile kolay epey de şey yaşadık.. ne fırtınalardan sağ çıktık çok şükür.. beni hep koruyup kolladınız siz , hep arkamda durdunuz, güç verdiniz, destek oldunuz, yeri geldi toplu atılmalara/banlara kadar gitti birlikteliğimiz.. ne ateşli takımız

ne güzel bi deneyim oldu sayenizde.. iyi ki siniz siz benim için..

en başta Ausencia ya bana bu takımı ve içinden harika dostluklar kazandırdığı için,

sonra Whiteblacklife begum75 nehirnil111 hepfit matematik61 işte bu kızlara.. bana yönetimde hep destek olup işimi çoooooooooook kolaylaştırdıkları için

sonra da size.. benimle yol aldığınız bana katlandığınız için

çooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim. çok seviyorum iyiki varsınız be!

ve malipina ya kaptanlık sorumluluğunu alabildiği için.. güzel kalplim..

benim kaptanlığımda kızlar bana yardımcı oldu.. şimdi devir senin devrin malim.. heeep ama heeep yanındayım! yanındayız!

harika bir kaptan olacaksın sağında solunda ardında hep biz olacağız. asla yalnız yürümeyeceksin (Liverpool sloganı mıydı bu )

çok seviliyorsunuz.. kocaman 1 yıl için teşekkür ederim her birinize..

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Huzurlarınızdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaptanlığımın en kıymetlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ÇİVİLİ SOPA'mııııııııııııııııııııı

malipina kaptana hediye ediyor bolca kullanmasını temenni ediyorum.. üzerinde kurumuş kanlar olabilir malim accuk temizlersin

İnsan bir etiket yapar eflal diye

Neyse be aus seni getirince gıcık olmuştum bu kim damdan düşer gibi diye ne bileyim bu kadar sevip uğruna banlar yiyeceğimi ihmal edersen bizi çok pis küserim sana

Sayende bir sürü kilo verdim ben. Desteğin olmasa cidden zordu benim için

kız paslı bu çivi

Gözüme soğan kaçtı
Gözlerim dolmadıki
Minnoşum bal böcüğüm benim
Cansın sen can
İnşallah layığıyla üstesinden gelirim kaptanlığın, seni utandırmam

canımın içi etiket yapmadım bilerek üzülen alınan olur.. Sen yerini biliyorsun

ben olsam ben de gıcık olurdum neyseki geçti bana kalanlar pek kıymetli.. ne ihmal etmesi kız.. daha çok gelirim ben

şu 1 hafta bi geçsin rahatlayayım da

Maliyi de sahipleneceğinizi, saygı duyacağınızı biliyorum kızlar..

Saygı verdiği emeğin karşılığını ona cumaları hediye etmek unutmayalım!! en çok öyle mutlu olur bir kaptan
yemin ederim malinin ilk haftası diye girdim bu detoks zımbırtısına.mide çeperlerim birbirine yapışır ama ben taze kaptanımın yüzünü yere eğdirmem

Biliyom ama trip atasım var

Tamam bekliyorum bu hafta geçsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…