Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim sadece başım ağrıyo eflal açlıkta sıkıntı yok.dayadım suyu dayadım suyu şarıl şarıl oh misss
Sen ilk kez yapıyorsun ya ondan ağrımıştır, bende atıştırma isteği var sürekli. Şu dukan derken aynen şır şır

Kuzum bakma sen mimuya boyuna göre kilosu fazla değil, hatun 180

malipina kuzucum bu cuma listeyi ben yaparım.. 2 haftalık liste olacak 2'ye bölünecek falan filan.. sen o liste ile başlama..

yayınladığımda favorilere eklersin emi.. sonraki haftalarda da sen yaparsın
Tamam kuzucum sen nasıl uygun görürsen

Gonlu güzel kaptan sadece 7. Takima degil 90 larada el attin,yardimci oldun, dususte oldugum bir donemde benim de elimden tutup kaldirdin,buraya davet ettin tesekkur ederim. Seninle kaptanliginda fazla vakit geciremedik,misal o civili sopandan dayak yiyemedim , bundan sonra burada kaynasiriz insallah.
Takimi cok guzel yonettigin buradaki dostluklardan ve aldiginiz birinciliklerden belli oluyor,demekki aldigin gorevi layikiyla yapan birisin bunun icin seni kutlarim,her aldigin yeni gorevlerde basarilar dilerim.
Gozunun arkada kalmayacagi bir kaptana da@malipina takimi devrettin,mutluluk ve guzellikler hep seninle olsun canim

Dur az ağlayayım Çok duygulandım Mium iyi ki kaptanımız oldun iyi ki tanıdık seni ve yola devam hep beraberiz emeklerin için her şey için esas biz teşekkür ederiz Gecen gündüzün hep burası oldu sinirlendirdik kızdırdık ama döndün sarıldın hakkını helal et emi hepimizin üzerine hakkın var Çok çok seviliyorsun

malipina Gelelim Malime sütçüme hayırlı olsun kuzum kaptanlığın inşallah çok güzel de yapacaksın inanıyorum her zaman yanındayız beni ihmal etme emi

Gecmis olsun dilekleri icin herkese tesekkurler

Ya kuzum biraz da mecburiyetten oldu.Oglum hasta olunca o olmasin ben olayim diye geciyo aklimdan ama dun aksam oglum agladi kalkamadim Allahim dedim yanlis dua ettim ben de olmayayim
Yok yok kımse hasta olmasn dun de ben oyleydm zor guc emzırdm.annem vardı da o baktı mınıge .yemek yaptı yoksa ımkansız dı

Yaa duygulandım amaaa ben burası harika bi takim ve sen harika bi kkaptandın miummm emeğine sağlık , hep burda bizimle oll malimizin de çok iyi bi kaptan olacağına eminim hepinizi iyiki varsiniz ve hep olun inşallah

Kaptanim yaa yemeğe soğanı yanlışlıkla acı soğan dogramisim fena gözüme gitti saka bı yana hakkını helal et kaptanim çok çok tşk ederim emeğin her zerresi icin
benim sadece başım ağrıyo eflal açlıkta sıkıntı yok.dayadım suyu dayadım suyu şarıl şarıl oh misss
bende sıkıntı yok şükür aynı suyu dayadim bende ama güzel geçiyor veeeee 3 paket daha hurma stokladim 101den aldım bulmuşken daha alacaktım da herifimden korktum hiç durmadan hurmami yiyecen der diye

Evet cnm genelde hergun yürüyorum normal bile olsa fırsat oldukça da leslie ama bu süreçte beni en iyi etkileyen akşam öğünlerimin saatini erkene çekmem oldu cnm.. verdikçe mutlu oluyor insann

benim de kilo alma sebebim akşam yemeği oldu... hiç yemezdim aus bana çok kızardı yemeğe başladım kilo aldım tabii sağlıksız yiyecekler de eklenince

Kuzum bakma sen mimuya boyuna göre kilosu fazla değil, hatun 180

boyum kadar kilom oldu nedense fazla yağlanmış gibi hissediyorum bu sefer koca bir göbek ile fazla saldım spor yapardım deli gibi o da yok artık ev işi vs derken halim kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…