Ay 1+1 de çok keyifli beeeeee temizlik yapacağın zaman hemen bitiyor ben anneme diyorum mis gibi 2 dakikada 2 oda bitiyor hooopppp miiissssAslında ben de zenginim 1+1 de yaşamak sadece keyif için
Bu nasıl bir konuşma böyle yaaaGeldim balkon konuşmasınaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Kızlar 1 yıllık bir süreçte bu harika takımda kaptanlık yaptım..
diyet günlüklerinde takılırken geldi @Ausencia bana.. zaten ausu hep çok sevrdim ben hala da öyle.. muhabbetimiz vardı.. kaptanlıktan konu açılınca .. bir de austan gelince bu öneri.. ausuma hayır demem imkansız.. çok seviyorum zalımı.. o zamanlar da en başından beri 7. takımı tanırdım ben okurdum hep dışarıdan.. kızlar beni pek tanımazdı ama ben hemen herşeyi biliyordum.. dedim aus'a tamam.. ama aus gibi efsane bir kaptandan takım devralmak ve bu kadar kalabalık/aktif bir takım devralmak korkutmuştu başta.. düşünsenize.. dışarıdan pat diye gelip herkesin sevdiği aus yerine kaptanlık yapmak
daldım gitti ulen 7. takım akıntısına.. bu takımdaki kızlar sağolsun beni çok iyi karşıladılar.. ausum hep ama hep yardımcı oldu yanımda oldu kk da olduğu sürece.. zırt pırt özel mesajla kafasını çok şişirmiştim zamanındaama bana harika bir takım teslim ettiğini biliyordum, deneyimleyerek de yaşadım
1 yıl dile kolay epey de şey yaşadık.. ne fırtınalardan sağ çıktık çok şükür.. beni hep koruyup kolladınız siz , hep arkamda durdunuz, güç verdiniz, destek oldunuz, yeri geldi toplu atılmalara/banlara kadar gitti birlikteliğimiz.. ne ateşli takımız
ne güzel bi deneyim oldu sayenizde.. iyi ki siniz siz benim için..
en başta @Ausencia ya bana bu takımı ve içinden harika dostluklar kazandırdığı için,
sonra @Whiteblacklife @begum75 @nehirnil111hepfit @matematik61 işte bu kızlara.. bana yönetimde hep destek olup işimi çoooooooooook kolaylaştırdıkları için
sonra da size.. benimle yol aldığınız bana katlandığınız için
çooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim. çok seviyorumiyiki varsınız be!
vemalipina ya kaptanlık sorumluluğunu alabildiği için.. güzel kalplim..
benim kaptanlığımda kızlar bana yardımcı oldu.. şimdi devir senin devrin malim.. heeep ama heeep yanındayım! yanındayız!
harika bir kaptan olacaksınsağında solunda ardında hep biz olacağız. asla yalnız yürümeyeceksin (Liverpool sloganı mıydı bu )
çok seviliyorsunuz.. kocaman 1 yıl için teşekkür ederim her birinize..
Yirim seniGeldim balkon konuşmasınaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Kızlar 1 yıllık bir süreçte bu harika takımda kaptanlık yaptım..
diyet günlüklerinde takılırken geldi @Ausencia bana.. zaten ausu hep çok sevrdim ben hala da öyle.. muhabbetimiz vardı.. kaptanlıktan konu açılınca .. bir de austan gelince bu öneri.. ausuma hayır demem imkansız.. çok seviyorum zalımı.. o zamanlar da en başından beri 7. takımı tanırdım ben okurdum hep dışarıdan.. kızlar beni pek tanımazdı ama ben hemen herşeyi biliyordum.. dedim aus'a tamam.. ama aus gibi efsane bir kaptandan takım devralmak ve bu kadar kalabalık/aktif bir takım devralmak korkutmuştu başta.. düşünsenize.. dışarıdan pat diye gelip herkesin sevdiği aus yerine kaptanlık yapmak
daldım gitti ulen 7. takım akıntısına.. bu takımdaki kızlar sağolsun beni çok iyi karşıladılar.. ausum hep ama hep yardımcı oldu yanımda oldu kk da olduğu sürece.. zırt pırt özel mesajla kafasını çok şişirmiştim zamanındaama bana harika bir takım teslim ettiğini biliyordum, deneyimleyerek de yaşadım
1 yıl dile kolay epey de şey yaşadık.. ne fırtınalardan sağ çıktık çok şükür.. beni hep koruyup kolladınız siz , hep arkamda durdunuz, güç verdiniz, destek oldunuz, yeri geldi toplu atılmalara/banlara kadar gitti birlikteliğimiz.. ne ateşli takımız
ne güzel bi deneyim oldu sayenizde.. iyi ki siniz siz benim için..
en başta @Ausencia ya bana bu takımı ve içinden harika dostluklar kazandırdığı için,
sonra @Whiteblacklife @begum75 @nehirnil111hepfit @matematik61 işte bu kızlara.. bana yönetimde hep destek olup işimi çoooooooooook kolaylaştırdıkları için
sonra da size.. benimle yol aldığınız bana katlandığınız için
çooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim. çok seviyorumiyiki varsınız be!
vemalipina ya kaptanlık sorumluluğunu alabildiği için.. güzel kalplim..
benim kaptanlığımda kızlar bana yardımcı oldu.. şimdi devir senin devrin malim.. heeep ama heeep yanındayım! yanındayız!
harika bir kaptan olacaksınsağında solunda ardında hep biz olacağız. asla yalnız yürümeyeceksin (Liverpool sloganı mıydı bu )
çok seviliyorsunuz.. kocaman 1 yıl için teşekkür ederim her birinize..
Bi temizlikçi var evetTemizliği biz yapmiyoz ki hizmetçi var
Otur dersine çalışmalipina kuzucum bu cuma listeyi ben yaparım.. 2 haftalık liste olacak 2'ye bölünecek falan filan.. sen o liste ile başlama..
yayınladığımda favorilere eklersin emi.. sonraki haftalarda da sen yaparsın
Gel ben batırayımValla içtim de ödem bana yapıştı hala şişik durumdayım balon gibi biri Bi iğne batıraydı iyiydi
Kuzum bana 180 boya 64 çok az geliyor ki ben zayıf severim :)benim de kilo alma sebebim akşam yemeği oldu... hiç yemezdim aus bana çok kızardı yemeğe başladım kilo aldım tabii sağlıksız yiyecekler de eklenince
boyum kadar kilom oldu nedense fazla yağlanmış gibi hissediyorum bu sefer koca bir göbek ile fazla saldım spor yapardım deli gibi o da yok artık ev işi vs derken halim kalmıyor.
yok yok şaka değil gayet gerçekAğlayabilir miyimm..
Böğüre böğüre salyalı sümüklü...
Beni ben yapan özüme döndüren vura vura diyete alıştıran düzenimi bozan buradan özelden 7 24 yardımcı olan ilk göz ağrım cnm çiçeğim güzelim@MiuLego hakkını helal et canım iyiki gelmişim seni sizi tanımışım.. O sopayı az yemedim o izler benim silmeyin sildirmem
Neysemalipina cnm şaka ile başladı ama kaptan oldun iyi de oldu hayırlı olsun cnm şaka değil dimi arttık
sen ihmal edilecek gadın mısınDur az ağlayayımÇok duygulandım Mium iyi ki kaptanımız oldun iyi ki tanıdık seni ve yola devam hep beraberiz emeklerin için her şey için esas biz teşekkür ederiz Gecen gündüzün hep burası oldu sinirlendirdik kızdırdık ama döndün sarıldın hakkını helal et emi hepimizin üzerine hakkın var Çok çok seviliyorsun
Eki Görüntüle 2183168
malipina Gelelim Malime sütçüme hayırlı olsun kuzum kaptanlığın inşallah çok güzel de yapacaksın inanıyorum her zaman yanındayız beni ihmal etme emi
O ilk taşı kim attı kuyuya acabayok yok şaka değil gayet gerçek
senO ilk taşı kim attı kuyuya acaba
şu stresimi bi atim yazıcam onu damalipina kaptan başarı hikayeni bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?