zümrüd kuzu yediklerinin miktarlarınıda yaz bi dahaki menülerine
@MiuLego mali kaptana yaptıklarının hesabını sorma günü geldiiii
Ölü taklidi yapacağım ben artıkGün intikam günüüü
arkamda olduğunu hissediyorum hippo
Hacı gezmesine geldik.. 6 hurma da burda yedim çay ile.. tazecikti valla.. tatlı meyve ikram ettiler ben hurmaları götürrdüm.. su ortalama 2 2lt olmuştur yatana kadar içerim daha.. spora halim yok yoldan geldim :))
beğenemedin miAHahahahahahaha hunisine gurban tatlılığa bak ya
Yaaaa olur mu maliciğim 2 leri görmeden asla mezun olamam 29 yapalım onu biz
Tüpüm bitti benim
seni adibeğenemedin mi
kaptanım ben sus
InşaAllah fitim70 i geçmeden git gel emi
Geçmiş olsun kuzummBen gidiom boğazım yanıyor, uyuyakalabilirim ilaç içicem. Gurultularimiza sahip çıkalım
Ben gayet açık yazmıştım oysa
Liste olmadan kilo veremiyorum
Liste sadece birinci olmak için uygulanan birşey değil sonuçta, kilo verebilsek burada ne işimiz var değil mi?
Ben en güzel kiloyu listede verdim
Ama burada olmuyorsada zorlamaya gerek yok bunu aus zamanında da demiştim ben.
Diyet ten kopmuş olmak
Kimseyi iradesiz tü kaka yapmaz
Zaten çok iradeli olsak kilo almazdım hiç birimiz
Pattes yemedim bi tabak yedim spor yapamiyomki nasi yapim 15 saat yol surdu kv lerdeyim mutfagi girdim yoldan gelir gelmez hala evde misafir cay modundalar bende sallana sallana bulasik yikiyomzümrüd kuzu yediklerinin miktarlarınıda yaz bi dahaki menülerine
kahvaltı güzel
öğle güzel
akşam da hafif (türlünün pattislerini yemiyoruz di mi)
su okey
spor zümrüd spor spor spor
burnun üstü yağlanmış hemen kilo vermen lazım
kahvaltı yok ama güne en azından incir 7zeytin yiyerek başlaman güzelMenü verim canım
Sabah 9.00
1 kuru incir 7 adet zeytin
Yeşil çay
Ara 11.30
Duble şekersiz türk kahvesi
Öğlen 13.00
5 adet ızgara köfte
Yeşillik salata tuzsuz
Ayran acı biber
Ara
Sade soda
Akşam 18.00
1 bardak süt 200ml.
3 hurma 2 ceviz
Akşam yemek yememek ve es geçmemek için çıkmadan bunlar elimin altındaydı yedim.
Su 3 litre oldu
Şimdi de rezene çayı içiyorum
Spor sadece 40 dk yürüyüş cnm
Yol yorgunuyum
Spor yapacak necalim de yok cnm
malipina
kemik aldırmıyoruz bizim işimiz yağlarlaKabuga kemiklerimi aldıracam
Geçmiş olsun kuzumm
Liste birinci olmak için uygulanan birşey değil kararını sen mi verdin banu? Kaptan veriyor diye biliyorum ben. Sonuçta tüm sorunluluk ve iş yükü onda. Ve bu takımın da liste mantığı en başından beri ortada. Bunu bilmiyor olamazsın.
Kimse kimseye tü kaka demedi bu yazdıkların da hiç yakışmadı.
Ha birincilik ya da doğrusu BAŞARI beklemeyen takımlar ve listeleri de var. Liste için başka takım doğru karar evet. Manttık doğru.
sizin için temizliğe de puan koydurucam 5 dksı 1 puanPattes yemedim bi tabak yedim spor yapamiyomki nasi yapim 15 saat yol surdu kv lerdeyim mutfagi girdim yoldan gelir gelmez hala evde misafir cay modundalar bende sallana sallana bulasik yikiyom
Yarin yuruyuse cikicam telafi edicem bugun yol yorgunlugu var bas donmesi oluyo bendesizin için temizliğe de puan koydurucam 5 dksı 1 puan
Ayy bu süper olur vallaa her halde listeler yıkılır kakilmislik kanımızda var sonuçtasizin için temizliğe de puan koydurucam 5 dksı 1 puan
Canım benim yaaPattes yemedim bi tabak yedim spor yapamiyomki nasi yapim 15 saat yol surdu kv lerdeyim mutfagi girdim yoldan gelir gelmez hala evde misafir cay modundalar bende sallana sallana bulasik yikiyom
Te Allahım yaaaaaPeki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?