3 gunluk gezmeye geldk ondada akraba ziyaretlerini kakaladilar sinirlerm bozuldu 15 saat yolu is guc yapmak icin cekmisimCanım benim yaa
Tm kaptanim 3gunu tamamlayacam inşallah birde menü verdikten sonra 1 saatte tempolu yürüyüş yaptim
pembikim yarın da yap sporunu
ama perşembe hafif spor olsun bu kadar yüklenmeki şişmesin
çok çok iyi olur vee hergun ev temizlerimsizin için temizliğe de puan koydurucam 5 dksı 1 puan
Yap yoookkemik aldırmıyoruz bizim işimiz yağlarla
Yol çok yoruyor canım sanami hazırlamışlar misafirleride3 gunluk gezmeye geldk ondada akraba ziyaretlerini kakaladilar sinirlerm bozuldu 15 saat yolu is guc yapmak icin cekmisim
Su akraba var onada git bunada gidin su otun bilmem neyide toplayin ardi arkasi gelmiyoYol çok yoruyor canım sanami hazırlamışlar misafirleride
beyinsiz karıyı napim benYap yoook
Yağ beynimde bar galiba aldıram mı
ex kaptana bir danışıciyim oluyo mu diyeAyy bu süper olur vallaa her halde listeler yıkılır kakilmislik kanımızda var sonuçta
ooh yansın yağlar miis pembik sporlara doymuyorduuuTm kaptanim 3gunu tamamlayacam inşallah birde menü verdikten sonra 1 saatte tempolu yürüyüş yaptim
çok çok iyi olur vee hergun ev temizlerim
Öyle yazarsam psikolojik olarak acıkırımhurma detoksu yapıyom desen olurduki
detoksuna gurban
tamam kuzuYarin yuruyuse cikicam telafi edicem bugun yol yorgunlugu var bas donmesi oluyo bende
kendini mi avutuyon garibiiimÖyle yazarsam psikolojik olarak acıkırımbu ne len hiç bişey yememişim açımdır ben derim dolu dolu olsun elleşme
Tamam yataga bi gecim hayirlisiylatamam kuzu
yattığın yerde bisiklet de çevirebilirsin maksat bölgesel egzersiz olsun
tamam regl olduğunda belirt kuzu yüklenmiyim spor diyeOh yedim mi zokayı hak ettimama ne kadar zoka yesem o menüler düzelecek
Su sonsuz diye yazmadım 3 lt işte içiyorum evde de 1 lt içiyorumdur.
Reglim diye spor yapamadım 6000küsür adım atmışım sayılırsahaklısın kaptanım ama düzenleyeceğim
Alışveriş yapamadım henüz yulafımı yarın bitirip perşembe yulaflı kahvaltıya başlıyorum
Oyyy oyyy diyeydinSu akraba var onada git bunada gidin su otun bilmem neyide toplayin ardi arkasi gelmiyo
ooh yansın yağlar miis pembik sporlara doymuyorduuu
Açımmm miyaaavvv maaauuvvvkendini mi avutuyon garibiiim
yatak sporu da olabilirTamam yataga bi gecim hayirlisiyla
Yemezler .. 155i atarınnnnn... 50 kilo buraya gelcek msjını bulurum. Meydan okumanı hatırlatırım. Daha neler yaparım sen düşünÖlü taklidi yapacağım ben artık
Dötü kolla mali
Kaptanlara sormak gerek canım hiç bilmiyorumarden32 sadece elma kaynatsam odeme iyi gelirmi acaba tarcin yok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?