2 bardak ayran içAçımmm miyaaavvv maaauuvvv
10 ziyatetçi var şu an.. 10 dk içinde 50 oşur kaptanım.. +18e de gittik miydi tamamyatak sporu da olabilir
miu bize çok yaptırdı zamanında
bende acikinca 1bardak tarçınlı süt ictimAçımmm miyaaavvv maaauuvvv
zafer sineması mı burası mübarek10 ziyatetçi var şu an.. 10 dk içinde 50 oşur kaptanım.. +18e de gittik miydi tamam
Ayran da yasaktır yaaa şimdi eflal gelir zart diye olmaz der, kalbime iner valla. Gitmesin detoksum2 bardak ayran iç
Yatak sporu derkenyatak sporu da olabilir
miu bize çok yaptırdı zamanında
Süt içip yatayım bari. Gözlerimi sıkı aıkı yumarsam uyurum belkibende acikinca 1bardak tarçınlı süt ictim
Mali daha 1-2 günlük çorbam var ama mercimek beni çok etkilemiyordu birde Karatay da nohut bezelye dışında bakliyat serbest ya ondan rahatım emziriyoruö ya kuzum çorbasızkahvaltı miss
akşamki mercimek çorbasına hiç gerek yokmuş kuzu
zaten et salata ayran seni doyururdu çok güzel
su güzel
spor da yaptın di mi 3 mil
çok güzel menü
Bilmem ben öle ayıp şeylerzafer sineması mı burası mübarek
zafer sinemasını biliyon mu hippo iskenderunda meşhurdur
erötüük
Hatun delillerle konuşuyo
tamam regl olduğunda belirt kuzu yüklenmiyim spor diye
böyle böyle düzelecek menülerin,sıkma canını
kahvaltın renkli olsun dolu dolu yersen ne yulafa ne ekmek türevlerine ihtiyaç duymazsın,uzun süre de acıkmazsın leptinin cayır cayır yağ yakar
Huyum kurusunHatun delillerle konuşuyo
valizdeki erzakları buzdolabına koy yatağa git uyu dinlen,yarın halledersin kuzu.ben hep öyle yapıyomCokkk yorgunum cokkk uykum varrr dha valizleri boşaltamadım anca mutfağı dolabı tmizledim
bi ben mi anormalim yaBilmem ben öle ayıp şeyler
gitmez ya tuzsuz içicen zaten bişey demez eflal,bişey derse ben onu yan odada oyalarım merak etme senAyran da yasaktır yaaa şimdi eflal gelir zart diye olmaz der, kalbime iner valla. Gitmesin detoksum
öyle erötük şeylörolrlülere anladın senYatak sporu derken
Mimu çoğu ekmekten korkar ben ekmekciyim 5 li rakamlardayim ve hala 2 dilim TB ekmeği yerim(45 Gr iki dilimi) WC çözüm çünkü bende başka birşey etki etmez ama bir kere zararını görmedim çünkü karbonu sabah aldığım için gün içinde başka karbon almam meyveyi mutlaka kahvaltıda yerim gün içinde meyve tüketmenin ekmek ocu değil hele bizim toplumumuzda pilavla ekmek yiyenler bile var ama şu bir gerçek neyi ne kadar yedin kadar önemli neyi ne zaman ne ölçü de yediginEvet yulaf yazmışım yumurtalı yazacaktım zaten başıma ne geldiyse ekmekli kahvaltıdan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?