Umay abla kim ola kii
Hop diye olmaz cnm zaten
Biraz yoluna girince olur menüler
Sen becerikli sin yine yaparsın
Canım
Valla ben pazar günü de uyuyamıyorum hafta içi uyanamıyorum nasıl iş anlamadım gitti
Oooo kimler gelmis
Özledim ulan siziOooo kimler gelmis
Yani bence 700 gider en az..Bugünde ne kadar gider sence canim benden malum detoks uzmanisiniz
Susss... yalan söylüyorsunÖzledim ulan sizi
Bizde seni yaaa anacin ne yaparÖzledim ulan sizi
en az bide inşallahYani bence 700 gider en az..
Susss... yalan söylüyorsun
anam iyi herhalde ya kaç. gün oldu konuşamıyoruzBizde seni yaaa anacin ne yapar
en az bide inşallah
Ayyy pempik inşallah bugün de iyi bir eksi gelir. Belliydi sende ödem olduğuhepfit umdugumdan fazla gitti canım çok mutluyum 73 ucundan gördüm yarına inşallah daha güzel olur
Accuk büyüğüm ama görmezden gelebiliriz ıbit bu fikri çok sevdim :)ay ay umay ablaaaa göbek eriten abla, o zaman yemekleri canım anacımla hazırluyorduk her akşam az umay ablaya düşmedim az yemek taşımadım vay be şimdi umay abla yapacak enerjiyi hissetmiyorum nedense belki biraz menülerimi düzenledikten sonra kilo vermem durduğunda arada yaparım takıldım kaldım 79 a bu tartıyı da sevmiyorum eski tartımı alacağım annemlerden.
aaa ne güzel yaşıtız :) çoluk çocuk var mı :)
uyuyorudumMadem özledin neredesin bunca zamandır diye sorarlar adama
bak portinin beti benzi düzeldi twerk ü duyunca
uyuyorudum
bak portinin beti benzi düzeldi twerk ü duyunca
O kadar yaniianam iyi herhalde ya kaç. gün oldu konuşamıyoruz
öyle bir uyumak ki zırıl zırıl çalan telefonu duymamak
öyle zaten canım yemedim ki zatı bayramı bile temizcik geçirdim birden çıktı tartıda bugünde artılar tamamen temizlenip eksiye geçerim inşallah hurma bana iyi geldi hiç acikmiyorum sadece vakit geçmiyor bugün yine dışarı cikacam vakit geçsin diye sabaha daha güzel eksi haberleri söylerim inşallahAyyy pempik inşallah bugün de iyi bir eksi gelir. Belliydi sende ödem olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?