- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Sanada günaydın ex kaptan.. sen süprizi görücen geçmişte :)) benim etiketleri atlamaServise bindimmm midem bulanır ıyk
İşe gidince geçmiş yaparım
Taze kaptana bir şaplak bırakayım geçmişten gelirken görsün.. maliciiim
(Ona küçük sürprizler yapın)
Saygıyla eğiliyorumAç değilim diyodun, tamda 11 gibi acıktım yazmaya baslamissin. Bisey bilioz da söylüyoz
Cnm bu en az 21 günlük bir kür.. yaş kuru farketmez. İsteyen sabah akşam isteyen sadece sabah yapıyor.. biz takımcak genelde sabah yapıyoruz.. bi dene sende baya faydalı.. uyanır uyanmaz evden çıkmadan 7 zeytin 1 incir ye
Bi gün bizim de arabamız olucak
Yaş kaçtı senin?
Boyundan ne kadar etkilendiysem bi onu hatırlıyorum bilgilerinden
Öyle deme kız 100₺ lik hurman var evdeKızlar dün hurmalarıma kavuştumo kadar güzeller kii ♡♡♡ ama az 1 kg anca çıktı.. o bana ne kadar yeter bi dahaki gittiğimde yine almaya çalışıcam bakalım :))
Kız bana sonra da yazardın ne acelen vardiGünaydıııın uyuyakalmışımgün atraksiyonlu başladı 10 dk da giyinip çıktım evden o arada da fit le yazıştım
Geç kaldığımı unutmuşum dalmışım iyicw geç kaldımevden nasıl çıktım belli değil
Valla mimu ben evde olsam şuan yataktayım daha en fazla kalkıp salondaki koltuğa uzanmıştım ama kesin
Yarın bende düzenli bir beslenme programı oturtup alışveriş yapacağım bakalım bugün şu Karataya bakayım da
Evet hatırlıyorum benim evimin önü öyle şu anda kısa da olsa bir parkur var 9 da iş başı olsa 6 da kalkar yürürdüm ama gel gör ki 7:30 da başlıyor bizim iş
Yatak dimi serin serin bende daha uyanmamış olabilirdim tabiii ama sürekli olmadığı için biz hasretiz :) uykunun en tatlı yerinde uyanıyoruz ya :)
Gunaydinnnn
Dun midem sallaniyodu yine aksam bana gore epey erken bi saatte yaytim hemen de uyumusum.
Bugun daha iyi sanki ama hurma sutle biraz rahatlatmayi dusunuyorum bakalim.
Günaydıııın uyuyakalmışımgün atraksiyonlu başladı 10 dk da giyinip çıktım evden o arada da fit le yazıştım
Geç kaldığımı unutmuşum dalmışım iyicw geç kaldımevden nasıl çıktım belli değil
31 bitti 32 ye geçmeye hazır değilim henüz, orda biraz bekleticem sanirimçok teşekkür ederim bilgilendirmen için sabah yaptım bakalım wc çözecek mi :) ben de sabah yaparım sabah daha iyi gibi geliyor.
ay amin inşallahhh
öhöm öhöm yaşım 30 :) çıtırdan karta kaçmış bir mimu senin kaç yaş?
geçmiş olsun tekraren canım yok olmezsinAyyy berna ben kati bisey yutamıyorum
Sadece süt çay bitki çayı içiyom, ölmem demi
Hemde yatili oturmasını yaptı edepsiz kalkmıyoda daha bonusOturmaya mı gelmiş öküz ipek?
AAyyyy uykucu seni
Ben erken kalkarım hep maksimum 5 Saat uyku yetiyor bana ama bu ara hava değişiminden fena oldum
Umay abla patlatırsın sen arada
Aus la birlikte ne yapardınız beeee
Hele bir keresinde ne kadar çok spor yapıp hasta olmuştu aus
Değnek enişte ile yapmıştı birde
Geçmiş olsun bernaggg
Günaydın minnoş
Bugün bende uyumuşum
Son anda kalktım
Bi topuz , bir elbise hemen çıktım evden
Elimde pattıs poşeti ile
31 bitti 32 ye geçmeye hazır değilim henüz, orda biraz bekleticem sanirim
Umay abla kim ola kiiay ay umay ablaaaa göbek eriten abla, o zaman yemekleri canım anacımla hazırluyorduk her akşam az umay ablaya düşmedim az yemek taşımadım vay be şimdi umay abla yapacak enerjiyi hissetmiyorum nedense belki biraz menülerimi düzenledikten sonra kilo vermem durduğunda arada yaparım takıldım kaldım 79 a bu tartıyı da sevmiyorum eski tartımı alacağım annemlerden.
aaa ne güzel yaşıtız :) çoluk çocuk var mı :)
ay ay umay ablaaaa göbek eriten abla, o zaman yemekleri canım anacımla hazırluyorduk her akşam az umay ablaya düşmedim az yemek taşımadım vay be şimdi umay abla yapacak enerjiyi hissetmiyorum nedense belki biraz menülerimi düzenledikten sonra kilo vermem durduğunda arada yaparım takıldım kaldım 79 a bu tartıyı da sevmiyorum eski tartımı alacağım annemlerden.
aaa ne güzel yaşıtız :) çoluk çocuk var mı :)
Dünden bugüne 2 kg eksitabi biliyorum hepsi yol ödemiydi.. bakalım cumaya kaç olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?