Yok bebiş uyumak değil de miskinlik diyelimben aslında hareket etme konusunda sıkıntılıyım paso yatarım ama uyumam
umay villa diye bir beslenme danışmanı var onun kitaplarını alıp oradaki listeleri yapıyordum zahmetli meşakatli ama kesin sonuç ben çok salmasaydım kilo da almazdım ama aşırı saldım :/
amin canımmm inşallah birlikte yapacağız yine...
belki bu sefer bir instagram hesabı açıp günlük tutarım hem bende keyif alırım...
hahahha aynı ben pazar 8 de ayaktayım :) mesela yarın tatiliz ya sabahın köründe kalkarım şaka gibi
GELÖİŞ SONUNDa gönlğmğn efendisi yaaaa
Çok özlemişim bee
Eeeee tatil dedi ya laaaaumay villa diye bir beslenme danışmanı var onun kitaplarını alıp oradaki listeleri yapıyordum zahmetli meşakatli ama kesin sonuç ben çok salmasaydım kilo da almazdım ama aşırı saldım :/
amin canımmm inşallah birlikte yapacağız yine...
belki bu sefer bir instagram hesabı açıp günlük tutarım hem bende keyif alırım...
hahahha aynı ben pazar 8 de ayaktayım :) mesela yarın tatiliz ya sabahın köründe kalkarım şaka gibi
Benden de gitmiyor canım ya b12 yapabilir dedi Dr yükseldikçe başdönmem azalıyorAy ben evde olsam hemen bi kahve içerim bana miskinlik akşam geliyor genelde
Oooo kimler gelmiş
Neredesin zanlının kızı
İnstagram hesaplari çok keyifli
Takip ettigim bir kaç sayfa var
Benden de gitmiyor canım ya b12 yapabilir dedi Dr yükseldikçe başdönmem azalıyor
Eylül de görüşürüz
Ipek benim ballı ihlamurumİpek kim ki zaten
IbitAa hepfitm sende mi ankaradasinnnn
Allah razı olsun bernamOlmezsin canim susuzluga bile 3 gun dayaniliyo
ZaaaartAyran da yasaktır yaaa şimdi eflal gelir zart diye olmaz der, kalbime iner valla. Gitmesin detoksum
gitmez ya tuzsuz içicen zaten bişey demez eflal,bişey derse ben onu yan odada oyalarım merak etme sen
Konuş kızMadem özledin neredesin bunca zamandır diye sorarlar adama
Aynen bende senin gibi yapıyorumMimu çoğu ekmekten korkar ben ekmekciyim 5 li rakamlardayim ve hala 2 dilim TB ekmeği yerim(45 Gr iki dilimi) WC çözüm çünkü bende başka birşey etki etmez ama bir kere zararını görmedim çünkü karbonu sabah aldığım için gün içinde başka karbon almam meyveyi mutlaka kahvaltıda yerim gün içinde meyve tüketmenin ekmek ocu değil hele bizim toplumumuzda pilavla ekmek yiyenler bile var ama şu bir gerçek neyi ne kadar yedin kadar önemli neyi ne zaman ne ölçü de yedigin
Zanlının kızıAy ben evde olsam hemen bi kahve içerim bana miskinlik akşam geliyor genelde
Oooo kimler gelmiş
Neredesin zanlının kızı
İnstagram hesaplari çok keyifli
Takip ettigim bir kaç sayfa var
heyecandan yazamamış bile laGELÖİŞ SONUNDa gönlğmğn efendisi yaaaa
ben de öpüjemÇok özlemişim bee
Nasıl da kızgındım 2 dk sitem de edemedim la
Neyse öpeyim gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?