- 3 Haziran 2018
- 957
- 3.883
- 28
- 33
Gecmis olsun hepfitim neyin varrr canimmGünaydın gençlik
Antibiyotik başladım, davul gibi olacam yinenefret ediyorum hasta olmaktan
Valla ben pazar günü de uyuyamıyorum hafta içi uyanamıyorum nasıl iş anlamadım gittiYarın bende düzenli bir beslenme programı oturtup alışveriş yapacağım bakalım bugün şu Karataya bakayım da
Evet hatırlıyorum benim evimin önü öyle şu anda kısa da olsa bir parkur var 9 da iş başı olsa 6 da kalkar yürürdüm ama gel gör ki 7:30 da başlıyor bizim iş
Yatak dimi serin serin bende daha uyanmamış olabilirdim tabiii ama sürekli olmadığı için biz hasretiz :) uykunun en tatlı yerinde uyanıyoruz ya :)
İpek kim ki zaten
Valla kuzum ben uyumam ama yine çıkmamHehe bende aynı şeyi düşündüm, 10 a kadar çıkmazdım yataktan
Aa hepfitm sende mi ankaradasinnnn10 dakika minerde yasiyon? Çok kıskanırım ankarada evden işe gelmesi 45 dakika
bendende 2 gittiDünden bugüne 2 kg eksitabi biliyorum hepsi yol ödemiydi.. bakalım cumaya kaç olurum..
Yok bebiş uyumak değil de miskinlik diyelimAAyyyy uykucu seni
Ben erken kalkarım hep maksimum 5 Saat uyku yetiyor bana ama bu ara hava değişiminden fena oldum
Umay abla patlatırsın sen arada
Aus la birlikte ne yapardınız beeee
Hele bir keresinde ne kadar çok spor yapıp hasta olmuştu aus
Değnek enişte ile yapmıştı birde
Geçmiş olsun bernaggg
Günaydın minnoş
Bugün bende uyumuşum
Son anda kalktım
Bi topuz , bir elbise hemen çıktım evden
Elimde pattıs poşeti ile
Bugün bakalım napıcam?? Misafirim gelebilir ama kesin değil. Ona göre detoksa niyetleniyorum bakalım nolacak??bendende 2 gittibugun ne kadar gider sence canim
Olmezsin canim susuzluga bile 3 gun dayaniliyoAyyy berna ben kati bisey yutamıyorum
Sadece süt çay bitki çayı içiyom, ölmem demi
Yine yoksun buralarda yaniiiİşyerine geldiiiim
Ya okuduğum kitap çpk heyecanlı
Baştan söyleyim bugün ben bolca kitap okucam
Ay bitmeden kitabımı bitirmem lazım çünkü
Ulen bi yetemedim canımı da al da kurtulaaaamYine yoksun buralarda yaniii
Bugünde ne kadar gider sence canim benden malum detoks uzmanisinizBugün bakalım napıcam?? Misafirim gelebilir ama kesin değil. Ona göre detoksa niyetleniyorum bakalım nolacak??
rabbim devamını getirsin kaptanimSabahtan beri ne güzel eksi haberleri duyuyorum harika
Ulen bi yetemedim canımı da al da kurtulaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?