Az ve öz yapıyorsunuz tartışmayı haaY
Yazdıkları veda gibi olmus ondan hüzünlendim. Yoksa biz hep birlikteyiz sıkıntı yok hem senden menü için 7 aldim ben bunu hiç unutur muyum. Akşam eşimle tartıştık. Canım ona sıkkın 10 yılda toplasan 4 kez tartismisizdir ama büyük tartisiyoruz. Her kavgadan sonra boşanmaya karar veriyoruz. Uykusuz ve sıkıntılı günler
Ne güzel olurlar inşallah yağmaz ozamanAy ne yağmuru çakıl dur biber patlıcan astım ben kurusun diye
Hangi kitabıı okuyorsunKitap okudum da azcık
Azcık daha okumalıyım
300 deyim daha 300 sayfa var bitmesine
#direnelalisyoğurtla yaptım bugün hurmayı ama midem bulanıyorakşam öğününde süt içicem.halsizlikten ölüyorum,mutsuzum ama başka çarem yok son gün kaldı
Bizim de öyle oluyo kuzu seyrek ama etkisi de uzun sürüyo. lazım ama ya sonradan barışması güzel oluyo sıkma canını düzelirY
Yazdıkları veda gibi olmus ondan hüzünlendim. Yoksa biz hep birlikteyiz sıkıntı yok hem senden menü için 7 aldim ben bunu hiç unutur muyum. Akşam eşimle tartıştık. Canım ona sıkkın 10 yılda toplasan 4 kez tartismisizdir ama büyük tartisiyoruz. Her kavgadan sonra boşanmaya karar veriyoruz. Uykusuz ve sıkıntılı günler
Böylesi de sıkıntılı dün acaip sinirlendi öyle böyle değil bilmiyorum bu sefer nasıl atlatacağızAz ve öz yapıyorsunuz tartışmayı haa
Rabbim daimi mutluluk eylesin canım
Umarım bu sefer çok fena oldu hayırlısı olsunBizim de öyle oluyo kuzu seyrek ama etkisi de uzun sürüyo. lazım ama ya sonradan barışması güzel oluyo sıkma canını düzelir
Sebep ne kuzum özel değilse tabi yani bu derece gelmek icinBöylesi de sıkıntılı dün acaip sinirlendi öyle böyle değil bilmiyorum bu sefer nasıl atlatacağız
ölme ölme dayan sonunda sevincez inşallahSenin bitmiş Elasis benim daha ilkgünüm
Ben olemmm
ilk kez yaptım evet.biraz modumda düşük bugün.belki ondandır.canım sende niye öyle olduki ben gayet iyiyim şükür belki ilk yapınca oylesindir
direniyorum#direnelalis
Sonu güzel olacak
Cnm artı ne alemde?? 2 haftalık yüzde 2 yi geçiyorsa yapma bence.. ama yeterli yüzde yoksa yapretro_hippo canım ben yarında yapmayı dusunuyom emzirmede sıkıntı yok bol su içince bide yediriyorumda sorun yok şükür sence yarında devam edeyim mi yoksa kahvaltı hafif yapıp akşamı kabakmi yapayim
Rabbim kolaylık versinBöylesi de sıkıntılı dün acaip sinirlendi öyle böyle değil bilmiyorum bu sefer nasıl atlatacağız
eksiyi görünce sevinecez ama öyle dusunilk kez yaptım evet.biraz modumda düşük bugün.belki ondandır.
İlk detoksta bende perişan oldum..ilk kez yaptım evet.biraz modumda düşük bugün.belki ondandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?