Benim yarın belli olur ama yarında devam etmeyi dusunuyomHurma detoksu ile kaç kilo verdiniz beybiler?
Olabilir canım detoksdan sonra bitmez ise bir tahlil ver istersenBilmem ki canım çok hafif ama acaba detoksdan kaynaklanirmiki
Aynen canım iyi aklıma getirdinOlabilir canım detoksdan sonra bitmez ise bir tahlil ver istersen
HosgeldinHurma detoksu ile kaç kilo verdiniz beybiler?
Bende öyle bişey farketmedim. İltihap mı sökülüyo acabaBilmem ki canım çok hafif ama acaba detoksdan kaynaklanirmiki
600 gramcık beybisiHurma detoksu ile kaç kilo verdiniz beybiler?
Kuzum ben kıskançlık nedir bilmem hatta üç noktayim eşim beraber yaşayan 2 kız 1 erkek eve eğlenmeye gidebilir hatta orada yatabilir yani bu kadar ama eşim bı kızın arkasına motora binip gelse eve bulunduğum mahalleye bende cildiririm ama beni arayıp böyle bir durum var derse eyvallah ama birden karşımda görürsem vereceğim tepki uçuk olur alır valizini çıkar gider o derece eşine güzelce anlat benceÇocugun belini nasıl tuttun kısmı. Evlisin sarıldın mi. Oysa motorun yan tutacak yeri var orayı tuttum. Ama bu onun için çok ileri bir durum çıldıracak kadar. Bu kadar tepki vereceğini düşünmedim. Arkadaş iş yerinden yıllardır tanıdığım biri ama olmadı canim sıkkın anlayacağın. Hakkımda hayırlısı inşallah bunu da atlatırız
Beybi deyince hemen üstüme alındım ben
Esyam hoşgeldinbeybiler falan çabuk alışıcaksın :)
Cnm bak ben normal diyette yapsam yani zati eksideyken detoks yapsam en fazla 500 gider ama ödem varsa 1.5 fln gidiyo.. yani bu vucutla alakalı600 gramcık beybisiilk gün sonucu ama. 3 gün bitince bakızcaz kaç gitmiş
Ahahha tiksindiğim ve gözümü kapadığım tek korku serisi sawElalis son seri nedir ben ilk seriyi bile izleyemedim ki :) sorun korku değil sorun iğrençlil tiksinmek
Canım sen neden Karatay yapmıyorsun sabah çok çok az böyle vücut Kıtlığa girerMenü vereyim inşallah bugün dayak yemeden çıkarım
09.00
1 yumurta 1 domates 2 yk lor
13.00
Mercimek çorba ve 1 kase ayran çorba az
19.15
Taze fasulye yarım porsiyon 1 bardak süt üstüne
Su 2 lt
Yatana kadsr 3 yapucM ama
1500 bölgesel 300 puan yürüyüş eliptik yok düğüne gidiyorum oyniceeeeemmmm
@MiuLegomalipina hepfit nehirnil111
Gene de iyi tabi yaa buna şükür :)Cnm bak ben normal diyette yapsam yani zati eksideyken detoks yapsam en fazla 500 gider ama ödem varsa 1.5 fln gidiyo.. yani bu vucutla alakalı
Wayt bana hiç pas vermiyordu benimle hiç ilgilenmiyorduKuzum ben kıskançlık nedir bilmem hatta üç noktayim eşim beraber yaşayan 2 kız 1 erkek eve eğlenmeye gidebilir hatta orada yatabilir yani bu kadar ama eşim bı kızın arkasına motora binip gelse eve bulunduğum mahalleye bende cildiririm ama beni arayıp böyle bir durum var derse eyvallah ama birden karşımda görürsem vereceğim tepki uçuk olur alır valizini çıkar gider o derece eşine güzelce anlat bence
Güzin abla o şimdi şakacıktanWayt bana hiç pas vermiyordu benimle hiç ilgilenmiyordu
detoks sonu gecmezse tahlil verecem canimBende öyle bişey farketmedim. İltihap mı sökülüyo acaba
Hemen açtım valla bayiliyoz biz ailecekAtv de @MiuLego var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?