Canım artı daha vardı yani 0.5 daha hiç eksi yok yani sabah belli olur artık ama eşim yarın evde olsaydı kabak yiyecektim cuma evde olacak gibi yani yarinada devam edecem inşallahCnm artı ne alemde?? 2 haftalık yüzde 2 yi geçiyorsa yapma bence.. ama yeterli yüzde yoksa yap
Ben bugüne detoks gibi başladım ama misafir gelince yarım kaldı.. yarına hurma detoksu yapıcam inş..
Yeğenim de girmişti neti bitmiş bana bakiver dedi lakin şifre yanlış diye bakamadım heyecandan ölüyor garibimSlm kızlar kpss acıklandı 80.6 almısım daha yuksek beklıyordum uzuldum.merkezı alımdan gıdemem mulakatlara kaldık yıne ooff ppuuufff.bı kac kısı daha gırmıstı ne oldu kıı
@igdedali
gün boyu değil ya anlık öyle 1 saat falan sürdü.şimdi daha iyiyim yemek vaktiİlk detoksta bende perişan oldum..
aynen canım benim,başarırsam 67 yi görücem belki 66 yıRabbim kolaylık versin
eksiyi görünce sevinecez ama öyle dusun
Ağzını yediğimin miss gıbrısı
senin için 50leri düşünüyodum benaynen canım benim,başarırsam 67 yi görücem belki 66 yı
Senin konuna msj attım baksana..gün boyu değil ya anlık öyle 1 saat falan sürdü.şimdi daha iyiyim yemek vakti
en azından zengin detoksu yapıyom havam olsun
50 ama kaç 50senin için 50leri düşünüyodum ben
kekten umudu kestim ya hiç bakmıyorumSenin konuna msj attım baksana..
50 ama kaç 5050.1 miiiii 59.9 mu
eyvah dedim kol bacak dalıcak bunlar bana
anlık bi şok yaşatayım dedim accuh
Bende kavurup yapıyorum cnm hep cigden güzel olunuyor dediğin gibi
Haşlayıncada seviyorum ben limon nar ekşili salatasini
Şair burada ne demek istedi acabagggdolmalık biber dedin sanirkm
geçmiş olsunAy basim agriyo gecmiyo yaa
İnşallah canımaynen canım benim,başarırsam 67 yi görücem belki 66 yı
aboooovv nasıl cesaret ettinulan hem çalış,hem hurma detoksu yap,hem de testere izlededemin de düşer modu böyle içim kalktı valla yemek yerken izlenmez bu testere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?