- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Yok cnm hataylı ama kıbrısta yaşıyoAaaa kaptanım sen kıbrıslımısınmalipina
çok severim kan,vahşet,intikammİnşallah canım
aboooovv nasıl cesaret ettin
Hayattaaa izlemem.. zorla bağlayarak iletirlerse belki..çok severim kan,vahşet,intikammyemekte gitmedi ama
çok severim kan,vahşet,intikammyemekte gitmedi ama
son seri efasne ,izledin mi
Ay vant tu piley geym?
Eve arkadaşın motoru ile geldim çıldırdı. Bu kadar tepki vereceğini düşünmemiştim sanirim sınırlarını zorladımSebep ne kuzum özel değilse tabi yani bu derece gelmek icin
Kaza mı kıskançlık mi peki yani kiskanacagi biri mi tanımadığı yoksa motora karşı mi hassas kazadan falanEve arkadaşın motoru ile geldim çıldırdı. Bu kadar tepki vereceğini düşünmemiştim sanirim sınırlarını zorladım
Bölümün ne idi canım puan iyi sankiSlm kızlar kpss acıklandı 80.6 almısım daha yuksek beklıyordum uzuldum.merkezı alımdan gıdemem mulakatlara kaldık yıne ooff ppuuufff.bı kac kısı daha gırmıstı ne oldu kıı
@igdedali
Çocugun belini nasıl tuttun kısmı. Evlisin sarıldın mi. Oysa motorun yan tutacak yeri var orayı tuttum. Ama bu onun için çok ileri bir durum çıldıracak kadar. Bu kadar tepki vereceğini düşünmedim. Arkadaş iş yerinden yıllardır tanıdığım biri ama olmadı canim sıkkın anlayacağın. Hakkımda hayırlısı inşallah bunu da atlatırızKaza mı kıskançlık mi peki yani kiskanacagi biri mi tanımadığı yoksa motora karşı mi hassas kazadan falan
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir maydanoz da tükettin mi canımKızlar yaa bişey soracam ama ayıp olmasın normalde çok su icersem idrar rengi beyaz oluyordu ama bu defa hafif yeşilimsi gibi
Yok tuketmedim canım normal gün su gibi oluyor da şu 2 gündür detoks yapınca boyleİdrar yolu enfeksiyonu olabilir maydanoz da tükettin mi canım
allah allah neden ki?Kızlar yaa bişey soracam ama ayıp olmasın normalde çok su icersem idrar rengi beyaz oluyordu ama bu defa hafif yeşilimsi gibi
Bilmem ki canım çok hafif ama acaba detoksdan kaynaklanirmikiallah allah neden ki?
Hurma detoksu ile kaç kilo verdiniz beybiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?