Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kahvaltın güzel
akşamı geç yemişsin
yayla çorbasında da pirinç var büyük ihtimalle
su az ahu
spor okey
menülerini bekliyorum hergün ahu

Bonus beğenmekten işaret parmağın kas yaptı
bi zahmet menü de versen de diğer parmakların da kas yapsa yazarken

Ne münasebet baş barnağım ile basıyorum ben

Vericem inş malim

Bugün dr gidiyoruz oğlan için onun yanında zaten mecburi dikkat lazım. Örnek olmam lazım.

Karataya çok ters beslencek ama onun için böylesi daha iyi olucak inşallah.

Hem o hem kendim baskı altında hissediyorum çok gerginim belli etmemeye çalışıyorum.

Kendimi dizginlemekten daha zor onu durdurmak.

Sonu güzel olucak inşallah

Şükürler olsun ütü bitti de iki dk totom yer gördü.. oğlanı uyutuyorum şimdi inş... birazdan hurmamı yicem..

Bende sabahın köründe tartıldım ama eksiyim şükür.. gerçi hep ödem bunlar.. bugünde hurma detoksu.. kahvaltı yaptığım saatte öğlen yicem :))

Hoşgeldin tatilciler birbir dönüyor
hoşbulduk canım. biraz geç cevap verdim ama kusura bakma. benimki tatil olmadı. işti. bayramda 3 günlüğüne gezmeye gittim o kadar. ama hava almış oldum. değişiklik oldu.
buraya artık güzelce gelip bu sefer gerçekten kilo vermek istiyorum ama şu regl dönemini atlatayım. 2-3 güne gelir diye bekliyorum. sıkıntısı bastı zira. rahatsız ediyor işlerimi de az yola koyayım. beklediğim haber de güzel gelsin. moral olsun bana. ondan sonra kilo vericem artık inşallah tutmayın beni

Son düzenleme:
neden gergin hissediyon kuzum oğlan huysuzluk mu yapıyo bunu yemem bunu yerim diye.

hoşgeldin kuzu

Şükürler olsun ütü bitti de iki dk totom yer gördü.. oğlanı uyutuyorum şimdi inş... birazdan hurmamı yicem..
Bende sabahın köründe tartıldım ama eksiyim şükür.. gerçi hep ödem bunlar.. bugünde hurma detoksu.. kahvaltı yaptığım saatte öğlen yicem :))

buraya gelmediğim o yoğun sürede senin o kilolu günlerine dair yazdığın şeyler geldi hep aklıma etkilenmişim demekki

neden gergin hissediyon kuzum oğlan huysuzluk mu yapıyo bunu yemem bunu yerim diye.

Sürekli yemek istiyor durdurunca frenleyince bozuluyor. Gizli yiyor. Okul başlayınca gözümün önünde olmıycak bazı öğrenciler kantinde deli para harcıyo.
Ders stresiyle birlikte yeme isteği olur diye tedirgin oluyorum.
Sofradan kalkınca 2 saat geçmeden acıkıyor.

Küçük değil zaten iletişimde sıkıntı var kafaları havada bunun ciddiyetini tam anlayamıyo ama mecburiyetini kabul etti artık.

1.69 boy 92 kilo verilmiycek bi kilosu yok boyuda uzuyor zaten.

En çok ben çabalıyorum bişeyler yapalım diye. 2 tanede küçük var onlar çubuk yese çubuğa imreniyo bazen.
Onlarada hiç almiyim desem onlarda başka yerde gördümü istiyolar özeniyolar hiç almıyo oluyoruz.....

Dedim ya geçebilecek şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…