kahvaltın güzelBugünkü menümü vereyim gelmişken
Sabah 11.30
Bi yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
Akşam 20.00
Bi buçuk kase yayla çorbası
4 minik köfte
Bi kaç dilim patlıcn
Bi servis kaşığı salata
Yarım kase yoğurt
Su 2 spor yukarda yazdıklarım
malipina
Bonus beğenmekten işaret parmağın kas yaptı
bi zahmet menü de versen de diğer parmakların da kas yapsa yazarken
Sevdin sen bu kürüGünaaaaydın 7 zeytin 1 incirimi yedim geldim :)
Süper yarın ne diyecek bakalimGünaydın Waytim
_700 1.gün
Sevdin sen bu kürü
İşler bitmiyordu
hoşbulduk canım. biraz geç cevap verdim ama kusura bakma. benimki tatil olmadı. işti. bayramda 3 günlüğüne gezmeye gittim o kadar. ama hava almış oldum. değişiklik oldu.Hoşgeldin tatilciler birbir dönüyor
neden gergin hissediyon kuzum oğlan huysuzluk mu yapıyo bunu yemem bunu yerim diye.
Ne münasebet baş barnağım ile basıyorum ben
Vericem inş malim
Bugün dr gidiyoruz oğlan için onun yanında zaten mecburi dikkat lazım. Örnek olmam lazım.
Karataya çok ters beslencek ama onun için böylesi daha iyi olucak inşallah.
Hem o hem kendim baskı altında hissediyorum çok gerginim belli etmemeye çalışıyorum.
Kendimi dizginlemekten daha zor onu durdurmak.
Sonu güzel olucak inşallah
hoşgeldin kuzuhoşbulduk canım. biraz geç cevap verdim ama kusura bakma. benimki tatil olmadı. işti. bayramda 3 günlüğüne gezmeye gittim o kadar. ama hava almış oldum. değişiklik oldu.
buraya artık güzelce gelip bu sefer gerçekten kilo vermek istiyorum ama şu regl dönemini atlatayım. 2-3 güne gelir diye bekliyorum. sıkıntısı bastı zira. rahatsız diyorişlerimi de az yola koyayım. beklediğim haber de güzel gelsin. moral olsun bana. ondan sonra kilo vericem artık inşallah tutmayın beni
hoşbulduk canım benim. 60 larda gururla ilerliyorsun gördüm senihoşgeldin kuzu
Şükürler olsun ütü bitti de iki dk totom yer gördü.. oğlanı uyutuyorum şimdi inş... birazdan hurmamı yicem..
Bende sabahın köründe tartıldım ama eksiyim şükür.. gerçi hep ödem bunlar.. bugünde hurma detoksu.. kahvaltı yaptığım saatte öğlen yicem :))
neden gergin hissediyon kuzum oğlan huysuzluk mu yapıyo bunu yemem bunu yerim diye.
Cnmburaya gelmediğim o yoğun sürede senin o kilolu günlerine dair yazdığın şeyler geldi hep aklımaetkilenmişim demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?