- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Evet kuzum regliyi getiriyor. Ben yaklaşınca 3-4 gün günde 2 kupa içiyorumValla cnm şimdi eve girdim
Ve sen yazdığını okumuştum aldım malarya pazarından adaçayını ama regl için mi iyi geliyor cnmm
Şaka maka inşallah kuzum gittiği yere kadar bakalımBence de
Bak ben 31 de 54 kilo halim 22 yaşındaki ile aynı değil
Geçmiş olsun kuzuOy Kızlar maliyeden şok baskın yedik
İki saattir tüm hesaplarımızı didik didik ettiler, soğuk terler attık, neyse ki bir yanlış, eksik,hata , birşey çıkmadı
Bugün tüm hostellere baskın yapıyorlarmış
Ay of rahatladım iki saattir stres yaptım
Boylulara kilo yakışmıyor çünkü kaba gösteriyor
Kısa boylulara kilo yakışmıyor yuvarlak gösteriyor
Sonuç olarak kilo kimseye yakismiyor
Ben de domestos batağına düştümOğlanı yıkadım banyoyu domestos ile yıkadım (bura wayta gönderme) en son da kendimi yıkadım .. şu an açlıktan ve yorgunluktan ölüyorum
4 kilo sonraSen ne zmn 4leri görücen bakim??
Sen bi 66 ya alıştır kendini de
Bekarken hayat daha mi kolay düşünmeden edemiyorum belki de hem işte hem evde sorun olunca dayanamıyorum. Ben onu hiç kısıtlamıyorum sanirim 40 yaş bunalımı benim ki yine 20 yaşlarımdaki gibi olmak istedim sanirim o da bunu anladı ve onu korkutuyor. Bilmiyorum ama özlüyorum eski günlerini eski beni. Şuan ki halimle hiç barışık değilim@ eflalim eşin mi sinirini bozdu kuzu dövelim mi
cakil80 canım yazdıklarını okudum valla bende çok ama çok kıskanırdım acaba sen mi yaklaşsam eşine birde tartışma illa olacak İnan alıştığın hayattan çıkınca daha zor okur farkında değilsin ama eşsiz yapamazsın
Bekarken kısmen kolay ama çakıl emin ol fıtrata karşı eşsiz yapamaz İnsan öyle yaratılmışız ki sen evlisin bekar hiç yapamazsın diğer şeyde şu ki çocuk aile bağlarını kuvvetlendirici bir etken kesinlikle bunı gördümBekarken hayat daha mi kolay düşünmeden edemiyorum belki de hem işte hem evde sorun olunca dayanamıyorum. Ben onu hiç kısıtlamıyorum sanirim 40 yaş bunalımı benim ki yine 20 yaşlarımdaki gibi olmak istedim sanirim o da bunu anladı ve onu korkutuyor. Bilmiyorum ama özlüyorum eski günlerini eski beni. Şuan ki halimle hiç barışık değilim
Benim de bugün olmam lazımdı, olmadımEvet kuzum regliyi getiriyor. Ben yaklaşınca 3-4 gün günde 2 kupa içiyorum
Domestosum yok kalmadı bitti 1 gündür hasretim kokusuna yarın alacagimOğlanı yıkadım banyoyu domestos ile yıkadım (bura wayta gönderme) en son da kendimi yıkadım .. şu an açlıktan ve yorgunluktan ölüyorum
Hatunun 84 te bile gideri var valla taş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?