Oğlun kaç yaşında ?Bi okula başlasın bakalım dr yürüyüş verdi şimdilik.
Hurma detoksu gitgide küçülüyorduu
o kadar yok gözümdeHurma detoksu gitgide küçülüyorduu
dün seçmişim hurmaların en büyüklerini.bugünküler zeytin kadardı nerdeyseHurma detoksu gitgide küçülüyorduu
Aaa bizim boylarımız da aynıymış ya170 boyum.73 ile şişkoyum diye başladım takımaben de 57 istiyorum.şuan bildiğin yunus kıvamındayım
Valla kuzum bence zayıf değil, gözün ona alışmıştırKuzu ben 1.71 im 73 kiloda gayet zayıf oluyorum :)
Benim gelen hurmalar yarılandı.. 21 tane ben yedim.. hain domdom oğullarımın da hurma yiyesi tuttu.. elinden zor aldım valla.. bırak onları detoks yapıcam diyee..dün seçmişim hurmaların en büyüklerini.bugünküler zeytin kadardı nerdeyse
kız dedim ya gizli rakibimsin diyeAaa bizim boylarımız da aynıymış yaHatta başlangııç kilomuzda
Allah gönlüne ferahlık versin, sıkıntıların bir an önce çözülür umarım
benim evimde stoklu domestos.bitince elim ayağım titriyo neredeyseŞaka bi yana ben ikinci çocuğuma hamile kalana kadar nerdeyse domestosu içiyormuşcasına çok kullanıyordum .. bi keresinde hastanelik olacaktım.. annemle eşimle hep kavga ettik fln.. neyse ikiye hamile kalınca baya azalttım :)) daha da küçük diye eskisi kadar kullanamıyorum..
Konuş kız, insan gözü alıştığı için zayıf olduğunu düşünüyor bence. Zaten kilolarda öyle öyle yerleşiyor sankiSus kız ortalığı karıştırma :)) sen bi 73e düş beğenmiceksin.. 63 olim diceksin
Nerden mi biliyorum
ahahah benimkiler de cevizlerimi yiyince öyle oluyorum benBenim gelen hurmalar yarılandı.. 21 tane ben yedim.. hain domdom oğullarımın da hurma yiyesi tuttu.. elinden zor aldım valla.. bırak onları detoks yapıcam diyee..
Gel 66 ol kabulumBen 63 De yüz müz kalmıyor iskelet gibi hiç mi hiç yakışmıyor adam beni 68 ile beğenmedi 75 yeter diyor ama ben 68 olacağım
Ben bu kadar aynı olduğumuzu bilmiyiidimkız dedim ya gizli rakibimsin diye
Valla kusura bakma evladım.. hurmalar kıymetli.. normalde ye derim yemez ama bu sefer yeme diyorum ki baktım avuç avuç yediahahah benimkiler de cevizlerimi yiyince öyle oluyorum benhele çikolatanın üstüne yiyince ellerinden alasım geliyo,benim onlar diye
Sen ne zmn 4leri görücen bakim??Gel 66 ol kabulum
Bence deBelki Doğum değiştirmiş olabilir hele bir gelelim de oralara alması kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?