- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
167 ye yakışır mı ki :))Boylulara kilo yakışmıyor çünkü kaba gösteriyor
Kısa boylulara kilo yakışmıyor yuvarlak gösteriyor
Sonuç olarak kilo kimseye yakismiyor
İşte detoksun faydaları :)) insan normal diyet ürünleri bile insana nimet geliyoben de ben dekahvaltıyı çoookkk özledim.ne güzel peynirli menemenler yapıyodum.allahım o burun kıvırdığım yeşilliği zeytini bile yicem
beslenmede değişiklik olduğu içindir kuzu vücut karbon istiyo bikaç gün yoklar seni ara ara
Boylulara kilo yakışmıyor çünkü kaba gösteriyor
Kısa boylulara kilo yakışmıyor yuvarlak gösteriyor
Sonuç olarak kilo kimseye yakismiyor
valla nasıl özledim.resmen nefis terbiyesiİşte detoksun faydaları :)) insan normal diyet ürünleri bile insana nimet geliyo
O zaman bu jaftayıdünya teftiş günü ilan etmişler haberimiz yokDünden bizim burda 2 tane market var yan yana onlari teftisliyorlardi
Düzeni tutturdum gibi 3 kilo kadar verdim 3 kilo daha versem tamamdırBoy kilo alalım.. belki burda istikrar sağlarsın..
fermuari 17.00 de kapattım canimGünü kapattık demi kapatmayan varsa ağzına kürekle ile fururum
Aynen yaaO zaman bu jaftayıdünya teftiş günü ilan etmişler haberimiz yok
çok güzel canım çok begendim
Her gün dinlerim bunu. Artık hiç bir şey iyi gelmiyor bana... gelmesinde olan olsun artık
Nice mutlu yıllarınız olsun inşallahGünaydın canım al benden de o kadar .Bende detoksa niyetlendim di bugün evlilik yil donumumuz olduğunu unutmusum
Arafdasin çünkü eflal sebebi inşallah hayırlısı ile çıkarsın duzeHer gün dinlerim bunu. Artık hiç bir şey iyi gelmiyor bana... gelmesinde olan olsun artık
Arafdasin çünkü eflal sebebi inşallah hayırlısı ile çıkarsın duzeHer gün dinlerim bunu. Artık hiç bir şey iyi gelmiyor bana... gelmesinde olan olsun artık
Tamam dikkat ederim canimkahvaltı güzel abla
cuma tartı günü olduğu için çarşamba perşembe ödem olmaması için mercimek bulgur nohut fasulye tarzı karbonhidratları almıyoruz aklında olsun
su güzel
yürüyüşü biraz daha arttırabilirsin.ne kadar hareket edersek o kadar yağ yakarız
eflal
çok güzeldi vayt.rabbim kendisini unutturacak dünya keyfi vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?