şuan varya açlıktan ölüyorumd esem yeri yemin olsun sütlü talı var yemedim bir elma 2 şeftalı götürdüm deminden beri eşimde gelmedi ya merak etmeye başladım he
canım su gitmedi vallahi zorlasam içerimde karnım açya ondan içemedim ama yatmadan içicem malum ilaç saatim geliyo
bugün kimseler ugramamış buraya saphira nerdesin ses ver
paşşaaa dayan ayrıca sen o eltini bence çok takıyon boşver yaaa insan değer verdiği insanın sözlerini dikkate almalı bunu söylerken kendime diyorum gereksiz insanları boşvermek lazım
eşimi gebertmek parçalamak falan istiyorum ne tavsiye edersiniz kızlar...
günaydım benim tombul kelebeklerimne var ne yok ilk topigi ben açayım dedim hoş kimsede yok bende hafta içi gelmicem yazmıcem bu hafta sizleri boykot edicem haberiniz olsun şimid gelelim dün nne yaptıgıma gitim pazarıma aldım malzemelerimi 1 kilo tavuk kıyması aldım güzelce yogurdum 7 parça oldu dondurucuya koydum 4 adet köfte oldu 1600 kalorıilik diyeti yapmayı düşünüyorum pazartesi sabahından itibaren harfi harfine bakalım neler olucek yürüyüşede gidicem eve gelicem plateste yapıcem mekik te çekicem vs işte bakalım biraz asılalım şu kilolara ne olucek ne kaldı şurda ekime rabbim yar ve yardımcım olsun işşallah kızlar bu hafta kendi diyetimi yapıcam olmazsa ban burda bir dukancı lazım 1 hafta kahrımı çekicek biri varmı ban el atsın benim ne yiyeceklerimi yazması lazım artı aralarıda demesi lazım çok duacınız olurum inanın bakalım vucudum kimi kabul ediyor önceleri gzüel veriyodum kilolarıda şimdi sanki durdu gibi wc sorunumda olmasa daha kahvaltı yapmadım bakıcez neler yiyebiilrim eşim evde bugün gitmedi işe annesine gdiesi var gitsemmi gitmesemmi diyorum eltim uyuzu kesin gelir bugün balık ziyafeti olucek eger ben gidersem yoksa yok nerdesiniz biri ses versin yaw ecemevicim inan evlendim evleneli bıktım ben eltimden hayatımı zehir ediyor kavgada ettim aramada dedim gelip gitmede dedim yok kardeşim rabbima emanetim bebem rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin işşallah
canım dün kaynanama gittik allahtan eltim yoktuanlamadım nasıl oluyor yaaa gelme dediğin halde gelmesi
allah anlamayıda nasüp etmesi bence en iyisi sen oyokmuş gibi davran kendini çok öneseyenler bu duruma dayanamaz
canım sen eşini bana yolla ben bir temiz dövüyüm bu sinirimle iyi gidereşimi gebertmek parçalamak falan istiyorum ne tavsiye edersiniz kızlar...
kızlar günaydın....
Hepinize bol iradeli bir hafta diliyorum, cısslardan uzak durun, bol bol spor yapın, zayıflayın, mutlu sağlıklı olun inşallah,
ben oğluşumu kreşe bıraktım geldim, bu hafta velilerle oluruz diyorlardı, sonra karar almışlar çocuklar bu veli işine alışmasın diye kapıdan çevirdiler biziKoçişle kala kaldık, sonra geldik kendi okulumuza bakalım ne olacak hayırlısı inşallah, ağlacaktım nerdeyse
Neyse şimdi wcye bile telefonla gidiyorum, inşallah iyi olur oğluşum
sabah okul telaşesinden kahvaltı edemedim, 1 adet muz yedimKendime de kendim kızayım bariii
şimdi de yeşil çay içiyorum, bakalım bugün neler gösterecek
hepinizi öptüümmmm
kız niye gelmiycen niye yazmıycen ağzımız var dilimiz yok işte bizden güzel bizden ala arkadaş mı olur bu dünyadaözletme kendini gel, bak anane de yok ne kadar sessiz ortalık
tavsiyem önce seninkini halledelim,sonra benimkinieşimi gebertmek parçalamak falan istiyorum ne tavsiye edersiniz kızlar...
gunaydın bebeklerım nasılsınız
anşaa noldu kızz...valla hepımız kocalarımızın agzını burnunu kırmak ıstıyoruzz bazen .aslında ıyı de olur ama sınır gectıgınde meleklermıs gıbı gelıolar
ay bana bebek dedigunaydın bebeklerım nasılsınız
anşaa noldu kızz...valla hepımız kocalarımızın agzını burnunu kırmak ıstıyoruzz bazen .aslında ıyı de olur ama sınır gectıgınde meleklermıs gıbı gelıolar
ben anlamıştım bu bebek figüründen dayagı hakkettigini neyse gelde çak adet atacaz ona bakalımbirazdan geliyorum :18:
canım canını sıkma bebem enişteyse sen onu ban yolla ben döverim :18::18:bende dün çok gzüel gün geçirdimmGünaydın diyetdaşlarımherkese hayırlı musmutlu bir hafya diliyorum
benim h.sonum maalesef oldukça mutsuz geçti.Aile içi geçimsizlik deyip ayrıntıya girmiyorumÇok şükür barış çabuk sağlandı,zaten uzun dargınlıklara gelemeyiz biz,hemen özleriz birbirimizi E tabi hem h.sonu hem de moralsiz olunca,tabi bir de reglm devam ediyor diyet filan düşünmedim,hiç umurumda olmadı desem yeridir.Sonuç bu sabah bedelini gördüm tartıda,robot gibi yaşamama imkan yok,cezamın bedelini öeyeceğim napayım cuma bildiriminde 82.3..bu sabah 84.2 :18: regl de etkilemiştir deyin
birazdan işimi bitirip gelicem perş-cuma yı sayıcam
utanç verici raporumu vericem paşamdan dayağımı yicem
ben diyet yapamıyorum ya
Anam dur yapma ne oldu ki? Dünden beri soran da olmamış huuuu
gunaydın bebeklerım nasılsınız
bak terbiyesiz kocaya senyaaa başım çatlıo delirtti ben yaa...kavga ettik sen git annemı ara benı sikayet et...kadının tansiyonu yukselmış korkmus bişey var diyee...kavga konusu da ne yarrabbım çok komık ben arabayı otomatık vitese cevirelim diyorum paşam yanaşmıo...çok fenayım kızlar yaa birazdan eve gelcek hiçbişey yapmıycam kızı yatırıyım ılığını sökucem onun...terbiyesizz koca kafalıı
canlarım yediklerimi de yazıyım bugun çok duzensiz oldu
sabah 2 haşlanmış yumuta kahve
öğle adana yedim salatayla birlikte ha bide şalgam içtim
hiçbişey yemedim akşam yiyesim de yok zaten gelsin çiğ çiğ eşimi yiycem
Sakin güzellerrrrr,mutlu yuvalara körolası şeytan çok dadanır bilirsinizzzzzzztavsiyem önce seninkini halledelim,sonra benimkini
Canım kesinlikle regl şişliği,mutlaka günlük 1 fincan kiraz sapı tüketmeye çalış olur muGünaydın diyetdaşlarımherkese hayırlı musmutlu bir hafya diliyorum
benim h.sonum maalesef oldukça mutsuz geçti.Aile içi geçimsizlik deyip ayrıntıya girmiyorumÇok şükür barış çabuk sağlandı,zaten uzun dargınlıklara gelemeyiz biz,hemen özleriz birbirimizi E tabi hem h.sonu hem de moralsiz olunca,tabi bir de reglm devam ediyor diyet filan düşünmedim,hiç umurumda olmadı desem yeridir.Sonuç bu sabah bedelini gördüm tartıda,robot gibi yaşamama imkan yok,cezamın bedelini öeyeceğim napayım cuma bildiriminde 82.3..bu sabah 84.2 :18: regl de etkilemiştir deyin
Yerim seniiiiyaaa başım çatlıo delirtti ben yaa...kavga ettik sen git annemı ara benı sikayet et...kadının tansiyonu yukselmış korkmus bişey var diyee...kavga konusu da ne yarrabbım çok komık ben arabayı otomatık vitese cevirelim diyorum paşam yanaşmıo...çok fenayım kızlar yaa birazdan eve gelcek hiçbişey yapmıycam kızı yatırıyım ılığını sökucem onun...terbiyesizz koca kafalıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?