Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlarım bugün okulun ilk günüydü malum.Bir yandan kuzucuklar,bir yandan 3 kat in in çık,bir yandan kurul toplantıları anam ağladı valla,ayaklarım sızlıyor.Bugün erken yatıyım diyorum

Bu arada sabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta,2-3 parça domates,1 kk peynir.Öğle yemeğim birkaç parça nugget ve yoğurt.Akşam yemeğim de yağsız kavrulmuş yumurtalı taze fasulye canlarım.Bugün menüm kazasız belasız temiz atlatıldı :124:

tuh neyse hemen barismissiniz, biz de bazen esimle birbirimizi kiriyoruz, ama sonra cok sasiriyorum diyorum ben ona nasil kizdim bagirdim, o dunyadaki en tatli es
kilon duzene girer ins kaptanim.. dert etme

pasacimmm... cok guzel menun afiyet seker olsun..

Canlarım bugün okulun ilk günüydü malum.Bir yandan kuzucuklar,bir yandan 3 kat in in çık,bir yandan kurul toplantıları anam ağladı valla,ayaklarım sızlıyor.Bugün erken yatıyım diyorum

kolay gelsin nev cim, ogretmensin galiba, benim ablam da ogretmen.. iyi iste okul sana spor yeri olmus bak ne guzel ne guzel huzur dolu yazmissin mesajlarini okuyunca benim de icim huzur doldu :)

afiyet seker olsun.. doyduysan problem yok tabi, super olmus menun

ben de menumu yazsam mi acaba? tam da hatirlamiyorum ama

sabah 1.5 haslanmis yumurta, 1 tost, biraz daha ekmek, peynir zeytin salatalik domates

ara 2 avuc badem 2 buyuk siyah erik

1 kucuk kase tavuklu patatesli bezelye yemegimi yiyorum su anda.

1 elmam var yanimda, 1 kucuk kase de corbam var bakalim onlar duruyor simdilik.

aksam i da aksam yazayim ins,
biz bu aralar jet lag den dolayi erken yatip erken kalkiyoruz, bu sabah 4 ten beri ayaktayim mesela..
birazdan yorgun dusup eve gidebilirim, patron da evden calisiyormus bugun..

sizleri gormek okumak cok iyi geliyor ins ben de en kisa surede diyetime simsiki sarilabilirim..
bundan sonra okulumu derslerimi bir an once mezun olmayi dusunucem, buna odaklanicam.
diyet de 2. en onemli meselem olucak. bebek 3. sirada. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin..

bu ay 28 eylul de bi seminerde konusmam gerek, 16 ekim e bi basvuru var 30 unda da poster sunulcak, baya bi dolu olucam okul isleriyle.
ins yine gelirim buraya ama eskisi kadar cok sohbet edemeyebilirim. hepinizi opuyorum.. saglikli zayiflamalar

kolay gelsin nev cim, ogretmensin galiba, benim ablam da ogretmen.. iyi iste okul sana spor yeri olmus bak ne guzel ne guzel huzur dolu yazmissin mesajlarini okuyunca benim de icim huzur doldu :)
Evet canım öğretmenim,yorgun ama huzurluyum

Çok güzel bir menü olmuş canım,afiyet olsun Özletme,fırsat buldukça gel olur mu

canım seni teprik ederim işşallah yarında ben düşünüyorum fasülyeyi bugün 1600 kalorilik diyete başladım bakalım neler olucek kız iyi işte in çık kilo gdier tuzlu su yap iyi gelri ah yanımda olsaydın ben ovardım ayacıklarını
azim 1600 kalorilik ya bu topik çok canlıydı millete ne oldu anlamış degilim he

patates havuç bezelye yeme ben araştırdım onlarda çok kalori var utanmayı kızarmayıda biliyo hele bak sen meyvaylaa yemegi aynı anda yeme kilo vermemn doktor didibadem hade brişey degil kilo verenlere yediriyolar diyetisyen normal dedi ama erik olmamış tost yemiş kız ben kaç ay oldu yemiyeli biliyinmi sen ben annemi istiyom ya bu hatunlar kaçamak yapıyolar söz geçiremiyom kimseye
SENARİST ANNEM NERDESİN HADE ELLERİM KAŞINIYO SENİ DÖVMEK İÇİN KORKUDAN HANGİ DELİGE GİRDİN KIZSÖZ FAZLA ACITMICEM CANINI BAK GELRİSEN SANA DONDURMA VERİCEM

demin bir bardak sütümü 2 galetemi yidim saat 9.30 zannetim anacım geç olmuş iyimi listede ne varsa onu yiyom bildirilir sonra yok ben duymadım yok ben görmedim demeyin yarında yürüyüşe gidicem işşallah kimseler yok bende gelmicem olucek biticek he

Kızlar keyfim yok benim ya kimselere anlatamıyorum da,geçicek tabi de..böyle olunca canım yemek bile pişirmek istemiyorum.iş yapmadan bir pazartesi geçti bugün.Gerçi çamaşır yıkias,bulaşık mak. boşalt,yemekleri yap filan,onları saymıyorum..onun dışında iş yapmadım elim kolum kalkmıyor böyle olunca,eşimin işiyle ilgili karar verme süreçleri yaşıyoruz,bu da devamında bir sürü kararsızlıklar getiriyor.kafam oldu çorba..Bu da bir sınav herhalde diyorum,Allah hayırlısıyla çıkmayı nasip etsin..bugün buraya da doğru düzgün yazamadım..baktım baktım,çıktım hep :S

umarım herşey hayrınıza sonuçlanır

arkadaşlar dün yoğundum çok geç çıktım hatta eşim de iş çıkışına geldiği için giremedim nete.. bugün işlerimi halledip giricem öğleden önce girerim herhal :106:

şu iş ortamı ne kadar onemlı insanın tadını tuzunu düzenini hepsini etkılıo vallaa...kuzum sıkma canını herşey olcağına gidiyor...

arkadaşlar dün yoğundum çok geç çıktım hatta eşim de iş çıkışına geldiği için giremedim nete.. bugün işlerimi halledip giricem öğleden önce girerim herhal :106:

yoğunsun sende öğretmenmıydın canımm...

kızlar günaydın izin aldım sabah kızı okula götürcem hala anaokulu oğretmenı atamamaışlar okula yavrum 2 gündür okul diye ağlıyo...öğlede geri işe yetişmem lazımm..hayatım yollarda geçiıyo vallaa...sevmıyorum bu ankarayı istanbulda trafik iki katı fazladır ama ankarada ne yazıkkı 10 dakıkalık mesafe 30 dakıkada gidilebiliyor otobusle...öpüyorum sizi akşama görüşürüzz...

haaa kızlar unutmadan mesaj sayım sırası bendeydi 17-18-19 eylulde akşama yapıcam yarının sayımını yada çarşamba günü toplu yapsam olur mu

13/09/2012 Perşembe

Senarist 5 :101:
pasam3405 15
anane 15
maviyeşil1999 10
yeşilerik 3 (yorgunmuş son mesajında uyudu kaldı herhalde garibim )
anşaa 10
saphira 22
nev81 10
ecemavi 14

14/09/2012 Cuma

yagmurdamlası26 9
saphira 12
anşaaa 10
anane 2 :44:
yeşilerik 16
senarist 3 :18:
pasam3405 23
ecemavi 8
maviyesil1999 5
nev81 8

evet öncelikle genel bir rapor vermeye hazırlanıyorum şuan :18:

tartım olmadığından beri ben bende değilim.. bi kere düzenli olarak beyaz ekmek tüketiyorum bulgur pilavı dedin mi kaçırmıyorum ne varsa ne bulursam yiyorum.. her akşam 1 avuç çekirdek arada dondurma.. yaptığım tek güzel şey şu 4-5 gündür günde 1 saat yürümek çok pişmanım ama düzeltemiyorum da tartımı istiyorum dukanımı istiyorum evimi istiyorum bu gece yine çok kararlıydım sabah yine beyazekmek yedim hemde önümde kepekli tam buğday ekmeği de dururken sevmem bile ben beyaz ekmeği bana noluyor

dün bir litre de kola içtim -ama bunu ayda bir bi kere yapıyorum hep günü gelmişti onun dışında ben hiç kola içmem yani bir ay boyunca -

bende durum bu kızlar.. napak bi el atak mı bana :106:

şimdi benim şef öğlenleri cacık yicek sarımsaksız bende onlan yiyim diyom.. sabah evde kocişle kaahvaltı ediyim (hem o bağa ekmek yedirmez işyerindeki kahvaltının ekmeği bol oluyor )

ama akşam için napacağımı bilmiyorum

günaydın pıtırcıklarım geç kalktım yine 1 yumurta biraz peynirle yumurta yaptım kendime 2 dilim kadar ekmekle yedim

kızlar nasılsınız
ben kıslık çıkarmayfdı vs ıdı 3 gundur anam agladı.bı temızlıgım kaldı.sızı boşladım bılıom ama ıdare edın azcık daha:)

yok canım ya memurum ben masa başı ama evrakçıyım yoğun oluyorum ondan

bence 1 öğün sebze yemeği 1 öğünde et ağırlıklı tüket beyaz ekmeğide hiç yanına alma mağlum gözden ırak gönülden ırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…