- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Hayır mezun olmanı istemiyorumzoruna mı gitti
Aynen masummTebrik ederim
Begümcum hayırlısı böyleymiş
Tesekkur ederim canimHayırlı olsun cnm.. daha ne olsun maşallah..
Hayır mezun olmanı istemiyorum
ah ankara olaydı gecelere akacaktık onla ama kaçtı elimden bakTesekkur ederim canim
Beklemedigimiz bi yerdi hani buraya kalmaz diyoduk ama nasip
tamam kuzum zaten yeni kaptanımız ne derse öyle yapılırtamam canım sıkıntı yok,ben yazılanları çok takip edemiyorum uyarın beni bu durumlarda
Ben seni dinlemedim mi
seni mi dinliycem
sen beni idnledin mi?
kaç kilosun
evet dinlemedin.. aylardır kaç kilo istedim senden?Ben seni dinlemedim mi
Ben hiç senin sözünden çıktım mı
Tartılıcam ama wc ve ödem gitsin diye bekliyorum.. günlerdir artı temizlemeye uğraşıyorum. Yol +regl ödem yaptı bakalım tartılıcam şimdi..
noldu ördekim? niye böyle oldu?
anne evindeydinoldu ördekim? niye böyle oldu?
64 istedin ama 64 olmam için 1 hafta aç kalmam lazım.. olsam bile koruyamıyorum ki.. 66-68.. 70e gelmeden korusam ekimde listeye giricem 63 olucam inş.. bu sırada biraz vücut kiloya alışır oturur inş..evet dinlemedin.. aylardır kaç kilo istedim senden?
kaç kilosun?
64 istedin ama 64 olmam için 1 hafta aç kalmam lazım.. olsam bile koruyamıyorum ki.. 66-68.. 70e gelmeden korusam ekimde listeye giricem 63 olucam inş.. bu sırada biraz vücut kiloya alışır oturur inş..
Sağol kaptanım gerçekten biraz fazla oldu ama gidecek inşallah aşırı yürüdüm tatilde yüzdüm de ama akşamları hazır tüketmenin sonucu işte
anne evi sonucu mu bu?
haftaya önemli bildirimin bak
hemen eksiye geçiyorsun
yoksa yerim çiğ çiğ
noluyor eflal
böyle yapma ya bi nolduğundan bahset
noldu
reglden kalanı da haftaya işe yarar be neslihan
haftaya 7 ler geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrharika eksi
bak hele bak bak tatilciye.. sopalamıcam ama.. hemen verirsin haftaya sen onu.. tatilde oluyor öyle
Kızlar gunaydin, bugün kilo bildirimim yok ama aldim baya baya aldim,60 i gectim oyle diyim
@smykmy @MiuLegonehirnil111 kizlar sonuc açıklandı ama şok olduk asla ummadigimiz yer oldu,gecen seneki siralamasi daha geride olan Ankara'ya bile giremedi,artik nasip diyorum,hayir nerdeyse acikta kalcakti oglan,bunada sukur diyorum
Koacaeli bilgisayar mühendisliği oldu
Beni dövdün üstüne keyif sigarasi haaa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?