- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Dun geldim canim ama ev o kadar daginik ki anca alisveris yemek bikac makine camasir hallettim dun.Bugun de oglani doktora goturcem halilar yikamadan gelecek anca yerlesirim.yarin misafirim var.hatta bugun bile olabilirmis baska bi tanematematik61 kuzu naptın evinde misin ?
Sorma miu yaaah ankara olaydı gecelere akacaktık onla ama kaçtı elimden bak
Nasi merak etmeyelim eflalKızlar merak etmeyin gelmeyince diye yazdım. En karanlık zaman güneş doğmadan önce ki andır demişler ya. Ben o karanlık zamandayım, güneş doğar inşaalah görürüm.
Dua eden olursa sevinirim. Dua edin ve benim için üzülmeyin. Merak etmeyin.
Neyin var cnm niye bir anda böyle oldun genel bi an mi yoksa sıkıntılar mi var cnmKızlar merak etmeyin gelmeyince diye yazdım. En karanlık zaman güneş doğmadan önce ki andır demişler ya. Ben o karanlık zamandayım, güneş doğar inşaalah görürüm.
kuzucum benim hiç şüphem yok ki.. hemen gönderirsin sen korumanın kitabını yazan insansınSağol kaptanım gerçekten biraz fazla oldu ama gidecek inşallah aşırı yürüdüm tatilde yüzdüm de ama akşamları hazır tüketmenin sonucu işte
heralde yaniBeni dövdün üstüne keyif sigarasi haaa :))))
Tabi ki ederiz eflalim etmez miyiz badem gözlüm.. kalbini ferah tutKızlar merak etmeyin gelmeyince diye yazdım. En karanlık zaman güneş doğmadan önce ki andır demişler ya. Ben o karanlık zamandayım, güneş doğar inşaalah görürüm.
Dun geldim canim ama ev o kadar daginik ki anca alisveris yemek bikac makine camasir hallettim dun.Bugun de oglani doktora goturcem halilar yikamadan gelecek anca yerlesirim.yarin misafirim var.hatta bugun bile olabilirmis baska bi tane
Oyle tabi kuzumSağol kaptanım gerçekten biraz fazla oldu ama gidecek inşallah aşırı yürüdüm tatilde yüzdüm de ama akşamları hazır tüketmenin sonucu işte
Konuştuğumuz gibi ballı çörekim inşallah hayırlısı oldu Rabbim hayırlısını nasip etti dur bakalım
Sorma miu yaa
Gerçi ankara olmadigina oglum cok sevindi,hayirli hayirlisi boyleymis
Çok iyi moral oldun Miumkuzucum benim hiç şüphem yok ki.. hemen gönderirsin sen korumanın kitabını yazan insansın
iki kıytırık artı senin elinin kiri be
Eki Görüntüle 2183989
heralde yani Eki Görüntüle 2183990
Tabi ki ederiz eflalim etmez miyiz badem gözlüm.. kalbini ferah tut
neden? neden diyor insan?
sen bu dünyaya misafir ağırlamak için mi geldin ya
Kocaeli güzeldir sakin sessiz bir yer Darıca en azından öyleydiOyle tabi kuzum
Rabbim bilir en hayirlisini
Uzulmuyorum zatende sadece sasirdim ama alisiyorum yavas yavas
Çok iyi moral oldun Miumİnşallah göndereceğim bugünden itibaren sporun ucundan tutma vakti geldi
Leslie gelsin bakalım hııt cardio da haftaya cuma görüşelimspor muuu
ne güzel haberler cuma cuma
gaptanım bizim yarışma da bugüne denk geldi de
ben de başlayacağım.. pazartesi inşallah.. başlamak lazım kuzu vücut hemen salıyor yoksaLeslie gelsin bakalım hııt cardio da haftaya cuma görüşelimSıkarsam akşamları süt nesfit hafif yersem gönderirim inşallah
aaa kim oldu birinci.. çok tehlikeli sulardı oralarıgaptanım bizim yarışma da bugüne denk geldi detebrikler teşekkürler yazıyodum
ne zaman kilo bildiricengaptanım bizim yarışma da bugüne denk geldi detebrikler teşekkürler yazıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?