Kızlar ben yarın bizim ofiste işe başlıyorum..Şu sıra bir sınavdan ya da sınavla silsilesinden geçiyoruz galiba..o kadar çok belirsizlik,muhallakta kalmış şey var ki,bunlar da çok fazla kararsızlık getiriyor haliyle.Hakkıımızda hayırlısı neyse o olsun,Allahım hayırlı olmayan hiçbirşeyi yaptırtmasın,hiç birimize :-/ Benim işe başlamamla kuzum da işe yakın olan,içime sinen çok beğendiğimbir anaokulu vardı,oraya başlayacak nasipse
Koftemide yedim ustune kahvede ictim:) yarin insallah gene baslicam spora kizlar sporlarinizi bildirin bana:)
sağol tatlışımmm:) senle anlasamayanin kabahati kaptanim seker gibi insansin sen:) insallah hayirlisi olur ben umutluyum ya
canım kendin yapsan ekmeğini.ekmek makinası edinebilirsin veya normal birşekilde fırında yapabilirsin.lavaş tarzı şeyler normal beyaz ekmekten daha fazla şeker,karbonhidrat ve kalori içeriyor maalesefekmek meselesine gelince burada maalesef öyle tam buğday ekmeği falan yo bizde lavaşa benzer bir ekmek yiyoruz
inş hayırlısı olur bazen şer gördüklerimizden hayır çıkabilir
hoşgeldin safişimSelam kizlaar....keyifler nasil..hepinizi opuyorum...kucakliyoruuum....yarin daha genis yazariim....
kızlar ben eve yeni geldim malesef mesaiye kaldımsabah erken kalkıcem işler yetişsin diye anam agladı sabah 9 dan öylen 5 kadar ütü yaptım ilkindiyi kılıyım dedim anacım 2 rekatta kalkamadım yorgnlktan yarında zn işler var işler yetişicek diye anam aglıyo ahtopot oldm inanın kollarım nerde
bilemedim kusura bakmayım alıntı alamadıms abah 6.30 kalkıcem bebeler
yedikelrime gelelim
kabaklı yogurt dereotu maydınoz ve kereviz yapraklarıyla arada 5 biryerde ve yeşil çay bir elma küçük bri kase makarna az üstüne acılı keççap vallahi kaçtır canım çekiyodu yigit çklata sokt agzıma bir lokma yok ve 3 litre suyürüyüşü saymıyourm ayaklarım agrıdı şimdi yatagıma sarılıp uymak dinlenmek istiyorm kendinize iyi bakım bneni b hafta mazr görün ne olr işler çok sizleri inanın çok özledim
kızlar ben eve yeni geldim malesef mesaiye kaldımsabah erken kalkıcem işler yetişsin diye anam agladı sabah 9 dan öylen 5 kadar ütü yaptım ilkindiyi kılıyım dedim anacım 2 rekatta kalkamadım yorgnlktan yarında zn işler var işler yetişicek diye anam aglıyo ahtopot oldm inanın kollarım nerde
bilemedim kusura bakmayım alıntı alamadıms abah 6.30 kalkıcem bebeler
yedikelrime gelelim
kabaklı yogurt dereotu maydınoz ve kereviz yapraklarıyla arada 5 biryerde ve yeşil çay bir elma küçük bri kase makarna az üstüne acılı keççap vallahi kaçtır canım çekiyodu yigit çklata sokt agzıma bir lokma yok ve 3 litre suyürüyüşü saymıyourm ayaklarım agrıdı şimdi yatagıma sarılıp uymak dinlenmek istiyorm kendinize iyi bakım bneni b hafta mazr görün ne olr işler çok sizleri inanın çok özledim
herkesler oldukça yoğun vede yorgun
paşam kolay gelsin
kaptan ekmek konusu sıkıntılı canım ekmek makinasını ilk geldiğimde aradım bulamadım bakalım kahverengi küçük lavaşlar var onları denerim ama tatlarını beğenmedim olsun sağlık olsunda
anane hadi bakalım bu sefer sen yüzakımız ol
ay sen süpersiiinn yaaa tatlım benim bravoooKizlar gunaydin ben hala yorgunlugumu atamadim bugun spor olmaz benim yarin gece havaalaninda olcaz ben camasirlara yeni basladim insallah kurur. Vee bu sabah tarti yuzume guldu ananeniz 71.6olmus:) demekki yol odemim vardi simdi camasirlar bitcek ben agdaya gitcem bugun yetismezsede yarin artik uyumak istiyorum ya
ha bi de bugün benim evlilik yıldönümümama eşimin 3 tane dersi var akşam ben de kardeşimle olucam.. görüşemicez bile yani çok evvelden beni balık yemeğe götüreceğdi söz verdiydi ama gidemicez sanırım
hayatta herşey kısmet işte :106:
banada poğacaadün menümü haşlanmış tavuk budu ve l.yoğurt ile tamamladım ama çok büyük bi kaçamak yaptımdün yulaf kepeği yemediğim için herhalde kriz oldu ben poğaça yedim gece 10 gibi bilemiyorum dünü de saymalı mı saymamalı mı :26:
canınız sağolsun ya evinizde kularsınız inşallah:) nice nice senelere canım:)ha bi de bugün benim evlilik yıldönümümama eşimin 3 tane dersi var akşam ben de kardeşimle olucam.. görüşemicez bile yani çok evvelden beni balık yemeğe götüreceğdi söz verdiydi ama gidemicez sanırım
dizin sayenizde ya:)ay sen süpersiiinn yaaa tatlım benim bravooo
Nice mutlu yıllaraaa
sevindim canım gününün güzel gecmesine duru hemen alışır o düzene diye tahmin ediyorum inşallah güzel olur:)Selamlarr
Bugün kızım anaokuluna başladı.Problemsiz bir gündüTabi ilk gün olduğu için öğretmenlri beni bırakmadılar,müdürn odasında yukarıda misfir ettiler ve öğleden sonra 2 ye kadar okulda tuttular kuzumu ve beni.Bugünlük bu kadar yeter dediler.Adaptasyon haftamız böyle geçecekmiş,inşallah kolay atlatırız.Ben bugün okulda olunca,ofiste bulunamadım.Bir yarım saat uğradık,sonra eve geldik.Kuzumun ikindi öğününü verdim.Sonra tv izlerken uyudu kaldı hatta resmen bayıldı.Baya yorulmuş okulda Böyle böyle düzene girecek her şeyimiz inşallah.Benim yapamadığımı öğretmenleri yapacak inşallah.Yemekleri uykuları saatli olsun,düzenimiz olsun artık büyüdü,kuralları öğrensin..
Biraz işlendim,yemek yaptım geldim hemen buraya ama hayal kırıklığına uğradım kızlar herkes nerelerde
afiyet olsun kaptnım sehriye pilavı nede guzeldir yaMenü:
Kahvaltı yok
okulda 2 ad. çay içtim sadece
sonra öğle yemeği zamanı geldi,bana da getirdiler.çok acıkmıştım önümene geldiyse yedim mecburen
1 tabak izmir köfte
1 tabak şehriye pilavı
1 küçük kase salata
1 incecik dilim ekmek
ofiste orta kahve içtim
evde ara öğün : 1 küçük salkım üzüm ve çeyrek elma
Çocukların menüsünden yemiş oldum,çok da güzeldi tadı.Aşçılarını da denemiş beğenmiş oldum böylece,kızımın yediği yemekler içime sindi
akşam için zeytinyağlı bol yeşillikli bulgurlu biber dolması pişiriyorum.Çok acıkmış durumdayım pişse de yesem,yoğurtla birlikte nam nam nam
yalnız şaka maka ben de baya yorulmuşum.Gece geç yattım her zaman ki gibi ve sabah erken kalktım.Yarın da erken kalkacağım,O yüzden bu gee erken yatarım kanımca.Yarın ben ofise geçicem,eşim durucak okulda,müdürün odasında.Aslında ben dursam daha iyi çünkü babasına çok şımarıyor ve kimse başa çıkamıyor o zaman,öğretmenlerini filan dinlemez diye düşünüyorum.neyse yarın olsun hayrolsun bakalım
banada poğacaadün menümü haşlanmış tavuk budu ve l.yoğurt ile tamamladım ama çok büyük bi kaçamak yaptımdün yulaf kepeği yemediğim için herhalde kriz oldu ben poğaça yedim gece 10 gibi bilemiyorum dünü de saymalı mı saymamalı mı :26:
canınız sağolsun ya evinizde kularsınız inşallah:) nice nice senelere canım:)ha bi de bugün benim evlilik yıldönümümama eşimin 3 tane dersi var akşam ben de kardeşimle olucam.. görüşemicez bile yani çok evvelden beni balık yemeğe götüreceğdi söz verdiydi ama gidemicez sanırım
dizin sayenizde ya:)ay sen süpersiiinn yaaa tatlım benim bravooo
Nice mutlu yıllaraaa
sevindim canım gününün güzel gecmesine duru hemen alışır o düzene diye tahmin ediyorum inşallah güzel olur:)Selamlarr
Bugün kızım anaokuluna başladı.Problemsiz bir gündüTabi ilk gün olduğu için öğretmenlri beni bırakmadılar,müdürn odasında yukarıda misfir ettiler ve öğleden sonra 2 ye kadar okulda tuttular kuzumu ve beni.Bugünlük bu kadar yeter dediler.Adaptasyon haftamız böyle geçecekmiş,inşallah kolay atlatırız.Ben bugün okulda olunca,ofiste bulunamadım.Bir yarım saat uğradık,sonra eve geldik.Kuzumun ikindi öğününü verdim.Sonra tv izlerken uyudu kaldı hatta resmen bayıldı.Baya yorulmuş okulda Böyle böyle düzene girecek her şeyimiz inşallah.Benim yapamadığımı öğretmenleri yapacak inşallah.Yemekleri uykuları saatli olsun,düzenimiz olsun artık büyüdü,kuralları öğrensin..
Biraz işlendim,yemek yaptım geldim hemen buraya ama hayal kırıklığına uğradım kızlar herkes nerelerde
afiyet olsun kaptnım sehriye pilavı nede guzeldir yaMenü:
Kahvaltı yok
okulda 2 ad. çay içtim sadece
sonra öğle yemeği zamanı geldi,bana da getirdiler.çok acıkmıştım önümene geldiyse yedim mecburen
1 tabak izmir köfte
1 tabak şehriye pilavı
1 küçük kase salata
1 incecik dilim ekmek
ofiste orta kahve içtim
evde ara öğün : 1 küçük salkım üzüm ve çeyrek elma
Çocukların menüsünden yemiş oldum,çok da güzeldi tadı.Aşçılarını da denemiş beğenmiş oldum böylece,kızımın yediği yemekler içime sindi
akşam için zeytinyağlı bol yeşillikli bulgurlu biber dolması pişiriyorum.Çok acıkmış durumdayım pişse de yesem,yoğurtla birlikte nam nam nam
yalnız şaka maka ben de baya yorulmuşum.Gece geç yattım her zaman ki gibi ve sabah erken kalktım.Yarın da erken kalkacağım,O yüzden bu gee erken yatarım kanımca.Yarın ben ofise geçicem,eşim durucak okulda,müdürün odasında.Aslında ben dursam daha iyi çünkü babasına çok şımarıyor ve kimse başa çıkamıyor o zaman,öğretmenlerini filan dinlemez diye düşünüyorum.neyse yarın olsun hayrolsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?