Canımmmmm hoşgeldinSelam kizlaar....keyifler nasil..hepinizi opuyorum...kucakliyoruuum....yarin daha genis yazariim....
Canım harika atmışsın ya,maşallah sanaKizlar gunaydin ben hala yorgunlugumu atamadim bugun spor olmaz benim yarin gece havaalaninda olcaz ben camasirlara yeni basladim insallah kurur. Vee bu sabah tarti yuzume guldu ananeniz 71.6olmus:) demekki yol odemim vardi simdi camasirlar bitcek ben agdaya gitcem bugun yetismezsede yarin artik uyumak istiyorum ya
Canım benim hala işteler fıstıklar sanıyorum,akşam toplanırlarSelamlarr
Bugün kızım anaokuluna başladı.Problemsiz bir gündüTabi ilk gün olduğu için öğretmenlri beni bırakmadılar,müdürn odasında yukarıda misfir ettiler ve öğleden sonra 2 ye kadar okulda tuttular kuzumu ve beni.Bugünlük bu kadar yeter dediler.Adaptasyon haftamız böyle geçecekmiş,inşallah kolay atlatırız.Ben bugün okulda olunca,ofiste bulunamadım.Bir yarım saat uğradık,sonra eve geldik.Kuzumun ikindi öğününü verdim.Sonra tv izlerken uyudu kaldı hatta resmen bayıldı.Baya yorulmuş okulda Böyle böyle düzene girecek her şeyimiz inşallah.Benim yapamadığımı öğretmenleri yapacak inşallah.Yemekleri uykuları saatli olsun,düzenimiz olsun artık büyüdü,kuralları öğrensin..
Biraz işlendim,yemek yaptım geldim hemen buraya ama hayal kırıklığına uğradım kızlar herkes nerelerde
rezalet bi sayımı beceremedim yaa...Mesela bi mesajda 3alinti varsa onu 3mesaj yerine sayiyoruz:)
Dinlen canim iyi aksamlar iyi geceler:)
safişiiiimmmm hoşgeldinn ben geri geldim dayanamadım hasretınıze...Selam kizlaar....keyifler nasil..hepinizi opuyorum...kucakliyoruuum....yarin daha genis yazariim....
kızlar ben bu aralar yazamıyorum bu hafta öğleden sonraları izinliyim - kardeşceğizim geliyo ya- o yüzden bir haftadır yoğun geçiyo benimkardeşceğizim gidince daha tempolu ve aktif olarak burda olucam
yaa evlilik yıl dönumunde ne işin vaar git kocişinin yanınaa...ha bi de bugün benim evlilik yıldönümümama eşimin 3 tane dersi var akşam ben de kardeşimle olucam.. görüşemicez bile yani çok evvelden beni balık yemeğe götüreceğdi söz verdiydi ama gidemicez sanırım
hayatta herşey kısmet işte :106:
Selamlarr
Bugün kızım anaokuluna başladı.Problemsiz bir gündüTabi ilk gün olduğu için öğretmenlri beni bırakmadılar,müdürn odasında yukarıda misfir ettiler ve öğleden sonra 2 ye kadar okulda tuttular kuzumu ve beni.Bugünlük bu kadar yeter dediler.Adaptasyon haftamız böyle geçecekmiş,inşallah kolay atlatırız.Ben bugün okulda olunca,ofiste bulunamadım.Bir yarım saat uğradık,sonra eve geldik.Kuzumun ikindi öğününü verdim.Sonra tv izlerken uyudu kaldı hatta resmen bayıldı.Baya yorulmuş okulda Böyle böyle düzene girecek her şeyimiz inşallah.Benim yapamadığımı öğretmenleri yapacak inşallah.Yemekleri uykuları saatli olsun,düzenimiz olsun artık büyüdü,kuralları öğrensin..
Biraz işlendim,yemek yaptım geldim hemen buraya ama hayal kırıklığına uğradım kızlar herkes nerelerde
Kizlar gunaydin ben hala yorgunlugumu atamadim bugun spor olmaz benim yarin gece havaalaninda olcaz ben camasirlara yeni basladim insallah kurur. Vee bu sabah tarti yuzume guldu ananeniz 71.6olmus:) demekki yol odemim vardi simdi camasirlar bitcek ben agdaya gitcem bugun yetismezsede yarin artik uyumak istiyorum ya
Selamlarr
kızlar kurban bayramının tarihini bilen var mı yaa kasımın ilk haftası diye biliyorum ama yalnış diil dimi:26:
iyi akşamlar kızlar yenı geldım eve yemeğimi yedim hemen koştum geldim sizee...valla bulaşıklar mutfakta benı beklıo...menumu yazmak istiyorum hemen
sabah:sirkeli suyumu içtim
1 fincan kahve 1dilim kepek ekmeği peynır ceviz 1 kaşık da bal
öğle:
salata ayran çorba
akşam:
1parca kırmızı et salata
canlar ben sıkı yönetim ilan ettim valla kendime...1 saatte yürüdüm...birazdan da oryantal yapmayı planlıyorumm
yanı işin özü tutmayın benı kurban bayramına iyce süzülmem lazımm...
Canım kurban bayramı 25 Ekimde hatta 29 Ekim cumhuriyet bayramıyla birleşecek çifte bayram olacak
ha bu arada kızlar namaza basladım bana dua edın de sureklı devam edebıleyım..dıyetede basladım ıns devamı gelır
:) tesekkurler devami gelir insallah hepimiz icinCanımmmmm hoşgeldin
Canım harika atmışsın ya,maşallah sana
Canım benim hala işteler fıstıklar sanıyorum,akşam toplanırlar
Canin sagolsun ansacim:)rezalet bi sayımı beceremedim yaa...
safişiiiimmmm hoşgeldinn ben geri geldim dayanamadım hasretınıze...
yaa evlilik yıl dönumunde ne işin vaar git kocişinin yanınaa...
okulla birlikte hayatınız ıyce duzene gircek canım cım...ya ben o senın bal kaymak kızını gidip gelip faceden seviyorum ne yedin bacım hamıleyken de bu kız böle şeker gibi bişey oldu maşaaaallaah sübhanallahh..raabbim nazarlardan korusun....
Tesekkurleeer:) sana yetismeye calisiyorum:)Canım tebrik ediyorum seni,aferin sana
Ne rejimi yapiyosun canim :)kızlar nabersınız
bugun mısafırlerım vardı
sabah kahvaltım
salatalık domates yumurta peynır
oglen mercımek corbası e bıber tursusu
aksam nescafe.bısey yemek ıstemıyorum ama belkı bı meyva yerım
ha bu arada kızlar namaza basladım bana dua edın de sureklı devam edebıleyım..dıyetede basladım ıns devamı gelır
kızlar sıkıldım yaaa nerde bu mıllet kustüm size...kocacık da evde yok sıkıldım valla ablama gidiyorum ben yarın görüşürzzz...
burdayım canım ya şu sıralar o kadar isteksizim ki herşeye dair, böyle ne bileyim çok yorgun bitkin hissediyorum kendi takımıma bile yeterince katılım sağlayamıyorum ha kilo veriyomusun dersen veriyorum evet ama sanki o bile yolunda gitmiyo gibi işte öyle. bahardan mıdır nedir depresif bir ruh hali işteKizlar telefonda kk yine degisti ya begeni bile yok ne is bunapiyosunuz cok sakin burasi tubis ugrardi hangi takimda o yagmurdamlasi nerde beni birakiyosunuz buralarda bi basimaa olmuyooo
canım inan 10.30 kadar çaılştık ablama gittik yemek yendi tabe ben yemedimhoşgeldin safişimiyiyiz canım idare ediyoruz..sen kendini yaz asıl
oo çok yorulmuşsun canım,Allah yardımcın olsun.Menün güzel olmuş,ketçaplı makarnayı eritmişsindir bu tempoyla merak etme
canım her telden takılıyorm ev temizliyorm yemek yapıyorm oglma ba,kıyorm teksitilde çalışıyorm vs işte anlıcagım kolarım ahtapot gibi her yere yetişiyo ablamın eviyle iş yeri arasında mekik dokyorumCanim Allah kolaylik versin ne is yapiyosunki ya bu saate kadar Allah yardimcin olsun
canım 40 günd evam edersen giidyo allah kabul etsin ben 14 senedir namaz kılıyorumha bu arada kızlar namaza basladım bana dua edın de sureklı devam edebıleyım..dıyetede basladım ıns devamı gelır
***24 EYLÜL-PAZARTESİ/7. TAKIM PAYLAŞIM LİSTESİ***
SAPHIRA=13
nev81=9
pasam3405=1
maviyesil1999=12
senarist=6
yesilerik=6
anşaa=9
ecemavi=8
ananee=26
canım 25 geliyoda ablamda 28 nişan yapıcem malesef gidemicem oraya gitmem ölüsü 500 tl benimde borcm çok kendisi gelme paqşa dügüne gelirsin dedi bakıcez benim sagım solm belli olmazkızlar kurban bayramının tarihini bilen var mı yaa kasımın ilk haftası diye biliyorum ama yalnış diil dimi:26:
herkesler oldukça yoğun vede yorgun
paşam kolay gelsin
kaptan ekmek konusu sıkıntılı canım ekmek makinasını ilk geldiğimde aradım bulamadım bakalım kahverengi küçük lavaşlar var onları denerim ama tatlarını beğenmedim olsun sağlık olsunda
anane hadi bakalım bu sefer sen yüzakımız ol
bugün de sabah iki dilim mayalı yulaf kepeği ekmeği yedim .. fırın sorunsalından dolayı pek bişeye benzemedi ama tok tutuyo.. inşallah kendi evim olduğunda bu mayalı yulag kepeği ekmeğim gerçek bir kahvaltı kurtarıcısı olacak.. üstelik içinde yumurta sarısı yok
öğlen iki yumurta pişirdim ama azcık yağ koydum yapışmasın diye mi artık neden koydum bilmiyorum el alışkanlığı herhaltabi kendi evimde seramik tavalarım olacağı için o zaman daha iyi olacak bi de eve geçtiğimde muhakkak bi beyaz yumruk harekatı yapıcam yani
akşama dışarıda yersem ızgara evde yersem de haşlama tavuk ya da kavrulmuş kıyma yerim yoğurtla..
Selamlarr
Menü:
Kahvaltı yok
okulda 2 ad. çay içtim sadece
sonra öğle yemeği zamanı geldi,bana da getirdiler.çok acıkmıştım önümene geldiyse yedim mecburen
1 tabak izmir köfte
1 tabak şehriye pilavı
1 küçük kase salata
1 incecik dilim ekmek
ofiste orta kahve içtim
evde ara öğün : 1 küçük salkım üzüm ve çeyrek elma
Çocukların menüsünden yemiş oldum,çok da güzeldi tadı.Aşçılarını da denemiş beğenmiş oldum böylece,kızımın yediği yemekler içime sindi
akşam için zeytinyağlı bol yeşillikli bulgurlu biber dolması pişiriyorum.Çok acıkmış durumdayım pişse de yesem,yoğurtla birlikte nam nam nam
yalnız şaka maka ben de baya yorulmuşum.Gece geç yattım her zaman ki gibi ve sabah erken kalktım.Yarın da erken kalkacağım,O yüzden bu gee erken yatarım kanımca.Yarın ben ofise geçicem,eşim durucak okulda,müdürün odasında.Aslında ben dursam daha iyi çünkü babasına çok şımarıyor ve kimse başa çıkamıyor o zaman,öğretmenlerini filan dinlemez diye düşünüyorum.neyse yarın olsun hayrolsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?