Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemavi[/TD]
[TD]3-4-5 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Canlarım ben görevimi tamamladım,sıra Maviyeşil'e geçti

Selam kizlaar....keyifler nasil..hepinizi opuyorum...kucakliyoruuum....yarin daha genis yazariim....
Canımmmmm hoşgeldin

Canım harika atmışsın ya,maşallah sana

Canım benim hala işteler fıstıklar sanıyorum,akşam toplanırlar

Mesela bi mesajda 3alinti varsa onu 3mesaj yerine sayiyoruz:)

Dinlen canim iyi aksamlar iyi geceler:)
rezalet bi sayımı beceremedim yaa...
Selam kizlaar....keyifler nasil..hepinizi opuyorum...kucakliyoruuum....yarin daha genis yazariim....
safişiiiimmmm hoşgeldinn ben geri geldim dayanamadım hasretınıze...
kızlar ben bu aralar yazamıyorum bu hafta öğleden sonraları izinliyim - kardeşceğizim geliyo ya- o yüzden bir haftadır yoğun geçiyo benim kardeşceğizim gidince daha tempolu ve aktif olarak burda olucam

yaa evlilik yıl dönumunde ne işin vaar git kocişinin yanınaa...

okulla birlikte hayatınız ıyce duzene gircek canım cım...ya ben o senın bal kaymak kızını gidip gelip faceden seviyorum ne yedin bacım hamıleyken de bu kız böle şeker gibi bişey oldu maşaaaallaah sübhanallahh..raabbim nazarlardan korusun....

iyi akşamlar kızlar yenı geldım eve yemeğimi yedim hemen koştum geldim sizee...valla bulaşıklar mutfakta benı beklıo...menumu yazmak istiyorum hemen
sabah:sirkeli suyumu içtim
1 fincan kahve 1dilim kepek ekmeği peynır ceviz 1 kaşık da bal
öğle:
salata ayran çorba
akşam:
1parca kırmızı et salata

canlar ben sıkı yönetim ilan ettim valla kendime...1 saatte yürüdüm...birazdan da oryantal yapmayı planlıyorumm
yanı işin özü tutmayın benı kurban bayramına iyce süzülmem lazımm...

kızlar kurban bayramının tarihini bilen var mı yaa kasımın ilk haftası diye biliyorum ama yalnış diil dimi:26:

Canım tebrik ediyorum seni, aferin sana

Kaptanım hayırlı olsun tekrar inşallah kolayca alışır yavrun senin de düzenin oturur

Benim kızkardeşimin nişanı var 28 ekime onun için bayrama kadar ben de süzülmeliyim, beraberce süzülelim inşallah

kızlar nabersınız
bugun mısafırlerım vardı
sabah kahvaltım
salatalık domates yumurta peynır

oglen mercımek corbası e bıber tursusu

aksam nescafe.bısey yemek ıstemıyorum ama belkı bı meyva yerım

kızlar sıkıldım yaaa nerde bu mıllet kustüm size...kocacık da evde yok sıkıldım valla ablama gidiyorum ben yarın görüşürzzz...

Canımmmmm hoşgeldin

Canım harika atmışsın ya,maşallah sana

Canım benim hala işteler fıstıklar sanıyorum,akşam toplanırlar
:) tesekkurler devami gelir insallah hepimiz icin
Canin sagolsun ansacim:)
Canım tebrik ediyorum seni, aferin sana
Tesekkurleeer:) sana yetismeye calisiyorum:)
Ne rejimi yapiyosun canim :)
ha bu arada kızlar namaza basladım bana dua edın de sureklı devam edebıleyım..dıyetede basladım ıns devamı gelır

Allah kabul etsin canim vakit buldukca aksatmadan yaparsin insallah hem cok iyi gelir:)

Kizlar telefonda kk yine degisti ya begeni bile yok ne is bu napiyosunuz cok sakin burasi tubis ugrardi hangi takimda o yagmurdamlasi nerde beni birakiyosunuz buralarda bi basimaa olmuyooo

Kizlar telefonda kk yine degisti ya begeni bile yok ne is bu napiyosunuz cok sakin burasi tubis ugrardi hangi takimda o yagmurdamlasi nerde beni birakiyosunuz buralarda bi basimaa olmuyooo
burdayım canım ya şu sıralar o kadar isteksizim ki herşeye dair, böyle ne bileyim çok yorgun bitkin hissediyorum kendi takımıma bile yeterince katılım sağlayamıyorum ha kilo veriyomusun dersen veriyorum evet ama sanki o bile yolunda gitmiyo gibi işte öyle. bahardan mıdır nedir depresif bir ruh hali işte

Son düzenleme:
hoşgeldin safişim iyiyiz canım idare ediyoruz..sen kendini yaz asıl

oo çok yorulmuşsun canım,Allah yardımcın olsun.Menün güzel olmuş,ketçaplı makarnayı eritmişsindir bu tempoyla merak etme
canım inan 10.30 kadar çaılştık ablama gittik yemek yendi tabe ben yemedimsonçm 0
Canim Allah kolaylik versin ne is yapiyosunki ya bu saate kadar Allah yardimcin olsun
canım her telden takılıyorm ev temizliyorm yemek yapıyorm oglma ba,kıyorm teksitilde çalışıyorm vs işte anlıcagım kolarım ahtapot gibi her yere yetişiyo ablamın eviyle iş yeri arasında mekik dokyorum anlıcagınız sporu çok yapıyorm akşama kadar ayaktayım inanın yorldugumu oturunca anlıyorm ama güzel gidiyor
ha bu arada kızlar namaza basladım bana dua edın de sureklı devam edebıleyım..dıyetede basladım ıns devamı gelır
canım 40 günd evam edersen giidyo allah kabul etsin ben 14 senedir namaz kılıyorum inan kılmayınca insan alışıyoya kötü olyor içirabbbim kabul etsin işşallah
***24 EYLÜL-PAZARTESİ/7. TAKIM PAYLAŞIM LİSTESİ***

SAPHIRA=13
nev81=9
pasam3405=1
maviyesil1999=12
senarist=6
yesilerik=6
anşaa=9
ecemavi=8
ananee=26
inan işe gidiyormya zamanım olmyo ne yapsakta sizlerle yazışsak yaw ablamlarda pc var ama kk ya girmiyorm belli olmyo çünkü oglanın uyanmasıbgün yandı beni çok graştırdı sıpa18 adet yufka aldım sigara böregi sarıcem bu yorgunlukla
kızlar kurban bayramının tarihini bilen var mı yaa kasımın ilk haftası diye biliyorum ama yalnış diil dimi:26:
canım 25 geliyoda ablamda 28 nişan yapıcem malesef gidemicem oraya gitmem ölüsü 500 tl benimde borcm çok kendisi gelme paqşa dügüne gelirsin dedi bakıcez benim sagım solm belli olmaz
ben işteyim bebem yoksa sizleri ihmal edermiyim teşekkkür ederim ebbem kolaysa başına gelsin dicem ama demiyim ben çok yorluyorm önceleri yatarken yatakta döner dururdm şimdi ise nasıl yatıyosam öle kalkıyom yorgunluktan
dkancı benide alın yanınııza be bende yapmak istiyom dukan okadar uykm varki sigara böreklerini nasıl sarıcem daha mutfak var eşim bugün yemekelri yapmış geldimkizeytin yaglı taze fasülye tavuklu sebzeli bulgr pilavı tarhana çorbası yapmış tavuk köftesiyle tavk kalça almış kızartmış enfes olmş yedim vallahieve geidm kapıya anahtyarı sokcem hoş geldin bey dedi bende deim hoş bulduk hanım bugün liseye yazıldı paşam liseli old artık
canım işşallah ısınır oraya

doktor b ney mukaadest kız bnları hep senmi yedin sen b kadarı yersen nasıl kilo vericen kız

şimdi gelelim neler yedigime
sabah kahvaltısında yediklerim
2 çatal yumurta az süt kattıydım eşime yumurtalı ekmek yaptım içi arttı onu teflonda pişirdim 2 çatal yok incecik çavdar ekmegi bir dilim 5 biryerdeyle yeşil çay içtim 3 yeşil zeytin yedim okadar
arada s içtim
öylen brokoli haşlaması ve bir kase yogrt yedim

arada elma yedim bir adet
elim ayagım titredi 3 adet krabiye yedim harika tadı inanın tarifini almak lazım
akşamada 4 kaşık yok zeytin yaglı taze fasülye 4 kaşık yok sebzeli blgur pilavı ve 3 tavk köftesi ve tavk kalçası yedim 4 çatal olmaz bir bardak çay içicem birazdan yogurt yedim yatmadanda sodamı içicem okadar kaçamak yapmadım krabiyelerde 3 adetti ama 3 lokmaydı elim ayagım titredi kızlar galiba yorgunlktan şekerim düştüiyince iyi geldi ama oglmu yatırdı ablam bugün 3 gibi 6 kadar uyudu bgün teyze yegen bol bol seviştik eve geldigimde saat 9 dunamazı kıldım yassıyı eşims ag olsn yemegi hazırladısoframı kurd çok yorgnm tek istedigim uyumak yfkayıı ne yapsam ya peynirleri çıkardım dolabın altında ama bozlurmuki acaba sonra görüşrüz
ben dukan yapmak istiyorum biri bana el atsın yok atmayalım derseniz ben size iyi el atıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…