Odtu iktisadi idari bilimlerde ne varsa yazicam ama kuresel siyaset ve uluslarasi iliskileri en en cok istiyorum off 15gune netlesir hersey elim ayagim titriyo cok fenayimmm:) bu stres bitsin guzelce okulum olsun istiyorum artik ya
Koftemide yedim ustune kahvede ictim:) yarin insallah gene baslicam spora kizlar sporlarinizi bildirin bana:)
Odtu iktisadi idari bilimlerde ne varsa yazicam ama kuresel siyaset ve uluslarasi iliskileri en en cok istiyorum off 15gune netlesir hersey elim ayagim titriyo cok fenayimmm:) bu stres bitsin guzelce okulum olsun istiyorum artik ya
Herkese iyi akşamlar. Beu diyet işleri insanın metabolizması ruh haliyle çok ilişkili kızlar yada ben öyleyim bilemedim çok sevdiğim bir ablam geçen hafta tek celsede boşandılar çok üzüldüm ve bu hemen kilomu etkiledi sanki
Tesekkur ederim insallah ya:)Gönlüne göre olsun bu kez inşallah
Hayirli olsun canim hic aksatmadan gotururuz insallah:)Ben de kısmetse yarın sabah yürüyüşlere başlıyorum yazarım sana
Cok tesekkurler ama olunmuyoki sakin falan boyle insanin elinde olmayinca duramiyo iste:)canım benım sakın ol...hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Herkese iyi akşamlar. Beu diyet işleri insanın metabolizması ruh haliyle çok ilişkili kızlar yada ben öyleyim bilemedim çok sevdiğim bir ablam geçen hafta tek celsede boşandılar çok üzüldüm ve bu hemen kilomu etkiledi sanki
17 EYLÜL
yeşilerik:3
paşam:7
mavı yeşil:1
senarist:2
saphira:3
ansa:2
nev:4
gerbera:---
ecemavi:----
18 EYLÜL
yeşilerik:2
paşam:3
senarist:7
saphira:7
ansa:3
nev:2
gerbera:2
ecemavi:3
19 EYLÜL
yeşilerik:9
mavı yeşil:---
senarist:3
saphira:4
ansa:---
nev:1
ecemavi:6
KIZLAR SONUÇLAR FENA İNŞALLAH YALNIŞ SAYMAMIŞIMDIR...
Bendede istah patlamasi oluyo moralim bozukken zaten hep yemek icin bi sebebim oluyo benimbencede kesinlikle sana katılıyorum ama bazılar yemeden içmeden kesilio bazılarının da benım gibi boğazı açılıooo
Amanin buda ne ??alintisizmi saydin acaba
Bendede istah patlamasi oluyo moralim bozukken zaten hep yemek icin bi sebebim oluyo benim
Mesela bi mesajda 3alinti varsa onu 3mesaj yerine sayiyoruz:)alıntılı mesajları da saydım saymam mıı...ya alıntıları saymıyomusunuz...arkadaş ben bu takımdan cıkınca herşeyi unuttum mu ....valla kendimi kk ya yenı uye gibi hissediyorum bazen...hepsini tek tek saydım ama hatam varsa affola canlar....
kızlar ben çok yorgunum kızımla birer bardak süt içip yatcaz...öpüyorum herkeşleri allaha emanet olun...
sağol canım aminHayirli olsun kaptanim bence senin icin en iyisi oldu:) bende nasil makarna istiyorum firinda hemdeeee
Hayirli olsun kaptanim ikiniz icinde guzel olur insallah:) orasinin sizin yeriniz oldugunu o bayana hissettir bence o agirligin olmali
rica ederim canımgörmem mı gördüm kaptanım da gecen hafta başımı toplayıp ta yapamadım kı sayıyorum hemen...özür dilerim kusura bakmayın yaa....:44:
aa hadi bakalım hayırlısı ALlah gönlüne göre versinKizlaaar ek tercih klavuzu aciklanmis bos yer var istedgm bolumlerde kalbim güm güm atiyo sakinlesemiyorum su andaaaa
maalesef duygusal açlık bende de hat safhadaHerkese iyi akşamlar. Beu diyet işleri insanın metabolizması ruh haliyle çok ilişkili kızlar yada ben öyleyim bilemedim çok sevdiğim bir ablam geçen hafta tek celsede boşandılar çok üzüldüm ve bu hemen kilomu etkiledi sanki
17 EYLÜL
yeşilerik:3
paşam:7
senarist:2
saphira:3
ansa:2
nev:4
ecemavi:----
18 EYLÜL
yeşilerik:2
senarist:7
saphira:7
ansa:3
nev:2
gerbera:2
ecemavi:3
19 EYLÜL
yeşilerik:9
mavı yeşil:---
senarist:3
saphira:4
ansa:---
nev:1
ecemavi:6
KIZLAR SONUÇLAR FENA İNŞALLAH YALNIŞ SAYMAMIŞIMDIR...
:) senle anlasamayanin kabahati kaptanim seker gibi insansin sen:) insallah hayirlisi olur ben umutluyum yasağol canım amin
inşallah tatsız bir durum olmaz canım
rica ederim canım
aa hadi bakalım hayırlısı ALlah gönlüne göre versin
maalesef duygusal açlık bende de hat safhadaboşanan çift için de haklarında hayırlısı olsun canım,üzme kendini sen
canım alıntıları da 1 er mesaj sayıyoruz,bu sayılar çok az.Eline sağlık ama yanlış olmuş
Hosgeldin:)selam kızlar ben anca geldim bu gün çok yoğundum yeni oturuyorum
Menun guzel olmus ekmek normal degildir insallah:) bide boyun ve kilonu ben bilmiyorumda ogrenebilirmiyim:)hemen menüm geliyor
sabah
menemen 2.5 dilim ekmek peynir şekersüz çay
arada karpuz
akşam
yoğurt çorbası
fırında tavuk
2 ,3 kaşık bulgur pilavı
arada 2 kare bitter şekersüz türk kahvesi
Kizlaaar ek tercih klavuzu aciklanmis bos yer var istedgm bolumlerde kalbim güm güm atiyo sakinlesemiyorum su andaaaa
ekmek meselesine gelince burada maalesef öyle tam buğday ekmeği falan yo bizde lavaşa benzer bir ekmek yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?