Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Odtu iktisadi idari bilimlerde ne varsa yazicam ama kuresel siyaset ve uluslarasi iliskileri en en cok istiyorum off 15gune netlesir hersey elim ayagim titriyo cok fenayimmm:) bu stres bitsin guzelce okulum olsun istiyorum artik ya

canım benım sakın ol...hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Herkese iyi akşamlar. Beu diyet işleri insanın metabolizması ruh haliyle çok ilişkili kızlar yada ben öyleyim bilemedim çok sevdiğim bir ablam geçen hafta tek celsede boşandılar çok üzüldüm ve bu hemen kilomu etkiledi sanki

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar. Beu diyet işleri insanın metabolizması ruh haliyle çok ilişkili kızlar yada ben öyleyim bilemedim çok sevdiğim bir ablam geçen hafta tek celsede boşandılar çok üzüldüm ve bu hemen kilomu etkiledi sanki

17 EYLÜL
yeşilerik:3
paşam:7
mavı yeşil:1
senarist:2
saphira:3
ansa:2
nev:4
gerbera:---
ecemavi:----
18 EYLÜL
yeşilerik:2
paşam:3
mavı yeşil:1
senarist:7
saphira:7
ansa:3
nev:2
gerbera:2
ecemavi:3
19 EYLÜL
yeşilerik:9
paşam:3
mavı yeşil:---
senarist:3
saphira:4
ansa:---
nev:1
gerbera:---
ecemavi:6

KIZLAR SONUÇLAR FENA İNŞALLAH YALNIŞ SAYMAMIŞIMDIR...

bencede kesinlikle sana katılıyorum ama bazılar yemeden içmeden kesilio bazılarının da benım gibi boğazı açılıooo

Gönlüne göre olsun bu kez inşallah
Tesekkur ederim insallah ya:)
Ben de kısmetse yarın sabah yürüyüşlere başlıyorum yazarım sana
Hayirli olsun canim hic aksatmadan gotururuz insallah:)
canım benım sakın ol...hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Cok tesekkurler ama olunmuyoki sakin falan boyle insanin elinde olmayinca duramiyo iste:)

Hadi ya hakkinda hayirlisi olsun canim ayrilik daha iyi olcaktir belki..ama moral etkiler kilo degisimini sen yinede duzenini bozmadan devam ettir malesef hayat boyle

Amanin buda ne ??alintisizmi saydin acaba
bencede kesinlikle sana katılıyorum ama bazılar yemeden içmeden kesilio bazılarının da benım gibi boğazı açılıooo
Bendede istah patlamasi oluyo moralim bozukken zaten hep yemek icin bi sebebim oluyo benim

Amanin buda ne ??alintisizmi saydin acaba

Bendede istah patlamasi oluyo moralim bozukken zaten hep yemek icin bi sebebim oluyo benim

alıntılı mesajları da saydım saymam mıı...ya alıntıları saymıyomusunuz...arkadaş ben bu takımdan cıkınca herşeyi unuttum mu ....valla kendimi kk ya yenı uye gibi hissediyorum bazen...hepsini tek tek saydım ama hatam varsa affola canlar....

kızlar ben çok yorgunum kızımla birer bardak süt içip yatcaz...öpüyorum herkeşleri allaha emanet olun...

Mesela bi mesajda 3alinti varsa onu 3mesaj yerine sayiyoruz:)
kızlar ben çok yorgunum kızımla birer bardak süt içip yatcaz...öpüyorum herkeşleri allaha emanet olun...

Dinlen canim iyi aksamlar iyi geceler:)

Hayirli olsun kaptanim bence senin icin en iyisi oldu:) bende nasil makarna istiyorum firinda hemdeeee

Hayirli olsun kaptanim ikiniz icinde guzel olur insallah:) orasinin sizin yeriniz oldugunu o bayana hissettir bence o agirligin olmali
sağol canım amin
inşallah tatsız bir durum olmaz canım
görmem mı gördüm kaptanım da gecen hafta başımı toplayıp ta yapamadım kı sayıyorum hemen...özür dilerim kusura bakmayın yaa....:44:
rica ederim canım
Kizlaaar ek tercih klavuzu aciklanmis bos yer var istedgm bolumlerde kalbim güm güm atiyo sakinlesemiyorum su andaaaa
aa hadi bakalım hayırlısı ALlah gönlüne göre versin
maalesef duygusal açlık bende de hat safhada boşanan çift için de haklarında hayırlısı olsun canım,üzme kendini sen

canım alıntıları da 1 er mesaj sayıyoruz,bu sayılar çok az.Eline sağlık ama yanlış olmuş

hemen menüm geliyor
sabah
menemen 2.5 dilim ekmek peynir şekersüz çay
arada karpuz
akşam
yoğurt çorbası
fırında tavuk
2 ,3 kaşık bulgur pilavı
arada 2 kare bitter şekersüz türk kahvesi

:) senle anlasamayanin kabahati kaptanim seker gibi insansin sen:) insallah hayirlisi olur ben umutluyum ya
selam kızlar ben anca geldim bu gün çok yoğundum yeni oturuyorum
Hosgeldin:)
hemen menüm geliyor
sabah
menemen 2.5 dilim ekmek peynir şekersüz çay
arada karpuz
akşam
yoğurt çorbası
fırında tavuk
2 ,3 kaşık bulgur pilavı
arada 2 kare bitter şekersüz türk kahvesi
Menun guzel olmus ekmek normal degildir insallah:) bide boyun ve kilonu ben bilmiyorumda ogrenebilirmiyim:)

ekmek meselesine gelince burada maalesef öyle tam buğday ekmeği falan yo bizde lavaşa benzer bir ekmek yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…