Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iki gundur bende cok garibim ayni sekilde mevsimdendir belki bilemiyorum bende
Pasam ne konustuk ama biz:d sen kitabin arkadaki ornek menuye benzer bisey yap 5gun sonrasi allah kerim gotururuz beraber son gununde kurabiyenide yemissin iste:) yulaf kepegi al basla hemen almis olman gerekiyodu bugun yarin baslican demistik

***24 EYLÜL-PAZARTESİ/7. TAKIM PAYLAŞIM LİSTESİ***

SAPHIRA=13
nev81=9
pasam3405=1
maviyesil1999=12
senarist=6
yesilerik=6
anşaa=9
ecemavi=8
ananee=26
canım eline sağlık diğer 2 günü yaptım demiştin ama yayınladığını görmedim,ben mi kaçırdım acaba :26:
maviiişş
olsun canım napalım bu seferlik böyle olsun yalnız bir çok kişi cezadan kurtuldu sayende gibi geliyor bana

canım inşallah çok teşekkür ederiz teyzesi biraz cadıyız ama işte idare ediyoruz
afiyet olsun canım gayet güzel bir menü
kızlar kurban bayramının tarihini bilen var mı yaa kasımın ilk haftası diye biliyorum ama yalnış diil dimi:26:
25 Ekim diye biliyorum canım
Kaptanım hayırlı olsun tekrar inşallah kolayca alışır yavrun senin de düzenin oturur
inşallah canım çok sağol
ha bu arada kızlar namaza basladım bana dua edın de sureklı devam edebıleyım..dıyetede basladım ıns devamı gelır
ne güzel canım ikisi için de devamı gelenden olsun
Kizlar telefonda kk yine degisti ya begeni bile yok ne is bu napiyosunuz cok sakin burasi tubis ugrardi hangi takimda o yagmurdamlasi nerde beni birakiyosunuz buralarda bi basimaa olmuyooo
canım yağmurun nicki en son banlanmış görünüyordu ya da başka bir sorun var.o gün bugün yağmur yok,gelemed ikk ya
canım işşallah ısınır oraya

doktor b ney mukaadest kız bnları hep senmi yedin sen b kadarı yersen nasıl kilo vericen kız
inşallah canım

he veremiyom zaten
afiyet olsun kurabiye güzeli bir şey olmaz o kadardan yakmışsındır

Kaptanim bana uy bak tatilde bile kacamak yapmadim ama persembeden sonra kesin yaparim geziye gidince verdgmi almam insallah .sen kendine karadukanda ayarladin iste hic bozmadan gotur onu ya :) banlanmis ne demek banlaninca noluyo ?

siteye girişi engellenmiş demek,ceza almış demek
iş ve okul durumlarını bu hafta düzene koymadan tam randımanlı bir şekilde uygulayamıycamı anladım.Napiim artık sağlık olsun da,illa ki düzelticem menüleri

canım yap dukan kapısını biz mi tutuyoruz bak bi blog var dur yazayım buraya dukan diyeti tarifleri

bu blogta sadece yemek tarifleri yok dukanla ilgili herşey var.. hatta kitapta olmayanlar bile güncellemeler de var.. otur onu oku önce.. hatta face de de grubu var adı "Dukan Diyeti Tarifleri" burayı oku iyice hatta face grubunda dukanla kilo verenlerde var fotoğraflarıyla ne zaman dukandan bıksam bi oraya giriyorum bi de ekşi sözlük - dukan başlığına..

herkes acayip kilo veriyor

kaptanım nev diğer iki günü yayımladı sanki ben gördüm :26: hatta görmez olaydım

Son düzenleyen: Moderatör:
dün diyetimi hiç bozmadım.. öğlen yumurta ve peynir yedim akşamda ızgara köfte+ ayran yedim

bugün öğleden sonra izinliyim kardeşimle gezcez mesaj sayımı tamamlayamayabilirim.. bugün yarın ve cuma günü böyle

Ne guzel canim faceteki o grubu bende takip ediyorum cok guzelde tariflerri var:) valla bozmadan goturmene sevindim zaten menusu kotu olmuyoki bu dukanin:)
bu sabah 1 kutu l.cola iki dilim dukan ekmeği 1 çatal peynir

Coladan dolayimi dertlendin acaba kotu bisey yememissinki bende evde kola yok marketi aradim resmen kola krizindeyim ya

Kizlar ben bu gece yolcuyum Allahin izniyle yarin sabah italyada olcam gene kilo bildirimi yaparim 30unda geri doncem insallah dogru duzgun seyler yerim ya:) kaptanim ben yuzdemi hesaplayip ikiye bolcem sanirim dmi:)

sabah kola içtiğim için kızdı da herkes bana ondan ama çok tok tutuyo öğlen de eve gidicem diye öyle geçiştiriyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
maşallah bırakma canım benım yaa...bende başlayıp başlayıp bırakanlardanım...maşallah paşama bak hiç bırakmıyo...
saol cnm benım evet ona nazar degmesın ıns

:) tesekkurler devami gelir insallah hepimiz icin

Canin sagolsun ansacim:)

Tesekkurleeer:) sana yetismeye calisiyorum:)

Ne rejimi yapiyosun canim :)

Allah kabul etsin canim vakit buldukca aksatmadan yaparsin insallah hem cok iyi gelir:)
ıns devamı gelır evet

Kizlar telefonda kk yine degisti ya begeni bile yok ne is bu napiyosunuz cok sakin burasi tubis ugrardi hangi takimda o yagmurdamlasi nerde beni birakiyosunuz buralarda bi basimaa olmuyooo
becerıksızlıgınden kaynaklanıodur

Kizlar ben bu gece yolcuyum Allahin izniyle yarin sabah italyada olcam gene kilo bildirimi yaparim 30unda geri doncem insallah dogru duzgun seyler yerim ya:) kaptanim ben yuzdemi hesaplayip ikiye bolcem sanirim dmi:)
yavrum yınemı gıdıosun yaaaaaaaa

25/09/2012 mesaj sayımı

paşam---------12
saphira-------- 15
anane----------23
ecemavi--------1
senarist---------4
nev------------5
ansaa--------9
yeşilerik------4
maviyesil------2

sabah kola içtiğim için kızdı da herkes bana ondan ama çok tok tutuyo öğlen de eve gidicem diye öyle geçiştiriyorum
Valla tok tutyo ama cok icme genede ben duramiyorum kolasiz cok fena
saol cnm benım evet ona nazar degmesın ıns

ıns devamı gelır evet

becerıksızlıgınden kaynaklanıodur

yavrum yınemı gıdıosun yaaaaaaaa
Ya telefonde gidip geliyo oyle ne beceriksizligi:) evet babamla is gezisine gidicez 30unda burdayim ozle biraz:d
ha bu arada menumude yazayımda bebegımı uyurtunca sayım yaparım

sabah ac karnına besı bı yerde cay
salatalık
domates
bal
penır
zeytın
Menu gyzel canim bal az yediysen tabi:) ben senin bebegni yerim ya:) nasil iyimi simdi?

bence günlük mesaj sınırı 4 olsun

:)) guzel fıkır

ıyı azmkış 4 gun..
bal ıkı çay kaşıgı yedım.bişi deıl yanı:))
ıyı çok şukur.bu aralar dertsızım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…