bu arada hep yazayım diyorum sonra unutuyorum berenim aramıza hoş geldin
ohhhhhhhhhhh afıyet bal seker olsun:))
ayyyyyyyyyyy allah yardımcısı olsun annesının ne kdr zor bı durum
uf yaaa gercekten zor bı meslegın var yaa.
bende kullanmıstım ıyı gelmıstı cnm
zayıflamıssın cnm bellı oluo valla
canım sıkı bir idyet kendine güvenme tememBu arada kız kardeşimin nişanı için kendime romandan bir elbise aldım 40 beden acaba 28 Ekime kadar ne kadar daha zayıflayabilirim ki en azından şu kalçalarım incelse elbise daha çok yakışacak
paşam bu arada başınız sağolsun cok zor bır durum en ıyı anlayanlardan bırıyım allah sabırlar versın
Geçmiş olsun canımsabah : yarım bardak sut okulda yesıl cay ve normal cay bır bardak
ogle krep yaptım fakat mıdem bulandı yıyemedım IKI DILIM KARPUZ IKI INCE DILIM EKMEK MALESEF
ıkındı vaktı bı yogurt ve yulaf aksam da uc adet tavuk jambon ve bır haslanmıs yumurta yemeyı dusunuyorum
KIZLAR YALNIZ BEN COK KOTUYUM BILIYORMUSUNUZ ACAYIP BASIM DONUYOR BUGUN VE DUKAN BALONUNA ILK IGNEYI SOKTUM NE YAZIKKI ATAK EVRESI COK AGIR GELDI GALIBA AYAKTA DURAMIYORUMMIDEM BULANIYOR VE ISTAHIM IYICE KAPANDI OGLEN YULAFLI KREP YAPTIM ISTE GALETA DEDIKLERINDEN AMA BIR CATAL BILE ALAMADIM MIDEM AGZIMA GELDI SONRA YUKARIDA SOYLEDIKLERIMI YIYEREK MALESEF ILK IGNEYI BATIRMIS OLDUM COK UZGUNUM AMA KOTU OLDUM BOZMICAM TABIKI AMA BOZDUGUM ICIN VICDANIM RAHAT DEGIL HEM DE HIC
benım mınık sabaha kadar uyumuyor ıkı gundur hasta da degıl cok sukur ama dıs cıkarıyor olabılır dedı annem ama ne bıleyım hıc ole yerı falan bellı degıl bu yuzden gecelerı bır saat delıksız uyumuyorum dıyebılırım dıyette ustune gelınce baya sarstı benı
derken benım gıcık prenses uyanır daha on dk olmustu halbukııı((((((((((((((((
azmin elinden kimse kurtlmaz bebem bun unutma
canım sıkı bir idyet kendine güvenme temem
sagol elden hiç birşey gelimiyoki ne denir böyle şeylere sözün bittigi yer diyorlarya işte o hesap
kızlar 2 saat daha yürüdüm altıma sauna şortum giydim anacım iç çamaşırımda bir kr yer yokaltımdaki pantolana kadar terkemişim diz tarafları ıslaktı sabah okadar s içtimki sormayın veterinere götürdük paşayla köpügü muayene etti kalp atışlarını bile dindedi minnacık şeylerin dedi kendileri yokansın sen yıkama cigerleri temiz dedi yarım saat baktı ilaç verdi yollaı çok şükür oglmda kızımda saglıklı işimiz bitti sen ben sıkış allahım arası çok var eşim diyor arabaya binmelim yok dedim yürüyüş yapcem eve gelene kadar maffoldum ben üstümdeki feracemi çıkardım soyundm hayde wc ye sonra dş aldım dünya varmış dedim abdestimi aldımordan kaynanam aradı bir aile dostmuz kanser ona geçmiş olsna gittik rabbim şifa versin işşallah sonra eve geldim az alt kata girdim muhabbet kaşlarımı bıyıklarımı aldırdım sonra eve geldim arada elma yedim 12 gibi şimdi brüksel lahanamla brokolin ve tavugum haşlanıyo onlar pişşin yanına 1 dilim kepek ekmegi ve ayran içicem sizlere bir sır vereyim bir adet halley yedim nasıl yedim anlamış dgeilim ya adetim yakınya affedin beni dövemk isteyen varsa dövsün hakkettim çünkü ben bazen böle kaçamaklar yapıyormya evlatlarıma karşı suçllk dyyorm sanki çokm kötü bir anneyim ben ya akşamada mercimek çorbası çavdar ekmegi salata yicem okadar olurda giremzsem akşama affola
Ben de stlü neskafe içtim 3üsü birarada
kanki n3e olcek kız biizm bu halimiz ya yedimde ne old halleyi sen benim panik atak az:18::18::18:durdrana kadar anam agladı sonra dedim sen yermisin tatlıyı al sana sana mustaak dedimhaşlamamı yeidm bebem birazdan namazı kılarım akşamada mercimek çorbası ve salata yerim okadar aklınızda bulnsn kıvırcık salatanın içine yeşil sogan dograyın inanın dok tutyo deneyinde görün
ıyıyım canımmm saolasın....anşaacım senı gordum fakat gecmısı okumak baya vaktımı aldı kusura bakma nasılsın ıyısın ınsallah
ayy sorma bende aynı valla sabah sokağa çıktığımda bir allahun kulu olmuyor bazen korkuyorum valla ne yalan söyliyiym...ben cıkıyorum canlarım yatmalıyım ders kacta olursa olsun kalkıs bes bucuk cunku:)))))))))))
iş güçç aff allahım sen buyuksun...Ben de yatıyorum arkadaşlar yarın okul var dersler var iş güç çok herkese allah rahatlık versinnn
canım ben uzuzn yıllar kullandım faydasınıda gördüm saçların çok kolay taranacak ce kırılmaların azalacak...tabi halen aynı kalıtede uretiyorlarsa...avon çok bozdu ya kendini..bu arada avon kuru saç ucu onarıcı serum aldım çok güzel bir kokusu var ve tülerik ve kuru saçgörünümünü yok ediyormuş 7.5 tl
o ebru var ya o onu bi tutarsam benden cekeceği var....ananecım
40 dk plates yaptım ebrucum ılepP
allah aşkına dikkat et kendine dukan her yiğidin harcı diil bence bak nevden bilgi alabilirsin en bilinçli dukancılardandır kendisi...sabah : yarım bardak sut okulda yesıl cay ve normal cay bır bardak
ogle krep yaptım fakat mıdem bulandı yıyemedım IKI DILIM KARPUZ IKI INCE DILIM EKMEK MALESEF
ıkındı vaktı bı yogurt ve yulaf aksam da uc adet tavuk jambon ve bır haslanmıs yumurta yemeyı dusunuyorum
KIZLAR YALNIZ BEN COK KOTUYUM BILIYORMUSUNUZ ACAYIP BASIM DONUYOR BUGUN VE DUKAN BALONUNA ILK IGNEYI SOKTUM NE YAZIKKI ATAK EVRESI COK AGIR GELDI GALIBA AYAKTA DURAMIYORUMMIDEM BULANIYOR VE ISTAHIM IYICE KAPANDI OGLEN YULAFLI KREP YAPTIM ISTE GALETA DEDIKLERINDEN AMA BIR CATAL BILE ALAMADIM MIDEM AGZIMA GELDI SONRA YUKARIDA SOYLEDIKLERIMI YIYEREK MALESEF ILK IGNEYI BATIRMIS OLDUM COK UZGUNUM AMA KOTU OLDUM BOZMICAM TABIKI AMA BOZDUGUM ICIN VICDANIM RAHAT DEGIL HEM DE HIC
hadi bakalım bı umut umarım başarır sın...neyse ben cıktım canlar tekrar denıcem uyutmayı opuyorum
aminn..yarından itibaren serinliyomuş bakalımm....Ne kadar sıcak bunaltıcı bir hava bu yaa, patlamak üzereyim rabbim hayırlara getirsin
Plates kursuna yazılmış arkadaşlar bana sen de gel diyorlar haftada iki gün ne dersiniz? Yazılayım mı ben de hafta iki gün yeterli midir? Ben hiç plates yapmadım nasıl bir şeydir çok bilmiyorum kocaman bir top var onu biliyorum tek
Çok severim yeşil soğanı taze marulla ne güzel olur valla
Şekerim bilmiyorum ki bu halimiz nolcek ne iştah varmış yahu kapanmak bilmiyooo
kız bende var plates topndan az üstünde drması zor oluyo okadarPlates kursuna yazılmış arkadaşlar bana sen de gel diyorlar haftada iki gün ne dersiniz? Yazılayım mı ben de hafta iki gün yeterli midir? Ben hiç plates yapmadım nasıl bir şeydir çok bilmiyorum kocaman bir top var onu biliyorum tek
ben senin yerine doldrrm mesajları sen merak etmekızlar wifi sifresi için yarın internetçi gelcek akşam yemeginden sonra girebilirsem girerim giremezsem bugun mesaj sayım 5olamıcak galiba
ıyıyım canımmm saolasın....
ayy sorma bende aynı valla sabah sokağa çıktığımda bir allahun kulu olmuyor bazen korkuyorum valla ne yalan söyliyiym...
iş güçç aff allahım sen buyuksun...
canım ben uzuzn yıllar kullandım faydasınıda gördüm saçların çok kolay taranacak ce kırılmaların azalacak...tabi halen aynı kalıtede uretiyorlarsa...avon çok bozdu ya kendini..
o ebru var ya o onu bi tutarsam benden cekeceği var....
allah aşkına dikkat et kendine dukan her yiğidin harcı diil bence bak nevden bilgi alabilirsin en bilinçli dukancılardandır kendisi...
hadi bakalım bı umut umarım başarır sın...
aminn..yarından itibaren serinliyomuş bakalımm....
git arkadaşım grupla eğlencel,i de olur kacırma bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?