ahh bu cıslar çok fenaama canlar bazı cısslar kaçırdım
benim mesajları sayarken bana azcık torpil yap çok birinciliğe ihtiyacım var hehemesaj sayımlarına gelince inş hepsini yani 3 günü de perşembe günü sayacağım yada yarın 12 den sonrada olur nasıl olsa bizde perşembe tatil
hım o gızlı sseker benıde mahvedıoben yıllardan beri tahlil yaptırmadım desem yeridir.ne diyet öncesi baktırdım,ne 6 ayda 20 kg yu verdikten sonra.hem kontrol amaçlı hem de düşük şekerden şüpheleniyorum
diyetisyenin verdiği diyet çok güzeldi,severek yapıyordun,niye yapmıyorsun onu yine canım
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo yandın sen:)))Benim kabahatim çok kızlar ya, akşam derslerimiz olduğu zaman oğluşu kreşten alıyoruz anneme bırakıyoruz, eşimin bu akşam erken bitiyor dersi oğluşu o almaya gitti, annemde bir güzel karnını doyurup gelmiş oğluş öğlen kreşte uyumayınca yolda uyumuş zaten, ama annem börekler yollamış, açma börek hemide ay ben yemek yemeyecektim güya oturdum bir güzel yedim onları hem de geç saatte, üstüne de bir kolavalla şimdi sabaha kadar koşsam fayda yok ne kadar pis boğazim ben yaaa, nasıl olacak bu işler böyle, şimdi o kadar rahatsızım ki karnım patlayacak sanki
en azından iki mil leslie yapayım yoksa bu vicdan azabıyla uyuyamayacağım
arkadaşlar geçmişe bakmadan hemen açıklama yapayım diye yazayım dedim
01 ekim yani cumartesi günü o bir mesajı yazdıktan sonra (kiralık evden bahsettiği msj) yemin ediyorum kafamı kaldırmadımöyle yoğun öyle kötü bir gündü ki eve gidince de vurdum kafayı yattım kaptanım bu bir bahane sayılır mı bilmiyorum ama durum bu yani..
02 ekim yani dün de hiç girmedimöğleden sonra bahsettiğim eve gittik bir önceki gün ev sahibiyle anlaşıp sözleşmiştik.. emlakçı bize evi gösterdi beğendik.. tutmaya karar verdik emlakçıyla el sıkıştık içeride kiracıların eşyaları vardı eşyalar çıksın o gün evi görüp kontratı yapalım dedik emlakçı da tamam dedi ayrıldık tam buraya yazıyordum eşim bi aradı ki ev sahibi esmiş gürlemiş emlakçıya neden kontrat yapmamışız diye..ona güvenmiyor muymuşuz biz? bi müşterisi daha vardı evin "ona da vermiyorum ona da" diye bağırmış gitmiş emlakçı eşimi aramış anlatmış bir bir biz de şaşkınız neden böyle yaptı anlamadık demiş :44: kadınla anlaşmalarını bitirmişler kadının evlerini (bi çok evi varmış) bırakmışlar.
yani işin kısası olmadı cancağızlar
ben önce çok sinirlendim.. arayıp kadını gürlicektim..
içerde eski kiracının eşyaları olan bi eve ben neden kontrat yapayım?
ya içeriden çıkarken birşeye zarar verirlerse neden ben mesul olayım?
ben daha dün tanıştığım bi kadına neden güveneyim?
kiracılar 3000 lira taktı bana diyo sana 3000 lira borç takan kiracının o eşyayı o evden çıkaracağına güvenip nasıl kontrat imzalıyım?
emlakçı da diyo başka bişey var altında diye :44:
önce sinirlendim sonra da çok üzüldüm.. inanın gına geldi artık ben bir saniye bile o evde kalmak istemiyorum.. inanın bişey yok annemle görümcemle çok iyi anlaşıyorum kayınbabam olsun şeker gibi hiçbir sıkıntım yok.. ama istemiyorum artık.. evim olsun istiyorum! Ben 3,5 aydır kayınvalidemlerdeyim ama depremden beri 1 yıl olacak neredeyse evim eşyam yok benim
spor bildirimi yapıyorum tam 1 saat yürüdüm 17-18 tur attım yanlış saymış olabilirim 7 kilometre eder ama acayip terledim hemen duş alıp hazırlanacağım ve okula çıkacağım heryerimmmm ağrıyoooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?