püremiBen yazıvereyim öğlen
Mercimek çorbası
Fırında sebzeli köfte (1adet)
Yanında az püre vardı
Yoğurt
Akşam üzeri yeşil çay ile azcık badem yedim güzel oluyooo
Akşama birşey yemem heralde hala çok tokum,
Dersim 19.50'de bitiyor zaten
canım belkide dukan sana göre bir diyet değildir.çok zor ve sert bir diyet dukan.Hem iş hem bebek hem diyet zorlamışta olabilir tabisabah : yarım bardak sut okulda yesıl cay ve normal cay bır bardak
ogle krep yaptım fakat mıdem bulandı yıyemedım IKI DILIM KARPUZ IKI INCE DILIM EKMEK MALESEF
ıkındı vaktı bı yogurt ve yulaf aksam da uc adet tavuk jambon ve bır haslanmıs yumurta yemeyı dusunuyorum
KIZLAR YALNIZ BEN COK KOTUYUM BILIYORMUSUNUZ ACAYIP BASIM DONUYOR BUGUN VE DUKAN BALONUNA ILK IGNEYI SOKTUM NE YAZIKKI ATAK EVRESI COK AGIR GELDI GALIBA AYAKTA DURAMIYORUMMIDEM BULANIYOR VE ISTAHIM IYICE KAPANDI OGLEN YULAFLI KREP YAPTIM ISTE GALETA DEDIKLERINDEN AMA BIR CATAL BILE ALAMADIM MIDEM AGZIMA GELDI SONRA YUKARIDA SOYLEDIKLERIMI YIYEREK MALESEF ILK IGNEYI BATIRMIS OLDUM COK UZGUNUM AMA KOTU OLDUM BOZMICAM TABIKI AMA BOZDUGUM ICIN VICDANIM RAHAT DEGIL HEM DE HIC
benım mınık sabaha kadar uyumuyor ıkı gundur hasta da degıl cok sukur ama dıs cıkarıyor olabılır dedı annem ama ne bıleyım hıc ole yerı falan bellı degıl bu yuzden gecelerı bır saat delıksız uyumuyorum dıyebılırım dıyette ustune gelınce baya sarstı benı
Plates kursuna yazılmış arkadaşlar bana sen de gel diyorlar haftada iki gün ne dersiniz? Yazılayım mı ben de hafta iki gün yeterli midir? Ben hiç plates yapmadım nasıl bir şeydir çok bilmiyorum kocaman bir top var onu biliyorum tek
ay gercekten oyle saglıkları yerınde olsun da valla burnumdan getırdı ınan bana gun ıcınde de tek karım on bes dk lık uyku ama olsun yıne de bozmamaya gayret edıyorum yogurtve yulaf yedım aksam da bıttı bugunluk bı tek su ıcerım belkı bır de cayGeçmiş olsun canım
gazları diş çıkarmaları hastalıkları hiç bitmez bunların allah iyiliklerini versin hepp
Ah canım yaa
ay sorma yaaa bunaldım bunaldım hele de burası ne zaman havalar sogucak merak edıyorum:)Ne kadar sıcak bunaltıcı bir hava bu yaa, patlamak üzereyim rabbim hayırlara getirsin
kesınlıkle yapmalısın cok eglencelıPlates kursuna yazılmış arkadaşlar bana sen de gel diyorlar haftada iki gün ne dersiniz? Yazılayım mı ben de hafta iki gün yeterli midir? Ben hiç plates yapmadım nasıl bir şeydir çok bilmiyorum kocaman bir top var onu biliyorum tek
bır umut basarırsın demıssın ama basaramadım malesef resmen sınır harbındeydık bugun :)) dukana devam yaaa yarın atakta son gunum sebzeler gırınce daha ıyı olucamı umut edıyorumıyıyım canımmm saolasın....
ayy sorma bende aynı valla sabah sokağa çıktığımda bir allahun kulu olmuyor bazen korkuyorum valla ne yalan söyliyiym...
iş güçç aff allahım sen buyuksun...
canım ben uzuzn yıllar kullandım faydasınıda gördüm saçların çok kolay taranacak ce kırılmaların azalacak...tabi halen aynı kalıtede uretiyorlarsa...avon çok bozdu ya kendini..
o ebru var ya o onu bi tutarsam benden cekeceği var....
allah aşkına dikkat et kendine dukan her yiğidin harcı diil bence bak nevden bilgi alabilirsin en bilinçli dukancılardandır kendisi...
hadi bakalım bı umut umarım başarır sın...
aminn..yarından itibaren serinliyomuş bakalımm....
git arkadaşım grupla eğlencel,i de olur kacırma bence...
canım belkide dukan sana göre bir diyet değildir.çok zor ve sert bir diyet dukan.Hem iş hem bebek hem diyet zorlamışta olabilir tabi
Allah yardımcın olsun
ben senı unuturmuyum paşam...aşk olsun aç koynunu kuş dolsunbizim bu pis bogazlarımnız nefsimiz durmassa olucegi bu
kız bende var plates topndan az üstünde drması zor oluyo okadarama vücüdü sıkılaştırıyo bende başlıcem işşallah bu aralar bgün çok terledim 400 gram gitmiş
ben senin yerine doldrrm mesajları sen merak etme
okadar dil döktüm gene unutmuşun beni yaw:99::99::99:
kızlar arada 1 yeşil elma yedim ekşiakşamada mercimek çorbası 4 adet tavk köftesi 1 dilim çavdar ekmegi bir bardak ayran ve salata yicem biline sizlerde ne menü var bakalım
ay gercekten oyle saglıkları yerınde olsun da valla burnumdan getırdı ınan bana gun ıcınde de tek karım on bes dk lık uyku ama olsun yıne de bozmamaya gayret edıyorum yogurtve yulaf yedım aksam da bıttı bugunluk bı tek su ıcerım belkı bır de cay
ay sorma yaaa bunaldım bunaldım hele de burası ne zaman havalar sogucak merak edıyorum:)
kesınlıkle yapmalısın cok eglencelı
bır umut basarırsın demıssın ama basaramadım malesef resmen sınır harbındeydık bugun :)) dukana devam yaaa yarın atakta son gunum sebzeler gırınce daha ıyı olucamı umut edıyorum
ya bu rapor ıle ılgılı bılgın varmı
oylede atak evresı bıttı sayılır kaptanım pes etmıyım yaaaa dımı cunku o kadar cok sey denedım kı bu daolmazsa artık kaderım dıcembu kılolardan bıktım ya
Romanın elbiseleri çok güzel oluyor gerçekten,inşallah çok mutlu olur kardeşin canımBu arada kız kardeşimin nişanı için kendime romandan bir elbise aldım 40 beden acaba 28 Ekime kadar ne kadar daha zayıflayabilirim ki en azından şu kalçalarım incelse elbise daha çok yakışacak
Canım yanlış okumadıysam sen sanırım yumurta,süt,yoğurt yiyemiyordun değil mi,halsizliğin ondan ama bi tüyo veriyim sana.Ben geçen yıl 35 kilo verdim ve 1 yıl boyunca her sabah multivitamin aldım.İhmal etme;çünkü Dukan diyeti vücuttaki kalsiyum ve magnezyum depolarını boşaltıyormuş,mutlaka ek takviye al olur musabah : yarım bardak sut okulda yesıl cay ve normal cay bır bardak
ogle krep yaptım fakat mıdem bulandı yıyemedım IKI DILIM KARPUZ IKI INCE DILIM EKMEK MALESEF
ıkındı vaktı bı yogurt ve yulaf aksam da uc adet tavuk jambon ve bır haslanmıs yumurta yemeyı dusunuyorum
KIZLAR YALNIZ BEN COK KOTUYUM BILIYORMUSUNUZ ACAYIP BASIM DONUYOR BUGUN VE DUKAN BALONUNA ILK IGNEYI SOKTUM NE YAZIKKI ATAK EVRESI COK AGIR GELDI GALIBA AYAKTA DURAMIYORUMMIDEM BULANIYOR VE ISTAHIM IYICE KAPANDI OGLEN YULAFLI KREP YAPTIM ISTE GALETA DEDIKLERINDEN AMA BIR CATAL BILE ALAMADIM MIDEM AGZIMA GELDI SONRA YUKARIDA SOYLEDIKLERIMI YIYEREK MALESEF ILK IGNEYI BATIRMIS OLDUM COK UZGUNUM AMA KOTU OLDUM BOZMICAM TABIKI AMA BOZDUGUM ICIN VICDANIM RAHAT DEGIL HEM DE HIC
Buralar serinledi,darısı sizin memleketlereNe kadar sıcak bunaltıcı bir hava bu yaa, patlamak üzereyim rabbim hayırlara getirsin
Canım müthiş olur ya,acayip bir incelme yapıyor platesPlates kursuna yazılmış arkadaşlar bana sen de gel diyorlar haftada iki gün ne dersiniz? Yazılayım mı ben de hafta iki gün yeterli midir? Ben hiç plates yapmadım nasıl bir şeydir çok bilmiyorum kocaman bir top var onu biliyorum tek
Canlarım annemle babam yanıma geldi.Misafirlerim olduğu için yalnızca akşamları girebiliyorum ama tüm geçmişi okuyorum.Bu hafta bomba gibiyizzzzzzzzzzz 7. takımmmmmmmmmmm :124:
Canımmmm,çok sağol,bana da çok iyi geldi gerçektencanımmm gözün aydınnn ne mutlu sana
hayırdır bıseyden sebepmı verdın yoksa kontrol amaclımıkahvaltı:
1 ad. peynirli dukan krep
1 ad. haşlanmış yumurta
½ domates
2 zeytin
çay
öğlen:
½ çay kaşığı var yok margarinli 2 küçük yumurtayı kırdım,ofiste en uygun yiyebileceğim buydu
1 ad. peynirli dukan krep
½ domates
3 kaşık yoğurt
nescafe
T.kahvesi
akşam:
3 parça piliç kemiksiz
½ kase yoğurt
2-3 parça karışık turşu
suyum 2 lt oldu,daha içerim tabiki
reglm yakın canım tatlı istiyo bir de çabuk acıkıyorumbelki biraz yoğurt yiyebilirim acıkırsam..
bugün tam kan ve idrar tahlili taptırdım.sonuçları yarın alacağım
Canlarım annemle babam yanıma geldi.Misafirlerim olduğu için yalnızca akşamları girebiliyorum ama tüm geçmişi okuyorum.Bu hafta bomba gibiyizzzzzzzzzzz 7. takımmmmmmmmmmm :124:
canım hanı bayramda sehır dısına gıdebılıyoruz ya bayramın sonuna kastetmıstım hanı memleketten alabılırmıyım dıye cunku kayınvalıdem gıdıyor bebıse bakan bırı olmıcak bayramdan on gun sonra annemler gelcek hanı sadece o donemlık rapor almam gerekıyor da onun ıcın sormustum cok sagol nev arkadasıma tekrardan sorarım:):
canım sen öğretmendın yanlış hatırlamıyorsam emnıyetle aynı mıdır bilmem ama...çalıştığın gun bulunduğun ilden raporu alıyosun yanı şehir dışından biz alamıyoruz çunku o tarıhte orda gözüküyoruz aksi takdirde soruşturma başlata bilme hakları var...raporu hemen teslim etme işine gelince biz faxlıyoruz ama bazen cins amırın birine falan denk gelirse illllaa raporu getireceksin derlerse de bi şekilde ulaştırıyoruz...bu konuda sana en iyi bilgiyi nevciğim verir....
yok canım ya zaten bı tek onları yıyebılıyorum tavuk balık et yıyemıyorum yanı severek yemıyorum ama sut yogurt peynır ve yumurtada sorun yok bu arada 35 kılomu verdın agzım acık kaldı harıkasın tatlım yaaaaaaaaaaaaaaa sırrı nedır benımde bır o kadar vermem gerek de onun ıcın yanı ama vıtamını alıcam mutlaka bu arada rapor ısını sana sorayım bayramdan on gun sonra annemler gelecek de mınıge bakma ıcın on gun ıcın rapor almam lazım da bunu ılce mıllı eıtıme mı yoksa mudure mı goturcem dılekce falan verıyomuyum bıde bayramda sehır dısında olcaz ya raporu ordan alırsam nasıl gondermelıyım ve kıme gondermelıyım sımdıden cok saolRomanın elbiseleri çok güzel oluyor gerçekten,inşallah çok mutlu olur kardeşin canım
Canım yanlış okumadıysam sen sanırım yumurta,süt,yoğurt yiyemiyordun değil mi,halsizliğin ondan ama bi tüyo veriyim sana.Ben geçen yıl 35 kilo verdim ve 1 yıl boyunca her sabah multivitamin aldım.İhmal etme;çünkü Dukan diyeti vücuttaki kalsiyum ve magnezyum depolarını boşaltıyormuş,mutlaka ek takviye al olur mu
Buralar serinledi,darısı sizin memleketlere
Canım müthiş olur ya,acayip bir incelme yapıyor plates
gozun aydın darısı basıma ınsallah benımkıler de gelecek de ::)Canlarım annemle babam yanıma geldi.Misafirlerim olduğu için yalnızca akşamları girebiliyorum ama tüm geçmişi okuyorum.Bu hafta bomba gibiyizzzzzzzzzzz 7. takımmmmmmmmmmm :124:
ben yıllardan beri tahlil yaptırmadım desem yeridir.ne diyet öncesi baktırdım,ne 6 ayda 20 kg yu verdikten sonra.hem kontrol amaçlı hem de düşük şekerden şüpheleniyorumhayırdır bıseyden sebepmı verdın yoksa kontrol amaclımı
ya ben diyete tam adapte olmıyorum nasıl toparlıcam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?