Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

paşaaa iyi gidiyorsun MAAŞALLAH

terkedildim kimse buraya gramıyo nerdesiniz ulenyn aman gelmezseniz gelmeyin bende topikte fink atarım oh kimsede yok küstüm size

ben gelincede kise olmuyo yaaa

hadi inş yaaa ALLAH hayırlısıyla versin

kacamak yaptımmmm
yarım avuc kajucukvalla başka bişey diil kaçamak sayılamaz aslında yaaa....

evet spor hocalarıda hep aynı hızda yürümeyin bir yavaşlayın bir hızlanın diyorlar

hayırlı olsun kaptanım

yarın kahvaltı yapmadan kımse benı sokağa çıkaramaz oluyodum valla aclıktan...bi simit bile bulamadım saat 1 e kadar kahveyle durdum ama artık başım dönmeye falan başlamıştı gercekten kahvaltı çok önemlı bikere daha anladım

Malesef canım çalışma hayatının en büyük zorluklarından biri bu kahvaltı, ben de her seferinde kendime söz veriyorum, dönem başında başlıyorum düzenli düzenli kahvaltılar hazırlamaya ama sonra bulaşık toplamak zor geliyor, illa bir ütülük iş çıkıyor, bazen saçın makyajın uzun sürüyor hasılı sonraları başlıyorum cıvıtmaya halbuki eşler bu konuda azcık yardımcı olsalar hiç sorun olmayacak ama benimki tam taş fırın olduğu için zor oluyor iştee

kaç gundur patates salatası aklımda yapmaya usenıom
öyle çok seviyorumki diyetimde öğlen 2 patates hakkım var ekmek yerine yapıp yiyebilirim
dukanla aram iyi deil ekmeksiz yapamam ben :18:
terkedildim kimse buraya gramıyo nerdesiniz ulenyn aman gelmezseniz gelmeyin bende topikte fink atarım oh kimsede yok küstüm size

bugün sürekli geziyorum cnm sabah kahvaltıdan sonra komşu çağırdı merdiveni yıkıcam hortum çıkmasın dedi sonra iğne yaptırmaya gittim o komşu kahve içmeye geldi o gitti ortalık topla babam yemeğe geldi o gitti bizde komşuya gittik şimdi geldik şimdide çatıya çıkıyoruz keyf yapmaya

kacamak yaptımmmm
görmemezliğe gelelim dicem ama bende yarım cıkolata yedım bugunp

yakın olsak yapar getirirdim yaaa

ne o motivemi beğenmedin mi iaka bir yana yazın yazın gözünüzün yaşına bakmam
ben zaten hamur ıslerınden cok salataları cok sevıorum
kısır patates salatası,makarna salatası vs

dkkat et seker yada tansıyonun olabılır o mahvetmıstır senı

ben patatesın her turlusunu yerım de cok sakıncalı ıste...

ben daha ymrga gelemedim okudum amane yumrkmş kardeşim
Paşam sen de dukancı oldu ya helal olsun sana

ben de geldim ben deee burdayımmmm
canımd aha dkancı olamadım işşallah bu hafta olcem benim sponsor alır almaz
canım eşimle evden 6 çıktık çok terledim eve gelince hemencik çıkardım üstümü
canım emekli oldum eniştemlerin işeri yanlış dikildigi için 3 hafta iş yok eşimde kızdı yollamıyor artık
seviyorm seni kaptanım haberin ola
:)))))))) hahahaha ole keyıfsızken ben ywmwk yıyom farkedılmış hemenpp

burdayım bebemm

onuda ılk defa duydum:))
canım ben çıkmışım sen girmişsin
paşaaa iyi gidiyorsun MAAŞALLAH

ben gelincede kise olmuyo yaaa

hadi inş yaaa ALLAH hayırlısıyla versin
azimliyim bebem azimli işşallah hayallerimi gerçekleştiricem
kacamak yaptımmmm
allah allah ttmayın benitanmıyorsun birde tek götürmüşsün bensiz birde aşk olsun tadı nasıldı bakalım anlatsana

o gezmişsin bakıyormda birde keyif yapıcen heben brda oturym pc başında sen keyif yap

şimdi gelelim bana
eşim eve geldi 5 .40 evden çıktık 8 eve geldik önce ısındık yavaş yavaş yürüdük sonra eşim dedi paşa teppolu yürü olmyo böle dedi dedim nasıl olcek ana başladım sürüklüye sürüklüye yürttü beni bakkaya gittik para yatırdık epey yol zattım maksat yürüyüş yaptık eşim bana sen yürüyosun ban ne olyo benim spora ihtiyacımmı var dedibende dedim kurunun yanında yaşta yanar dedim markete gitti etinin sütünü aldım için süt aldım layt kendime etüin müslisini aldım meyve parçaçıkları var keten tohmundan tutnda meyve krusuna kadar ylaf kepegide var içinde sütle karıştırıcem sabahları on yiyeycegim işallah yerim :18::18:öylen haşlama tavuk kalça yicek akşam salata çorba b hafta böle gidicek bakalım kaç kilo vericem sabahtan paşayı köpügü veterinere götürücem arası epey var iyi yürüyüş olucek benim için sponsorn aldı sütümü müslünü hafta içi peynirimi yogurdm alıcem bekle beni dkan ananı aglatmaya geliyorum eger benim yediggim işe yararsa veririsem güzel kilo b diyete devam edicem oldda veremedim dukana geçicem dş jeli aldım kendime spa jeli yürüyüşten sonra onnla yıkanıcem temem ttmayın beni paşa geliyooo

yazmayı unttm küçük bir kase tarhana çorbası bol yeşil salata yedim birazdan sodamı içicek neyse kimse yok ben çıkayımda eşimle ilgileneyim

kızlar 2 bebegimizide kaybetmişiz başımız sagosun birden 2 bebegi ölmesi bir anne için ben çıkıyorm keyfim kaçtı

onlara göre dunya o kadar kolay dönuyo kı zaten 'askım poğaca alırız boşver kahvaltıyı' der hemen ama hazırla siler süpürür ortalığı...tosun nolucak...kurbanda kesicem ben bu adamı çok kararlıyım
kızlar 2 bebegimizide kaybetmişiz başımız sagosun birden 2 bebegi ölmesi bir anne için ben çıkıyorm keyfim kaçtı

canım başınız saolsun...çok zor rabbım sabrını versın inşallah...

kuzular ben cooook yorgunum erkenden yatıyım sabah 05,30 da kalkıyorum...allaha emanet olun yarın görüşürüz inşallah...:18:

dukancı arkadasım bu menunde nedir boyleee:) ben boyle yaptım ilkini ve hiç goturemedim lezzetli şeyler ye ya:)
cnm ya ben su an atakdayım ne yıyım bılemıyorum kı et tavuk balık aram hıc yoktur hafta sonları ıyı de krep falan yapıyorum ama hafta ıcı ısle cok kaynıyor arada:)
ah cnm yaaa bende aynından muzdarıbım ınan bana belımın dıregı catlıyor ıkı kasık yedırcem dıye agzını bı yumdu mu aman gerısı bellı zaten:)
Canım bildirimlerimiz cuma günü yapılıyor
bılıyorum tatlım da kaptanım pzt tartıl onu baslangıc kılosu yazalım demıstı de ondan tartıldım
berenım hoşgeldin kusura bakma ben gec kaldım biraz...canım beraber tığ gibin oluruz inşallah...

kuzum emziriyosun sen az diil mi bu menü...:44:kuzunu sütsüz bırakmayasın haa....
hosbuldum ne demek ne kusuru bende adapte olmaya calısıyorum yenı yenı ıste benım kuzu cok emmedı altıncı ayda kendılıgınden bıraktı bu yuzden rahat rahat kısıyorum ama dedım yaa sut yumurta yogurt dısında su uc et grubuyla hıc aram yok ıkı gunum kaldı atak ta sabırsızlıkla sebze yemeyı beklıyorumm:))))))))))))

oylemı cok sevındım sabahcımısın ben malesef sabahcıyım ve kahvaltılarım hep kaynıyor arada okulda sımıt pogaca yemıyorum dolayısıyla ogleye kadar acım:)))bencede harıkı herkesın dukan yapması gercı daha kıtabı bıtırebılmıs degılım ve ozellıkle evde ayrıcalıgım var esım daha fazla zorlasmasın benım ıcın bu dıyet dıye yemek yaptırmıyor sagolsun hade ınsallah verıcez

anladım kaptanım:) tamam o zaman sorun yok ogrenıcem ınsallah burada olmak bu dıyet ısını daha cıddıye almamı saglıyor yoksa kendıme yenık dusebılırım her zaman bole menu yapamasam da yanı daha az oluyor genelde bugunku gıbı ama sebzeye hasretım sebzelı gunlerıme ıkı gun kaldı bugun de nobetcı oldugum ıcın okul bahcesınde baya tur attım dolayısıyla tabanlarıma kara sular ınmesı sebebıyle ayrıca yuruyuse cıkamadım:))

anladım bende yapmazdım eskıden olsa ama o kadar coksey denedımkı bırılerının benı kesın sınırlar ıcerısınde kısıtlaması gerekıyordu bakalım ınsallah ıse yarar herkesın muvaffak olmasını canı gonulden dılıyorum cunku bıktım artık bu kılolardan

şaka gibi ama okuldakı arkadasları uc gunde dukancı yaptım :))))
ıkı hocam daha benden lıste ıstedıler kıtabı okumak ıstemedıler ama olsun yanı okulda da yurutmek daha kolay olacak

kaç gundur patates salatası aklımda yapmaya usenıom
öyle çok seviyorumki diyetimde öğlen 2 patates hakkım var ekmek yerine yapıp yiyebilirim
dukanla aram iyi deil ekmeksiz yapamam ben :18:

bugün sürekli geziyorum cnm sabah kahvaltıdan sonra komşu çağırdı merdiveni yıkıcam hortum çıkmasın dedi sonra iğne yaptırmaya gittim o komşu kahve içmeye geldi o gitti ortalık topla babam yemeğe geldi o gitti bizde komşuya gittik şimdi geldik şimdide çatıya çıkıyoruz keyf yapmaya

biraz önce sahininden sitesine baktım gönüllü sahiplendirmeye içim gitti bu kuşları neden bu kadar çok seviyorum ben ya

Tutmuyoruz seniii, dukan korksun senden

Valla benimkinin modelinden heralde senin ki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…