Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ama gorsmeyeli 3kilon gitmis zaten masallah sana

Haslama diyeti ne ya:) dukan iyidir pazartesi gorcen insalllaaaah:)

eltinin adresini ver ya sinir oldum pataklicam artik banada spor olur:d sende plates yapcaktin orucun bitince o noldu pasam

canım bgün kaynanam gelmiş aradı beni gelsene brya yürürz dedi dedim işim var gelemem neyse dedim kaç geliyon 80 deidsonra platese yazıldım fitnısa yazıldım dedi haftada 3 günmüş 20 tl vermiş 1 saatte yürüyor kız bu karı vallahi kafayı yemiş heban ne güzel iyikil yaparsın dövsem varya hoş yarın ban ugrucekmiş dedi senin diyet nasıl gidiyor anacım ben bıraktım diyeti dedim nedenki dedim yeter artık dedim sonra dedi gelseydim otrudk onun merakı beni görmek kilo verdimmi vermedimmiderdi başka canem ya
ama ben yermiyim yememkarı kudrd kilo veriyom diye
haşlama diyetimi ney normal sabah kahvaltısı yapıyorm öylen haşalam brokoli tavk akşam salata çorbaolan sonuç verilen kilo

anam senı gecerse bunu cekemeyız lemmmmm.acıl sana kılo verdırmek lazım.hala daha mercımek koftesı dıo:)
ay bana bısı oldu kızlar bu aralar soganlıgın ıcıne dusmus gıbıyım..acaıp cnm sogan ıstıyor.mııllet ortaya salata yogurt koyar yer bende sırf soogan yıyorum...kocişede mıs gıbı kokuyorumpP delırcem:)

hoş geldin dadlm ne var ne yok görüşmeyelieşim yoldaymış kızlar kaybolrsam korkmayın he yemegini veriri gene gelirim b arada yeşil elma yedim sodamı daha içmedim biline sabahta yürüyüşe gidicem
pazartesi dkan yapıcem bekle beni dkan paşagül geliyor
ananı aglatmaya geliyor

Light yiyebilirsin canim dondurmayi:) hemoroidin acıyla ilgisini bilemedim ben simdi ama:)

Gecmis olsun canim kuzununkuzusumu omuydu uzuldum ama sanada cok sevindim o dedigin aleti bilmiyorum bakcam simdi goglea:) bende inceldimmmm:d insallah yuzmeyede baslicam ama spor yap girme yani cok daha iyi yaptigin:) sabir+ emek=citir tubis:)

Ya gelmesin uzak dursun senden her gelcem yada gel dedginde mazeret bul soguk davran ciksin hayatindan ciddiyim yani
Evet dikkatimi cekti sogan merakin ,bana ikinci kocami yolda acaba:d
Valla muthis olcaksin dukanla ben biliyorum:)

kizlar ben yatym cidden gozlerim kapaniyo artik ben vitaminemi baslasam demir vecinkomuydu hatirlayamadim neve bi sorum daha oldu iyimi:) iyi geceler kizlar tekrardan:)

hoşbuldum canım

acı yerse çok afedersin tuvalete çıkarken o hemoroid çok ağrır alakası o

evet kuzusununzuzusu biz de üzüldük bir de telefonlarımıza bakmıyor telaşlandık izinli yazdık bu hafta geçen haftalarda telefonla bilgi alabiliyorduk annem en büyük destekçim diyor ki bu kadar emek çekiyorsun bu kiloları alırsan seni döverim diyo

1 kilo almış bbem nefsimi körlüyüm temem:131::131:canım sıkıldı ya eşimin çarpıntısı gene olmş üşüttüm galiba ondan old dedi agrıda varmış gitmiyoda doktor benb adamı ne etcemüsütmekten olurmki ya:44::44:

canım oglm öldügünde karıyı evimden koydm ölüm ölümüne dirim dirime gelmesin arama beni dedim gene aradı ne yapıcen inat kardeşim ben çıkıyım eşimle ilgileneyim keyfim kaçtı yeminleeşim hasta b kalp kapagında neden hafif egrilik varki birşey olcek diye aklım çıkıyor

olur olur:))) senı kocaya bogmak ıcın bu ugraslarım hahahahhaha (aman allahım korusun)
bence mevsım deıgsımı ya vucut ıstıyor:))

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr etap 1. olmuşuzzz :124::124::124:

hepinizi çok tebrik ederim ve koskocaman öpüyorum emeğinize sağlık dünyanın en azimli kadınları

tebrikler canlar

bırak artık şu eltiyi o başka katagoride sen başka

yüz verme takmaaaaaaaa

bu arada kızlar çenemiz düşmüş bunları sayacak arkadaşlara ALLAH sabır versin

lavaboları bu evde 3 adet tuvalati bu evde 2 adet yıkadım evi süpürdüm bya büyüktür kendisi bulaşık çamaşır yemek yaptım çocukları yıkadım şimdide ütü bu ev işleri çok nank.r bide kimseyi memnun edemiyon ,
oysa marifet iltifata tabidir
sadece ev işleri
değil insanlarda nankör maalesef yap yap bir gün aksat yada geçiktir hemen eleştirilirsin hemde acımasızca

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr etap 1. olmuşuzzz :124::124::124:

hepinizi çok tebrik ederim ve koskocaman öpüyorum emeğinize sağlık dünyanın en azimli kadınları
heyooo sonunda beklenen başarı harıkasınız kızlar darısı haftaya inşallaaaahhh....
saphıra kutlarım 3. olmussunnnnnnnnnnnnnnnnn:))
gururumuzzzzzzzzz:)

vaaayy kaptanım helal sanaa...süpersin...

saphıra kutlarım 3. olmussunnnnnnnnnnnnnnnnn:))
gururumuzzzzzzzzz:)
teşekkürler canım
Bravo canim supersin:)

Kaptanim tebrik ederiiiimmmm:)
teşekkürler canım
amin canım çok sağol
yok tatlım bu sefer nazarlık bir durum yok.hadsiz kendini bilmez bir arkadaşın bana teşekkür hediyesi diyebilirim.iyilikten maraz doğar derler ya ben onu yaşadım..oldukça ama oldukça seviyesiz bir biçimini..dolayısıyla cevap veremedim,muhattap olamadım,yakıştıramadım kendime vereceğim her türlü cevabı.Sonuçta içimde bombalar patladı hastanelik hale geldim.Dualarla sabahı buldum.suyumu bile kendim kalkıp alamz haldeydim.Sabah eşimin desteğiyle evden çıkıp dr. a gidebildim,gece uyandırmadım eşimi,niye uyandırmadın diye kızdı tabi ama ne bileyim kıyamadım işte.Hayatımda ilk kez sakileştirici hap kullandım.Üstelik dr. sabah akşam 1 er tane içeceksin,1 hafta boyunca dedi ama dün içtiğim 1 tane beni bugün bile uyutmaya yetti,malum alışkın değil bünyem öyle ilaçlara.bir de hafifini vermiş,ağırı bayıltır seni dedi.gece yatarken içicem,yarın tatil nasıl olsa,öğlene kadar kaldrımam başımı yastıktan herhalde..her uyandığımda daha iyi hissettim kendimi ama,bu da bir gerçek
Birinciliğinizi kutlarım kızlarrr ayrıca SAPHIRA senin bireysel dereceni de kutluyorummm tebriklerr ben de şu 7li rakamların altına bi düşsem rahatlıcam
çok teşekkürler tatlımmm ben de sizi kutlarım,gözümden kaçmadı
kaptanım senı ayrıca tebrık ederımmm darısı basımıza
teşekkür ederim canım aminnnn
ilk haftanda böyle bir derce çok iyi oldu,motive etmiştir seni
kaptanım rahatsızmışsın çokkkk geçmiş olsun
çok teşekkürler canım
kaptanda 3. olmuş
mucuuukkkk
heyooo sonunda beklenen başarı harıkasınız kızlar darısı haftaya inşallaaaahhh....

vaaayy kaptanım helal sanaa...süpersin...

sağol tatlışımmm

tebrikler canlar

bırak artık şu eltiyi o başka katagoride sen başka

yüz verme takmaaaaaaaa
ben artık tokadan başka birşey takmıyorm kafama
eşim canımı sıkıyor 2 gündür gene çapıntısı olmş üşüttüm diyor eklemlerim agrıyor diyor doktora gidelim dedim yok dedi oün 2.30 saat yürüdükya çok esiyod o hasta etti adamı salak gibi yürüdü benimle böyle olcagını bilsem yürütürmüydüm zaten kalp kapagında sorn var oh ya canım sıkkın 2 gündür ykmu alamıyorm dönüm dıryorm yatakta
bu arada kızlar çenemiz düşmüş bunları sayacak arkadaşlara ALLAH sabır versin
ben saymıyacagıma göre sayıcek kankime başarılar

canım biliyosn ben panik atak hastasıyım ondan ilaç kllandım uytyo diye ben bile içmedim en büyük hatam tedavi olmam dı şimdi çekiyorm böle işte başta tedavı olsaydım belkim şimdi iyiyidim
günaydın yavru kşlarım ne var ne yok daha kahvaltı yapmadım bir bakayım ne yapıyosnz diye ama kimseler yok

kaptanım canını sıkan meselenin ayrıntılarını bilmiyorum ama bana inan hiçbir insan bu çektiğin sıkıntılara değmez yaşn kendini bu denli mahvedecek kadar değerli değil bu eşin bile olsa çocuğun bile olsa değil
annemde bir zamanlar kendi kardeşinin yaptıkları yüzünden bu hale gelmişti sonra kendini toparlayınca en çok kendine kızdı değermiydi kendim perişan oldum çocuklarıda perişan ettim diye
keşke dedi biri bana delimisin toparla kendini değmez deseydi demişti sen bunları eminim biliyorsun ama bazen insanın başkasından duyması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…