Ama gorsmeyeli 3kilon gitmis zaten masallah sana
Haslama diyeti ne ya:) dukan iyidir pazartesi gorcen insalllaaaah:)
eltinin adresini ver ya sinir oldum pataklicam artik banada spor olur:d sende plates yapcaktin orucun bitince o noldu pasam
benim gibi manyaklar haşlama diyeti yapar veriri
onlargibi manyaklarda dkan yaparmış
takıl peşimize bebek ah şimdi bir mercimek köftesi olsada yesem şöyle bol lemonlu
b arada kızlar deneyi nttm benim eltim platese yazılmış yürüyüşte yapıyo b karı kafaya koymş he beni geçeçek
ay bana bısı oldu kızlar bu aralar soganlıgın ıcıne dusmus gıbıyım..acaıp cnm sogan ıstıyor.mııllet ortaya salata yogurt koyar yer bende sırf soogan yıyorum...kocişede mıs gıbı kokuyorumEvet bugun az yaptin mesela:d
:) ben ogretirdim sana ayni yerde olsaydik ama varya ogren yani bana sorarsan en guzel spor o derece
ben aci sogan bile yiyemiyorum nasi kiyiyosunuz kendinizee:d
kizlar ben yatym artikin bu halsizlik bitmedi babamda inat yapti gojiberi bulcam diye ben gidip alcaktim halbuki nolcak bu halsizligim acaba ..iyi geceler size:) pasam halin varsa yuryuse cik bence ve bi oneri olaraktan ev isi yaparkende ozellikle temizlikte sauna sort giy ben oyle yapiyorum:)
ay canım valla takım kaptanımızın babası rahatsız takımın tüm yükü bende bi de akşamları spora fena sardım ondan pek giremedim özledim sizleri
daha da gidecek inşallah yaaa var ya iyi inceldim en önemlisi verdiğim kiloların %80'i yağdan bu beni daha mutlu ediyor.
gidecek kilolar ama sabretmek lazımm
bu arada ben ab tronic diye bi alet aldım inceltti resmen 4-5 gündür falan kullanıyorum eğer yağdan daha fazla vermişsem bilki o yağ yaktırıyor yarın diyetisyenden sonra görcez bilgi veririmgerçi biraz can yakıyor ama elektronik dalgalarla kas uyarıyor kasları güçlendirip yağları azaltıyomuş pasif jimnastik yani bakalım yarın sporun üstüne terliyken takıyorum kemeri elektrik çarpıyor resmen
Light yiyebilirsin canim dondurmayi:) hemoroidin acıyla ilgisini bilemedim ben simdi ama:)canım köpügü bir güzel öptüm doyamadım yaw vallahi bilemicem acıyı çok seviyorm hemoriyitimde var ne yapıcez canım yemeklik soganıda bol maydonozlu salatasını yaparım lemonl oh olsada yisem kız ben ne yapıyom kafayı yemeklerle bozdum birde canım felaket tatlı istiyo
kocişime diyemde dondurma alsın dukana geçince yiyemicem hem
ay canım valla takım kaptanımızın babası rahatsız takımın tüm yükü bende bi de akşamları spora fena sardım ondan pek giremedim özledim sizleri
daha da gidecek inşallah yaaa var ya iyi inceldim en önemlisi verdiğim kiloların %80'i yağdan bu beni daha mutlu ediyor.
gidecek kilolar ama sabretmek lazımm
bu arada ben ab tronic diye bi alet aldım inceltti resmen 4-5 gündür falan kullanıyorum eğer yağdan daha fazla vermişsem bilki o yağ yaktırıyor yarın diyetisyenden sonra görcez bilgi veririmgerçi biraz can yakıyor ama elektronik dalgalarla kas uyarıyor kasları güçlendirip yağları azaltıyomuş pasif jimnastik yani bakalım yarın sporun üstüne terliyken takıyorum kemeri elektrik çarpıyor resmen
Ya gelmesin uzak dursun senden her gelcem yada gel dedginde mazeret bul soguk davran ciksin hayatindan ciddiyim yanicanım bgün kaynanam gelmiş aradı beni gelsene brya yürürz dedi dedim işim var gelemem neyse dedim kaç geliyon 80 deidsonra platese yazıldım fitnısa yazıldım dedi haftada 3 günmüş 20 tl vermiş 1 saatte yürüyor kız bu karı vallahi kafayı yemiş he ban ne güzel iyikil yaparsın dövsem varya hoş yarın ban ugrucekmiş dedi senin diyet nasıl gidiyor anacım ben bıraktım diyeti dedim nedenki dedim yeter artık dedim sonra dedi gelseydim otrudk onun merakı beni görmek kilo verdimmi vermedimmi derdi başka canem ya
ama ben yermiyim yememkarı kudrd kilo veriyom diye
haşlama diyetimi ney normal sabah kahvaltısı yapıyorm öylen haşalam brokoli tavk akşam salata çorbaolan sonuç verilen kilo
Evet dikkatimi cekti sogan merakin ,bana ikinci kocami yolda acaba:danam senı gecerse bunu cekemeyız lemmmmm.acıl sana kılo verdırmek lazım.hala daha mercımek koftesı dıo:)
ay bana bısı oldu kızlar bu aralar soganlıgın ıcıne dusmus gıbıyım..acaıp cnm sogan ıstıyor.mııllet ortaya salata yogurt koyar yer bende sırf soogan yıyorum...kocişede mıs gıbı kokuyorumpP delırcem:)
Valla muthis olcaksin dukanla ben biliyorum:)hoş geldin dadlmne var ne yok görüşmeyeli eşim yoldaymış kızlar kaybolrsam korkmayın he yemegini veriri gene gelirim b arada yeşil elma yedim sodamı daha içmedim biline sabahta yürüyüşe gidicem
pazartesi dkan yapıcem bekle beni dkan paşagül geliyor
ananı aglatmaya geliyor
hoşbuldum canımhoş geldin dadlmne var ne yok görüşmeyeli eşim yoldaymış kızlar kaybolrsam korkmayın he yemegini veriri gene gelirim b arada yeşil elma yedim sodamı daha içmedim biline sabahta yürüyüşe gidicem
pazartesi dkan yapıcem bekle beni dkan paşagül geliyor
ananı aglatmaya geliyor
acı yerse çok afedersin tuvalete çıkarken o hemoroid çok ağrır alakası oLight yiyebilirsin canim dondurmayi:) hemoroidin acıyla ilgisini bilemedim ben simdi ama:)
Gecmis olsun canim kuzununkuzusumu omuydu uzuldumama sanada cok sevindim o dedigin aleti bilmiyorum bakcam simdi goglea:) bende inceldimmmm:d insallah yuzmeyede baslicam ama spor yap girme yani cok daha iyi yaptigin:) sabir+ emek=citir tubis:)
1 kilo almış bbem nefsimi körlüyüm temem:131::131:canım sıkıldı ya eşimin çarpıntısı gene olmş üşüttüm galiba ondan old dedi agrıda varmış gitmiyoda doktor benb adamı ne etcemLight yiyebilirsin canim dondurmayi:) hemoroidin acıyla ilgisini bilemedim ben simdi ama:)
Gecmis olsun canim kuzununkuzusumu omuydu uzuldumama sanada cok sevindim o dedigin aleti bilmiyorum bakcam simdi goglea:) bende inceldimmmm:d insallah yuzmeyede baslicam ama spor yap girme yani cok daha iyi yaptigin:) sabir+ emek=citir tubis:)
Ya gelmesin uzak dursun senden her gelcem yada gel dedginde mazeret bul soguk davran ciksin hayatindan ciddiyim yani
Evet dikkatimi cekti sogan merakin ,bana ikinci kocami yolda acaba:d
Valla muthis olcaksin dukanla ben biliyorum:)
kizlar ben yatym cidden gozlerim kapaniyo artik ben vitaminemi baslasam demir vecinkomuydu hatirlayamadim neve bi sorum daha oldu iyimi:) iyi geceler kizlar tekrardan:)
Ya gelmesin uzak dursun senden her gelcem yada gel dedginde mazeret bul soguk davran ciksin hayatindan ciddiyim yani
Evet dikkatimi cekti sogan merakin ,bana ikinci kocami yolda acaba:d
Valla muthis olcaksin dukanla ben biliyorum:)
kizlar ben yatym cidden gozlerim kapaniyo artik ben vitaminemi baslasam demir vecinkomuydu hatirlayamadim neve bi sorum daha oldu iyimi:) iyi geceler kizlar tekrardan:)
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr etap 1. olmuşuzzz:124::124::124:
hepinizi çok tebrik ederim ve koskocaman öpüyorum emeğinize sağlık dünyanın en azimli kadınları
benim gibi manyaklar haşlama diyeti yapar veriri
onlargibi manyaklarda dkan yaparmış
takıl peşimize bebek ah şimdi bir mercimek köftesi olsada yesem şöyle bol lemonlu
b arada kızlar deneyi nttm benim eltim platese yazılmış yürüyüşte yapıyo b karı kafaya koymş he beni geçeçek
canım bgün kaynanam gelmiş aradı beni gelsene brya yürürz dedi dedim işim var gelemem neyse dedim kaç geliyon 80 deidsonra platese yazıldım fitnısa yazıldım dedi haftada 3 günmüş 20 tl vermiş 1 saatte yürüyor kız bu karı vallahi kafayı yemiş he ban ne güzel iyikil yaparsın dövsem varya hoş yarın ban ugrucekmiş dedi senin diyet nasıl gidiyor anacım ben bıraktım diyeti dedim nedenki dedim yeter artık dedim sonra dedi gelseydim otrudk onun merakı beni görmek kilo verdimmi vermedimmi derdi başka canem ya
ama ben yermiyim yememkarı kudrd kilo veriyom diye
haşlama diyetimi ney normal sabah kahvaltısı yapıyorm öylen haşalam brokoli tavk akşam salata çorbaolan sonuç verilen kilo
heyooo sonunda beklenen başarı harıkasınız kızlar darısı haftaya inşallaaaahhh....kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr etap 1. olmuşuzzz:124::124::124:
hepinizi çok tebrik ederim ve koskocaman öpüyorum emeğinize sağlık dünyanın en azimli kadınları
saphıra kutlarım 3. olmussunnnnnnnnnnnnnnnnn:))
gururumuzzzzzzzzz:)
teşekkürler canımsaphıra kutlarım 3. olmussunnnnnnnnnnnnnnnnn:))
gururumuzzzzzzzzz:)
teşekkürler canımBravo canim supersin:)
Kaptanim tebrik ederiiiimmmm:)
amin canım çok sağolCanım benim ya,Allah sıkıntılarını alsın,seni kuş gibi hafifletsin canımmm
Canım,dualarımla yanındayım.Ne zaman anlatmak istersen de her zaman dinlerim.Konu ne bilmiyorum ama hep nazar gibi geliyor,Allah yardımcın olsun ciğerim
HarikasınızzzzzzzzzzBenim katkım olmadı bu hafta
çok teşekkürler tatlımmmBirinciliğinizi kutlarım kızlarrr ayrıca SAPHIRA senin bireysel dereceni de kutluyorummm tebriklerrben de şu 7li rakamların altına bi düşsem rahatlıcam
teşekkür ederim canımkaptanım senı ayrıca tebrık ederımmm darısı basımıza
çok teşekkürler canımkaptanım rahatsızmışsın çokkkk geçmiş olsun
mucuuukkkkkaptanda 3. olmuş
heyooo sonunda beklenen başarı harıkasınız kızlar darısı haftaya inşallaaaahhh....
vaaayy kaptanım helal sanaa...süpersin...
ben artık tokadan başka birşey takmıyorm kafamatebrikler canlar
bırak artık şu eltiyi o başka katagoride sen başka
yüz verme takmaaaaaaaa
bu arada kızlar çenemiz düşmüş bunları sayacak arkadaşlara ALLAH sabır versin
teşekkürler canım
teşekkürler canım
amin canım çok sağol
yok tatlım bu sefer nazarlık bir durum yok.hadsiz kendini bilmez bir arkadaşın bana teşekkür hediyesi diyebilirim.iyilikten maraz doğar derler ya ben onu yaşadım..oldukça ama oldukça seviyesiz bir biçimini..dolayısıyla cevap veremedim,muhattap olamadım,yakıştıramadım kendime vereceğim her türlü cevabı.Sonuçta içimde bombalar patladı hastanelik hale geldim.Dualarla sabahı buldum.suyumu bile kendim kalkıp alamz haldeydim.Sabah eşimin desteğiyle evden çıkıp dr. a gidebildim,gece uyandırmadım eşimi,niye uyandırmadın diye kızdı tabi ama ne bileyim kıyamadım işte.Hayatımda ilk kez sakileştirici hap kullandım.Üstelik dr. sabah akşam 1 er tane içeceksin,1 hafta boyunca dedi ama dün içtiğim 1 tane beni bugün bile uyutmaya yetti,malum alışkın değil bünyem öyle ilaçlara.bir de hafifini vermiş,ağırı bayıltır seni dedi.gece yatarken içicem,yarın tatil nasıl olsa,öğlene kadar kaldrımam başımı yastıktan herhalde..her uyandığımda daha iyi hissettim kendimi ama,bu da bir gerçek
çok teşekkürler tatlımmmben de sizi kutlarım,gözümden kaçmadı
teşekkür ederim canımaminnnn
ilk haftanda böyle bir derce çok iyi oldu,motive etmiştir seni
çok teşekkürler canım
mucuuukkkk
sağol tatlışımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?