Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

paşa geçmiş olsun bence kalp kapağı gibi bir sorunu varsa zorlada olsa dr götür

paşa ben burdayım beni kimseden saymıyormusun
canım ksra bakma seni görmemişim
paşa geçmiş olsun bence kalp kapağı gibi bir sorunu varsa zorlada olsa dr götür

canım siyamihersekten ttta koş yolndan ttta özel hastaneye kadar gittik doktor kalp kapagında hafif egrilik bvar dedi oda seni öldürmez dedi çarpıntın olur ara sıra dedikaç tane arkadaşım var öle geçen yürüyüşe gittikya eşimle yürüdük tempol migrosa gidince klimalar çalışıyoduya o çarptı yane çok terledik ikimizde onn üstünde incecik tşört vardı geçen sefer kalbi agrıdı çarpıntısı old dikleron ignesi vurdlar iyi geldi kandan ttta idrar kadar ekgeye kadar çekindi bir holter takılmadı onu taktıralım diyorm bakalım eşim benim kıymetlim canım korkuyorum ona birşey olur diye çok düşkünüm ona ben dünde oldu çarpıntı az dedi kırıklıgım var dedi parol içirdim dü,nde sütüm içine sarımsak karabiber ve bal koydum içirdim rabbim şifa versin işallah sigarayıda çok içiyor uyuz

1. olmamıza katkı sağlayan herkesi tebrik ediyorum kendimi de kınayıp dokturun listesine bu sabah itibarıyla başladım kaptanım senide tebrik ediyorum

o kadar yorgunumki anlatamam ya hergün en az 2 misafir bugün de gelcekler var yorgunluktan buraya yazamıyorum

paşam geçmiş olsun kardeşimde de var aynısı sigara içki yasak yürüyüş yapsın diyet yapsın zayıflasın demişti bide stres sıkıntı yasak çarpıntı için bir ilaç verdi ama onu doktorun vermesi önemli

anladım canım benin eşimin kabinin kapagında az egrilik var doktor herkez bil evarda kimse farkında degil dedi doktor bebem stresmi sigaramı alası var allahım bana bagışlasın eşimi ne diyeyim
akşama yazarım neler yedigimi topl yazıcem

kızlar sabah yediklerim şunlar
1- 3 çatal yok melemen 1 dilim ekmekle bir ydm ıhlamr

arada müslili sütlü bulamacımı yedim

öylen kereviz yemegi yeidm boş

akşamada kabak salatası yerim galiba akşama giremezsem ksura bakmayın canım halen eşime sıkkın aradım demin halen agrısı varmış çarpıntıda az olyomş geçen gün gibi üşüttüm galiba dedi acilede götüremiyorum yaben çıkayım sonra görüşürüz

Kizlaar moralim cok bozuk sabah 70.5tim bide bi isim ters gidiyo bugun supangle yedim fazlaca 4dilimde cavdar ekmegi yedim hic harekette etmiyorum sonum hayrola insallah

evet canım aynen katılıyorum ama ben istemsiz yaptım.herkesin kendine göre sıkıntıları vardır,bizim de vardı zaten ve bu olay tuzu biberi oldu sanıyorum,vücut tepki verdi dayanamayıp.bugün arkadaşlarımla çok güzel bir gün geçirdim bana moral verdiler.çok daha iyiyim çok şükür

sen bana gel ben sana ne moral veririm b halimlekızlar kepekli galete yedim akşam yemegi yemicem canım istemiyo

ALLAH şifa versin

çok iyi olmuş sefan olsun

Canımsın sen,hepsi geçecek biliyorsun değil mi.Senin o kadar güzel bir yüreğin var ki,Rabbim tüm engellerini düz edecek ben inanıyorum

Kizlaar moralim cok bozuk sabah 70.5tim bide bi isim ters gidiyo bugun supangle yedim fazlaca 4dilimde cavdar ekmegi yedim hic harekette etmiyorum sonum hayrola insallah
Canım yol yorgunluğu,hava değişimi;vücudun ancak kendini toparlayacak,panik yapma

slm kızlar
ben bugun kahvaltıyı cok kacırdım
cay
4 tANE kanepe(kaynanacım yapmıs cok guzeldı gercekten)
domates salatalık
peynır
zeytın

oglen yok

aksam da esımle dısarda yedık..1 porsıyon doner ama kesınlıkle ekmek yemedım.kkolada ıcmedım ayran ıctım..ıvır zıvırda yemedım yanında ek kalorı olmasın dıe
ama sımdı cnm cok tatllı ıstıyor bakalım naparız

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr etap 1. olmuşuzzz :124::124::124:

hepinizi çok tebrik ederim ve koskocaman öpüyorum emeğinize sağlık dünyanın en azimli kadınları

İyi akşamlar kızlar ben ancak gelebildim Birinci olmuşuz tebrik ediyorum hepinizi

Kaptanım hassaten seni de tebrik ediyorum

Bugün çok yoğun bir gün oldu benim için, düğünler arkadaş ziyaretleri oradan oraya pek bir koşturdum öldüm yorgunluktan, birde eşim benim arabamı servise götürmüştü dolayısıyla onun arabasını aldım ben mi onu kullandım o mu beni anlamadım

Dolayısıyla bu kadar gezince diyet de yalan oldu, o yüzden bugün neler yediğimi hiç yazmayayım :18::18::18::18:

Ama bir yeşilerik klasiği olarak bu kadar kaçamaktan sonra eve gelir gelmez çıktım 1 saat yürüdüm geldim

bir aksilik olmazsa yarın sabah da yürümek istiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…