Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eline saglik pasam bi severimki brokoli corbasini aslinda yapabilirim yulafla bende
dediklerimi yedim kızlar nttm demeyi 20 adet cin biberi yedim ddaklarım halen yanıyorsodamıda içicem okadar akşama dogru yeşil elmamı yicem ve 1 litre suyumu içicem
Ben bi tane bile yiyemem ama zayiflamaya yardimciymis ya afiyet olsun:)

Odtü olmadı kızlar ya
Canımmmmm,üzülme.Mevlâna Hz.nin dediği gibi:''Birşey olmuyorsa;ya olmaması gerektiği içindir,ya da daha iyisi olacağı içindir...''Daha büyük güzellikler bekliyor demek ki seniii

selam kızlar
dün geceden beri rahatsızım biraz,hiç uyumadım gece size haber vereyim dedim.ne güzel gidiyordu diyetim bugün uyamadım
Canım benim ya,Allah sıkıntılarını alsın,seni kuş gibi hafifletsin canımmm

Canım,dualarımla yanındayım.Ne zaman anlatmak istersen de her zaman dinlerim.Konu ne bilmiyorum ama hep nazar gibi geliyor,Allah yardımcın olsun ciğerim

Kızlar harikasınızzzzz

yarın seyirin 5 günlük saf protein dönemine geçiyorum.. yulaf kepeği alıp almamak konusunda çok kararsızım
Yulaf kepeği olmadan,dukan diyeti olmaz canım;sağlığın bozulur.Yulaf kepeği aldığın tek karbonhidrat ve o olmazsa,vücudun fazlaca fire verir başka sağlıklı taraflarından...

Harikasınız Ailemi yolcu ettikten sonra,en sıkı rakibiniz ben olucammmm :124:

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr etap 1. olmuşuzzz :124::124::124:

hepinizi çok tebrik ederim ve koskocaman öpüyorum emeğinize sağlık dünyanın en azimli kadınları
Harikasınızzzzzzzzzz Benim katkım olmadı bu hafta

Insallah oyle olur nevcim:)

bende yuzmeye baslicam buyuk ihtimalle bi rakipte ben varimmm:)

Eline saglik pasam bi severimki brokoli corbasini aslinda yapabilirim yulafla bende

Ben bi tane bile yiyemem ama zayiflamaya yardimciymis ya afiyet olsun:)
öyle böyle yiyourm vücüdüma eziyet etmesi çok hoşuma gidiyorhem nevin suç aklıma sokt acı biberi
sen benim günlümün birincisisin kız boşver
Insallah oyle olur nevcim:)

bende yuzmeye baslicam buyuk ihtimalle bi rakipte ben varimmm:)

ben yüzmeyi bilmiyorm nasıl oluyor yüzme

anam daha ck calısmam lazım rakıpler cok ve kuvvetlı:))))
Evet bugun az yaptin mesela:d
öyle böyle yiyourm vücüdüma eziyet etmesi çok hoşuma gidiyorhem nevin suç aklıma sokt acı biberi

sen benim günlümün birincisisin kız boşver

ben yüzmeyi bilmiyorm nasıl oluyor yüzme

:) ben ogretirdim sana ayni yerde olsaydik ama varya ogren yani bana sorarsan en guzel spor o derece

ben aci sogan bile yiyemiyorum nasi kiyiyosunuz kendinizee:d

kizlar ben yatym artikin bu halsizlik bitmedi babamda inat yapti gojiberi bulcam diye ben gidip alcaktim halbuki nolcak bu halsizligim acaba ..iyi geceler size:) pasam halin varsa yuryuse cik bence ve bi oneri olaraktan ev isi yaparkende ozellikle temizlikte sauna sort giy ben oyle yapiyorum:)

Birinciliğinizi kutlarım kızlarrr ayrıca SAPHIRA senin bireysel dereceni de kutluyorummm tebriklerr ben de şu 7li rakamların altına bi düşsem rahatlıcam

vay vay vay yaglar gani gani gidiyor:)))
noluonuz:))

benim gibi manyaklar haşlama diyeti yapar veriri

onlargibi manyaklarda dkan yaparmış

takıl peşimize bebek ah şimdi bir mercimek köftesi olsada yesem şöyle bol lemonlu
b arada kızlar deneyi nttm benim eltim platese yazılmış yürüyüşte yapıyo b karı kafaya koymş he beni geçeçek

Birinciliğinizi kutlarım kızlarrr ayrıca SAPHIRA senin bireysel dereceni de kutluyorummm tebriklerr ben de şu 7li rakamların altına bi düşsem rahatlıcam
Ama gorsmeyeli 3kilon gitmis zaten masallah sana

Haslama diyeti ne ya:) dukan iyidir pazartesi gorcen insalllaaaah:)

eltinin adresini ver ya sinir oldum pataklicam artik banada spor olur:d sende plates yapcaktin orucun bitince o noldu pasam

canım köpügü bir güzel öptüm doyamadım yawvallahi bilemicem acıyı çok seviyorm hemoriyitimde var ne yapıcezcanım yemeklik soganıda bol maydonozlu salatasını yaparım lemonl oh olsada yisem kız ben ne yapıyom kafayı yemeklerle bozdum birde canım felaket tatlı istiyo
kocişime diyemde dondurma alsın dukana geçince yiyemicem hem

Ama tubis gelmis:) yatsammi bilemedimki simdi nerelerdesin sen :)
ay canım valla takım kaptanımızın babası rahatsız takımın tüm yükü bende bi de akşamları spora fena sardım ondan pek giremedim özledim sizleri

Ama gorsmeyeli 3kilon gitmis zaten masallah sana
daha da gidecek inşallah yaaa var ya iyi inceldim en önemlisi verdiğim kiloların %80'i yağdan bu beni daha mutlu ediyor.

gidecek kilolar ama sabretmek lazımm

bu arada ben ab tronic diye bi alet aldım inceltti resmen 4-5 gündür falan kullanıyorum eğer yağdan daha fazla vermişsem bilki o yağ yaktırıyor yarın diyetisyenden sonra görcez bilgi veririm gerçi biraz can yakıyor ama elektronik dalgalarla kas uyarıyor kasları güçlendirip yağları azaltıyomuş pasif jimnastik yani bakalım yarın sporun üstüne terliyken takıyorum kemeri elektrik çarpıyor resmen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…