kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr etap 1. olmuşuzzz:124::124::124:
hepinizi çok tebrik ederim ve koskocaman öpüyorum emeğinize sağlık dünyanın en azimli kadınları
Bravo canim supersin:)anane spor lıstene eklermısın
2 mıl leslie yaptım:) bugun formumdayım:)
saphıra kutlarım 3. olmussunnnnnnnnnnnnnnnnn:))
gururumuzzzzzzzzz:)
Eline saglik pasam bi severimki brokoli corbasini aslinda yapabilirim yulafla bendekıyamam sende gel bebem
neyi konmtrol ediyor acaba
senle bir daha önümü ilikliyimde konşym en iyisi:18:
kızlar çok şükür işleri hallettim geldim
evi temizledim sildim süpürdüm toz aldım wc yıkadım
zeytinyaglılarla bozdum bugün
menüde şunlar var
zeytin yaglı kereviz terbiyeli yaptım
kabakları rendeledim pişirdim layt yogurtla dereotl salatasını yaptım
brokoli çorbası yaptım
pirinci ısladım
blaşıkları boşalt makinaya diz
anca geldim atlıyı yapmadım yapasım gelmedi paşanın kafesini temizledim anacım makinaya çamaşırları dizdim yürüyüşe gitmedim evdeki teppo yetti vallahi belim agrımız oturunca anladımsizler ne yaptınız bakalım
menümede gelince
sabah yediklerim şunlar
1- küçük kase mevveli layt müslim
2- az sütle bagladım
arada
grisini yedim parmak şeklinde tabi paşadan zor yedim beni gagalamasa olmazdı
öylen yediklerim şunlar
1-brokoli haşlaması
2-1 adet tavuk kalça
3-1 dilim çavdar ekmegi
4-büyük boy ayran
akşamada yeceklerim
1-yogurtl kabak salatası
2-kereviz
3-brokoli çorbası yemeyi düşünüyorum oda yersem gene dönerim
Ben bi tane bile yiyemem ama zayiflamaya yardimciymis ya afiyet olsun:)dediklerimi yedim kızlar nttm demeyi 20 adet cin biberi yedim ddaklarım halen yanıyorsodamıda içicem okadar akşama dogru yeşil elmamı yicem ve 1 litre suyumu içicem
Canımmmmm,üzülme.Mevlâna Hz.nin dediği gibi:''Birşey olmuyorsa;ya olmaması gerektiği içindir,ya da daha iyisi olacağı içindir...''Daha büyük güzellikler bekliyor demek ki seniiiOdtü olmadı kızlar ya
Canım benim ya,Allah sıkıntılarını alsın,seni kuş gibi hafifletsin canımmmselam kızlar
dün geceden beri rahatsızım biraz,hiç uyumadım gecesize haber vereyim dedim.ne güzel gidiyordu diyetim bugün uyamadım
Canım,dualarımla yanındayım.Ne zaman anlatmak istersen de her zaman dinlerim.Konu ne bilmiyorum ama hep nazar gibi geliyor,Allah yardımcın olsun ciğerimsağol paşacım..biraz sinirsel bir durum.hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum valla.bugün dr. a gittim sakinleştirici hap verdi.1 hafta sabah-akşam kullanacakmışım.O yüzden kafamı yastıktan kaldıramıyorum çok uyku veriyor
Kızlar harikasınızzzzz***7. TAKIM 277. ETAP***
SAPHIRA ( 83.1 / )
nev81 (81.8 / 0 / 81.8 /%0)
pasam3405 (82,8 / )
maviyesil1999 (66,3 /)
senarist ( 108,2 /107,2/1/%0,92 )
yesilerik ( 63,6 / 63,6 / 0 / %0 )
anşaa (74.7 /74.1/%0.8 )
ecemavi ( 72.4 / )
ananee ( 71.5 /69.8/1.7/%2.38 )
gerbera1987(88,1/)
BeReNiM2012 (86.5 / yeni üye.hedef kilo:65
7. TAKIM ORTALAMASI: %
Yulaf kepeği olmadan,dukan diyeti olmaz canım;sağlığın bozulur.Yulaf kepeği aldığın tek karbonhidrat ve o olmazsa,vücudun fazlaca fire verir başka sağlıklı taraflarından...yarın seyirin 5 günlük saf protein dönemine geçiyorum.. yulaf kepeği alıp almamak konusunda çok kararsızım
Maviyesil 30dk fitness 85dk plates lesli 2mil
pasam 6.5saat yuruyus
yesilerik 45dk yuruyus lesli 2,3mil
berenim 1saat yuruyus
ecemavi 40dk yuruyus
senarist yurumussun ama suresini bilmiyorum canim:)
kizlar listemiz cok guzel insallah katilimda artarak devam eder:)
Harikasınızzzzzzzzzzkızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr etap 1. olmuşuzzz:124::124::124:
hepinizi çok tebrik ederim ve koskocaman öpüyorum emeğinize sağlık dünyanın en azimli kadınları
Insallah oyle olur nevcim:)Canımmmmm,üzülme.Mevlâna Hz.nin dediği gibi:''Birşey olmuyorsa;ya olmaması gerektiği içindir,ya da daha iyisi olacağı içindir...''Daha büyük güzellikler bekliyor demek ki seniii
Canım benim ya,Allah sıkıntılarını alsın,seni kuş gibi hafifletsin canımmm
Canım,dualarımla yanındayım.Ne zaman anlatmak istersen de her zaman dinlerim.Konu ne bilmiyorum ama hep nazar gibi geliyor,Allah yardımcın olsun ciğerim
Kızlar harikasınızzzzz
Yulaf kepeği olmadan,dukan diyeti olmaz canım;sağlığın bozulur.Yulaf kepeği aldığın tek karbonhidrat ve o olmazsa,vücudun fazlaca fire verir başka sağlıklı taraflarından...
Harikasınız Ailemi yolcu ettikten sonra,en sıkı rakibiniz ben olucammmm :124:
HarikasınızzzzzzzzzzBenim katkım olmadı bu hafta
Eline saglik pasam bi severimki brokoli corbasini aslinda yapabilirim yulafla bende
Ben bi tane bile yiyemem ama zayiflamaya yardimciymis ya afiyet olsun:)
Canımmmmm,üzülme.Mevlâna Hz.nin dediği gibi:''Birşey olmuyorsa;ya olmaması gerektiği içindir,ya da daha iyisi olacağı içindir...''Daha büyük güzellikler bekliyor demek ki seniii
Canım benim ya,Allah sıkıntılarını alsın,seni kuş gibi hafifletsin canımmm
Canım,dualarımla yanındayım.Ne zaman anlatmak istersen de her zaman dinlerim.Konu ne bilmiyorum ama hep nazar gibi geliyor,Allah yardımcın olsun ciğerim
Kızlar harikasınızzzzz
Yulaf kepeği olmadan,dukan diyeti olmaz canım;sağlığın bozulur.Yulaf kepeği aldığın tek karbonhidrat ve o olmazsa,vücudun fazlaca fire verir başka sağlıklı taraflarından...
Harikasınız Ailemi yolcu ettikten sonra,en sıkı rakibiniz ben olucammmm :124:
HarikasınızzzzzzzzzzBenim katkım olmadı bu hafta
Insallah oyle olur nevcim:)
bende yuzmeye baslicam buyuk ihtimalle bi rakipte ben varimmm:)
öyle böyle yiyourm vücüdüma eziyet etmesi çok hoşuma gidiyor hem nevin suç aklıma sokt acı biberi
sen benim günlümün birincisisin kız boşver
ben yüzmeyi bilmiyorm nasıl oluyor yüzme
Evet bugun az yaptin mesela:danam daha ck calısmam lazım rakıpler cok ve kuvvetlı:))))
öyle böyle yiyourm vücüdüma eziyet etmesi çok hoşuma gidiyor hem nevin suç aklıma sokt acı biberi
sen benim günlümün birincisisin kız boşver
ben yüzmeyi bilmiyorm nasıl oluyor yüzme
vay vay vay yaglar gani gani gidiyor:)))
noluonuz:))
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr etap 1. olmuşuzzz:124::124::124:
Ama gorsmeyeli 3kilon gitmis zaten masallah sanaBirinciliğinizi kutlarım kızlarrr ayrıca SAPHIRA senin bireysel dereceni de kutluyorummm tebriklerrben de şu 7li rakamların altına bi düşsem rahatlıcam
benim gibi manyaklar haşlama diyeti yapar veriri
onlargibi manyaklarda dkan yaparmış
takıl peşimize bebek ah şimdi bir mercimek köftesi olsada yesem şöyle bol lemonlu
b arada kızlar deneyi nttm benim eltim platese yazılmış yürüyüşte yapıyo b karı kafaya koymş he beni geçeçek
Evet bugun az yaptin mesela:d
:) ben ogretirdim sana ayni yerde olsaydik ama varya ogren yani bana sorarsan en guzel spor o derece
ben aci sogan bile yiyemiyorum nasi kiyiyosunuz kendinizee:d
kizlar ben yatym artikin bu halsizlik bitmedi babamda inat yapti gojiberi bulcam diye ben gidip alcaktim halbuki nolcak bu halsizligim acaba ..iyi geceler size:) pasam halin varsa yuryuse cik bence ve bi oneri olaraktan ev isi yaparkende ozellikle temizlikte sauna sort giy ben oyle yapiyorum:)
ay canım valla takım kaptanımızın babası rahatsız takımın tüm yükü bende bi de akşamları spora fena sardım ondan pek giremedim özledim sizleriAma tubis gelmis:) yatsammi bilemedimki simdi nerelerdesin sen :)
Ama gorsmeyeli 3kilon gitmis zaten masallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?