Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne yapıyormşz kafamıza tokadan başka birşey takmıyormşz ben kaynanamın karşına geçtim dedim böyle duydum diye oda yalan demedi dedi istemem ragmen oglm seni aldı dedi halende istenmeyen gelinimya erkek kardeşinin kızını aldı oglna çekiyor ondan çeksin neyse ben çıkıyım eşim aç yemek vermem lazım sonra görüşrüz
kilolyz diye ölelimmi yanehoş 3 oglu var 3 gelinide kilolukadının gelinlerden yana şansı yok dışardan almam demiş aldı akrabadan almam dedi aldı hedene kürtten gelin almam dedi aldı buda sana kapak olsun kaynana büyük lokma ye büyük konuşma

Aynen canim benim takmicaksinnnn hem sen citir anne olcan dur bakalim :)

Yarin bi light cikolata al o zaman ya:) napalim kiyamam ben bide cikolata yani..

kız ıkı dakka boş bıraktık çikolata zirvesi yapmışınızzzz....bana bak annaneeeeeeeee sabah yersin lıght çıkolatayı bu saatte sıcak cıkolata ıçmeeeeeeeeeeee.....kız etımesguttan umitkoy çok yakın atlar gelı o çıkolatayı sıcak sıcak deviririm tepeneeee....içme sakkııınnnn...

Ama dukanda 1tatli kasigi kakao hakkim var kizma ya kacamak degil buu:)
şekerler ben kaçıyorum ıyı geceler hepinizee....

Iyi geceler canim:)

12 ekim

anane 22

gerbera 6

ansa 11

pasam 31

maviyesil 6

ecemavi 8

vidividi 3

berenim 11

nev 6

15ekim

ansa 8

anane 13

ecemavi 8

maviyesil 6

pasam 2

berenim 4

nev 7

16ekim

ecemavi 2

berenim 7

anane 8

maviyesil 6

ansa 3

nev6

kizlar saphira izinliydi ama onun disinda gerbera paylasim yapmamissin canim vidividi simdi sen takimdamisin yarin listede olcakmisin bilemedim ama sende paylasim yapmamissinki..

kızlar günayyydın...
butun gece rüyamda fıstıklı burma bır kadayıf ve bi kaşık dondurma benle uğraştııı....sanırım mens gelioo...

bu dününkü mü kuşummm...nerde bu mıllet yawww...
evet canim
kızlar günayyydın...
butun gece rüyamda fıstıklı burma bır kadayıf ve bi kaşık dondurma benle uğraştııı....sanırım mens gelioo...

:) bi ruyanda ugrassin canim:)

gunaydin kizlar simfi disari cikcam bu kursa islerimi halletmem lazim babamla buluscam 1yumurta kirdim yedim sabah evde baska yoktu insallah tutar gun icinde

günaydın canlarım bugun raporumun son gunu yarın ıs bası ınsallah esım ızın alabılır de yavrucugum rezıl olmaz neyse kı su an ıcın esımın gelıp gıden bunalımları dısında hersey normal gıdıyor
tatıl de ıyıydı aslında ama neyse haftaya uzun bır tatıl var
herkese cok cok cok guzel ve mutlu bır gun dılıyorum yarın kılo paylasımı ve ben kendıı eksılerde gorur gıbıyım

çok sağol canım

canım ortalama hesaplamayı biliyorsun zaten.Herkes kendi ortalamasını listeye ekliyor.Ben arkadan tekrar hesaplayarak kontrol ediyorum.Bazen yanlışlıklar çıkabiliyor veya yuvarlamalar unutulmuş olabiliyor.Liste ortaya çıktıktan sonra tüm kilo verenlerin yüzdesini topluyorum.Bu toplamı bir kenara koyuyorum.Sonra başlıyorum kilo alanların yüzdelerini bu toplamdan çıkarmaya.O toplamdan ne kaldıysa,listede kaç kişinin ismi varsa,o sayıya bölüp ortalamayı yazıyorum.Sonra da 4. takım ve 6. takım kardeş takımlarımız,onlardan birine onaya sunuyorum.6. takımın durumu son zamanlarda pek iyi olmadığından 4. takıma sunak daha sağlıklı olabilir.O da yoksa 2. takım nöbetçi kardeş takım.onlara onaya da sunabiliriz.sonra da paylaşıma sırayı bozmadan,son paylaşım yapandan alıntı yaparak,queto yazılarını silerek,ekliyoruz
kaptanım hosgeldın hecmıs olsun kuzucuga gercekten kotu seyler geldımı uzt uzte gelıyor allah kotusunden korusun ben de de durum aynı cunku cok ıyı anlıyorum allah yardımcın olsun
çok sağol canım aynen öyle valla
eline sağlık canım

vidividinin paylaşımı azsa yarın listede olmayacak canım.bir de ben ona takım kurallarını ve başvuru formunu yayınlamıştım.görmedi mi acaba?
Ansa 11

anane 25

maviyesil 6

nev 7

pasam 6

berenim 11
eline sağlık canım

ananeecim canım gerberam artık eskisi kadar zaman ayıramıyor,paylaşım yapamıyor,olabilir,insanlık hali,herkesin özelini bilemeyiz sonuçta.Sen paylaşımına çok güzel devam ediyorsun ve buraya vakit ayırabiliyorsun.En başta sen olmak üzere tüm takım kabul ederse kaptan yardımcısı olur musun canım? gerbera yardımcılıktan ayrılmak zorunda değil 2. bir yardımcı olabiliyor.Yalnız şu durumda ben izne ayrılırsam ya da özel hayatımda buraya vakit ayıramamamı gerektiren şeyler olursa,takımı emanet edebileceğim biri olsun istiyorum.Eskiden gerberamda aynen senin gibiydi ama diyorum ya,hayat bu ne olacağını bilemeyiz

Son düzenleme:

yapma be kuzum...berenım canım ben lıseyı urfada bitirdim bir kaç arkadaşım var çok da temız ınsanlardır dersen bi bakıcı için fikir sorabilirim....

Canim gel hazir takimin cogu dukan yapiyokende katil bize derim birlikten kuvvet dogar :)

aslında iyi olur şu sıralar motivasyon 0

Bu arada şu çok methedilen 9'u 1 yerde çaydan edindim,umarım iyi gelir :124:

inş iyi gelir

geçmiş olsun canım inş bir an önce iyileşir

bende geldim beni özleyen yokmu acaba:92::92::131::131:

paşa sık sık gel boşver kaynanayı eltiyi canım dediğin gibi kafana sadece toka tak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…