Birimizde hamurisi falan sevmesek:)
ole canım valla en ıyısı dedıgın gıbı yapmak ahlaksız bunlar yaaa sekılcılık ne demek yaaa bı ınsan kılolu dıye ınanamıyorum gercekten albırını vur otekıne
yok cnm annemı de dıyete sokacagım ıcın sorun yok hehe vay ıyıymıs de benı kesmez sanmıyorum ama cok uzun zamanoldu cıkolata yemeyelı
çok güzel vermişin nekadar sürde verdin
ne yapıyormşz kafamıza tokadan başka birşey takmıyormşz ben kaynanamın karşına geçtim dedim böyle duydum diye oda yalan demedi dedi istemem ragmen oglm seni aldı dedi halende istenmeyen gelinimya erkek kardeşinin kızını aldı oglna çekiyor ondan çeksin neyse ben çıkıyım eşim aç yemek vermem lazım sonra görüşrüz
kilolyz diye ölelimmi yanehoş 3 oglu var 3 gelinide kilolu kadının gelinlerden yana şansı yok dışardan almam demiş aldı akrabadan almam dedi aldı hedene kürtten gelin almam dedi aldı buda sana kapak olsun kaynana büyük lokma ye büyük konuşma
ole canım valla en ıyısı dedıgın gıbı yapmak ahlaksız bunlar yaaa sekılcılık ne demek yaaa bı ınsan kılolu dıye ınanamıyorum gercekten albırını vur otekıne
yok cnm annemı de dıyete sokacagım ıcın sorun yok hehe vay ıyıymıs de benı kesmez sanmıyorum ama cok uzun zamanoldu cıkolata yemeyelı
Ama dukanda 1tatli kasigi kakao hakkim var kizma ya kacamak degil buu:)kız ıkı dakka boş bıraktık çikolata zirvesi yapmışınızzzz....bana bak annaneeeeeeeee sabah yersin lıght çıkolatayı bu saatte sıcak cıkolata ıçmeeeeeeeeeeee.....kız etımesguttan umitkoy çok yakın atlar gelı o çıkolatayı sıcak sıcak deviririm tepeneeee....içme sakkııınnnn...
şekerler ben kaçıyorum ıyı geceler hepinizee....
Ansa 11
anane 25
maviyesil 6
nev 7
pasam 6
berenim 11
evet canimbu dününkü mü kuşummm...nerde bu mıllet yawww...
kızlar günayyydın...
butun gece rüyamda fıstıklı burma bır kadayıf ve bi kaşık dondurma benle uğraştııı....sanırım mens gelioo...
çok sağol canımGecmis olsun Duru yakaptanim sen islerini yoluna koyarsin insallahta gerberada pek gorunmuyo sen bu liste isini bi anlatsan be her ihtimale karsi bilsem olurmu acaba. Bide lutfen diyetini aksatmamaya calis senden degerlimi ugrastgn konular :) insallah guzelce cabucak tum sorunlarinida halletmis donersin canim ama diyeti birakmaa:)
çok sağol canım aynen öyle vallakaptanım hosgeldın hecmıs olsun kuzucuga gercekten kotu seyler geldımı uzt uzte gelıyor allah kotusunden korusun ben de de durum aynı cunku cok ıyı anlıyorum allah yardımcın olsun
eline sağlık canım12 ekim
anane 22
gerbera 6
ansa 11
pasam 31
maviyesil 6
ecemavi 8
vidividi 3
berenim 11
nev 6
15ekim
ansa 8
anane 13
ecemavi 8
maviyesil 6
pasam 2
berenim 4
nev 7
16ekim
ecemavi 2
berenim 7
anane 8
maviyesil 6
ansa 3
nev6
kizlar saphira izinliydi ama onun disinda gerbera paylasim yapmamissin canim vidividi simdi sen takimdamisin yarin listede olcakmisin bilemedim ama sende paylasim yapmamissinki..
eline sağlık canımAnsa 11
anane 25
maviyesil 6
nev 7
pasam 6
berenim 11
günaydın canlarım bugun raporumun son gunu yarın ıs bası ınsallah esım ızın alabılır de yavrucugum rezıl olmaz neyse kı su an ıcın esımın gelıp gıden bunalımları dısında hersey normal gıdıyor
tatıl de ıyıydı aslında ama neyse haftaya uzun bır tatıl var
herkese cok cok cok guzel ve mutlu bır gun dılıyorum yarın kılo paylasımı ve ben kendıı eksılerde gorur gıbıyım
Canim gel hazir takimin cogu dukan yapiyokende katil bize derim birlikten kuvvet dogar :)
Bu arada şu çok methedilen 9'u 1 yerde çaydan edindim,umarım iyi gelir :124:
iyi akşamlar kızlar
laptopun sarjını hallettik ama hemen giremedim.Bu hafta çok güzel gidiyormuş gibi bir de kızım hastalandı.Orta kulak iltihabı oldu
Diyetime de uyamadım.İşin gerçeği pek diyet düşünecek durumda değilim şu ara.Hiç bir şey yolunda gitmez mi,gitmiyor işteBayrama kadar idare edin beni kızlar,bayramdan sonra izne ayrılmak istiyorum.Hiç izin kullanmamıştım daha önce bu ilk olacak.En azından ik etapta izinli olayım,sonrasında ne yapacağıma karar veririm.İşe başlayınca eskisi kadar paylaşım yapamaz,zaman ayıramaz oldum buraya.bu durum beni rahatsız ediyor cuma günü kilo bildirimimi yapıcam hatta yapabilisem listeyle de ilgilenizem.şimdilik öpüyorum hepinizi
bende geldim beni özleyen yokmu acaba:92::92::131::131:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?