cnm cok saol ama bakıcı dort bes gunlugune gelmez herhalde annem gelecek bayramdan sonrakı hafta sonu yanı dort gunlugune bakıcı kabul etmez sanırım ama cok tesekkur ederım annem gelırse zaten sene sonuna kadar kalır ama cok tesekkr ederım bazen ınsanın en yakınları arkadasları kadar dusunmuyor durumunuyapma be kuzum...berenım canım ben lıseyı urfada bitirdim bir kaç arkadaşım var çok da temız ınsanlardır dersen bi bakıcı için fikir sorabilirim....
eşim hacca gidecek ben maalesef müsait değilim inş seneye
ananeecim canım gerberam artık eskisi kadar zaman ayıramıyor,paylaşım yapamıyor,olabilir,insanlık hali,herkesin özelini bilemeyiz sonuçta.Sen paylaşımına çok güzel devam ediyorsun ve buraya vakit ayırabiliyorsun.En başta sen olmak üzere tüm takım kabul ederse kaptan yardımcısı olur musun canım? gerbera yardımcılıktan ayrılmak zorunda değil 2. bir yardımcı olabiliyor.Yalnız şu durumda ben izne ayrılırsam ya da özel hayatımda buraya vakit ayıramamamı gerektiren şeyler olursa,takımı emanet edebileceğim biri olsun istiyorum.Eskiden gerberamda aynen senin gibiydi ama diyorum ya,hayat bu ne olacağını bilemeyiz
eşim hacca gidecek ben maalesef müsait değilim inş seneye
ananeecim canım gerberam artık eskisi kadar zaman ayıramıyor,paylaşım yapamıyor,olabilir,insanlık hali,herkesin özelini bilemeyiz sonuçta.Sen paylaşımına çok güzel devam ediyorsun ve buraya vakit ayırabiliyorsun.En başta sen olmak üzere tüm takım kabul ederse kaptan yardımcısı olur musun canım? gerbera yardımcılıktan ayrılmak zorunda değil 2. bir yardımcı olabiliyor.Yalnız şu durumda ben izne ayrılırsam ya da özel hayatımda buraya vakit ayıramamamı gerektiren şeyler olursa,takımı emanet edebileceğim biri olsun istiyorum.Eskiden gerberamda aynen senin gibiydi ama diyorum ya,hayat bu ne olacağını bilemeyiz
Canım benim,Allah yardımcın olsun...cnm cok saol ama bakıcı dort bes gunlugune gelmez herhalde annem gelecek bayramdan sonrakı hafta sonu yanı dort gunlugune bakıcı kabul etmez sanırım ama cok tesekkur ederım annem gelırse zaten sene sonuna kadar kalır ama cok tesekkr ederım bazen ınsanın en yakınları arkadasları kadar dusunmuyor durumunu
allah kabul etsın cnm sana da nasıp olur ınsallah
Garip bir duygu Berenim.Bir yanım sadaka ver diyor,bir yanım sanki öksüz gibi.Hayatımın tadı,anlamı gitti sanki.Yaşıyorum evet de,tat almadan,görev gibi.İnşallah Allah sevenlerin arasına girenleri 2 cihanda bildiği gibi yapar.Sizin de yuvanızı bütün kötülüklerden korusun Allah inşallah...ah nevcım ınan bana aynı dert aynı yaaa ınanılmaz duygulandım yazdıklarına kı bence yol yakınken donmen ıyı olmus verılmıs sadakan varmıs hayatım bosver ınsallah cok cok daha ıyılerıyle karsılasırsın benımkı de ogullarına asık resmen ama sanırım esım bu sefer kararlı elımde bı sen kaldın senden ayrılırsam dunya umrumda olmaz dıyor ınsallah bole devam eder ama canımız ıkı gundur cok sıkkın
Canımmmmmm,hoşgeldin.Gerçekten bazen sanki herşey üstüste geliyor ama umarım bu çok yakında gelen gül kokularının habericisi dikenlerdir.Allah yardımcın olsun canım...iyi akşamlar kızlar
laptopun sarjını hallettik ama hemen giremedim.Bu hafta çok güzel gidiyormuş gibi bir de kızım hastalandı.Orta kulak iltihabı oldu
Diyetime de uyamadım.İşin gerçeği pek diyet düşünecek durumda değilim şu ara.Hiç bir şey yolunda gitmez mi,gitmiyor işteBayrama kadar idare edin beni kızlar,bayramdan sonra izne ayrılmak istiyorum.Hiç izin kullanmamıştım daha önce bu ilk olacak.En azından ik etapta izinli olayım,sonrasında ne yapacağıma karar veririm.İşe başlayınca eskisi kadar paylaşım yapamaz,zaman ayıramaz oldum buraya.bu durum beni rahatsız ediyor cuma günü kilo bildirimimi yapıcam hatta yapabilisem listeyle de ilgilenizem.şimdilik öpüyorum hepinizi
Ellerine sağlık canım12 ekim
anane 22
gerbera 6
ansa 11
pasam 31
maviyesil 6
ecemavi 8
vidividi 3
berenim 11
nev 6
15ekim
ansa 8
anane 13
ecemavi 8
maviyesil 6
pasam 2
berenim 4
nev 7
16ekim
ecemavi 2
berenim 7
anane 8
maviyesil 6
ansa 3
nev6
kizlar saphira izinliydi ama onun disinda gerbera paylasim yapmamissin canim vidividi simdi sen takimdamisin yarin listede olcakmisin bilemedim ama sende paylasim yapmamissinki..
Bu liste neden az canlarım?Ansa 11
anane 25
maviyesil 6
nev 7
pasam 6
berenim 11
Çok mantıklı gerçekten canım ya,umarım en kısa zamanda toparlarız takımımızıananeecim canım gerberam artık eskisi kadar zaman ayıramıyor,paylaşım yapamıyor,olabilir,insanlık hali,herkesin özelini bilemeyiz sonuçta.Sen paylaşımına çok güzel devam ediyorsun ve buraya vakit ayırabiliyorsun.En başta sen olmak üzere tüm takım kabul ederse kaptan yardımcısı olur musun canım? gerbera yardımcılıktan ayrılmak zorunda değil 2. bir yardımcı olabiliyor.Yalnız şu durumda ben izne ayrılırsam ya da özel hayatımda buraya vakit ayıramamamı gerektiren şeyler olursa,takımı emanet edebileceğim biri olsun istiyorum.Eskiden gerberamda aynen senin gibiydi ama diyorum ya,hayat bu ne olacağını bilemeyiz
çok sağol canım
ca
vidividinin paylaşımı azsa yarın listede olmayacak canım.bir de ben ona takım kurallarını ve başvuru formunu yayınlamıştım.görmedi mi acaba?
eline sağlık canım
Şimdiden ve görmeden cevap veriyorum:Mutlaka elbise giyyyyyben bugun ankaranın anasını ağlattıııım kızlar 30/32 kotumu aldım...kıllıbı tane bot aldım bayramlıklar toplanıo yavaştan hepsini ayarlıyım sıze fikir sorcam elbise mı giyiyim yoksa pantolon kombın mı yapıyım diye...mutfağa toplayıp ıvedi yatağa geciş yapmam lazımmm....iyi geceler yarın hayırlı sonuçlar alırız ınşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?