Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eşim dün laptopu okula götürdü sonrada misafir geldi gittiklerinde saat 12 geçmişti maalesef gelemedim

yapma be kuzum...berenım canım ben lıseyı urfada bitirdim bir kaç arkadaşım var çok da temız ınsanlardır dersen bi bakıcı için fikir sorabilirim....
cnm cok saol ama bakıcı dort bes gunlugune gelmez herhalde annem gelecek bayramdan sonrakı hafta sonu yanı dort gunlugune bakıcı kabul etmez sanırım ama cok tesekkur ederım annem gelırse zaten sene sonuna kadar kalır ama cok tesekkr ederım bazen ınsanın en yakınları arkadasları kadar dusunmuyor durumunu
eşim hacca gidecek ben maalesef müsait değilim inş seneye

allah kabul etsın cnm sana da nasıp olur ınsallah

evet guzel olur bencede..ıkı yardımcımız olsun:)

şimdi kızlar gelelim sabah yediklerime
1-1 haşlanmış yumurta
2-2 adet kepekli etimek
3-5 bir arada ve yeşil çay büyük boy bardakta içtim 2.5 bardak geliyor
4-badem domates
5-3 siyah zeytin

öylen yiyeceklerim
1-brokoli haşlaması sirkeli sarımsaklı limonda koyabiliirm

akşam yiyeceklerim
1- palamud ızgara
2-yeşil salata
3-tarhana çorbası

dün akşam yemegi yemedim badem yedim 1 adet kızlar bgün giremezsem ksura bakmayın tespih çekmem lazım arkadaşa okuyoruz bebek için diyeyim dedim açıgımız daha çok neyse sizleri seviyorm öpüyorm hepinizi nanaktanhoş eşim evde rahat giremem anca telefondan faceye giriyorum okadarişşallah sonra görüşürz
saphiracım geçmiş olsn bu arada sen nasıl oldn moraller nasıl :44::44:
kızlar rabbim dualarınızı kabul etsin ben kaçtım benden sonra gelenlerede selam olsun

Olur bence kaptanim:) ben evde oldugum surece ilgileniyorum zaten ama bugun cok kituydu acikogretime kayit icin gittim 3bucuk saat bekledim meger orjinal diplomada gerekiyomus ..ve diplomam universtede universte karabukte ben kafayi yedim resmen universtedende alamadim noter onayli diplomayla yarin tekrar gitcem ama sabah 7gbi orda olcam kuyruk oluyo cok fena insallah olur ve erken bitiririm ama yetisemezse diye ben gerberaya mesaj atym onun haberi olsun cok stresliyim ya kaydolamazsam cok uzulurum bi sene daha hicyerine sinava girmis olurumm.. ben yarin oglene yetisemeyebilirim isin ozeti kizlar

Kizlar ustte yazdgim gibi kotu bi gun gecirdim acliktan olcektim resmen bitane kruvasan ve elma yedim bugun diyet umrumda bile olamadi ayaklarimdada derman kalmadi resmen o kadar bekledimki ben yatiyim kizlar sonra gece uyanabilirm sayimimi yaparim uyanamazsamda yarina kalsin artik bide yarin cuma spor listemiz icin spor bildirimlerinizi bekliyorum kizlar :) Allah a emanet olun alintida yapamicam k.bakmayin hem moralim hem yorgunlugum el vermiyo

Canım benim,Allah yardımcın olsun...

Garip bir duygu Berenim.Bir yanım sadaka ver diyor,bir yanım sanki öksüz gibi.Hayatımın tadı,anlamı gitti sanki.Yaşıyorum evet de,tat almadan,görev gibi.İnşallah Allah sevenlerin arasına girenleri 2 cihanda bildiği gibi yapar.Sizin de yuvanızı bütün kötülüklerden korusun Allah inşallah...

Canımmmmmm,hoşgeldin.Gerçekten bazen sanki herşey üstüste geliyor ama umarım bu çok yakında gelen gül kokularının habericisi dikenlerdir.Allah yardımcın olsun canım...

Ellerine sağlık canım

Ansa 11

anane 25

maviyesil 6

nev 7

pasam 6

berenim 11
Bu liste neden az canlarım?

Çok mantıklı gerçekten canım ya,umarım en kısa zamanda toparlarız takımımızı

***7. TAKIM 278. ETAP***

SAPHIRA ( 82.3/)
nev81 (81.8/81.2/0.6/%0.73)
pasam3405 (78.9/)
maviyesil1999 (65,6/)
yesilerik ( 63,8/ )
anşaa (73.0/)
ecemavi ( 72.3/ )
ananee ( 71.5/)
gerbera1987(89.9/)
BeReNiM2012 (84/)

7. TAKIM ORTALAMASI:

***7. Takım 278. Etap***

saphıra ( 82.3/)
pasam3405 (78.9/)
maviyesil1999 (65,6/66,7/-1,1/-%1,67)
yesilerik ( 63,8/ )
anşaa (73.0/)
ecemavi ( 72.3/ )
ananee ( 71.5/)
gerbera1987(89.9/)
berenim2012 (84/)

7. Takım ortalaması:

dogrumu yaptım kızlar kontrol edermısınız

Son düzenleme:
çok sağol canım

ca

vidividinin paylaşımı azsa yarın listede olmayacak canım.bir de ben ona takım kurallarını ve başvuru formunu yayınlamıştım.görmedi mi acaba?

eline sağlık canım

Canım ben kuralları okudum , baş vuru formu n da kendimi tanıttım hedefimi vs yazmıştım ama
senin sıkıntılı idin iş yerinde , görmemiş olabilirsin paylaşımıma gelince daha önceki takımımız da herkes mutlaka
yedikleri harfiyen yazar dı ve herkes birbirlerine yorum yapar dı b uhafta takım da fazla paylaşım olmadı ben arkadaşların listelerini göremedim
dolayısyla benim de pek paylaşacak bişeyim olmadı .. bu hafta zaten takımı tanımakla geçti , kim kimdir nedir her gün geldim bütün sayfaları okudum .hatta diğer takımları bile inceledim . dün giremedim sadecekızımın doğum günü idi ... yine de kara senin canımmm...

Son düzenleme:
7. TAKIM 278. ETAP*** [/COLOR]

SAPHIRA ( 82.3/)
pasam3405 (78.9/)
maviyesil1999 (65,6/)
yesilerik ( 63,8/ )
anşaa (73.0/72.8/0,5/%0.63)
ecemavi ( 72.3/ )
ananee ( 71.5/)
gerbera1987(89.9/)
BeReNiM2012 (84/)

7. TAKIM ORTALAMASI:

ben bugun ankaranın anasını ağlattıııım kızlar 30/32 kotumu aldım...kıllı bı tane bot aldım bayramlıklar toplanıo yavaştan hepsini ayarlıyım sıze fikir sorcam elbise mı giyiyim yoksa pantolon kombın mı yapıyım diye...mutfağa toplayıp ıvedi yatağa geciş yapmam lazımmm....iyi geceler yarın hayırlı sonuçlar alırız ınşallah....

Şimdiden ve görmeden cevap veriyorum:Mutlaka elbise giyyyyy Elbisenin büyüsü çok farklı bir kadın ve bir anne üzerinde

***7. Takım 278. Etap***

saphıra ( 82.3/)
pasam3405 (78.9/)
maviyesil1999 (65,6/66,7/-1,1/-%1,67)
yesilerik ( 63,8/ )
anşaa (73.0/72.8/0.5/%0.63)
ecemavi ( 72.3/ )
ananee ( 71.5/)
gerbera1987(89.9/)
berenim2012 (84/85.5/-1.5/-%1.2)

7. Takım ortalaması:

kızlar cok uzgunum ama cok kotu bı hafta gecırdım hala da gecırıyorum kızımı sabah besıgınde uyur halde bıraktık v e esım benı okula bırakmaya geldı cok cok cok vıcdanım sızlıyor ya eve gıdene kadar uyansaydı offffffffffffffffffffffff
ıkı haftada verdıgım kıloyu gerı aldım kahrol kaynana

Son düzenleme:
anşaacım neve katılıyorum kesınlıkle elbıse gıy pantolon rahat ama ne bıleyım elbıse bır kadın ustunde cok daha keyıflı duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…