Canım ben kuralları okudum , baş vuru formu n da kendimi tanıttım hedefimi vs yazmıştım ama
senin sıkıntılı idin iş yerinde , görmemiş olabilirsin paylaşımıma gelince daha önceki takımımız da herkes mutlaka
yedikleri harfiyen yazar dı ve herkes birbirlerine yorum yapar dı b uhafta takım da fazla paylaşım olmadı ben arkadaşların listelerini göremedim
dolayısyla benim de pek paylaşacak bişeyim olmadı .. bu hafta zaten takımı tanımakla geçti , kim kimdir nedir her gün geldim bütün sayfaları okudum .hatta diğer takımları bile inceledim . dün giremedim sadecekızımın doğum günü idi ... yine de kara senin canımmm...
tamam o zaman canım paylaşıma yazıcam durumuOlur bence kaptanim:) ben evde oldugum surece ilgileniyorum zaten ama bugun cok kituydu acikogretime kayit icin gittim 3bucuk saat bekledim meger orjinal diplomada gerekiyomus ..ve diplomam universtede universte karabukte ben kafayi yedim resmenuniverstedende alamadim noter onayli diplomayla yarin tekrar gitcem ama sabah 7gbi orda olcam kuyruk oluyo cok fena insallah olur ve erken bitiririm ama yetisemezse diye ben gerberaya mesaj atym onun haberi olsun cok stresliyim ya kaydolamazsam cok uzulurum bi sene daha hicyerine sinava girmis olurumm.. ben yarin oglene yetisemeyebilirim isin ozeti kizlar
tamam canım bayramdan sonra başlarsın madem.hem hepimiz motivasyonumuz toplamış ve 7. takıma yakışır şekilde burada oluruz diye umuyorum o zamanKızlar ben nepayım bilemedim bayram dolayıyla şehir dışın da olacağım
bayramdan sonra mı geleyim
öncelikle kuzucuğunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı nice yaşlar canımCanım ben kuralları okudum , baş vuru formu n da kendimi tanıttım hedefimi vs yazmıştım ama
senin sıkıntılı idin iş yerinde , görmemiş olabilirsin paylaşımıma gelince daha önceki takımımız da herkes mutlaka
yedikleri harfiyen yazar dı ve herkes birbirlerine yorum yapar dı b uhafta takım da fazla paylaşım olmadı ben arkadaşların listelerini göremedim
dolayısyla benim de pek paylaşacak bişeyim olmadı .. bu hafta zaten takımı tanımakla geçti , kim kimdir nedir her gün geldim bütün sayfaları okudum .hatta diğer takımları bile inceledim . dün giremedim sadecekızımın doğum günü idi ... yine de kara senin canımmm...
bebeğini evde yalnız mı bıraktınız canım anlamadım :26: olmuş artık üzme kendini***7. Takım 278. Etap***
saphıra ( 82.3/)
nev81 (81.8/81.2/0.6/%0.73)
pasam3405 (78.9/)
maviyesil1999 (65,6/66,7/-1,1/-%1,67)
yesilerik ( 63,8/ )
anşaa (73.0/72.8/0.5/%0.63)
ecemavi ( 72.3/ )
ananee ( 71.5/)
gerbera1987(89.9/)
berenim2012 (84/85.5/-1.5/-%1.2)
7. Takım ortalaması:
kızlar cok uzgunum ama cok kotu bı hafta gecırdım hala da gecırıyorum kızımı sabah besıgınde uyur halde bıraktık v e esım benı okula bırakmaya geldı cok cok cok vıcdanım sızlıyor ya eve gıdene kadar uyansaydı offffffffffffffffffffffff
ıkı haftada verdıgım kıloyu gerı aldım kahrol kaynana
canım listeniz doğru çok tebrik ediyorum inci gibiGünaydın kızlarrrrrrrr
Listemizi kontrol eder misiniz?
***4. TAKIM 279. ETAP*** ETAP BEŞİNCİSİ
tubis87: (76.2 / 75.6 / 0.8 / %1.05)
tfneyll: (59.9 /58.2 / 1.70 / %2.84)
pegasus07: ( 63.3 / 61.8 / 1.5 / %2.37)
galanthus: ( 71.5 / 70.5 / 1 / %1.40)
zeburus: (80.4 / 79.2 / 1.2 / %1.49)
topraks: (82.2 / 81.5 / 0.7 / %0.85)
eftelya_blue: (66.5 / 66.1 / 0.4 / %0.60 )
4. TAKIM ORTALAMASI: %1.51
canım sen hangi takımdasınarkadaslar nette duramıyorum bıldırıp çıkayım dedim 76 kılo veremıyorum ...
afiyet olsun tatlışımşimdi kızlar gelelim sabah yediklerime
1-1 haşlanmış yumurta
2-2 adet kepekli etimek
3-5 bir arada ve yeşil çay büyük boy bardakta içtim 2.5 bardak geliyor
4-badem domates
5-3 siyah zeytin
öylen yiyeceklerim
1-brokoli haşlaması sirkeli sarımsaklı limonda koyabiliirm
akşam yiyeceklerim
1- palamud ızgara
2-yeşil salata
3-tarhana çorbası
dün akşam yemegi yemedim badem yedim 1 adet kızlar bgün giremezsem ksura bakmayın tespih çekmem lazım arkadaşa okuyoruz bebek içindiyeyim dedim açıgımız daha çok neyse sizleri seviyorm öpüyorm hepinizi nanaktan hoş eşim evde rahat giremem anca telefondan faceye giriyorum okadar işşallah sonra görüşürz
saphiracım geçmiş olsn bu arada sen nasıl oldn moraller nasıl :44::44:
kızlar rabbim dualarınızı kabul etsin ben kaçtım benden sonra gelenlerede selam olsun
kızlar malesef wc çıkamadım kaçamakta yapmadım ama 79.500geliyorm 600 gram almışım kaç gündür wc ziyaret edemiyorum***7. TAKIM 278. ETAP***
SAPHIRA ( 82.3/)
pasam3405 (78.9/)
maviyesil1999 (65,6/)
yesilerik ( 63,8/ )
anşaa (73.0/)
ecemavi ( 72.3/ )
ananee ( 71.5/)
gerbera1987(89.9/)
BeReNiM2012 (84/)
7. TAKIM ORTALAMASI:
:113::113::113::113::113:albendende okadar yz oglnu aramış banada selam söylemiş dememişki paşa ne yapıyor:104::104:ama benim adım paşaysa ben göstericem ona benden özür diletmezsem bende neyim göründe bakım bakalım omu inat benmi***7. Takım 278. Etap***
saphıra ( 82.3/)
pasam3405 (78.9/)
maviyesil1999 (65,6/66,7/-1,1/-%1,67)
yesilerik ( 63,8/ )
anşaa (73.0/72.8/0.5/%0.63)
ecemavi ( 72.3/ )
ananee ( 71.5/)
gerbera1987(89.9/)
berenim2012 (84/85.5/-1.5/-%1.2)
7. Takım ortalaması:
kızlar cok uzgunum ama cok kotu bı hafta gecırdım hala da gecırıyorum kızımı sabah besıgınde uyur halde bıraktık v e esım benı okula bırakmaya geldı cok cok cok vıcdanım sızlıyor ya eve gıdene kadar uyansaydı offffffffffffffffffffffff
ıkı haftada verdıgım kıloyu gerı aldım kahrol kaynana
afiyet olsun tatlışım
teşekkürler canım.belirsizlikler devam ediyor ama çok takmamaya çalışıyorum.Allahtan hayırlısını diliyorum sürekli...
senin kilon ne alemde canım ?
çok sevindim canım hadi hayırlısı.mezuniyetini görelim inşallahben geldimmm :) öğrenciyim atık sukurler olsun:) ve 4.cü takımı kutluyorum superler:) kaptanım sayımlar bende dün ve bugun ben bakarım bugunkulere :)
ne kadarlığına izne ayrıldı canım?yani 2 haftada uzun mu?yarışmadan mı izinl yani? yoksa daha kısa bir izin mi?takım içi olarak?yesilerik izindeydi ya nasıl olcak
kesinlikle wc dendir canım.eminim eksi bile çıkardınkızlar malesef wc çıkamadım kaçamakta yapmadım ama 79.500geliyorm 600 gram almışım kaç gündür wc ziyaret edemiyorumbu hafta dökülüyorz oysaki ben 2 olrumd emiştim bayramdan sonra karda yagmrda yagsa yürüyüşe gidicek paşa
600 gram artıdayım sabhira dkan yapmak için başladım ama biliyosn kanda pırtılaşma var benim ondada sebze meyve yemem lazım ama arada yapıyotrm dukan diyetinden tutta kendi diyetime ve haşlamalarıma
şimdi gelelim ne yediklerime
1-1 adet badem
2-1 adet domates
3-5 adet siyah zeytin
4-2 adet etimek
5-2.5 dilim layt peynir
sabah kalkar kalmaz 2 bardak s içtim ialçlarımlada içtim bakalım su şişesi elimin altında içip dururum artıktavugm bittigi için marketede gidemedigim için haşlama yicem brokoli bol limonl yada sirkeli o anki ruh halime baglı akşama ne yerim belli degil çünkü sabahtan beri düşünüyorm ne yemegi yapsam diye :44:
b arada istanblda deprem old allahtan ayaktaydım eşim hissetmiş:18::18::18:
hayırlı cumalar kızlar rabbim dualarımızı hayırlarımızı kabul etsin işşallah
çok sevindim canım hadi hayırlısı.mezuniyetini görelim inşallah
ne kadarlığına izne ayrıldı canım?yani 2 haftada uzun mu?yarışmadan mı izinl yani? yoksa daha kısa bir izin mi?takım içi olarak?
kesinlikle wc dendir canım.eminim eksi bile çıkardın
aslında karatay dukana göre daha yumuşak.sebze meyve kuru nohut mercimek bulgur yasak değil
afiyet olsun canım
ay deprem mi :18: geçmiş olsun canım
hayırlı cumalar amin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?