Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anşaa nasıl 16 gün diye sormuşsun bizim burda kurban tatili uzun mağlum hac mevsimi çoğu gidiyor zaten onun için uzun
ama sonra tekrar tatil düzenlemesi yapılıyor sonuçta millieğitimin okulu iş günü sayımı var

kızlar herkese merhaba gecmısı okuyamadım hemen cıkmam gerekcunku canlarım
umarım cok guzel bır hafta sonu gecırırsınız
menum
sabah bır kupa ıkısı bır arada tabıkı tatlandırıcı ıle
ogle bır lıght dondurma
aksam da etlı turlu ve sehrıye corbası olacak
bu arada yogurt ve kepegımı arada yerım
ayrıca dukan bole kıtabı okumadan olmıcak arkadasım cok guzel kılo verdı bende bayramda kıtabı bıtırıp bayramdan sonra basından baslamayı dusunuyorum sımdı yıne kacamaksız ama herseyden az yıyerek devam etmeyı dusunuyorum yanı karnımı tıka basa doldurmak yok bole de verıyorum zaten tartıldım bugun yarım kılo gıtmıs ama olsun kıtap bıtsın bomba gıbı gelıyorum

Son düzenleme:
canım dukanı kendine uyarlamanda bi sakınca yokmuş demekki insanın vucudunu bilmesi onemli ama hemen bitir kitabınıı:) ne guzel ya kilolar gidiyo ben bayrama nasıl cıkcam aceppp
kızlar su kusuzumlu tarcınlı sarmayı yapmayı bılen varmı varsa nolur tarıf
ilk kez duydum canım internete bakıp link atym senin için işimde yok nasılsa ev kendini temizliyo

Azim harika.Canım daha iyi misin bu arada?

Canım benim,çok geçmiş olsun.Ben kaçırdım sanırım,inşallah önemli bir rahatsızlık değildir,şimdiden geçmiş olsun...

yatak odası tamam çocuk odası tamam
ütüler tamam onları yerleştiriyim yemeğimi ocağa koyuyum geliyorum kızlar akşama misafirim var...maşallah bu aralar hıç boş kalmıyorum...
Canım benim ya,maşallah sana

Canım gözümün önüne geldi o halin,koptum

Eliptik bisiklet almak istiyorum ben de bir an önce,gerçekten çok etkiliymiş...

Ellerine,emeğine sağlık

Bugünkü menüm:
Sabah:1 kk peynir+3 zeytin+2 dilim light etimek
Ara öğün-1:5-6 fındık
Öğle:Haşlanmış tavuk göğsü+1 dilim light etimek
Ara öğün-2:5-6 çubuk kraker
Akşam:1 kase ezogelin çorba+1 dilim light etimek

Kizlar bende yatym biraz yoksa alisverise cikcam ama uyaninca cikarim sanirim bayramlik bluz bakym bi bide ansa sen elbisemi pantolonmu demistin ben cevap verym bide hangisiyle daha iyi hissediyosan onu giy:) zaten cok guzelsin ne giysen yakisir
canııımm teşekkür edrim kızlar elbise dedi ama ben pantolan istiyorum baktın mı ustune bişeyler sen bugun...kuzum ben dun kızılayı epey gezdim ama bi turlu karar veremedim...pantolon aldım dun siyah kot dar paca ustune biraz bol dökumlu bişey almam lazım...hadi bi yerler söle de bana gidem bakam angaralıı...kayganamla börülceme sordum nerden alınabilir diyee...saf saf yuzume baktılar olmazsa yarın önce optimum orda bişii bulamassam da ankamall yapıcam...
hee ananem sen biliyosundur sızın o taraftakı sosyete pazarı bayram nedenıyle salı gunu de kurulacakmış doğru mu...doğruysa yarın ılk oraya bakarım....:44:

düşünülmüş tasınılmış dukanla yollar ayrılmışşş...

Hic bilmiyorumki mineseradakimi yoksa benzincinin ordakimi acaba :d buraya gelceksen gordiona bakabilirsin ama ben bluzlerimi hep tunalidan alirim orda markalari cok ucuza satiyolar orda dokumlu seyler bulabilirsin yani pasajlarda:) cepada olabilir bence sen tunaliya cik orda ben sana adres veriyim oralara bak derim hem fiyati iyi hemde cok guzel seyler oluyo ben bugun gordiondan aldim bi bluz amann bak bak herseyi alasim geliyo zaten :d ama siyah kot ustunede krem bol bisey guzel olur bence:)

Al canim siddetle tavsiye ediyorum:)

Ama ama dukan gitmiss:) hadi hayirli olsun nevcim

Kizlar bende arada yaeim dukan krebini lorla yedim aksamda kalan yarimiyla soslu tavuk gogsumu yedim:)

Canlarim sporu napiyosunuz bana yazmayi unutmayin yapmayida aksatmayinn:) bide olculerinizi gonderirseniz iyi olur diye dusunuyorum

bu cuma listemiz olmaz sanirim ama ben spor listesi cikaririm internetim olursa haberiniz olsun:)

canım bende azıttım dünden beri nazar deydi bana nazar
ikindiden sonra çarşı gezdik eviş ihtiyaçları birde kızıma bayramlık aldım
güzel oldu
akşamda parkta taşta pişmiş tavuk yedik güzeldi
doktor o ney ilk defa duydum:44::44:
rabbim şifa versin işşallah sıpama canım çabk toprlanır işşallah
bgün bendemi biri alsa ne var benim sayımı saysaokadar yoruldumki cumartesimden beri 3 tepsi patatesli çarşaf böregi yaptık pazar günü hem kendi evimi ghem yengemin evini temizledim yemekelri yaptık komşlarla çeyiz geldi kız tarafıda akraba olnca yatak odası bana düştü çeyiiz orda yorldm geldim yengemde okadar bşaşık yıokadım 7 sofra korld onları topla millet gidince evileri tooparla kendi evimi toparlabu sabahta kendi evimi temizlemeye vbbaşladım daha çok işim var daha sayayımmı
hayırdır canım eniştenin neyi var geçmiş olsn şimdiden rabbim şifa versin işşallah bu arada cuma günü kilo bildirimi varmı acaba:44::44::44:
yatak odası tamam çocuk odası tamam
ütüler tamam onları yerleştiriyim yemeğimi ocağa koyuyum geliyorum kızlar akşama misafirim var...maşallah bu aralar hıç boş kalmıyorum...
ben sana sayayım neler yaptım
bazanın altından misafir yastıgını yorganını çıkardım nevresimlerini geçirdim
kendi nevresimlerimi degiştirdim
yatak odasınıda ne kadar mobilya varsa hepsini çektim dip köşe sildim yerleri bazanın altını aldım
camları sildim
kapıları sildim
dantellerini yıkadım
yatak örtüsünü perdesini yıkadım
ütü yaptım
dolaplarım düzgündü şöyle bir gözden geçirdim
halılarını silkeledim mobilyaları su yaptım sildim
yarında s yapıcem koslalı ymuşatrıcı syla halı fırçasıyla fırçalıcam üstündeki saç kılları vs temizliyeyim tavsiye ederim okadar temiz olyoki halıların üstü
oturma odasının camını sildim
kapısını sildim
halısını sirkeledim
mobilyaların altını çektim sildim
peçeteleri yıkadım ütüledim bilgisayarın üstündeki örtüyü sildim
paşanın kafesini temizledim

mutfagın camını sildim perdesini yıkadım
banyonn makina örtüsünü temizledim üstünde ne kadar şey varsa temizledim yarısını attım çamaşır makinasının üstünü görseniz dersiniz deterjan reyonuna geldim hastalık derecesi benimki ya
yemek odasının perdesini yıokadım astık
şimdi bugün bnları yaptım 3 makina çamaşır yıkadım kanepe örtülerimi nevresim takımlarımı yatak örtüsünü makinaya renklileri attım
yarın mutfagı tuvaleti banyoyu yemek odasını antreyi temizlicem gümüşlüklerin toznu alıcem dolaplar düzgünde göz geçzdiricem eşimi bgün işe yollamadım sag olsn yardım etti hoş yarında anam aglıcek ama olsun ondan gelemedim kızlar çok işim var diye yedikelrimi hiç sormayın berbat beslendim iş olunca yarın işşallah telafi ederim yarın gene geç girerim akşama ozaman rapor gene veririm ben olurmu sayıma gelince yarın saysam yarınki sayımla olurmu canlarım inanın daha yeni oturdum yeminle işten anca kadın olmak ne de zormuş yawgirip dş alıp az uzanmak istiyorm kendime gelrisen 12 gfirer sayımı sayarım olmadı yarın sayarım olurmutek istedigim ılık bir düş dinlenmek

cnm pek gecmısı okuyamadım hayırdır ne amelıyatı bu
sağol canım safra kesesi ameliyatı
Daha iyi olmus bence kaptanim bayramda rahat olursunuz sonrada herseyi sirasiyla yoluna sokarsiniz insallah:)
evet canım daha iyi oldu böylesi.inşallah canım
Canım benim,çok geçmiş olsun.Ben kaçırdım sanırım,inşallah önemli bir rahatsızlık değildir,şimdiden geçmiş olsun...
teşekkürler bitanem safra kesesinde taş varmış,o yüzden ameliyat olması lazımmış.basit bir ameliyatmış ama neticede narkoz alacak,insan biraz tedirgin oluyor haliyle
a a bu bu nedir bu afiyet olsun canım etimek tok tutuyor mu tatlım?

canım çok sağol safra kesesi ameliyatı olacak eşim

amanıınn sana komşu olmak lazımmış paşoşş,habire yardıma çağırırdım seni artık çok hamaratsın maşallah

Eline koluna saglik hamarat pasam ben yarin temizlik yerine spor tercih etcem yine kararliyim temizlik yapmicam:d bende cavdarin tirnagni kestim bugun agladi resmen ya icim gitti ama elimi parcaliyodu sipa
Bu cuma tüm yarışmacılar tatil.Dolayısıyla bildirim yapılmayacak
Ayy cok guzel oldu ben zaten 73tum bu sabah bayramdan sonraya eksilerde goruym kendimi listede ne sevinirim hatta bu sebeple bayramda cikulata bile yemicem hamuur tatlisina soz veremiyorum ama:d

canlar günaydın....
kalktım yenı malum izindeyim bu saate kadar uyuyabiliyorum....az sonra da çıkıcam ciciler almaya gitcem...ananecim bakıcam bugun tunalıya çok saol canım benımm....

gel yavrum bana komş olburdan hızımı alamazsam sanada gelirim hoş kaynanamada giidyordm 1 haftadan önce ama neysebayrama gidelim eşim diyor gidesim yok ne yapsamya ortada kaldım gitmesen eşim üzülücek günaha girermiyim
gitsem kesim kavga çıkıcek diyorm gidiyim 2 saat otrmadan geleiyim evime ama suratını göresim yok inanın onu gördükçe ban yaptıkları geliyor
Bu cuma tüm yarışmacılar tatil.Dolayısıyla bildirim yapılmayacak
hadi ya inan çok üzüldüm ben ya bildirim yokmutüh ne yapsakbugün diyete asıldım yeniden kaçamak yok eger kaçamak yaparsam eski kiloma döneyim
kıyamam benidme paşanın gagasını kesmiştim ay ne kanamıştı ne aglamıştımgeçmiş olsn dün çıldırdı zaten temilik yapıyorm diye dışarı çıkarmadım kafesi temizlerken çaktı sıpa hop babanın omzna kızı görsen çamıyorya oda kaçıyor ay ne güldük eşimle köpükle paşa babaların omzunda yemek hazırladılar analarının temizlikte canı çıksın onlarda babayla oynaşsınlar revamı bu bana
canlar günaydın....
kalktım yenı malum izindeyim bu saate kadar uyuyabiliyorum....az sonra da çıkıcam ciciler almaya gitcem...ananecim bakıcam bugun tunalıya çok saol canım benımm....
apla hiç bayramlıgım olmadı banada alırmısın :2::2:
benim yerimede gez bebem bende temizlik maratonma devam edeyim bir bakayım ne var ne yok diye girdim akşama 12 sonra sayımı yaparım umarım bu yorgunlukla temizlik maraton başlıyor

kızlar toplu olaraktan yedikelrimi yazarım olarmı bana da edinde işim çabuk bitsin yapıceklerim işleri yazayımda yorgunlktan yazamam belkim
yemek osasının camını silicem mobilyaları temizlicem cilalamam lazım malm eskiktme mobilya yerleri silicem
balkonu temizlicem
tyvalet ve banyoy fayanslarımı silicem dşa kabını temizlicm paspaslarını yıkamam lazım
halıları sericem kaldırıdm temizlik yapıcem diye
mtfakta ne varssa ciflenecek bardaklar vs çamaşır suyna konucak
yeniden toz alınıcak silinicek süpürülücek yemek yapılıcek markete gidilip eksikler alınıcek ay benim brda ne işim var gidiyimde temizligimi yapayım akşama görüşrüz renkliler yıkanıp asılıcek nevresim takımları ütülenicek katlanım dolaba konulcek ayy ben fena yorlucem sonra görüşürüz bu arada demeyi nttm ban facede arkadaş olanlar tavşanıma havuç yollasın garibim aç ölücek ya birde tel istiyorm diyeyimde çıkıyım ddim bu kadar işimin arasında çifçilikte yapıyorm ben çok yoruluyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…