canım dukanı kendine uyarlamanda bi sakınca yokmuş demekki insanın vucudunu bilmesi onemli ama hemen bitir kitabınıı:) ne guzel ya kilolar gidiyo ben bayrama nasıl cıkcam acepppkızlar herkese merhaba gecmısı okuyamadım hemen cıkmam gerekcunku canlarım
umarım cok guzel bır hafta sonu gecırırsınız
menum
sabah bır kupa ıkısı bır arada tabıkı tatlandırıcı ıle
ogle bır lıght dondurma
aksam da etlı turlu ve sehrıye corbası olacak
bu arada yogurt ve kepegımı arada yerım
ayrıca dukan bole kıtabı okumadan olmıcak arkadasım cok guzel kılo verdı bende bayramda kıtabı bıtırıp bayramdan sonra basından baslamayı dusunuyorum sımdı yıne kacamaksız ama herseyden az yıyerek devam etmeyı dusunuyorum yanı karnımı tıka basa doldurmak yok bole de verıyorum zaten tartıldım bugun yarım kılo gıtmıs ama olsun kıtap bıtsın bomba gıbı gelıyorum
ilk kez duydum canım internete bakıp link atym senin için işimde yok nasılsa ev kendini temizliyokızlar su kusuzumlu tarcınlı sarmayı yapmayı bılen varmı varsa nolur tarıf
kızlar herkese merhaba gecmısı okuyamadım hemen cıkmam gerekcunku canlarım
umarım cok guzel bır hafta sonu gecırırsınız
menum
sabah bır kupa ıkısı bır arada tabıkı tatlandırıcı ıle
ogle bır lıght dondurma
aksam da etlı turlu ve sehrıye corbası olacak
bu arada yogurt ve kepegımı arada yerım
ayrıca dukan bole kıtabı okumadan olmıcak arkadasım cok guzel kılo verdı bende bayramda kıtabı bıtırıp bayramdan sonra basından baslamayı dusunuyorum sımdı yıne kacamaksız ama herseyden az yıyerek devam etmeyı dusunuyorum yanı karnımı tıka basa doldurmak yok bole de verıyorum zaten tartıldım bugun yarım kılo gıtmıs ama olsun kıtap bıtsın bomba gıbı gelıyorum
Canım benim,çok geçmiş olsun.Ben kaçırdım sanırım,inşallah önemli bir rahatsızlık değildir,şimdiden geçmiş olsun...Selam fıstıklar
herkesler bayram hazırlığında sanırım.Bizim her şey üst üste gelince bu bayram hiç bize gelmiyor açıkçası,hiç bir şey yapmak istemiyorum..
eşim sabah hastaneye gitti,yine kan tahlili yapmışlar.Bir sonuç bugün öğleden sonra çıkacakmış,diğer sonuçta yarın öğleden sonra.O yüzden eve geldi geriye.Dr. la konuşmuş,dr. seni ancak arefe günü ameliyat ederim,bir aksilik çıkmazsa,bayramın 1. günü taburcu olursun demiş.Eşimde bayramda evde kalmayalım,bir yerlere gideriz diye,o zaman bayramdan sonra yapalım demiş.Dr. da tamam demiş.Yani bayram sonrasına kaldı anlayacağınız ameliyat
Canım benim ya,maşallah sanayatak odası tamam çocuk odası tamam
ütüler tamam onları yerleştiriyim yemeğimi ocağa koyuyum geliyorum kızlar akşama misafirim var...maşallah bu aralar hıç boş kalmıyorum...
Canım gözümün önüne geldi o halin,koptumdükkanı ben açıyım bari bugünnn.....mutlu huzurlu sağlıklı haftalar diliyorum herkeseee....
dün dukan talan oldu ne yazıkkı mısafirlrim vardı neler ettiler bana bi bilsenız...hepsi aynı meslek olunca ellerimi ve ayaklarımı kelepçelemek suretiyle saralleyi ağzıma burnuma her tarafıma desem daha iyi olurdu ev bark her yer battı amao kadar eğlendikki anlatamaamm...ama tabiki anşanın kendiyle olan intikamı acı oldu ve saf proteıınle kendi cezamı kendim kestimmm...
kızım hasta ne yazıkkı ve senelik izne ayrıldım bayramı ve 29 ekımı içine alacak şekılde yoksa malum görevden başımı alamazdım....çarşambadan salıya kadar benı idare etmenızı rica edicemmm memlekete gidicem....
Eliptik bisiklet almak istiyorum ben de bir an önce,gerçekten çok etkiliymiş...Gunaydin kizlar :) bugun erkenden kalktim sporumu yaptim 40dk eliptik 20dk fitnes sabah bitane trabzon hurmasi yedim spordan once diye simdi yumurta kircam dukan ekmegimle yerim bu meyveler dukanda olmamali ama evde olunca hem dayanamadim hemde aç spor yapamazdim yani:)
kizlar mesaj sayimlarimizi menulerimizi aksatmayalim bugun sayim pasamda bilgine pasam:)
Ellerine,emeğine sağlıkArkadaşlar, günlerdir uğraştığım bir çalışmam vardı. Ne mutlu bana ki; az önce bitirdim..
Karnelerimizin yer aldığı konunun ilk mesajına, tek tek karne linklerini ekledim.
Sadece ilk mesajı tıklayarak, tarih sırasına göre mezun olan bütün yarışmacılara, karnelerine ve eğer paylaştı iseler; başarı öyküleri ve fotoğraflarına ulaşabileceksiniz.
Eksiğim, yanlışım varsa affola..
Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-mezunlari.html#post1304813
Dilerim motive edici olacaktır.
Sağlıkla ve keyifle zayıflamalar dilerim.
Menun cok guzel gitti nutella tamamdir :) kirmizigulu anlayamadim ben
eskı kaptanımız canım yaklaşık 54 kılo verdi yanlış hatırlamıyosam yürüyüşte üstüne tanımıyorum kendisi çok muhterem bir zattır tövbeee carpılcam şimdii....45 kılometreyı bı gunde yürüdüğünü biliyorum bi hafta kendine gelememiştii deli kızz...kırmızımmm nerelerdesin yaa duy sesimiii
Ay ne guzel tamam tamam demissin ben bi odami suorudum o kadar ama ankara disindayiz sanirim bu bayram hic kesin biseyde yok iste yapmak istemiyorumkolay gelsin sana ansacim yogunluk iyidir hep :)
canııımm teşekkür edrim kızlar elbise dedi ama ben pantolan istiyorum baktın mı ustune bişeyler sen bugun...kuzum ben dun kızılayı epey gezdim ama bi turlu karar veremedim...pantolon aldım dun siyah kot dar paca ustune biraz bol dökumlu bişey almam lazım...hadi bi yerler söle de bana gidem bakam angaralıı...kayganamla börülceme sordum nerden alınabilir diyee...saf saf yuzume baktılar olmazsa yarın önce optimum orda bişii bulamassam da ankamall yapıcam...Kizlar bende yatym biraz yoksa alisverise cikcam ama uyaninca cikarim sanirim bayramlik bluz bakym bi bide ansa sen elbisemi pantolonmu demistin ben cevap verym bide hangisiyle daha iyi hissediyosan onu giy:) zaten cok guzelsin ne giysen yakisir
Bugünkü menüm:
Sabah:1 kk peynir+3 zeytin+2 dilim light etimek
Ara öğün-1:5-6 fındık
Öğle:Haşlanmış tavuk göğsü+1 dilim light etimek
Ara öğün-2:5-6 çubuk kraker
Akşam:1 kase ezogelin çorba+1 dilim light etimek
canııımm teşekkür edrim kızlar elbise dedi ama ben pantolan istiyorum baktın mı ustune bişeyler sen bugun...kuzum ben dun kızılayı epey gezdim ama bi turlu karar veremedim...pantolon aldım dun siyah kot dar paca ustune biraz bol dökumlu bişey almam lazım...hadi bi yerler söle de bana gidem bakam angaralıı...kayganamla börülceme sordum nerden alınabilir diyee...saf saf yuzume baktılar olmazsa yarın önce optimum orda bişii bulamassam da ankamall yapıcam...
hee ananem sen biliyosundur sızın o taraftakı sosyete pazarı bayram nedenıyle salı gunu de kurulacakmış doğru mu...doğruysa yarın ılk oraya bakarım....:44:
düşünülmüş tasınılmış dukanla yollar ayrılmışşş...
Al canim siddetle tavsiye ediyorum:)Azim harika.Canım daha iyi misin bu arada?
Canım benim,çok geçmiş olsun.Ben kaçırdım sanırım,inşallah önemli bir rahatsızlık değildir,şimdiden geçmiş olsun...
Canım benim ya,maşallah sana
Canım gözümün önüne geldi o halin,koptum
Eliptik bisiklet almak istiyorum ben de bir an önce,gerçekten çok etkiliymiş...
Ellerine,emeğine sağlık
Bugünkü menüm:
Gunaydin kizlar:) sabah 73u gordum bu kacamaklarin arkasi kesilmiyodu imdadima cafe light yetisti gercekten takip etmenizi oneririm guzel fikir paylasimlari oluyo :) neyse fikir su ben hergun yediklerimi bir gunluge yazicam ve o hafta neden kilo aldim neden verdim veya neden durdu o yediklerimin listesine bakarak fikir sahibi olabilcem cunku ben iki gun once ne yedigimi bile hatirlayamiyorum yani:) bana cok mantikli ve yararli geldi sizede tavsiye ederim:) bide olculerinizi cidden bekliyorum bize iyi bir motivasyon olcaktir eminim:)
doktor o ney ilk defa duydum:44::44:ikindiden sonra çarşı gezdik eviş ihtiyaçları birde kızıma bayramlık aldım
güzel oldu
akşamda parkta taşta pişmiş tavuk yedik güzeldi
rabbim şifa versin işşallah sıpama canım çabk toprlanır işşallahdükkanı ben açıyım bari bugünnn.....mutlu huzurlu sağlıklı haftalar diliyorum herkeseee....
dün dukan talan oldu ne yazıkkı mısafirlrim vardı neler ettiler bana bi bilsenız...hepsi aynı meslek olunca ellerimi ve ayaklarımı kelepçelemek suretiyle saralleyi ağzıma burnuma her tarafıma desem daha iyi olurdu ev bark her yer battı amao kadar eğlendikki anlatamaamm...ama tabiki anşanın kendiyle olan intikamı acı oldu ve saf proteıınle kendi cezamı kendim kestimmm...
kızım hasta ne yazıkkı ve senelik izne ayrıldım bayramı ve 29 ekımı içine alacak şekılde yoksa malum görevden başımı alamazdım....çarşambadan salıya kadar benı idare etmenızı rica edicemmm memlekete gidicem....
Gunaydin kizlar :) bugun erkenden kalktim sporumu yaptim 40dk eliptik 20dk fitnes sabah bitane trabzon hurmasi yedim spordan once diye simdi yumurta kircam dukan ekmegimle yerim bu meyveler dukanda olmamali ama evde olunca hem dayanamadim hemde aç spor yapamazdim yani:)
kizlar mesaj sayimlarimizi menulerimizi aksatmayalim bugun sayim pasamda bilgine pasam:)
hayırdır canım eniştenin neyi var geçmiş olsn şimdiden rabbim şifa versin işşallahSelam fıstıklar
herkesler bayram hazırlığında sanırım.Bizim her şey üst üste gelince bu bayram hiç bize gelmiyor açıkçası,hiç bir şey yapmak istemiyorum..
eşim sabah hastaneye gitti,yine kan tahlili yapmışlar.Bir sonuç bugün öğleden sonra çıkacakmış,diğer sonuçta yarın öğleden sonra.O yüzden eve geldi geriye.Dr. la konuşmuş,dr. seni ancak arefe günü ameliyat ederim,bir aksilik çıkmazsa,bayramın 1. günü taburcu olursun demiş.Eşimde bayramda evde kalmayalım,bir yerlere gideriz diye,o zaman bayramdan sonra yapalım demiş.Dr. da tamam demiş.Yani bayram sonrasına kaldı anlayacağınız ameliyat
ben sana sayayım neler yaptımyatak odası tamam çocuk odası tamam
ütüler tamam onları yerleştiriyim yemeğimi ocağa koyuyum geliyorum kızlar akşama misafirim var...maşallah bu aralar hıç boş kalmıyorum...
Kizlar bende arada yaeim dukan krebini lorla yedim aksamda kalan yarimiyla soslu tavuk gogsumu yedim:)
Canlarim sporu napiyosunuz bana yazmayi unutmayin yapmayida aksatmayinn:) bide olculerinizi gonderirseniz iyi olur diye dusunuyorum
bu cuma listemiz olmaz sanirim ama ben spor listesi cikaririm internetim olursa haberiniz olsun:)
sağol canım safra kesesi ameliyatıcnm pek gecmısı okuyamadım hayırdır ne amelıyatı bu
evet canım daha iyi oldu böylesi.inşallah canımDaha iyi olmus bence kaptanim bayramda rahat olursunuz sonrada herseyi sirasiyla yoluna sokarsiniz insallah:)
teşekkürler bitanem safra kesesinde taş varmış,o yüzden ameliyat olması lazımmış.basit bir ameliyatmış ama neticede narkoz alacak,insan biraz tedirgin oluyor haliyleCanım benim,çok geçmiş olsun.Ben kaçırdım sanırım,inşallah önemli bir rahatsızlık değildir,şimdiden geçmiş olsun...
a a bu bu nedir buBugünkü menüm:
hayırdır canım eniştenin neyi var geçmiş olsn şimdiden rabbim şifa versin işşallahbu arada cuma günü kilo bildirimi varmı acaba:44::44::44:
ben sana sayayım neler yaptım
bazanın altından misafir yastıgını yorganını çıkardım nevresimlerini geçirdim
kendi nevresimlerimi degiştirdim
yatak odasınıda ne kadar mobilya varsa hepsini çektim dip köşe sildim yerleri bazanın altını aldım
camları sildim
kapıları sildim
dantellerini yıkadım
yatak örtüsünü perdesini yıkadım
ütü yaptım
dolaplarım düzgündü şöyle bir gözden geçirdim
halılarını silkeledim mobilyaları su yaptım sildim
yarında s yapıcem koslalı ymuşatrıcı syla halı fırçasıyla fırçalıcam üstündeki saç kılları vs temizliyeyim tavsiye ederim okadar temiz olyoki halıların üstü
oturma odasının camını sildim
kapısını sildim
halısını sirkeledim
mobilyaların altını çektim sildim
peçeteleri yıkadım ütüledim bilgisayarın üstündeki örtüyü sildim
paşanın kafesini temizledim
mutfagın camını sildim perdesini yıkadım
banyonn makina örtüsünü temizledim üstünde ne kadar şey varsa temizledim yarısını attım çamaşır makinasının üstünü görseniz dersiniz deterjan reyonuna geldimhastalık derecesi benimki ya
yemek odasının perdesini yıokadım astık
şimdi bugün bnları yaptım 3 makina çamaşır yıkadım kanepe örtülerimi nevresim takımlarımı yatak örtüsünü makinaya renklileri attım
yarın mutfagı tuvaleti banyoyu yemek odasını antreyi temizlicemgümüşlüklerin toznu alıcem dolaplar düzgünde göz geçzdiricem eşimi bgün işe yollamadım sag olsn yardım etti hoş yarında anam aglıcek ama olsun ondan gelemedim kızlar çok işim var diye yedikelrimi hiç sormayın berbat beslendim iş olunca yarın işşallah telafi ederim yarın gene geç girerim akşama ozaman rapor gene veririm ben olurmu sayıma gelince yarın saysam yarınki sayımla olurmu canlarım inanın daha yeni oturdum yeminle işten anca kadın olmak ne de zormuş yaw girip dş alıp az uzanmak istiyorm kendime gelrisen 12 gfirer sayımı sayarım olmadı yarın sayarım olurmu tek istedigim ılık bir düş dinlenmek
Eline koluna saglik hamarat pasam ben yarin temizlik yerine spor tercih etcem yine kararliyim temizlik yapmicam:d bende cavdarin tirnagni kestim bugun agladi resmen ya icim gitti ama elimi parcaliyodu sipacanım bende azıttım dünden beri nazar deydi bana nazar
doktor o ney ilk defa duydum:44::44:
rabbim şifa versin işşallah sıpama canım çabk toprlanır işşallah
bgün bendemi biri alsa ne var benim sayımı saysa okadar yoruldumki cumartesimden beri 3 tepsi patatesli çarşaf böregi yaptık pazar günü hem kendi evimi ghem yengemin evini temizledim yemekelri yaptık komşlarla çeyiz geldi kız tarafıda akraba olnca yatak odası bana düştü çeyiiz orda yorldm geldim yengemde okadar bşaşık yıokadım 7 sofra korld onları topla millet gidince evileri tooparla kendi evimi toparla bu sabahta kendi evimi temizlemeye vbbaşladım daha çok işim var daha sayayımmı
hayırdır canım eniştenin neyi var geçmiş olsn şimdiden rabbim şifa versin işşallahbu arada cuma günü kilo bildirimi varmı acaba:44::44::44:
ben sana sayayım neler yaptım
bazanın altından misafir yastıgını yorganını çıkardım nevresimlerini geçirdim
kendi nevresimlerimi degiştirdim
yatak odasınıda ne kadar mobilya varsa hepsini çektim dip köşe sildim yerleri bazanın altını aldım
camları sildim
kapıları sildim
dantellerini yıkadım
yatak örtüsünü perdesini yıkadım
ütü yaptım
dolaplarım düzgündü şöyle bir gözden geçirdim
halılarını silkeledim mobilyaları su yaptım sildim
yarında s yapıcem koslalı ymuşatrıcı syla halı fırçasıyla fırçalıcam üstündeki saç kılları vs temizliyeyim tavsiye ederim okadar temiz olyoki halıların üstü
oturma odasının camını sildim
kapısını sildim
halısını sirkeledim
mobilyaların altını çektim sildim
peçeteleri yıkadım ütüledim bilgisayarın üstündeki örtüyü sildim
paşanın kafesini temizledim
mutfagın camını sildim perdesini yıkadım
banyonn makina örtüsünü temizledim üstünde ne kadar şey varsa temizledim yarısını attım çamaşır makinasının üstünü görseniz dersiniz deterjan reyonuna geldimhastalık derecesi benimki ya
yemek odasının perdesini yıokadım astık
şimdi bugün bnları yaptım 3 makina çamaşır yıkadım kanepe örtülerimi nevresim takımlarımı yatak örtüsünü makinaya renklileri attım
yarın mutfagı tuvaleti banyoyu yemek odasını antreyi temizlicemgümüşlüklerin toznu alıcem dolaplar düzgünde göz geçzdiricem eşimi bgün işe yollamadım sag olsn yardım etti hoş yarında anam aglıcek ama olsun ondan gelemedim kızlar çok işim var diye yedikelrimi hiç sormayın berbat beslendim iş olunca yarın işşallah telafi ederim yarın gene geç girerim akşama ozaman rapor gene veririm ben olurmu sayıma gelince yarın saysam yarınki sayımla olurmu canlarım inanın daha yeni oturdum yeminle işten anca kadın olmak ne de zormuş yaw girip dş alıp az uzanmak istiyorm kendime gelrisen 12 gfirer sayımı sayarım olmadı yarın sayarım olurmu tek istedigim ılık bir düş dinlenmek
Ayy cok guzel oldu ben zaten 73tum bu sabah bayramdan sonraya eksilerde goruym kendimi listede ne sevinirim hatta bu sebeple bayramda cikulata bile yemicem hamuur tatlisina soz veremiyorum amaBu cuma tüm yarışmacılar tatil.Dolayısıyla bildirim yapılmayacak
Bu cuma tüm yarışmacılar tatil.Dolayısıyla bildirim yapılmayacak
sağol canım safra kesesi ameliyatı
evet canım daha iyi oldu böylesi.inşallah canım
teşekkürler bitanem safra kesesinde taş varmış,o yüzden ameliyat olması lazımmış.basit bir ameliyatmış ama neticede narkoz alacak,insan biraz tedirgin oluyor haliyle
a a bu bu nedir buafiyet olsun canım etimek tok tutuyor mu tatlım?
canım çok sağol safra kesesi ameliyatı olacak eşim
amanıınn sana komşu olmak lazımmış paşoşş,habire yardıma çağırırdım seni artıkçok hamaratsın maşallah
hadi ya inan çok üzüldüm ben ya bildirim yokmuBu cuma tüm yarışmacılar tatil.Dolayısıyla bildirim yapılmayacak
kıyamam benidme paşanın gagasını kesmiştim ay ne kanamıştı ne aglamıştımEline koluna saglik hamarat pasam ben yarin temizlik yerine spor tercih etcem yine kararliyim temizlik yapmicam:d bende cavdarin tirnagni kestim bugun agladi resmen ya icim gitti ama elimi parcaliyodu sipa
Ayy cok guzel oldu ben zaten 73tum bu sabah bayramdan sonraya eksilerde goruym kendimi listede ne sevinirim hatta bu sebeple bayramda cikulata bile yemicem hamuur tatlisina soz veremiyorum ama:d
apla hiç bayramlıgım olmadı banada alırmısın :2::2:canlar günaydın....
kalktım yenı malum izindeyim bu saate kadar uyuyabiliyorum....az sonra da çıkıcam ciciler almaya gitcem...ananecim bakıcam bugun tunalıya çok saol canım benımm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?