Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]4-5-8 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berenim[/TD]
[TD]9-10-11 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeşilerik[/TD]
[TD]12-15-16 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]17-18-19 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]paşam[/TD]
[TD]22-23-30 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]31 Ekim-1-2 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]5-6-7 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev81[/TD]
[TD]8-9-12 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemavi[/TD]
[TD]13-14-17 Kasım[/TD]
[/TR]
[/table]

paşacım dünün ve bugünün sayımı sende.çok iş yaptın yoruldun biliyorum ama zaten bugün son.yarın tatil,taa bayram sonrasına kadar sayım yapılmayacak

Son düzenleme:
paşam...22-23-30 Ekim

vıdıvıdı...31 Ekim-1-2 Kasım

anşaa...5-6-7 Kasım

nev...8-9-12 Kasım

ecemavi...13-14-15 Kasım

gerbera...16-19-20 Kasım

berenim...21-22-23 Kasım

yeşilerik...26-27-28 Kasım

ananee...29-30 Kasım-3 Aralık

düşünülmüş tasınılmış dukanla yollar ayrılmışşş...
Bitanem aslında yollar ayrıldı tam diyemem ama bu ara bi karıştı işler.Dün dukana uygun bişey bulamadım evde,etimekle kurtardım,bu ara dukana adapte olamadım nedense ama bayramda dukaa yoğunlaşmayı düşünüyorum

Ama ama dukan gitmiss:) hadi hayirli olsun nevcim
Gitmedi kuzum,istemsiz bir mola diyelim

a a bu bu nedir bu afiyet olsun canım etimek tok tutuyor mu tatlım?
Biraz mecburiyetten oldu ama etimek gerçekten harika tok tuttu canım

Bu cuma tüm yarışmacılar tatil.Dolayısıyla bildirim yapılmayacak
Dönünce bi 1.'lik alalım artık canlarım ya,özledik

ıyıyım benım dusuncelı arkadasım malesef kı esımı bunalımdan cıkaramıyorum yanı aslında ıyı de bazen yuzu bır asılıyorkı sadece bızım sıpa gukdurebılıyor sen nasılsın
Çok zor çok,yazık eşin de ne yapacağını şaşırmış,Allah o annenin şerrinden korusun yuvanızı canım,inan bana hep dua ediyorum.Ben de bi şekilde yaşıyorum işte canım nasıl olsun,zaman herşeye ilaç olacak inşallah

Asla unutmayacağıma eminim,çünkü 1. yıldönümümüzün tarihi mesaj sayım görev günüm

22 ekim 2012

evet cnm çok ama çok zor malesef amin valla bayramda dıger cocuklarını kaldırıp ustumuze salabılır bundan korkuyorum su aralar bayram bı gecseydı sessız sakın hayırlısıyla sen de ıyı ol tatlım neredeyse aynısını yasıyorsun ama en azından daha ıs ısten gecmemıs ve aklını kullanmısssın sukurler olsun yavrum su anda bızı bırbırımıze baglıyor esımı cok sevıyorum ama bu kadın ıcın cekılırmı sanmam anlıyacagın allahım huzurumuzu bozmasın

anladım cnm hayırlı olsun bizimde 20 gün falan oldu açılalı çok iyiymiş
saol hayatım gercı merkezı sıstemlı komur de ıyıydı yanı zaten kalorıfer gıbıydı bu kadar ıse gerek yoktu ama olsun napalım
heee bende gundelıkcı geldı sandım benım de cagırmam gerek sana gelırse bana da yolla
evet havalar cok garıp bıde urfada kıs gelmez derlerdı anam ne soguk ne soguk habıre yagmur zaten yagmurlu kapalı havalarda bunalımım artar hıc cıkmıyorum burda bunalımdan
kurulunca gelcek ama kasımda merkezden dogalgaz vermelerı gerek yanı kasımın ortası yada sonunu bulur dıyorlar bızde ısıtıcıyı ıkıledık bu yuzden bebıs ıcın ıyı de oldu bu gece guzel uyudu herhalde soguktan uıyumamıs dun gece o kadar da orttum ama olsun elektrık faturası bızı bıraz bole yapıcak ama olsun yavrumun saglıgından onemlı degıl bıde hıc sevmıyor kat kat gıyınmeyı falan tam emekleme donemı rahat hareket edemıyor

kızlar dün okadar yorlmşmki yataktan zor kalktım insanın evi temiz olunce üstünden bir yük kalkıyorakşama 1 günlük ne yapsam acaba çok şükür evde herşey var ama biliyosunuz yarın bayram evde yemek yenmez hoş evdende çıkasım yok kaynanama gidesim yok eşim zorluyor allah rızası için diyorm eşim üzülmesin diyorum ama olmuyor nedenine gelince her seferinde böyle yapıyor eşim aman paşa hatrım için diyor gidiyorz sonra ne oluyor ben bnu herzaman böyle yapıyorm gene geliyor diyor en azından gitmem der ben ne hata yaptım yarın olsun bakıcez artık eşimede dedim beni zorlama ben evimde mutluym eşimin sülalesine bile gidesim yok eşim gitsin hepsine mrmdada degil zaten burdada kimsem yok herkez memlekette ablamlada atıştık dün onada gitmicem bu aralar telefon insanın yüzüne kapatmak moda olmş hayırlı bayramlar kızlar b arada şifayı kaptım haberiniz olsn habira hapşiriyorm :2::2:
kahvaltıda yedikelrim şunlar
1-badem 1 adet
2-domates 1 adet
3-haşlanmış ymurta
4-2 adet etimek ekmegi kurusundan
5-5 biryerde ve yeşil çay içtim bir bardak su ilaçlarımı içtim
6-peynir az tel peyniri az
7-5 adet yeşil zeytin

öylene 4 adet tavuk köftesi
büyük bir bardak ayran
ve brokoli haşlaması yemeyi düşünüyorm az yanınada karnıbahar koyarım belkim

akşamada kerevizi rendelicem yogrtlucem yemeyi düşünüyorum bol dere otlu

Selam kizlar :) ben temizlige gomuldum bugn bikac isim kaldi abimde aksam gelcek bayramin ikinci gunu istanbula gidicez ben persembe spor listesi yayinlayim diyorum zaten pek biseyimizde yok:d kendinize iyi bakin kizlar giremicek olanlarin simdiden hem krban hem Cumhuriyet bayramini kutlarim:) iyi tatiller:)

listemiz gerilerde kalmasın...
tok tutmasına sevindim canım belki ben de zaman zaman denerim diye düşündüm

inşallah canım inşallah

aa şansa bak

canım eline sağlık

berenimcim pazartesi izinli miydin?

vıdıvıdı bayramdan sonra takıma girecek diye düşündüğünden paylaşımı yok sanırım oysa ben listeye girmesiyle ilgili söylemiştim bayramdan sonraya kalsın diye,o yanlış anladı herhalde,neyse..

yeşilerik izinli paşacım,bayramdan sonra dönecek

anşaacım salı günü izinli miydin?

gerbera 2 gün için 2 ceza puanı düşüyor,önceden de 1 puanı var (aslında daha fazlaydıda,herkese yaptığım gibi idare ediyorum)
gerbera=7

daha önceden ceza almış arkadaşlarımız da lütfen ceza puanlarını eklesinle.Hiç bir yere kaydetmemiştim ama bundan sonra kaydedicem.maviyeşilin ve yeşileriğin ceza puanları düşmüştü ama kaça düşmüştü ondan emin değilim

Son düzenleme:

kaptanım benim ceza puanım 1 puan düşmüştü yani puanım 9

bayram bitti tatil bitti ... kim kaç kilo aldı bakalım:2:ben en son 92 küsuru gördüm sizler ne alemdesiniz ve kesinlikle kaçınılmaz bir şekilde zayıflamam lazım nisandan sonra nişan var apartmandan birininin polis evinde olacak elbise alcam bende özendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…