Bitanem aslında yollar ayrıldı tam diyemem ama bu ara bi karıştı işler.Dün dukana uygun bişey bulamadım evde,etimekle kurtardım,bu ara dukana adapte olamadım nedense ama bayramda dukaa yoğunlaşmayı düşünüyorumdüşünülmüş tasınılmış dukanla yollar ayrılmışşş...
Gitmedi kuzum,istemsiz bir mola diyelimAma ama dukan gitmiss:) hadi hayirli olsun nevcim
Biraz mecburiyetten oldu ama etimek gerçekten harika tok tuttu canıma a bu bu nedir buafiyet olsun canım etimek tok tutuyor mu tatlım?
Dönünce bi 1.'lik alalım artık canlarım ya,özledikBu cuma tüm yarışmacılar tatil.Dolayısıyla bildirim yapılmayacak
Çok zor çok,yazık eşin de ne yapacağını şaşırmış,Allah o annenin şerrinden korusun yuvanızı canım,inan bana hep dua ediyorum.Ben de bi şekilde yaşıyorum işte canım nasıl olsun,zaman herşeye ilaç olacak inşallahıyıyım benım dusuncelı arkadasım malesef kı esımı bunalımdan cıkaramıyorum yanı aslında ıyı de bazen yuzu bır asılıyorkı sadece bızım sıpa gukdurebılıyor sen nasılsın
Asla unutmayacağıma eminim,çünkü 1. yıldönümümüzün tarihi mesaj sayım görev günümpaşam...22-23-30 Ekim
vıdıvıdı...31 Ekim-1-2 Kasım
anşaa...5-6-7 Kasım
nev...8-9-12 Kasım
ecemavi...13-14-15 Kasım
gerbera...16-19-20 Kasım
berenim...21-22-23 Kasım
yeşilerik...26-27-28 Kasım
ananee...29-30 Kasım-3 Aralık
paşam.7
vıdıvıdı..
anşaa... 11
nev...16
ecemavi...16
gerbera...
berenim...2
yeşilerik...
ananee...18
saphiram..10
maviyeşil ..6
23 ekim 2012
paşam ...5
vıdıvıdı..
anşaa... 2
nev...6
ecemavi...5
gerbera...:4
berenim...8
yeşilerik...
ananee...13
saphiram..6
maviyeşil ..6
kızlar alıntı alamadım saat 10 otrdm işlerim anca bitti gece 10 yanebeni sorcak olrsanın bittim okeye dönüyorm heryerim agrıdı ama deydi heryer ışıl ışıl ben gidiyimde yatayım erken kalkıcem yarın eşim işe giidcek bu arada çok güzel yedim bugün
sabah kahvaltısında
5 bir arada ve yeşil çay
badem domates
peynir
1 çatal yok ymrta
öylen brokoli ve tavuk haşlanma bir kase yogurt
akşamda elma armd aralarda tabe kepekli girisini
yatarkende yarım yaglı sıcacık süt ben kaçtım kızlar şimdiden herkezin bayramı mbarek olsn rabbim dualarınızı hayırlarınızı kabl etsin hepinizi öptüm bende gideyim yatagımı öpem çok yorldm belim halen agrıyor yarın eşim işe gidicek bu halde nsıl kalkarım bilemdim şimdi
evet cnm çok ama çok zor malesef amin valla bayramda dıger cocuklarını kaldırıp ustumuze salabılır bundan korkuyorum su aralar bayram bı gecseydı sessız sakın hayırlısıyla sen de ıyı ol tatlım neredeyse aynısını yasıyorsun ama en azından daha ıs ısten gecmemıs ve aklını kullanmısssın sukurler olsun yavrum su anda bızı bırbırımıze baglıyor esımı cok sevıyorum ama bu kadın ıcın cekılırmı sanmam anlıyacagın allahım huzurumuzu bozmasınÇok zor çok,yazık eşin de ne yapacağını şaşırmış,Allah o annenin şerrinden korusun yuvanızı canım,inan bana hep dua ediyorum.Ben de bi şekilde yaşıyorum işte canım nasıl olsun,zaman herşeye ilaç olacak inşallah
saol hayatım gercı merkezı sıstemlı komur de ıyıydı yanı zaten kalorıfer gıbıydı bu kadar ıse gerek yoktu ama olsun napalımanladım cnm hayırlı olsun bizimde 20 gün falan oldu açılalı çok iyiymiş
heee bende gundelıkcı geldı sandım benım de cagırmam gerek sana gelırse bana da yollayok ya saka yapıyorum hani ben temizlemiyorum o kendini temizliyo diyeya gelcekti gundelikçi aslında ama olmadı bi türlü
inşallah olmaz canım havalarda garip olddu zaten tetikte olmak lazım bende gribimsi bişey oldum
:) canım sarma cekti ya allah beni napmasın aklım fikrim yemede
e kurulnca gelmicekmi hemen ya ısıtıcı iyi olmuş ama bebişte var lazım olur:)
ay yorgunluktan kaydırmışmecemavi valla bende isimlerini bilmioyrum senelerdir giderim ordaki byan kart vermişti ama hatırlamıyorum ben merdiven altı diyorum magzaya merdivenn altında cunku:) bide tek rahatmı olamıyosun merak ettim sorun oluyomu tek cıkınca
evet maalesef burada bayanlar tek başına çıkamaz zaten biz komşularla okulumuzun bahçesinde yürüyoruz
HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR
listemiz gerilerde kalmasın...paşam...22-23-30 Ekim
vıdıvıdı...31 Ekim-1-2 Kasım
anşaa...5-6-7 Kasım
nev...8-9-12 Kasım
ecemavi...13-14-15 Kasım
gerbera...16-19-20 Kasım
berenim...21-22-23 Kasım
yeşilerik...26-27-28 Kasım
ananee...29-30 Kasım-3 Aralık
tok tutmasına sevindim canım belki ben de zaman zaman denerim diye düşündümBiraz mecburiyetten oldu ama etimek gerçekten harika tok tuttu canım
Dönünce bi 1.'lik alalım artık canlarım ya,özledik
Asla unutmayacağıma eminim,çünkü 1. yıldönümümüzün tarihi mesaj sayım görev günüm
22 ekim 2012
paşam.7
vıdıvıdı..
anşaa... 11
nev...16
ecemavi...16
gerbera...
berenim...2
yeşilerik...
ananee...18
saphiram..10
maviyeşil ..6
23 ekim 2012
paşam ...5
vıdıvıdı..
anşaa... 2
nev...6
ecemavi...5
gerbera...:4
berenim...8
yeşilerik...
ananee...13
saphiram..6
maviyeşil ..6
kızlar alıntı alamadım saat 10 otrdm işlerim anca bitti gece 10 yanebeni sorcak olrsanın bittim okeye dönüyorm heryerim agrıdı ama deydi heryer ışıl ışıl ben gidiyimde yatayım erken kalkıcem yarın eşim işe giidcek bu arada çok güzel yedim bugün
sabah kahvaltısında
5 bir arada ve yeşil çay
badem domates
peynir
1 çatal yok ymrta
öylen brokoli ve tavuk haşlanma bir kase yogurt
akşamda elma armd aralarda tabe kepekli girisini
yatarkende yarım yaglı sıcacık süt ben kaçtım kızlar şimdiden herkezin bayramı mbarek olsn rabbim dualarınızı hayırlarınızı kabl etsin hepinizi öptüm bende gideyim yatagımı öpem çok yorldm belim halen agrıyor yarın eşim işe gidicek bu halde nsıl kalkarım bilemdim şimdi
listemiz gerilerde kalmasın...
tok tutmasına sevindim canım belki ben de zaman zaman denerim diye düşündüm
inşallah canım inşallah
aa şansa bak
canım eline sağlık
berenimcim pazartesi izinli miydin?
vıdıvıdı bayramdan sonra takıma girecek diye düşündüğünden paylaşımı yok sanırım oysa ben listeye girmesiyle ilgili söylemiştim bayramdan sonraya kalsın diye,o yanlış anladı herhalde,neyse..
yeşilerik izinli paşacım,bayramdan sonra dönecek
anşaacım salı günü izinli miydin?
gerbera 2 gün için 2 ceza puanı düşüyor,önceden de 1 puanı var (aslında daha fazlaydıda,herkese yaptığım gibi idare ediyorum)
gerbera=7
daha önceden ceza almış arkadaşlarımız da lütfen ceza puanlarını eklesinle.Hiç bir yere kaydetmemiştim ama bundan sonra kaydedicem.maviyeşilin ve yeşileriğin ceza puanları düşmüştü ama kaça düşmüştü ondan emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?