- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
kızlar sabah kahvaltısında naptım bılıomusunuz bana bısı oldu delı gıbı zeytın yedımm
hemde zeytın ekmek ve cay 20 tane yemısımdır herhalde:)))))))))))))))))
bu arada 68,5 u gordum ne yazıkkı
Menümü yazıyım canlarım :
Sabah:1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+2 etimek
Ara öğün:Nescafe
Öğle:Haşlanmış patates+yoğurt
Ara:Leblebi
Akşam:Közlenmiş tavuk+2 etimek
neyse kasasız belasız gelmişsiniz şükür en korktuğum böyle zamanlarda yolculuk allah korusun
Gunaydin kizlar sabah tarti aglatiyodu beni 75ciktim cok utaniyorum yacorbami icmeye basladim artik tadi umrumda degil oooffff off niye yiyorum ben ya ayi gibiyim tutamiyorum kendimi
bende zeytini cok severim canım cerez gibi yiyorum bana yaklastın ma sende noluyo ya bizeeekızlar sabah kahvaltısında naptım bılıomusunuz bana bısı oldu delı gıbı zeytın yedımm
hemde zeytın ekmek ve cay 20 tane yemısımdır herhalde:)))))))))))))))))
bu arada 68,5 u gordum ne yazıkkı
:)
aynen resmen yemek krizi tutuyo beni napcam bilemiyorum bu hallerimiBende çok severim zeytini, valla çekirdek gibi yerdim ama
artık yemiyorum 5 yeterli...
güzel olmuş canım menün, akşam yemeğinden sonra durabiloyorsan yani
kaçamak yapmıyorsan kesin gidiyo kilolar..
saol canım , çok sükürr
bi dönem frenleyemiyorsun kendini ,sen de o dönem desin canım ,geçecek sıkma kendini
hoşgeldin canım:) seninde bayramın kutlu olsun bayramı atlattık simdi bomba gibi olcaz inşallah sen neler yaptınSlm kızlar ben geldim nihayet.Uzun bir dönemden sonra laptopum geldi hemen net aldık.Takımda neler oldu bitti maraton nasıl geciyor bakalım.bu arada gecmiş bayramınız mübarek olsun
ananee kullanıcısından alıntı
Gunaydin kizlar sabah tarti aglatiyodu beni 75ciktim cok utaniyorum yacorbami icmeye basladim artik tadi umrumda degil oooffff off niye yiyorum ben ya ayi gibiyim tutamiyorum kendimi
sen yine iyisin ben 92 çıktım ya ama bugün diyetime başladım çooooook boşlamıştıminşallah zayıflayacağım
gıcık kız seni istanbula geliyosnda beni görmeden gittin he küstüm sana
lahana çorbasının gözünü seveyim ben neymiş dkan krebi ay aklıma geldikçe midem kalkıyo galiba çok yedimya ondan midem almıyor
bu arada ananecim 8.30 çıktım yola 10.30 eve geldim yürüyüş yaptım yedikelrimede dikkat ediyorm 900 gram gene vermişim1.800 gitti kilom ne geliyor diyeyim sizlere bayramdan sonra apartmıyorm cumartesi kendi diyetime döndüm kilom 84 geliyodum şimdi 80 kilo 200 işşallah hesaplarıma göre böyle gdierse tane cumaya 77 olrm galiba yedikelrimi topl yazarıom işlerim çok bugün sayım bende biliyorm akşama sayarım neler yapıcagımı sizlere sayayım dinleyin
bu arada rahim agzı açıklıgına yazdım alıntıdır haberiniz olsn ordakini burıya kopyalıyorym haberiniz olsun
buralardayım canım devamlı okuyorm brayı ama yazamıyorm 7 takımdayım orayada yazamamda 5 mesaj mecburi yürüyüşe gidiyorm hergün dügün telaşemiz var karşı komşm yengen pazar günü dügün yapıcek onunla ugraşıyorm yeni geldim yürüyüşten dş aldım kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içicem namazı kılıp karşı daireye geçmem lazım 1 çuval undan böreklik açılıcek yarın dolma sütlaçlar yapılıcak perşembe günü yemek var bende ve karşıda kadınlara alt kattada erkeklere yemek verilicek cuma kına var cumartatesi kız tarafında yemek var pazar dügün var anlıcagın kendime ayırıcak ne zamanım ne vaktim var bgün sayım bende daha 7 takıma girip ne yedikelrimi yürüyüşümü yazıcem bugünkü sayımıda ben yapıcem b yorgunlkla nasıl olcekseneyse beni bekliyolar namazı kılıyım geçeyim karşıyainanın yazmasamda hepiniz aklımdasınız nutmayın seviliyosunuz
chnbcim allah kavştrsn yavrunla eşini işşallah az kaldı dişini sık beklimiş bebegin ne zaman alınacagı mavişimide seyredemicem malesef karşıda işim var size zahmet koyverinde brdan seyredeyim grip olucem galiba :2::2:çok hapşıryorum ben k.i.b. harf hatası çok kızlar klevye kafayı yidi
canım ben çok mutlym yürüyüşümü yaptım şimdi karşı dairede ayak işlerini yapıcem ben kaçtımö akşama görüşürz okadar yognmki sormayın imdat diyorm sesimi duyan yok
canım şöyle olucek anlatayım ben 2 gündür yürüyorm hep tartıya çıkıyorm 900 gram gidiyorPasam 77nasi olcan cumaya ya kafam almadi valla:) ben cumaya 73kusurleri gorurum lahana corbasiyla diye dusunuyorum ama spor yapcak halde degilim yarin ders calismaya baslicam insallah spor salonuda acilsin yuzmeye baslicam 2sinde tadilat bitiyo dediler bakalim artik:) bide yuruyusten sonra plates yapsan ya
Canlarım,hayatımda şu an altından kalkamadığım bazı sıkıntılarım var.Evet zaten pek birşey yiyemiyorum üzüntüden,düşünceden ama diyete de konsantre olamıyorum.Yani paylaşabileceğim bir menüm,ya da verebileceğim bir moralim,ya da moralinizi düzeltecek bir pozitifliğim kalmadı inanın.Şu sıralar gerçekten diyete konsantre olmam mümkün değil.Toparlanana kadar ayrılmak istiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...
ipeğim hoşgeldin özledikSlm kızlar ben geldim nihayet.Uzun bir dönemden sonra laptopum geldi hemen net aldık.Takımda neler oldu bitti maraton nasıl geciyor bakalım.bu arada gecmiş bayramınız mübarek olsun
Canlarım,hayatımda şu an altından kalkamadığım bazı sıkıntılarım var.Evet zaten pek birşey yiyemiyorum üzüntüden,düşünceden ama diyete de konsantre olamıyorum.Yani paylaşabileceğim bir menüm,ya da verebileceğim bir moralim,ya da moralinizi düzeltecek bir pozitifliğim kalmadı inanın.Şu sıralar gerçekten diyete konsantre olmam mümkün değil.Toparlanana kadar ayrılmak istiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...
sabah yediklerim şunlar
1-1 adet badem
2-1 adet domates
3-1 adet haşlama yumurta
4-2 dilim krtlmş ekmek
5-5 adet zeytin
6-5 bir arada ve yeşil çay
7-kibrik kuts büyüklügünde peynir layt
öylen yediklerim
1-brokoli
2-karnıbahar
3-1 adet tavuk kalçası
4-2 bardak ayran az tuzla
5-haşladım yagsız tuzsuz yedim
6-1 litre su
akşam yediklerim
1-4 çatal yok taze fasülye
oooooo süper menü akşamı çok az yemekle kapatmışsın canım
takipçinimm
Kızlar eşim bugün hastaneye gitti,yarın yine gidicek ama yatırmayacaklarmış şükür.Perşembe sabahı ameliyat olacak,cuma günü de taburcu olacakmış.Bu hafta beni mesaj sayımından muaf tutuncuma sabahı tartılabilirsem kilomu bildiricem ve sonrasında da ananeeciğime takımı emanet edip izne ayrılıcam..eğer o güne kadar bir değişiklik olmazsa
geçmiş olsun kaptanımKızlar eşim bugün hastaneye gitti,yarın yine gidicek ama yatırmayacaklarmış şükür.Perşembe sabahı ameliyat olacak,cuma günü de taburcu olacakmış.Bu hafta beni mesaj sayımından muaf tutuncuma sabahı tartılabilirsem kilomu bildiricem ve sonrasında da ananeeciğime takımı emanet edip izne ayrılıcam..eğer o güne kadar bir değişiklik olmazsa
Geçmiş olsun...kaptanım ben de cumaya bildirim de bulunacakmıyım ..
bir de mesaj sayımını hergün mü yapılıp yazılacak
mesela benim ki 31.1.2. kasıma kadar ya ben yani 3 günlük mesajları toplayıp ayın 2 sindemi yazacağım...
yoksa günlük mü yazılacak ....
Nevcim Allah sana guc kuvvet sabir versin sen atlaticaksin biliyorum ben ama numarani degistirsen ya ben tam bilmiyorum ne yasadin ama insallah duzelir kendini birakma sakin hep guclu ol burda aklimdasin hep ve konusmak istersen yapabilcegm bisey olursa en azindan manevi olarak yanindayim kendine hep iyi bak en onemli sensin:)Canlarım,hayatımda şu an altından kalkamadığım bazı sıkıntılarım var.Evet zaten pek birşey yiyemiyorum üzüntüden,düşünceden ama diyete de konsantre olamıyorum.Yani paylaşabileceğim bir menüm,ya da verebileceğim bir moralim,ya da moralinizi düzeltecek bir pozitifliğim kalmadı inanın.Şu sıralar gerçekten diyete konsantre olmam mümkün değil.Toparlanana kadar ayrılmak istiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin...
Ya hergun 900nasi gidiyo ben onu anlayamadim hizli verince pat donuyolar pasam dikkat etcanım şöyle olucek anlatayım ben 2 gündür yürüyorm hep tartıya çıkıyorm 900 gram gidiyorbende hesap ettim hesapıma göre böyle yemeye devam edersem 77 görebilirim bilmem anlatabildimmi yedikelrimi takip et
canım gene ne old bebem ya üzme kendini ne olr konşmak istersen dinlerim seni
Kaptanim insallah sizin islerinizde duzelcek icini ferah tut hep iyi gitmiyo iste hayat..duzelcektir merak etmee:)ipeğim hoşgeldin özledik
ah canımmmmaalesef ben de aynı durumdayım,sebeplerimiz farklı olsa da..altından kalkamamak ne demek iyi biliyorum şu aralar cuma günü kilo bildiriminde bulun yine canım,boş geçmeyelim listeye.zaten cuma günü izne ayrıldı yazıyoruz nickinin yanına biliyorsun.İnşallah bu süre zarfında sıkıntılarından kurtulabilirsin canım dularımız seninle...çok üzüldüm
Gecmis olsun simdiden saphiram keske ayrilmasan dicemde sen iyisini bilirsin tabiki..dort gozle beklicem senide nevide hatta ben 6lara dusmus olcam:)Kızlar eşim bugün hastaneye gitti,yarın yine gidicek ama yatırmayacaklarmış şükür.Perşembe sabahı ameliyat olacak,cuma günü de taburcu olacakmış.Bu hafta beni mesaj sayımından muaf tutuncuma sabahı tartılabilirsem kilomu bildiricem ve sonrasında da ananeeciğime takımı emanet edip izne ayrılıcam..eğer o güne kadar bir değişiklik olmazsa
Canim gun falan diyip bozma hic valla ben irademi kaybettim sonuc nerdeyse 4kilo olcak is degil insan anca pisman oluyobenim menümde yazdığım gibi yedim liste dışına çıkmadım cuma günü gün var çok telaşlı ya offkuşuma kafes bakıyordum babam almış bugün köpüğümün kafesi geldi çifthane aldık oyuncu birazda bu kafes küçük geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?