listemiz gerilerde kalmasın...
Tok tutmasına sevindim canım belki ben de zaman zaman denerim diye düşündüm
Inşallah canım inşallah
Aa şansa bak
Canım eline sağlık
berenimcim pazartesi izinli miydin?
vıdıvıdı bayramdan sonra takıma girecek diye düşündüğünden paylaşımı yok sanırım oysa ben listeye girmesiyle ilgili söylemiştim bayramdan sonraya kalsın diye,o yanlış anladı herhalde,neyse..
Yeşilerik izinli paşacım,bayramdan sonra dönecek
anşaacım salı günü izinli miydin?
gerbera 2 gün için 2 ceza puanı düşüyor,önceden de 1 puanı var (aslında daha fazlaydıda,herkese yaptığım gibi idare ediyorum)
gerbera=7
daha önceden ceza almış arkadaşlarımız da lütfen ceza puanlarını eklesinle.hiç bir yere kaydetmemiştim ama bundan sonra kaydedicem.maviyeşilin ve yeşileriğin ceza puanları düşmüştü ama kaça düşmüştü ondan emin değilim
ben tartılmadımda canım cok fena yedim valla yüzü şişti göbegim arttı şimdi lahana corbası malzemesi almaya cıkıyorum o derecebayram bitti tatil bitti ... kim kaç kilo aldı bakalım:2:ben en son 92 küsuru gördüm sizler ne alemdesiniz ve kesinlikle kaçınılmaz bir şekilde zayıflamam lazım nisandan sonra nişan var apartmandan birininin polis evinde olacak elbise alcam bende özendim
Mustafa Kemal'imin ruhu şad olsun
CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN !
Ben sanırım fazlaca dikkatliydim ama spor yapamadım amaaaaaa kaçamak da yapmadımkızlar selam ben bayramı cok kötü gecirdim yemek anlamında hiç umugum gibi olmadı valla lahana corbasına baslıcam tartılmadım ama hiç 74olmuşumdur diye tahmin ediyorum bakalım artık sıkı baslıcaz. sizler nasılsınız :)
sen beni hiç sorma 2 kilo almışımkızlar selam ben bayramı cok kötü gecirdim yemek anlamında hiç umugum gibi olmadı valla lahana corbasına baslıcam tartılmadım ama hiç 74olmuşumdur diye tahmin ediyorum bakalım artık sıkı baslıcaz. sizler nasılsınız :)
Kızlarrrrrrrrrrrr,bitmedi mi tatillll,özledimmmm :26:
Ben abimle tutamadimki kendimi neyse artik saglik olsun ama seni tebrik ederim sporuda baslatirsin canim bugun yarin:)Mustafa Kemal'imin ruhu şad olsun
Ben sanırım fazlaca dikkatliydim ama spor yapamadım amaaaaaa kaçamak da yapmadım
Bendeee:)Kızlarrrrrrrrrrrr,bitmedi mi tatillll,özledimmmm :26:
Vercez artik pasam sen dukan krebine kotu diyosun ben lahana corbasi iccem nasi icceksem artikin:d dusundukce benim midem kalkiyosen beni hiç sorma 2 kilo almışımah bu bogazımız yokmu bütün suç bizde kimsede degil alnımıza silahmı dayıyolar heryere gittim bgün bayram ye birşey olmaz tabe olmaz sonuç 2 kilo
beni özle onları özleme onlar kaka ögretmenim
bakıyorm sende benim gibi etimek yiyorsn aferim bgün dkan krebi yapayım dedim yaptım yedim zor tttm kendimi çıkarıcektim eşim bile hanım tadı tuzuj yok nasıl yiyorsun dedidedim elim mahküm
Spora basladinmi canim:) istanbulda hava cok guzeldi bayramda ben bolca yurudum tabi spor sayilmazda:) vercez o 2kiloyu hemencecik sen sporunu yap sabahlari valla supersin:)şimdei gelelim bana sabah 8.30 kalktım yürüyüşe gittim 10 geldim eve hemen duş aldım sonra evle boguştummenülerimi yazayım çıkıcem bgün misafirlerim var alk katla karşı dairemi çagırdım altaki temizlik yapıyor karşımdaki yengemde dügün telaşesi var dedim içimden sevaptır paşa sen müsayitsin sevabına doyr babamın rhna bütün ölmüşlerimin rhna gitsin işşallah şimdi siz menüyüde merak edersiniz
süzme kırmızı mercimek çorbası
zeytin yaglı taze fasülye
tel şehriyeli pilav
fırında et
salata
un helvası
turşu
yogurt
ben salata yemeiyi düşünüyorm çorbayla azda fasülye yerim galiba
sabah menüm
1-1 adet domates
2-1 adet badem
3-2 etimek
4-5 birarada ve yeşil çay
5-5 adet yeşil zeytin
öylen yediklerim
1-2 adet dukan grebimidem kalktı aklıma geldikçe ıyy
2-2 adet kornişon turşusu
3-4 adet tavuk kıyması
4-2 bardak ayran
su içmeyi unutmuşum ya :44::44:ev işine daldım bende ne ununttum diyorum
akşamada yiyeceklerim
1-bol salata
2-1 kepçe mercimek çorbası
3-4 yemek kaşıgı taze fasülye
4-soda
kızlar benim çıkmam lazım misafirlerim gelmeden namazı kılayım salatayı sosluyum bundan sonra hergün yürücem yarın aletlerede binicemkorsunlar benden pazar bile yürücem ona göre bu aralar beni idare edin dügün bitene kadar
neyse kasasız belasız gelmişsiniz şükür en korktuğum böyle zamanlarda yolculuk allah korusunSelammmm,
Canlarım 3 saat önce ankaraya geldik malum trafik çoktu ve
çok stresli geldim valla , Allah herkesin yardımcısı olsun
bayramın güzel geçti, ama yemek olayını ayar yapamadımbunu bilerek gitmiştim
zaten Ama yarın benim için büyük gün kendimi bayram sonrasına hazırlamıştım
sizlerin de yardım larıyla ve el birliğiyle kiloları vereceğiz inşalllahhhhhhhhh
çok yorgunum arkadaşlar.... yarın bomba gibi birşekilde görüşmek üzere...
gıcık kız seni istanbula geliyosnda beni görmeden gittin he küstüm sanaBen abimle tutamadimki kendimi neyse artik saglik olsun ama seni tebrik ederim sporuda baslatirsin canim bugun yarin:)
Bendeee:)
Vercez artik pasam sen dukan krebine kotu diyosun ben lahana corbasi iccem nasi icceksem artikin:d dusundukce benim midem kalkiyo
Spora basladinmi canim:) istanbulda hava cok guzeldi bayramda ben bolca yurudum tabi spor sayilmazda:) vercez o 2kiloyu hemencecik sen sporunu yap sabahlari valla supersin:)
Günaydın Kızlar herkese mutlu bir hafta diliyorum
Menümü yazıyım canlarım :
Sabah:1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+2 etimek
Ara öğün:Nescafe
Öğle:Haşlanmış patates+yoğurt
Ara:Leblebi
Akşam:Közlenmiş tavuk+2 etimek
bende tutamadım bogazımıSelammmm,
Canlarım 3 saat önce ankaraya geldik malum trafik çoktu ve
çok stresli geldim valla , Allah herkesin yardımcısı olsun
bayramın güzel geçti, ama yemek olayını ayar yapamadımbunu bilerek gitmiştim
zaten Ama yarın benim için büyük gün kendimi bayram sonrasına hazırlamıştım
sizlerin de yardım larıyla ve el birliğiyle kiloları vereceğiz inşalllahhhhhhhhh
çok yorgunum arkadaşlar.... yarın bomba gibi birşekilde görüşmek üzere...
sana da cnmGünaydın Kızlar herkese mutlu bir hafta diliyorum
aynen cnm bende almısımGunaydin kizlar sabah tarti aglatiyodu beni 75ciktim cok utaniyorum yacorbami icmeye basladim artik tadi umrumda degil oooffff off niye yiyorum ben ya ayi gibiyim tutamiyorum kendimi
hepınızın cumhurıyet ve kurban bayramı gecmıste olsa kutlu olsun
CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN !
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeKızlarrrrrrrrrrrr,bitmedi mi tatillll,özledimmmm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?