Eveett koptum geldim. :)
Öncelikle herkese iyi akşamlar kızlaar!
Gruba ben de dahil oldum.
Şimdi nerden başlıyoruz, napıyoruz? Grubun kuralları var mı? varsa nereden okuyacağım.Bir bilgilenmeyle açılışı yapabilirim sanırım.
Herkese keyifli sohbetler,,,
Hoşgeldin
7.Takım kuralları:
1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 6.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR
281. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
:119: 19 EKİM - 2 KASIM :119:
1) 4.TAKIM (%1,09)
2) 5.TAKIM (%0.72)
3) 13.TAKIM (%0,56):13:
281. ETAP BİREYSEL DERECELER
:119: 19 EKİM - 2 KASIM :119:
1) IIcigdemII (%3.51) 6.TAKIM
2) bekolim (%3.28) 13.TAKIM
3) pegasus07 (%2.91) 4.TAKIM:13:
ETAP SONUNCUSU: maviyesil1999 (-%3.30) 7. TAKIM :18:
................................................CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 281. ETAP SONUÇ LİSTESİ
(19 EKİM - 2 KASIM)
***7. TAKIM 281. ETAP*** ETAP DOKUZUNCUSU:18:
saphıra (83.1 / 83.9 / -0.8 / -%0.96) izne ayrıldı
nev81 (81.2 / 80.5 / 0.7 / %0.86) izne ayrıldı
pasam3405 (79.5 /79.5/0/%0)
maviyesil1999 (66,7 /68.9/-2.2/-%3.3)
anşaa (72.8 /73.9/-1.1/-%1.51)
ecemavi (72.3 /72.8/-0.5/%0.69)
ananee (71.5 /72.8/-1.3/-%1.82)
gerbera1987 (88,5 /91.3/-2.8/-%3.16)
berenim2012 (85.5 /87/-1.5/-%1.75)
vıdıvıdı (80.2 / 80.3/-0.1/-%0.004) 246. etapta (4. takımdan) ayrılan üyenin kilosu 34'e bölündü
yeşilerik (63.8 / 64,4 / -0,6 / -% 0,47) 278. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'ye bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI:-%1.16
iyi akşamlar canlar
eşim bugün taburcu oldu çok şükür iyibenim bugün hiç fırsatım olmadı internete girmeye
*ipekyol bildirim yapmadı mı,yapmayacak mıydı anlamadım ben durumu,çok okuyamadım geçmişi :26:
*senarist takımdan kendi isteğiyle ayrılmıştı kızlar,durumda bir değişiklik yok.Sadece paylaşım için geliyor buraya misafir olarak
paylaşım alanına bakayım ben bir
ah sorma aynen benıde beyaz lahana dolması mahvettıkendi adıma şşööölee bol mıktarda lahana dolması ve o ev baklavaları mahvetti benıı...
bende ıstıyorumm 63lerı gormek bu gıdısle 70e cıkcam bı durm demek lazımben bayram haftası neler yedim nelerrrrrr ama ikinci hafta bi toparladımmmm çok şükür kilo vererek atlattımm ama 6'lı kiloları görmek istiyorum artık 7'lerde fazla kaldımmm
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
Kızlaarr bana şu hesaplama mantığını anlatır mısınız? 1/75:1,3%? 1.3% neyi temsil ediyor?
cnm cok gecmıs olsun...bu ameluıyat hakkında bılgı alcam bı ara senden esımde olcak b uyuk ıhtımal
kızlar cok keyıfsızım ya cok kılo aldım yıne..sonuncu olmusum bırde
Hoşbuldum SAPHIRA :)
7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için): zayiflicim
yaşınız: 22
işiniz: öğrenci
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: Her zaman balık etliydim, son 5 yılda en düşük 76'lı kiloları gördüm.Artık 70 ve aşağısı olmak istiyorum!
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): Çoğu alışverişimizde anneciğimden duyduğum söz: "Boğazını tutmazsan işte böyle göbeğin pörtler tabi"
boyunuz: 1.74
ilk başladığınız kilo: 82.8
hedef kilonuz: 65
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: Aslında benim sorunum tatlıya olan düşkünlüğüm.Bir ara tatlıyı ve diğer abur cuburları kesip 5-6 kilo vermiştim aslında ama sonra yine dayanamadım ve kendimi tatlıya verdim.
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: Giyinmemde pek bir değişiklik olmayacak zira, henüz beden sorunu yaşamaya başlamadım ama az daha tutamazsam kendimi yaşayacağım.Kilolar bana kendimi kötü hissettiriyor, giydiğimin yakışmadığını düşünüyorum bazen. Bir de kotumun kenarından pörtleyen simitlerden SI-KIL-DIM!
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: Kendimi daha sağlıklı ve zinde hissedeceğimi düşünüyorum.
diğer(eklemek istediğiniz): Kış kış kilolar kış kış yallah kilolar yallah
ananee kullanıcısından alıntı
Vidividi gulmussun ama acincak haldeyimben bi ay once 69u gordum sonra bi artis oldu bu hastalgmda belli olmuyoki benim .ama bugun yemicem koydum kafaya
03-11-2012
1-saphira :2
2-anane :12
3-gerbera :13
4-paşam :1
5-maviyeşil :6
6-senarist
7-vıdıvıdı :2
8-ipekyol:
9-anşaa:8
10:ecemavi:12
12: berenim:11
13:zayıflıycam:6
03-11-2012
6-senarist
8-ipekyol:
dün gece 2 di yattıgımda eve perişan bir halde geldim eşim sag olsun yatırdı beni okadar yorulmuşumki yrüyüşe bile gidemedim birazdanda kız tarafına gidilicek karşıya yemek var allah var ordan kaçta gelirin gene 2 geçer yatmam dügün yemegi var allah bilir ne kadar yorulucem pazarada gidemedim artık marketten alıcam ne yapayım sizlere diyeyimde çıkayım dedim yarında dügün var dün koca bir tepsi ıspanaklı börek yapttım eşim istedi diye eşimin halası kızları geldi onları doyurdum eşimi doyurdum kınaya gittik çurcuna şamatayla geçti amcamın ogluda kınadaydı damat hep oynadı millet dedi eski köye yeni adet getiriyolar ne işi var o çocugun burda dediler yaprım birde yakışılıklı olmuştu hep der anacım 2 annemde sensin diye yengesinin birtanesi pazar günüde dügün var anam millette gelicek doyurucez anacum ben nepicam hayırlısıyla şu pazar gününüde bir geçirseydim kendinize iyi bakın bugün ve yarın yürümicem pazartesi yürüyüşe devam yrüyüşe gdince işşallah aletlerede binicem kendimi aştım okadar ugraştım kaçamak yapmadım 77 göremedim inanın kendimi aşıtım ben sonra görüşürz evleri temizlemem lazım yemek yapıcem ne olur ne olmaz yarın dügün telaşı yründen yapamam regli olucem karnım göbegim topilik olmuş inanın wc çıkamayınca sonuç bu ben kaçtım kendinize iyi bakın
ya guzel verdim ama aldık bi kısmını ben dukanı tavsiye ederim canım ve sporun onemini unutmamak lazımHoşbuldumm! :)
İnşallah öyle olur ananee,tecrübelerinden faydalanmak isterim.Çizelgene göre 14 kilo gitmiş,malum. :)
Hoşbuldum ecemavi. :)
anladım canım cok tesekkur ederimm:)canım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-69.html burdaki gibi sonuç listesi hazırlıyorsun önce takımlar arası sıralama sonra bireysel sıralamalar
yaa menü yazınca insan ne yemiş anlıyo..ben gunluk gibi tutyorum yediklerimi bayramda yapmadım ama yine basladım mesela bu hafta kilo alırsam neyin sebep oldugunu gunlugume bakıp anlama şansım oldu tavsiye ederimBu arada hazır girmişken bugün yediklerimi de yazayım.
Başlıyorum; Sevgili günlük.
Sabah 7.30 gibi kalktım çavdar ekmeği ile yapılmış tostumu yedim + yeşil çayımı içtim.
Öğlen 1.40 gibi, ıspanaklı tavuk+salata
İkindi, 2-3 ceviz+incir
Akşam et yemeği+salata+yayla çorbası (pirinçlerini yemedim.)
Veee yanlış hatırlamıyorsam 2,5 lıtreye yakın su içtim.
Bir de yemekten sonra tatlı yedim ben. İlk günden bu hataya düştüm, o yüzden çok üzgünüm aslında.
Tatlıya aşırıı zaafım var kızlar bu konuda ne yapabilirim bilmiyorum.Aslında en çok da bu konuda yardıma ihtiyacım var.
Ama yediğim tatlıyı akşam spor ile yakacağım; çünkü hakikaten iradesizliğime kızdım.
en azından tekrar görme ihtimalimiz var şükretmek lazım bunadaHayyy maşallah paşammm bence diyete gerek yok bu ne enerjiii
canım ben senin yokluğunu fark ettim
sayım yapıyorum ya
ben de 77 gördüm ama yine 80 geldim haftaya 7 li birrakam görmeliyim
azmedelim ya aaa haftalarımız boşa geçmesin kızlar gaza getirelim birbirimizi
sevindim kaptanım:) ya ipekyolu listeye ekleik ama ses cıkmadı bende cıkardım lısteden pazartesi yazar belki bilemiyorum:26:iyi akşamlar canlar
eşim bugün taburcu oldu çok şükür iyibenim bugün hiç fırsatım olmadı internete girmeye
*ipekyol bildirim yapmadı mı,yapmayacak mıydı anlamadım ben durumu,çok okuyamadım geçmişi :26:
*senarist takımdan kendi isteğiyle ayrılmıştı kızlar,durumda bir değişiklik yok.Sadece paylaşım için geliyor buraya misafir olarak
paylaşım alanına bakayım ben bir
keyifsiz olman normal canım bende takım sonucunu görunce oyle oldum ama bunun bize hırs vermesi lazım haftaya super gelelim bi ara ne iyiydin sporda gene baslarsınkızlar cok keyıfsızım ya cok kılo aldım yıne..sonuncu olmusum bırde
öpsene benim içinn:)kızlar gıtmem lazım oglumu uyutucam herkese ıyı geceler opuyorum
gecmiş olsun sanada canım:)cnm bende oldum aynısından pek ağrım olmadı benim yatıp kalkarken sıkıntı oluyordu ben kapalı ameliyat oldum ilk ameliyat sonrası ağrı oluyor oda hem kesiklerden hemde karnını şişirerek içeri giriyorlar o hava ağrı yapıyor ama sonraki günler ağrım olup olmadığını hatırlamıyorum bile adet sancısı daha ağır onun yanında yani bende öyle oldugeçmiş olsun korkma genel cerrahinin en basit operasyonudur kendileri öyle ifade ediyorlardı ben korkuyorum dediğimde genelde karaciğer nakli falan yapıyorlardı o bakımdan yani
hee anladım bak***7. TAKIM 281. ETAP*** ETAP DOKUZUNCUSU
saphıra (83.1 / 83.9 / -0.8 / -%0.96) izne ayrıldı
nev81 (81.2 / 80.5 / 0.7 / %0.86) izne ayrıldı
pasam3405 (79.5 /79.5/0/%0)
maviyesil1999 (66,7 /68.9/-2.2/-%3.3)
anşaa (72.8 /73.9/-1.1/-%1.51)
ecemavi (72.3 /72.8/-0.5/%0.69)
ananee (71.5 /72.8/-1.3/-%1.82)
gerbera1987 (88,5 /91.3/-2.8/-%3.16)
berenim2012 (85.5 /87/-1.5/-%1.75)
vıdıvıdı (80.2 / 80.3/-0.1/-%0.004) 246. etapta (4. takımdan) ayrılan üyenin kilosu 34'e bölündü
yeşilerik (63.8 / 64,4 / -0,6 / -% 0,47) 278. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'ye bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI:-%1.16
anane anlamamışsın ya şöyle anlatayım mesela bu hafta takım sonuncumuz meviyeşil takım birincimiz ise nev
nev arkadaşımız 2 birincilik daha elde ettimi misal 9 olan diskalifiye puanı 10 olacak gibibu birincilik gruplar arası değil takım içide yapılsın yani en azından motive edebilir bizi
yaa işte tutmamız lazım ben 3öğün helva kavuruyodum kendime 85lerdeyken ..gene korkuyorum artıcak diyecanım seni o kadar iyi anlıyorumki insan bazen tutamıyor kendini tutamayıncada sürekli arkası geliyorben 87leri hatırlıyorum ama şimdi 92ye kadar çıktım
eline saglık canım :)03-11-2012
6-senarist
8-ipekyol:
yaa ben biliyodum paşam sen o 77yi görseydin bidahaki hafta ekside olrdun zaten ..hızlı kilo verme hevesine kapılma sakın..o spor aletleri çok guzel olur bu arada ben spor listesi cıkarcaktım sakın unuttum sanma ama bi sen vardın ya liste gibi olmuyodudün gece 2 di yattıgımda eve perişan bir halde geldim eşim sag olsun yatırdı beni okadar yorulmuşumki yrüyüşe bile gidemedim birazdanda kız tarafına gidilicek karşıya yemek var allah var ordan kaçta gelirin gene 2 geçer yatmam dügün yemegi var allah bilir ne kadar yorulucem pazarada gidemedim artık marketten alıcam ne yapayım sizlere diyeyimde çıkayım dedim yarında dügün var dün koca bir tepsi ıspanaklı börek yapttım eşim istedi diye eşimin halası kızları geldi onları doyurdum eşimi doyurdum kınaya gittik çurcuna şamatayla geçti amcamın ogluda kınadaydı damat hep oynadı millet dedi eski köye yeni adet getiriyolar ne işi var o çocugun burda dediler yaprım birde yakışılıklı olmuştu hep der anacım 2 annemde sensin diye yengesinin birtanesi pazar günüde dügün var anam millette gelicek doyurucez anacum ben nepicam hayırlısıyla şu pazar gününüde bir geçirseydim kendinize iyi bakın bugün ve yarın yürümicem pazartesi yürüyüşe devam yrüyüşe gdince işşallah aletlerede binicem kendimi aştım okadar ugraştım kaçamak yapmadım 77 göremedim inanın kendimi aşıtım ben sonra görüşürz evleri temizlemem lazım yemek yapıcem ne olur ne olmaz yarın dügün telaşı yründen yapamam regli olucem karnım göbegim topilik olmuş inanın wc çıkamayınca sonuç bu ben kaçtım kendinize iyi bakın cok yuklenme kendine işlerde ya yorma kendini kolay gelsin sende kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?