beni merak eden bile olmamış ya
dün dügün yemegi vardı anam agladı gece 3 yattım yataga namazı bile oturarak kıldım okadar yane
evime tanımadıgım okadar kişi geldi yemek yemek için allahım ev talan oldu
en sevdigim bardak takımım bozuldu içim acıdı yeminle
dügün yemeginde sütlaç yapmıştık yatak odasında yatak örtümün üstüne örtü karton koyduk ben veriyodum isteyene sen benden habersiz yatak odama gir
sütlaçları almak için kızdım tabi sen banamı sordun iste veriyim dedim ya o benim mahremin sen kimsinki giriyosun
kızlar birde sormadan dinlemeden basmışsınız 0
bir dinleyin demi
eviş temizledim sildim süpürdüm toz aldım tuvaletleri ilaçladım havluları degiştirdim dolapta 50 yakın sütlaç var
yemeklerin arta kalanı var
yemek yapmazsam iyi 10 adetten fazla kıymalı soganlı börek nohut yemegi karalahana dolması var
ben yedimmi yemedim dügün yemegine gelen şoklarda
nasıl verdin diye yürüyüşten geldim eve kahvaltımı yaptım renklileri attım makinaya onların bitmesini bekliyorum asıp karşı daireye gidicem bugünde kına var
kalabalıktan kafam şişicek he
kendi evimi dün herkez gittiya temilzedim alt katı temizledim yetmedi karşı daireyi temizledim 200 süçlaçıı tek başıma yemek odasından yatak odasına kadar dizdim durdum kızlar bu aralar yazamazsam kusura bakmayım haber veriyorum çok sıkı işlerim bu ara yemek yapıcemmi paşanın kafesi varmı sana dolapları temizlicemmi pazara gidicemmi karşı daireye damadın kıyafetlerini ütülücem evine yerleştiricem
demin vurdu kapıyı hadi dedi durdu benim ne bitmeyen çilem varmış yaw
bu aralar menü paylaşamazsam kusura bakmayın alıntı alamazsamda söz pazartesi isteyin sayfaları doldurayım inanın yemin olsun ayaga kalkım yürümeye mecalim yok desem size
okadar yorgunum birde yürüyüş anamı aglatıyor
klasik kahvaltımı yapttım yürüyüşe gitti 8.00 çıktım 10 eve geldim ayaklarım kopuyor bulaşık makinesini doldurucem yıkanıcem yemegi yapıcem çamaşır asıcem namaz kılıcem işimi bitiricem karşıya gidicem oranın işlerini yapıcem biri beni kurtarsın
kiloma gelince 79 500 geliyorum anlamadıgım kaçamak yapmadım wc sorunum var ona gidemedim adet olucem şiştim benim çıkmam lazım işlerimi bitiriyim akşama pazara markete idicem eve gelicem balık yenicek yanına yemek yapmam lazım sonra namazı kılıp kınaya gidicem imdatttttttt
,işşallah ceza puanı yemem :18::18::18:inanın okadar yoruluyorumki yazacak mecalim olmuyor