Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çokl geçmiş olsun cnm bnm:26:
sagol hayatım gectı ama hala toparlanamadık bu havada halı zor kurudu yarın ancak ınce bır temızlık yapıp serıcem
niye kız ev hali sonuçta niye kızsınki annen bebişle ilgilenir sen yaparsın ütünü bişey olmaz
oylede oda resmen camasır dagına dönmustu yanı kızar annem ole bırıktırmeme ama neysekı bıtırdım sayılır buyuk nevresımler kaldı bır tek
sagol bıtanem ınan bana telde net yok zaten takımdakı kımsenın ne faceı ne de telı bende yok ama boynum kıldan ınce ıkı ceza puanım vardı haberın olsun ucgun ıcınde ayrı ayrı olursa bes olucak yanı sen not edıyorsun da onun ıcın dedım
Kızlar eşim ameliyattan çıktı çok şükür.ağrı dışında bir sorun yok
cok cok cok gecmısler olsun bır haftacık zoru var ama sonra kalkıyor ay o kadar cok agrı olurkı bılırım yanı yanma gıbı aman aman allah yardımcısı olsun

kızlar korkunc bır bayram ve gunlerce yenen hazır yemeklerden sonra tartıda husran kocaman bır 87 cok cok cok uzgunum

kızlar korkunc bır bayram ve gunlerce yenen hazır yemeklerden sonra tartıda husran kocaman bır 87 cok cok cok uzgunum

aa berenim aynı kilolardayız ben biraz daha +dayım tabi ama yarış yapmaya ne dersin daha motive olur sen o kadar verdin ben bu kadar verdim gibisine hem eğlenceli olur seni geçmek için elimden geleni yaparım sende sana yetişemeyim diye zayıflamaya gayret edersin

VIDIVIDI3405 kullanıcısından alıntı
01-11-2012
1-saphira :7
2-anane :18
3-gerbera 21
4-paşam 0
5-maviyeşil :6
6-senarist :0
7-vıdıvıdı :8
8-ipekyol :0
9-anşaa:10
10:ecemavi 12
11 berenim:4

ilk birinciliğim 6 tane daha toplarsam 1 puan alıcam dimi

bi ara konuşmuştuk hatırlarmısınız kızlar takım içi birincive sonuncusunu da seçecektik bir fikrim daha var herkes kendine yakın kilosu olan bir arkadaşla birbirlerini geçme hırsıyla yarışmak daha heyecanlı olmazmı en azından denemeye değer diye düşünüyorum ne dersinizveya 3 takım içi birinciliği olana 1 +puan verilse hani mesea benim puanım 7 ya 8 olsa gibi

Son düzenleme:
sanırım vıdıvıdının listeyegirmesine itiraz gelmiyecek paylaşımdaki cavaplardan sonuç çıkıyor yazan arkadaşlar sorun olmaz demişler

bencede cnm cok mantıklı en azından ıkımız arasında boyle bır yarıs olabılır

annem yarın gelıyor ınsallah yasasınnnnnnn

ooohhh gözün aydınnn arkadaşımmm

iyi fikir derim , kesin hırslanırız derim...

kızlar bu gün ki kilom 80.3

***7. Takım 281. Etap***

saphıra (83.1 / 83.9 / -0.8 / -%0.96) izne ayrıldı
nev81 (81.2 / 80.5 / 0.7 / %0.86) izne ayrıldı
pasam3405 (79.5 /
maviyesil1999 (66,7 /68.9/-2.2/-%3.3)
anşaa (72.8 /73.9/-1.1/-%1.51)
ecemavi (72.3 /
ananee (71.5 /72.8/-1.3/-%1.82)
gerbera1987 (88,5 /91.3/-2.8/-%3.16)
berenim2012 (85.5 /87/-1.5/-%1.75)
ipekyol (73.5 / 272. etapta ayrılan üyenin kilosu 9'a bölündü
vıdıvıdı (80.2 / 80.3/-0.1/-%0.004) 246. etapta (4. takımdan) ayrılan üyenin kilosu 34'e bölündü
yeşilerik (63.8 / 278. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'ye bölündü

7. Takım Ortalaması:

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar vidividi eline saglik senarist izinli zaten onu yazmana gerek yoktu :) pasam nerelerde?? Bide kizlar listeye kilolarimizi kendimiz ekliyoruz listeyi alinti yapip ekliceksiniz kendi kilolarinizi bilginize:)

gerbera bu yaris konusu cok mantikli geldi ama diger dedgni anlamadim yeni kaklktim ondan olabilir:) ben ansayi kendime rakip bildim o zaman boyu boyuma uygun zaten:) o yarismasada ben geccem her hafta olurmu ansa:d

Vidividi gulmussun ama acincak haldeyim ben bi ay once 69u gordum sonra bi artis oldu bu hastalgmda belli olmuyoki benim .ama bugun yemicem koydum kafaya

Anane ben nasıl hseaplayacağım kilomu şimdi ?

Bayram kimseye yaramamış bana da yaramadı canlarımm, bir de kızkardeşimin nişanı oldu yemek içmek Neyse geldim çok şükür, özlemişim hepinizi tek tek öpüyorum

***7. Takım 281. Etap***

saphıra (83.1 / 83.9 / -0.8 / -%0.96) izne ayrıldı
nev81 (81.2 / 80.5 / 0.7 / %0.86) izne ayrıldı
pasam3405 (79.5 /
maviyesil1999 (66,7 /68.9/-2.2/-%3.3)
anşaa (72.8 /73.9/-1.1/-%1.51)
ecemavi (72.3 /
ananee (71.5 /72.8/-1.3/-%1.82)
gerbera1987 (88,5 /91.3/-2.8/-%3.16)
berenim2012 (85.5 /87/-1.5/-%1.75)
ipekyol (73.5 / 272. etapta ayrılan üyenin kilosu 9'a bölündü
vıdıvıdı (80.2 / 80.3/-0.1/-%0.004) 246. etapta (4. takımdan) ayrılan üyenin kilosu 34'e bölündü
yeşilerik (63.8 / 64,4 / -0,6 / -% 0,47) 278. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'ye bölündü

7. Takım Ortalaması:

Hosgeldinnn:) cok bi artida degilsin canim toparlarsin hemen:) dogru yapmissin hesabinida:) bende cok ozledim seni yoksun diyede uzuntuden yemeye verdimm:d hemen bi sebep bulabiliyorum iste. Nisaniniz hayirli olsun Allah mesut etsin canim:)

Selam kızlar

Listemizi kontrol eder misiniz?

***4. TAKIM 281. ETAP**

tubis87: ( 75.6 / 74.2 / 1.4 / %1.85 )
tfneyll: ( 58.2 /58.0 / 0.20 / 0.34 )
pegasus07: (61.8 / 60 / 1.8 / %2.91 )
zeburus: ( 79.2 / 78.0 / 1.2 / % 1.52 )
topraks: ( 81.5/ 80.8 / 0.7 / 0.86 )
eftelya_blue: ( 66.1 / 66.0 / 0.1 / 0.15 )
galanthus: ( 70.5 / / / )
GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI.

4. TAKIM ORTALAMASI: %1.09

beni merak eden bile olmamış yadün dügün yemegi vardı anam agladı gece 3 yattım yataga namazı bile oturarak kıldım okadar yaneevime tanımadıgım okadar kişi geldi yemek yemek için allahım ev talan oldu en sevdigim bardak takımım bozuldu içim acıdı yeminledügün yemeginde sütlaç yapmıştık yatak odasında yatak örtümün üstüne örtü karton koyduk ben veriyodum isteyene sen benden habersiz yatak odama girsütlaçları almak için kızdım tabi sen banamı sordun iste veriyim dedim ya o benim mahremin sen kimsinki giriyosun kızlar birde sormadan dinlemeden basmışsınız 0 bir dinleyin demieviş temizledim sildim süpürdüm toz aldım tuvaletleri ilaçladım havluları degiştirdim dolapta 50 yakın sütlaç varyemeklerin arta kalanı var yemek yapmazsam iyi 10 adetten fazla kıymalı soganlı börek nohut yemegi karalahana dolması varben yedimmi yemedim dügün yemegine gelen şoklardanasıl verdin diye yürüyüşten geldim eve kahvaltımı yaptım renklileri attım makinaya onların bitmesini bekliyorum asıp karşı daireye gidicem bugünde kına varkalabalıktan kafam şişicek he kendi evimi dün herkez gittiya temilzedim alt katı temizledim yetmedi karşı daireyi temizledim 200 süçlaçıı tek başıma yemek odasından yatak odasına kadar dizdim durdum kızlar bu aralar yazamazsam kusura bakmayım haber veriyorum çok sıkı işlerim bu ara yemek yapıcemmi paşanın kafesi varmı sana dolapları temizlicemmi pazara gidicemmi karşı daireye damadın kıyafetlerini ütülücem evine yerleştiricem demin vurdu kapıyı hadi dedi durdu benim ne bitmeyen çilem varmış yawbu aralar menü paylaşamazsam kusura bakmayın alıntı alamazsamda söz pazartesi isteyin sayfaları doldurayım inanın yemin olsun ayaga kalkım yürümeye mecalim yok desem sizeokadar yorgunum birde yürüyüş anamı aglatıyor
klasik kahvaltımı yapttım yürüyüşe gitti 8.00 çıktım 10 eve geldim ayaklarım kopuyor bulaşık makinesini doldurucem yıkanıcem yemegi yapıcem çamaşır asıcem namaz kılıcem işimi bitiricem karşıya gidicem oranın işlerini yapıcem biri beni kurtarsın
kiloma gelince 79 500 geliyorum anlamadıgım kaçamak yapmadım wc sorunum var ona gidemedim adet olucem şiştim benim çıkmam lazım işlerimi bitiriyim akşama pazara markete idicem eve gelicem balık yenicek yanına yemek yapmam lazım sonra namazı kılıp kınaya gidicem imdatttttttt
,işşallah ceza puanı yemem :18::18::18:inanın okadar yoruluyorumki yazacak mecalim olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…