kızlar ivmeyi biraz artırmak için gerbera super bi fikir cıkardı bence ..kilosu yakın olanlar birbiriyle yarışsın dedi ben rakibimi sectim gerbera secti haftaya anşayı geccem meselaneyse sizinde bu tarz seylerle azminiz artar diye düşündüm hatırlatma olsun:)
sayın kızlar özellikle değerli rakibeme sesleniyorummkorkunç bi bayram gecirdik toparlancaz bunlar gecicek biz superiz amaa seslenmem şundan ben spora baslıyorum sabah eliptikakşam yuruyus yapcam haftaya cuma ölçü listemde vr hiç katılmadınız gerçi..haftaya cumaya spor listesinde hepimizin adı olsun kızlar ve cumaya hepimiz vermiş olalım bi silkinelim yaa
kızlar ivmeyi biraz artırmak için gerbera super bi fikir cıkardı bence ..kilosu yakın olanlar birbiriyle yarışsın dedi ben rakibimi sectim gerbera secti haftaya anşayı geccem meselaneyse sizinde bu tarz seylerle azminiz artar diye düşündüm hatırlatma olsun:)
sayın kızlar özellikle değerli rakibeme sesleniyorummkorkunç bi bayram gecirdik toparlancaz bunlar gecicek biz superiz amaa seslenmem şundan ben spora baslıyorum sabah eliptikakşam yuruyus yapcam haftaya cuma ölçü listemde vr hiç katılmadınız gerçi..haftaya cumaya spor listesinde hepimizin adı olsun kızlar ve cumaya hepimiz vermiş olalım bi silkinelim yaa
beim rakibem paşammmmmmm
katılıyorummm... Hepimiz buraya vakit ayırıyoruz bence de, haftalarımız boşa gitmesin
farzı misal canım ben 92 kiloyken 91 kilo geliyorsam hesaplama şöyle yapılacak
92-91=1/92=0,0108*100=1,08 yada daha açık
92-91=1
1/92=0,0108
0,0108*100=1,08
yani
geçen haftaki kilon-bu haftaki kilon=fark/geçen haftaki kilon*100 =sonuç %1,08 olarak yazılacak gibi
zayıf arkadaşım aramıza hoşgeldin
03-11-2012
1-saphira :2
2-anane :12
3-gerbera :13
4-paşam :1
5-maviyeşil :6
6-senarist
7-vıdıvıdı :2
8-ipekyol:
9-anşaa:8
10:ecemavi:12
12: berenim:11
13:zayıflıycam:6
Bu liste neyi temsil ediyor kızlar??
Açıklama için teşekkür ederim Gerbera. Ayrıca hoşbuldum! :)
Bu liste neyi temsil ediyor kızlar??
ya guzel verdim ama aldık bi kısmını ben dukanı tavsiye ederim canım ve sporun onemini unutmamak lazım
anladım canım cok tesekkur ederimm:)
yaa menü yazınca insan ne yemiş anlıyo..ben gunluk gibi tutyorum yediklerimi bayramda yapmadım ama yine basladım mesela bu hafta kilo alırsam neyin sebep oldugunu gunlugume bakıp anlama şansım oldu tavsiye ederim
en azından tekrar görme ihtimalimiz var şükretmek lazım bunadaama cidden takım olarak bi silkinmemiz lazım haftayada dikkat edersen 7ler seni bekliyo :)
sevindim kaptanım:) ya ipekyolu listeye ekleik ama ses cıkmadı bende cıkardım lısteden pazartesi yazar belki bilemiyorum:26:
keyifsiz olman normal canım bende takım sonucunu görunce oyle oldum ama bunun bize hırs vermesi lazım haftaya super gelelim bi ara ne iyiydin sporda gene baslarsın
öpsene benim içinn:)
gecmiş olsun sanada canım:)
hee anladım bakmantıklı ama bi sorum olcak mesela bütün takım yuzdede eksideyken birincimiz olmamalı ve hepimiz kilo vermişken sonuncumuz olmamalı bence
yaa işte tutmamız lazım ben 3öğün helva kavuruyodum kendime 85lerdeyken ..gene korkuyorum artıcak diye
eline saglık canım :)
canım haklısın aslında ya ben biel rahatsız oldum inan çabuk veriyorum diye bu hafta alamadım brokimi az karnıbaharım var meyvede alamadımki tek gittim pazara ilk defayaa ben biliyodum paşam sen o 77yi görseydin bidahaki hafta ekside olrdun zaten ..hızlı kilo verme hevesine kapılma sakın..o spor aletleri çok guzel olur bu arada ben spor listesi cıkarcaktım sakın unuttum sanma ama bi sen vardın ya liste gibi olmuyoducok yuklenme kendine işlerde ya yorma kendini kolay gelsin sende kendine iyi bak ay ne eylenceliymiş ya korkunçta degilmiş hep eşimle gdierdim birdaha tekmi gitsem ney eşime dedim bak dedi korkulucek birşey varmı dedi ellerim çok doluydu komşunun 3 kızını gördüm allah razı olsun yardım ettiler eve kadar mutfakta poşetler öle beni bekliyor dolaba yerleşicek eşim görsünde öle koyucem 1 ıspanak aldım işime yarayan kerevizimde var artık brokimide bir ara alırım bu hafta daha degişik diyet yapıcem ben kafama koydum
ben de seçtim güçlü bir rakip Paşam'ı seçiyorum
nev de olurdu . ama...
tamam canım inşallah ,
rakibime bak sen ben seni bir lokmada yerim varmısın sen bende varım bakalım ne olucek bu hafta ama adet olucem ben ya haftaya olsa olmazmı aman bakalım neler olucek benim panikim atakım arkidişim bugün tavuklu havuçlu kabak çorbası yaptım bir baktım sonra pc meyerse dukan çorbasıymış bu dukan beni ne zaman bırakıcek acaba karar verdim bu hafta dukanmı yapsam ama sebze meyve yok yaw dur sen bakalım neler yicem şimdiden bir liste yapayım kendime sonra rakibim beni geçer neme lazım
ananaecim senin rakibin kim bizim eski kızlar nerde ya hep boşladılar burayı
dükkanı açalım bakalımmm....rastgele kızlar güzel sorunsuz az kalorılı bir hafta diliyorum herkeşlerree....
rakıben kurban olsun sana şekeriiimmmm...
sen gec ananem gecen sen ol ya...gibi yenılgiyi kabul eden bir başlangıç olmıyceeeekkk...tabıkıı
bayram rezalettı okuz gıbı yedim kendi adımaa...de dukan kaldı ne kalorı sayımı emeklerimi kendi elımle yedimm o yuzden çok kızgınım kendime...
arkadaş hepi topu 7-8 kılo vercektim oldu 9kılo gazam mubarek olsun...
sabah 1 dilim ekmeğin arasına cemen sürdüm kolayla onu yedim ve çıktım evden az sonra 1 elma yıycem...akşama göreve gidicem gene spor yalan oldu...gün içinde gelebilirsem hemen burdayım canlar gelemezsen akşama....
öpülüyorsunuz.....seviliyorsunuzzzz....tutun gırtlakları cuma sallayalım şu topiği....
rakibime bak sen ben seni bir lokmada yerim varmısın sen bende varım bakalım ne olucek bu hafta ama adet olucem ben ya haftaya olsa olmazmı aman bakalım neler olucek benim panikim atakım arkidişim bugün tavuklu havuçlu kabak çorbası yaptım bir baktım sonra pc meyerse dukan çorbasıymış bu dukan beni ne zaman bırakıcek acaba karar verdim bu hafta dukanmı yapsam ama sebze meyve yok yaw dur sen bakalım neler yicem şimdiden bir liste yapayım kendime sonra rakibim beni geçer neme lazım
ananaecim senin rakibin kim bizim eski kızlar nerde ya hep boşladılar burayı
dükkanı açalım bakalımmm....rastgele kızlar güzel sorunsuz az kalorılı bir hafta diliyorum herkeşlerree....
rakıben kurban olsun sana şekeriiimmmm...
sen gec ananem gecen sen ol ya...gibi yenılgiyi kabul eden bir başlangıç olmıyceeeekkk...tabıkıı
bayram rezalettı okuz gıbı yedim kendi adımaa...de dukan kaldı ne kalorı sayımı emeklerimi kendi elımle yedimm o yuzden çok kızgınım kendime...
arkadaş hepi topu 7-8 kılo vercektim oldu 9kılo gazam mubarek olsun...
sabah 1 dilim ekmeğin arasına cemen sürdüm kolayla onu yedim ve çıktım evden az sonra 1 elma yıycem...akşama göreve gidicem gene spor yalan oldu...gün içinde gelebilirsem hemen burdayım canlar gelemezsen akşama....
öpülüyorsunuz.....seviliyorsunuzzzz....tutun gırtlakları cuma sallayalım şu topiği....
huuuu huuuu kimse yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?