Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ivmeyi biraz artırmak için gerbera super bi fikir cıkardı bence ..kilosu yakın olanlar birbiriyle yarışsın dedi ben rakibimi sectim gerbera secti haftaya anşayı geccem mesela neyse sizinde bu tarz seylerle azminiz artar diye düşündüm hatırlatma olsun:)

maviyeşilcim sonuncu olarak deneyimlerini paylaşman gerekiyo haberin olsun Cuma yarişması uyelerinin paylaşım alanına yazcaksın canım

Son düzenleme:

ben de seçtim güçlü bir rakip Paşam'ı seçiyorum
nev de olurdu . ama...

tamam canım inşallah ,

ben de seçtim güçlü bir rakip Paşam'ı seçiyorum
nev de olurdu . ama...

tamam canım inşallah ,

beim rakibem paşammmmmmm

katılıyorummm... Hepimiz buraya vakit ayırıyoruz bence de, haftalarımız boşa gitmesin

zayıf arkadaşım aramıza hoşgeldin

Açıklama için teşekkür ederim Gerbera. Ayrıca hoşbuldum! :)

sabah kahvaltım
süylaç
öylen yemegim
sütlaç
akşam yemegim kabak çorbası az patlıcan ve bulgur pilavı ve salata sorusu olan bugün 1 saati geçti tempolu yürüdüm pazarda eve geldim çok terlemişim 600 gram vermişim anlıceginiz sütlaçları yakmışm yürürken adetim yakınya tatlı canım çekiyor eşim işte gelsede yemek yesek yaw

rakibime bak sen ben seni bir lokmada yerim varmısın sen bende varım bakalım ne olucek bu hafta ama adet olucem ben ya haftaya olsa olmazmıaman bakalım neler olucek benim panikim atakım arkidişim bugün tavuklu havuçlu kabak çorbası yaptım bir baktım sonra pc meyerse dukan çorbasıymış bu dukan beni ne zaman bırakıcek acabakarar verdim bu hafta dukanmı yapsam ama sebze meyve yok yaw dur sen bakalım neler yicem şimdiden bir liste yapayım kendime sonra rakibim beni geçer neme lazım
ananaecim senin rakibin kim bizim eski kızlar nerde ya hep boşladılar burayı[/QUOTE]

rakiim benimm tamam haftaya olsun canımmm, önümüz de uzun haftalar var
ben de zorlanıyorumm...haftaya midem alışmış olur az yemeye ok

dükkanı açalım bakalımmm....rastgele kızlar güzel sorunsuz az kalorılı bir hafta diliyorum herkeşlerree....

rakıben kurban olsun sana şekeriiimmmm...

sen gec ananem gecen sen ol ya...gibi yenılgiyi kabul eden bir başlangıç olmıyceeeekkk...tabıkıı
bayram rezalettı okuz gıbı yedim kendi adımaa...de dukan kaldı ne kalorı sayımı emeklerimi kendi elımle yedimm o yuzden çok kızgınım kendime...
arkadaş hepi topu 7-8 kılo vercektim oldu 9kılo gazam mubarek olsun...
sabah 1 dilim ekmeğin arasına cemen sürdüm kolayla onu yedim ve çıktım evden az sonra 1 elma yıycem...akşama göreve gidicem gene spor yalan oldu...gün içinde gelebilirsem hemen burdayım canlar gelemezsen akşama....
öpülüyorsunuz.....seviliyorsunuzzzz....tutun gırtlakları cuma sallayalım şu topiği....

o sabah kahvaltısı

selam kızlar hazır internet varken geleyim kızlarla iki lafın belini bükelim dedim ama kimse yok

artık aramızda 1 saat var ben sizden 1 saat önde yaşıyorum
burası iyiki var beni nutella yemekten kurtardı
neredeyse yiyordum

hemen menümüde yazayım
sabah 1 haşlama yumurta
öğlen
menemen 2 dilimekmek şekersiz çay
aradada 2 fincan türk kahvesi

rakiim benimm tamam haftaya olsun canımmm, önümüz de uzun haftalar var
ben de zorlanıyorumm...haftaya midem alışmış olur az yemeye ok [/QUOTE]
tamam hak geçmesin bebem bu hafta başlıyalım çekişmeye varmısın reglide allahtan degilmi ben bu hafta sana meydan okuyourm hadi bakalım bir lokmada ye benitabi bu kiloyla bogazında kalmazsamhep derdim allahım 9 ları 8 leri 7 leri görüürmüuüm diye insan isteyince azim edince oluyormuş onu anladım bennefsimize dur desek olucekte nerde şimdi sana yazıyorm kilomu bu wc çıkmadıgım kilom unutma adetimde 4 olmam lazımdı gelmedi nedenseacaba hamilemiyimkikorunuyorum emmekaza kurşununa geliyormuuşum ben birde millete gülüyomda gülme komşuna gelir başına derlermiş şans bakalım ama keisn adet olurum ya agrım var şimdi ben şuan tam 80 kilo 300 geliyom bir yere not et sende bana yaz kaç geliyosun birde yedikelrini kaçamaklarınıda yazıcen sözmü kandırmaca yok ban ben çok çabuk kanarım bri dondurmaya yane:131::131:ben hergün rapor vericem sana sende bana vercem yoksa dayak arsızı yaparım senişimdiden kazamız mubarek olsun
gözlerim böle örtledi kız o kahvaltı ney ölesen çok güzel spro yapıyson bebem ya ben sizin işi çok seviyorum :18::18::18:allah yardımcun olsun
huuuu huuuu kimse yokmu

ben varım ebbem yeni geldim bugün araba çarpıyodu altına alıyoud yürüyüş giderken elin ayagım çok gfena acıdı be uyuz şöför arabadan inipte demedi geçmiş olsun bastı gitti korkumdan panik atagım azdı allah nasıl biliyosa öle yapsın böyleleri allaha havale ediyorum sende ne var ne yok bakalım dügünümüz bitti çok şükür ev işelrini yapıcem yemek yok akşama misafirlerim var yemege tatlısına böregine kadar yapıcem çok işim var çok ben kaçtım yedimeklrimi toplu akşama yazarım şu ev işelrini halledeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…