Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hosgeldinnn:) cok bi artida degilsin canim toparlarsin hemen:) dogru yapmissin hesabinida:) bende cok ozledim seni yoksun diyede uzuntuden yemeye verdimm:d hemen bi sebep bulabiliyorum iste. Nisaniniz hayirli olsun Allah mesut etsin canim:)

Canımsınnn

Valla bende de bir iştah patlaması var ki sorma gitsin, adet günüm yaklaşıyor onun için diyorum ama tatlı ve çikolata krizlerim başladı bir kaç gündür dayanıyorummmm

sen de beni merak etmemişsin ben de sana küstüm o zaman

allah kolaylık versin ben bile yoruldum okurken

Saat 12 oldu ben derse kaçar, oradan da hastaneye gideceğiz eşimin babanesi çok rahatsız yoğun bakımda arkadaşlar dua edin allah yardımcısı olsun

dogru canim:) tebrik ederim hepiniz vermissiniz

***7. Takım 281. Etap***

saphıra (83.1 / 83.9 / -0.8 / -%0.96) izne ayrıldı
nev81 (81.2 / 80.5 / 0.7 / %0.86) izne ayrıldı
pasam3405 (79.5 /79.5/0/%0)
maviyesil1999 (66,7 /68.9/-2.2/-%3.3)
anşaa (72.8 /73.9/-1.1/-%1.51)
ecemavi (72.3 /72.8/-0.5/%0.69)
ananee (71.5 /72.8/-1.3/-%1.82)
gerbera1987 (88,5 /91.3/-2.8/-%3.16)
berenim2012 (85.5 /87/-1.5/-%1.75)
vıdıvıdı (80.2 / 80.3/-0.1/-%0.004) 246. etapta (4. takımdan) ayrılan üyenin kilosu 34'e bölündü
yeşilerik (63.8 / 64,4 / -0,6 / -% 0,47) 278. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'ye bölündü

7. Takım Ortalaması:-%1.16

kolay gelsin paşam neler yapmışsın oyle ben sordum seni ddikkat etmemişsin demekki..niye o kadar seyle sen uğrastın ya ?
Canımsınnn

Valla bende de bir iştah patlaması var ki sorma gitsin, adet günüm yaklaşıyor onun için diyorum ama tatlı ve çikolata krizlerim başladı bir kaç gündür dayanıyorummmm
tutcaz kendimizi napalım takımın hepsi ekside nerdeyse ben bugun sadece yogut yicem bu sebepten sende yeme cikolata falan:)
Saat 12 oldu ben derse kaçar, oradan da hastaneye gideceğiz eşimin babanesi çok rahatsız yoğun bakımda arkadaşlar dua edin allah yardımcısı olsun
gecmiş olsun canım Allah şifa versin ama herseyi beklemek lazım yaslı cunku galiba..

kızlar korkunc bır bayram ve gunlerce yenen hazır yemeklerden sonra tartıda husran kocaman bır 87 cok cok cok uzgunum
bendeee yee..yer yarılsa ıcıne girsem o derece yanıı...
ben varımmm güzel olurr...
ooowww bebeimm ccoookk sertt....
annem yarın gelıyor ınsallah yasasınnnnnnn
gözün aydın canım benım...kayınvalıdenle naptınız sular duruldu mu biraz...
rezaaaaaletizz...
senı sectim pikaçuuuu....ananemm evet aşağı yukarı kılolarımız yakın...ama ben senden yaşlı ve 1sıpası olan bir şişko olaraktan...
ben varım benım rakıbem anane...hadi herkeş eşleşsin kızlar....menulerimizde de yarımdıcı olalım birbirimıze...
paşaamm naptın sen yaa o kadar sütlaç dolapta ve sen yemıyosun helal olsun vallaa nefsine hayranım...biraz dinlen mahvolmuşsun canım benımm...

allah şifasını versin inşallah canımcımm...:26:

valla inşallah oluruz bana da öyle gibi geliyor çoğu takım eksidee ama bireyselde esaslı bi rekabet var

canım bu arada listenizi kontrol ettim doğru ama naptınız sizzz

kendi adıma şşööölee bol mıktarda lahana dolması ve o ev baklavaları mahvetti benıı...

Bu arada hazır girmişken bugün yediklerimi de yazayım.

Başlıyorum; Sevgili günlük.

Sabah 7.30 gibi kalktım çavdar ekmeği ile yapılmış tostumu yedim + yeşil çayımı içtim.
Öğlen 1.40 gibi, ıspanaklı tavuk+salata
İkindi, 2-3 ceviz+incir
Akşam et yemeği+salata+yayla çorbası (pirinçlerini yemedim. )

Veee yanlış hatırlamıyorsam 2,5 lıtreye yakın su içtim.

Bir de yemekten sonra tatlı yedim ben. İlk günden bu hataya düştüm, o yüzden çok üzgünüm aslında.
Tatlıya aşırıı zaafım var kızlar bu konuda ne yapabilirim bilmiyorum.Aslında en çok da bu konuda yardıma ihtiyacım var.

Ama yediğim tatlıyı akşam spor ile yakacağım; çünkü hakikaten iradesizliğime kızdım.

Hayyy maşallah paşammm bence diyete gerek yok bu ne enerjiii
canım ben senin yokluğunu fark ettim
sayım yapıyorum ya

Vidividi gulmussun ama acincak haldeyim ben bi ay once 69u gordum sonra bi artis oldu bu hastalgmda belli olmuyoki benim .ama bugun yemicem koydum kafaya
ben de 77 gördüm ama yine 80 geldim haftaya 7 li birrakam görmeliyim

azmedelim ya aaa haftalarımız boşa geçmesin kızlar gaza getirelim birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…