neeee dikkat et canım bugün kolej kavşağında 3 araç çarpıştı ...
bişey olmadı ama maddi hasar var ..
günaydııın
fen bılgısı cnmbranşını merak ettim
cnm ben ogretmenım ya cocuklara ılk sınavlarını yapıyorum da ondan bıde rakıbe olayı soyle herkes kendıne yakın kıloda olan ve hedeflerı aynı olan arkadasını secıyor ve onunla yarısa gırıyor gıbı bırsey takım ıcınde takım yanı motıve ıcınne sınavı cnm bu
ne raakıbesı?
evet cnm bencede tut kı yuzduklerın bosa gıtmesın he ben o tarıflerden pek hoslanmadım acıkcası krebı de sevmedım onun ıcın yogurtu severım zaten bole daha ıyı:)
evet cok acıktırır yuzme ama tutcam canım kendimi
canım kepekle neden tarif yapmıyosunki:)
ve kızımın dıslerı cıkıyor acayıp huysuz ve uykusuz ne yapacagımızı bılemez durumdayız ne ıyı gelır bılmıyorum
evet cnm cok sukur kı tam zamanında yetıstılerçok huysuz olduklarından başka birşey bilmiyorum ama şanslısın annen yanında
sen bilirsin canım ekmegi falanda deneybilirdin:)fen bılgısı cnm
cnm ben ogretmenım ya cocuklara ılk sınavlarını yapıyorum da ondan bıde rakıbe olayı soyle herkes kendıne yakın kıloda olan ve hedeflerı aynı olan arkadasını secıyor ve onunla yarısa gırıyor gıbı bırsey takım ıcınde takım yanı motıve ıcın
evet cnm bencede tut kı yuzduklerın bosa gıtmesın he ben o tarıflerden pek hoslanmadım acıkcası krebı de sevmedım onun ıcın yogurtu severım zaten bole daha ıyı
hıı direksiyon kursuna gidiyosun o zaman:) bende en yakın tarihte ehliyet almak istiyorum bakalım hayırlısı:)ayrıca da bugun araba calısmalarıma hız vermıs bulunuyorum
babam buradayken hergun calısırsam okula kendım gıder hale gelırım herhalde bıraz heycanlanıyorum ama sımdılık ıyı gıbı allahım korusun ne dıyım
canım agrı kesici ilaçlar oluyo belki almanız gerekir bi doktora danısmak lazımve kızımın dıslerı cıkıyor acayıp huysuz ve uykusuz ne yapacagımızı bılemez durumdayız ne ıyı gelır bılmıyorum
kızlar elim ayagım kalkmıyor hasta gibi birşeyim regliyim çok fena kan sulandırıcı içtigim için yakında kansız kalıcemcanım tatlıda çekiyor
yedikelirmi yazayım çıkayım uzanıcem çok kötüyüm
sahab kahvaltsı yapmadım canım istemedi
öylende 2 kepçe mercimek çorbası 2 dilim yok ekmek 4 adet tavuk köftesi
elma ve galete yedim akşama yemeyi düşünmüyorum tek istedigim biraz uzanmak zorla ev işelrini yaptım hava kötü sıkıcı anlıcagınız paşa hasta olduyürüyüşe gidemedim yagmur var diye hoş yagmasaydıda gidemezdim çok halsizim ben ya beni mazur görün ne olur mesaj sayım az ama hastalıktan elim kolum kalkmıyor k.i.b
günaydına yetişemedim iyi akşamlar diyeyim bariiigünaydııın
ayrıca da bugun araba calısmalarıma hız vermıs bulunuyorum
babam buradayken hergun calısırsam okula kendım gıder hale gelırım herhalde bıraz heycanlanıyorum ama sımdılık ıyı gıbı allahım korusun ne dıyım
kızlar elim ayagım kalkmıyor hasta gibi birşeyim regliyim çok fena kan sulandırıcı içtigim için yakında kansız kalıcemcanım tatlıda çekiyor
yedikelirmi yazayım çıkayım uzanıcem çok kötüyüm
sahab kahvaltsı yapmadım canım istemedi
öylende 2 kepçe mercimek çorbası 2 dilim yok ekmek 4 adet tavuk köftesi
elma ve galete yedim akşama yemeyi düşünmüyorum tek istedigim biraz uzanmak zorla ev işelrini yaptım hava kötü sıkıcı anlıcagınız paşa hasta olduyürüyüşe gidemedim yagmur var diye hoş yagmasaydıda gidemezdim çok halsizim ben ya beni mazur görün ne olur mesaj sayım az ama hastalıktan elim kolum kalkmıyor k.i.b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?