cnm dıreksıyon kursu degıl hocam bızzat babam oluyor zaten o kadarlık var da ılerleteyımdıye artık zamanı geldı cunku sımdılık ıyı gıdıyor ama aksamları calpol verıyorum agrı kesıcı ama yavrumun herhade bır haftası var daha :26:sen bilirsin canım ekmegi falanda deneybilirdin:)
hıı direksiyon kursuna gidiyosun o zaman:) bende en yakın tarihte ehliyet almak istiyorum bakalım hayırlısı:)
canım agrı kesici ilaçlar oluyo belki almanız gerekir bi doktora danısmak lazım
kesınlıkle cnm vazgecmeyı dusunmuyorum kıbrısta ogrenmeye baslamıstım sonra gebelık gırdı araya falan sımdı ama mecburum ıse kendım gıdıp glmelıyım ama baya ılerlettım gıbı ehlıyetım var zatengünaydına yetişemedim iyi akşamlar diyeyim bariii
sakın bırakma beren...ben malatyada cesaret edip trafiğe zar zor çıkarken ankarada iş başa düşünce delı gibi sürüyorum vallaa...fıstık buyumeden pekıştir işe gidip gelmen bile casaretlendirir senı...benım eşim çok köstek oldu malatyadayken aha baskı balata yandı aha kaldırıma çıktın aha vites değiştiremiyon........daha yazsam sayfalar alır ankaraya geldiğimizde arabayı değiştirelim otomatık alalım diye cok yalvardım değiştirmedi...dedim madem öle ben bu otuzbeşbinlik arabayı çarpa çarpa sürerimm....sakın vazgeçme ilerde gerçekten çok işine yarıycak kızın ufakken hallet bu işi....
kuzular ıyı akşamlar umarım herkeşler iyidirrr.....
eve yenı geldim geberiyorum gene yorgunluktan...yaaa kızlar bişey sorcam şu topuklu ayakkabı denen o çok şık ve zarif eşyayı rahatca kullanabilen var mı varsa bana da anlatsın....arkadaş öldüm bugun yaaa....bi ara spor ayakkabılarımı yada converselerimi getirin diye bağıracaktımm...tamam duruşu çok güzel ama olmuyo mahvoldu valla ayacıklarım...
günaydına yetişemedim arpa çarpa sürerimm....sakın vazgeçme ilerde gerçekten çok işine yarıycak kızın ufakken hallet bu işi....
ananecim yada gerberacım 4-5-6 kasımı sayıyorum doğru mudur???yanlışlık olmasın
kızlar elim ayagım kalkmıyor hasta gibi birşeyim regliyim çok fena kan sulandırıcı içtigim için yakında kansız kalıcemcanım tatlıda çekiyor
yedikelirmi yazayım çıkayım uzanıcem çok kötüyüm
sahab kahvaltsı yapmadım canım istemedi
öylende 2 kepçe mercimek çorbası 2 dilim yok ekmek 4 adet tavuk köftesi
elma ve galete yedim akşama yemeyi düşünmüyorum tek istedigim biraz uzanmak zorla ev işelrini yaptım hava kötü sıkıcı anlıcagınız paşa hasta olduyürüyüşe gidemedim yagmur var diye hoş yagmasaydıda gidemezdim çok halsizim ben ya beni mazur görün ne olur mesaj sayım az ama hastalıktan elim kolum kalkmıyor k.i.b
Canım ben de çok severim topukluyu ama artık dolgu topuk tercih ediyorum.kuzular ıyı akşamlar umarım herkeşler iyidirrr.....
eve yenı geldim geberiyorum gene yorgunluktan...yaaa kızlar bişey sorcam şu topuklu ayakkabı denen o çok şık ve zarif eşyayı rahatca kullanabilen var mı varsa bana da anlatsın....arkadaş öldüm bugun yaaa....bi ara spor ayakkabılarımı yada converselerimi getirin diye bağıracaktımm...tamam duruşu çok güzel ama olmuyo mahvoldu valla ayacıklarım...
kızlar bu gün oruç tutuyorum bir sürü tutmam gereken oruç var
paşam geçmiş olsun canım
berenim eşimde fen öğretmeni bende biyoloji ama çalışmıyorum şimdilik
canım elma var yedim yarım pazardan portakal mandelina alıyım diyorum :2:yürüyüşe gittigimde çok terledim esiyodu galiba o kötü yaptı ev işi yemek var yapıcemde gözüm almıyor krıklıgım gitse bride çok fena regli oluyorum kaçamakta yok ama artılardayım bengeçmiş olsun meyve ye vitamin al
:2::2:biri bana gelipp baksa anne şefkati verse nolurdu ben annemi özledim yawhavalar soğuyooo paşam dikkat et kendine:26:
canım bende dolgu topuk terci ediyorum geçen topuklu giydim üstünde duramadım ay ne komiktigeçmiş olsunn canım, dikkat et kendine
Canım ben de çok severim topukluyu ama artık dolgu topuk tercih ediyorum.
güzellik işte naparsınn..
ugünkü menüm
sabah : zeytin 1yumurta , peynir 1 dlişm ekmek
öğle: 3 çatal kısır, 2 ısırık simit
Akşam: 2 kaşık pilav bol yeşillikli kuru börülce salatası
Zorlanmadan nasıl kilo veririm,zorlanmadan nasıl zayıflarım Pratik bir şekilde uygulanabilen, basit önerilerle fazla kilolarınızdan kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Hem yiyecek alışverişinde, hem de yemek yeme alışkanlıklarınızda ufak birkaç noktayı değiştirmeniz yeterli. İşte, size zayıflama önerileri...
►Yiyeceklerinizi yanınızda taşıyın:
İstikrarlı bir şekilde kilo vermek istiyorsanız; öğle yemeğinizi ofise götürmeyi adet edinin. Bir araştırma, restoranda sipariş edilen yemeğin miktarının evde öğle yemeği için hazırlayıp yanınıza aldığınız yemeğin miktarından yüzde 60 daha fazla olduğunu gösteriyor.
►Yemekte sevgilinize öncelik tanıyın:
Araştırmalara göre kadınlar, sevgililerinin beslenme alışkanlıklarını farkında olmadan taklit etme eğiliminde. Bu da onların önceki diyetlerine göre çok daha fazla miktarlarda yemelerine sebep oluyor. Bu nedenle yemeğe çıktığınızda başta gelen soğuk mezeleri önce erkek arkadaşınızın tatmasını bekleyin. Sonra siz atıştırın. Bu sisteme alışırsanız yine eskisi gibi daha az miktarlarda yediğinizi göreceksiniz.
►Midenizi 'happy hour'a hazırlayın:
İş çıkışındaki 'happy hour' saatlerinde alınan bir içecek ya da alkol, kan şekeri değerlerinin aniden düşmesine sebep olabilir. Bu da beraberinde yüksek kalorili yiyecekleri atıştırma isteği getirir. Bu nedenle içki içmeden bir şeyler atıştırmaya çalışın. Bunu yapamıyorsanız eve gittikten sonra bir şeyler yiyeceğinizi düşünün ve sunulan sosis, pizza gibi yüksek kalorili yiyeceklerden uzak durun.
►Egzersiz sonrası ağır yemek yemeyin:
Spor yapanlar egzersiz süresince harcadıkları kalori değerlerini hesaplayıp bunun verdiği rahatlıkla egzersiz sonrası büyük porsiyonlarda yemek yeme eğilimindedirler. Egzersiz sonrası açlık hissederseniz krakerin üstüne süreceğiniz yer fıstığı ezmesi yiyebilirsiniz.
►Sağlıklı atıştırın:
Özellikle öğün aralarında sağlıklı atıştırmalar almak ve böylece uzun süre aç kalmanın önüne geçmek dengeli bir diyetin temelini oluşturuyor. Bunun için yanınızda kuruyemiş çeşitleri ve bir meyve taşıyın.Eğer bunu yapamıyorsanız evde ya da ofiste gözünüzün önünde olacak her yere bu atıştırmalıklardan bırakın. Unutmayın mbunları görmek size öğün aralarında atıştırma msaatinizin geldiğini hatırlatacaktır.
kızlar bu gün oruç tutuyorum bir sürü tutmam gereken oruç var
paşam geçmiş olsun canım
berenim eşimde fen öğretmeni bende biyoloji ama çalışmıyorum şimdilik
canım ben diyetini yapmıyorum ama cafe lighttaki kızlar karbonatlı suyun kilo vermeye yardımcı oldugunu söylemişti bende aynı görevi gören elma sirkeli suyu gece yatarken ve sabah aç karna içiyorum :)selam kızlar
kurstan geldim bi bakınayım dedim
bu arada alkali diyeti araştırıyorum bazıları yapıyo bnu diyeti mantıklı gibi geldi
biraz daha okuyayımmm deneyimi olan varmı kızlar nası bilirsiniz bu diyeti
geçmiş olsun paşam dikkat et kendine yakızlar elim ayagım kalkmıyor hasta gibi birşeyim regliyim çok fena kan sulandırıcı içtigim için yakında kansız kalıcemcanım tatlıda çekiyor
yedikelirmi yazayım çıkayım uzanıcem çok kötüyüm
sahab kahvaltsı yapmadım canım istemedi
öylende 2 kepçe mercimek çorbası 2 dilim yok ekmek 4 adet tavuk köftesi
elma ve galete yedim akşama yemeyi düşünmüyorum tek istedigim biraz uzanmak zorla ev işelrini yaptım hava kötü sıkıcı anlıcagınız paşa hasta olduyürüyüşe gidemedim yagmur var diye hoş yagmasaydıda gidemezdim çok halsizim ben ya beni mazur görün ne olur mesaj sayım az ama hastalıktan elim kolum kalkmıyor k.i.b
yaaa bizim boyumuz var ne topuklusu en ciddi yerede l bi babet giyiver be:)kuzular ıyı akşamlar umarım herkeşler iyidirrr.....
canım tarihi bilmiyorumda pazartesi salı carsamba sendeydi:)ananecim yada gerberacım 4-5-6 kasımı sayıyorum doğru mudur???yanlışlık olmasın
uygula bacım yazmakla olmaz sadece:) bu paylaşımlaın cok yararlı oluyo mesela tatlandırıcının tatlı istegni arttırdıgını yazmıssın bi yere ben azaltınca o kadar tatlı istemez oldum tesekkurler:)Pilates, Vücuda denge, güç ve esneklik katar.
Pilates, Duruş bozukluğuna neden olacak kas iskelet sistemi problemlerinden korur.
Pilates, Vücut farkındalığı yaratır.
Pilates, Boyun fıtığında kolda oluşan uyuşma ve ağrıları azaltır.
Pilates, Kilo vermeseniz bile vücudunuzu inceltir ve toparlar.
Pilates, Kasları uzunlamasına çalıştırır, vücudun dayanıklılığını arttırır ve sakatlığı büyük ölçüde önler.
Pilates, Vücudun duruşunu düzeltir.
Pilates, Kireçlenme sonucu eklemlerde oluşan problemlerde ağrıları kontrol altında tutar.
Pilates, Bel ve sırt ağrılarının oluşmasını engeller.
Pilates, Klasik egzersizlerde dengesiz kas oluşumuna neden olabilecek hareketler yapmak mümkündür. Ancak pilateste aynı durum geçerli değildir.
Pilates, Eklem içi sıvıları dengeler.
Pilates, Bel fıtığında bacakta oluşan ağrıları azaltır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?