Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne diyosun aramızda 200 gram var tamamyaktım seni kızım korkk benden bir lokma senmi beni yicen yoksa benmi senibak şimdiden söylüyüm benim terbiyen güzel gider

çok geçmiş olsun paşam

bence seni yemeye iten sebepleri paylaş
kahvenin azı yarar çoğu zarar

annen yaparsa eğer bravo ama bence yaşından dolayı bir dr danışsanız iyi olur[/QUOTE]

canım allah razı olsun inan çok korktum yeminle kızlar nerdesiniz yaw hu kime deyom

şimdi gelelim rapora
sabah 8.30 yola çıktım 10 evdeydim
sabah kahvaltısında yediklerim şunlar
1-5 yeşil zeytin
2-1 kupa çay yarımını içtim bir çay kaşıgı şekerle
3-2 dilim kurutulmuş ekmek
4-4 çatal yok sahanda yumurta
5-badem domates
6-peynir

öylen yedigim şunlar
1- 4 adet tavuk kıymasından köfte
2- 1 bardak ayran
3- kıvırcık turp havuç az zeytinyagı hakikisituz yarım limon eşliginde salata
4-2 adet kurutulmuş ekmek
5-1 litre su

akşam yediklerim şunlar
1-bir kepçe yok çorba
2-4 yemek kaşıogı kıymalı ıspanagın saplarından yemek yaptım onu yedim
3-öylenki salatadan
4-1 kaşık yogurt
5-beyaz nohutlu pilav yapmıştım bir tatlı kaşıgı yok
allah için güzel yapmışım
6-1 çatal yok şambab yapmıştım ona baktım nasıl olmuş diye allah için oda güzel olmuş
7-bir bardak çay
8-soda
kızlar benden bu kadar sizler ne alemdesinizeski topikteki kişiler nerdesiniz yaaaaaaa

şimdi gelelim rapora
sabah 8.30 yola çıktım 10 evdeydim
sabah kahvaltısında yediklerim şunlar
1-5 yeşil zeytin
2-1 kupa çay yarımını içtim bir çay kaşıgı şekerle
3-2 dilim kurutulmuş ekmek
4-4 çatal yok sahanda yumurta
5-badem domates
6-peynir

öylen yedigim şunlar
1- 4 adet tavuk kıymasından köfte
2- 1 bardak ayran
3- kıvırcık turp havuç az zeytinyagı hakikisituz yarım limon eşliginde salata
4-2 adet kurutulmuş ekmek
5-1 litre su

akşam yediklerim şunlar
1-bir kepçe yok çorba
2-4 yemek kaşıogı kıymalı ıspanagın saplarından yemek yaptım onu yedim
3-öylenki salatadan
4-1 kaşık yogurt
5-beyaz nohutlu pilav yapmıştım bir tatlı kaşıgı yok
allah için güzel yapmışım
6-1 çatal yok şambab yapmıştım ona baktım nasıl olmuş diye allah için oda güzel olmuş
7-bir bardak çay
8-soda
kızlar benden bu kadar sizler ne alemdesinizeski topikteki kişiler nerdesiniz yaaaaaaa

kızlar selam ben telefondan giriyorum hep kk ya ama bugun hiç açılmadı şimdi zar zor bilgisayarın başına gectim yani.. Anşacım mesaj sırası 3gun boyunca sende.. havuz açılmış kızlar ben yarın veya perşembe havuza başlıyorum inşallah .. cumartesi ve dün cook deli spor yaptım listede agzınız acık kalcak:) cuma günü spor listemize eklemek istedgniz sporlarınızı bildireblirsiniz.. İpekyol nerde? Yeşilerik nerde? yeşileriği listemize almıştık gelmemiş bugun belki oda acamamıstır ..kızlar ben bugun sporun rahatlğıyla birazcık fazla yedim ballı ekmek yedim iki dilim onun dısında hersey dukan bugun sirkeli suya başladım bakalım kilo verimimi etkilicekmi oyle işte kızlar ben telefonla dakkada bir acmaya calısıyorum ama giremezsem yarına kadar kendinize iyi bakın:)

anane oluyor öyle arada bana ama kendimi tutmam lazımben güçlüyüm yapıcam yapabilirim

aferim rakibim iyi gidiyorsun

gelelim benim yediklerime
sabah peynir yarım yufka ekmek 5 zeytin 1çay bardağı süt

:Öğle kursta olduğum için 1 dilim kıymalı börek ,2 ısırık simit

saat 4 gibi arkadaştaydım , yumurtalı patates omleti, 4 kaşık falan

akşam : 1 kase çorba

anşaaa cumayı sallayalım da herkesin özel günleri yaklaşmış inş etkilemez
ayyy eveeet ya ben onu tamamen unutmuştum....

rakıp makıp dinlemem alırım ayağımın altına ballı ekmek nedir yahuu balı atsaydın ya ağzınaaaqaa.....

eve yenı geldim...ankarayı bilenler için söylıyım altındağ aydınlıkevlerden etımesguta tam 12 dakkada geldim..nasıl diye sormayın resmen rallı yaptım vallaa....nedir benım bu çilem içtim sular içtim sularıı zor yetiştim tuvaleteee

çok sinirliyim bu arada anlatmassam catlırım ben bugün göreve gittim neyse saat 15.00 da görev aldım saat 00.17 de görev bitti dağılın dediler...allah aşkına hak mıdır reva mıdır esimde işe arabayla gitmişti allahtan bi arkadaşı ile arabayı gönderdi yoksa artık ordan buraya kadar yürüye yürüye yarın sabaha varırırdım heraldee...taksi çevirdim taksiyle gidiyim diye adam bana 125 liraya götürüyüm diyo...otobus yok dolmuş yok...çalışıyorum ama hakkımıda helal etmıyorum...günahtır vallaahii....soğuktan donduğum yanıma kar kaldı...

kıyamam ya nerede çalışıyorsun görevin nedir

ben herşeyi karıştırır oldum bi saatte bi satırı zor yazıyorum sil düzelt derkenneyse bende kapataım bari takımın ışıklarını

vazgeçtim açtım ışıklarıdiğer takımlar uyusun biz eriyelimyediklerimi yazmıştım zaten cipsi yersen ne beklersin aşırı acıktım 2 tane galiba mandalina yedim 2 bardak süt içtim şu yeni rakı bardaklarıylaa orta boy bir bardaksırf ekmek yemeyim diye yarım ekmek yeme kapasitem var heran için bide makarna anam canım nasıl makarna istiyor şöyle yoğurtlu salça soslu veya peynirli maydonozl veya salçalı peynirliayy ben yatmazsam kalkıp 1 paket mekarna pişirebilirim hadi ben yatayım artık :114::111::112:

anane oluyor öyle arada bana ama kendimi tutmam lazımben güçlüyüm yapıcam yapabilirim
tutcaz kendimizi canım o aralarda noluyosa banada oluyo işte hep yeme krizleri mahvediyo
onları eritmek lazım cok karbonhidrat var yav
bugun ericek o ekmekler bacım:) ben anlamadımki taksiylemii gittin o saattede bi ulaşım olmuyo malesef ankarada taksi dılında.. servisiniz falann yokmu koskoca teşkilatsınız ? mesaini ayarlasan ya üzüldüm ben
yemedin dimi gerberamm:)
gunaydın bebeklerımmmmmmmmm nasılsınız
gunaydın canım:)

günaydın kızlar:) bugun havuza başlıyorum bilginize cok mutluyum ya sonunda açıldı havuz artık hergun gidicem hasta oldugumdada normal spor salonunu kullanıcam :) şimdi açıköğretimin kitaplarını almaya gidicem ordan eve gelip hemen havuza :) annemin hesaplarına göre bir ayda düzgün yeme ve sporla manken gibi olablirmişim aralıktada 65 diyo hayırlısı bakalım

yemedim tabiiii bende yicek göz varmı az daha gayret bu haftaki hedefime ulaşacağım

niye kimsecikler yok bugün tatilmi ilan edildi haberimiz yokneyse kahvaltı yapamadım şimdi makul ölçülerde yağsız yoğurtlu makarna 2-3 kaşık suyundan almadan patlıcan yemeği yedim şimdide 2 bardak suyumu içiyorum

gunaydın bebeklerımmmmmmmmm nasılsınız
günaydın anneee annneeee anneciğimmm
bizde mesai ayarlaması yok ne yazııkkı nereye ne zaman derlerse o zaman ordasın sabah 5 te de ev aramasına gittim bu gun izinliyim şükür yenı kalktım valla ama hastalanıyorum sanırsam dün fena ayazı yedim....
ananecim servis bizde sadece cevikte var rezalet yanı dedim ya eşim arabayla işe gitmişti diye şefinden izin aldı 15 dakıkalık arabayı getirdi saolsun onu çankayaya bıraktım arabayı aldım geldim imkanı yok taksıye o para verilir mı yaa...

yürüüü be rakıbem kım tutar senııı.....anneler ne söylerse doğru söyler....

arkadaşlar gerberamız akşam makarnayı yememış lutfen alkışlayın kızcağızı...kuzum benım canımda bazen olmadık vakıtlerde ister makarnayıı....helal olsun vallaa yememişsin....

cnm senin durumun oldukça özeldi ve böyle bir durumda tabiki ceza söz konusu bile olamaz diye düşünüyorum ben kaptanda aynı görüşte ve kararı bizlere bırakmıştı diye hatırlıyorum
cok tesekkurler cnm anlayısın ıcın
gidecek berenim gidecek bu hafta biz birinci geleceğiz
ınsallah yaaa ben arkadaslarıma guvenıyorum hemde cok
ya nasıl yaparsın bolebısey gercekten kızmaktan cok uzuldum sen benı gaza getırdın hemde cıps yemıssın her elım kacamaga uzandıgında aklıma sen gelıyorsun lutfen lutfen lutfen
gözün aydın rakibem sen dukana başladıysan bu hafta geçersin beni
ama olsun takım birinci olsunda
eee gaza getır getır gecerım tabı hadı sende bıraz gayret lutfen yaaaaa hergun ozellıkle menunu kontrol etcem haberın olsun canım sımdılık kacamaksız gıdıyor

oncelıkle anlayısın ıcın cok tesekkur ederım canım hemde cok ınsallah kaptanımız aynı dusunuyordur ve havuz fıkrı super en sevdıgım spor yuzme yaaa bayılıyorum hele sonrasında cıkınca bole vucudun pelte pelte bır yorgunluk dusuyor ya ınsanın ustune super o duyguyu bıle severım yanı ama cıkınca kendını kaybetme cunku su acıktırıyor tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…