ananee izne ayrılmış herhalde.ne zaman dönecekmiş bilgi vermedi mi?
yeşilerik zaten izinden yeni dönmüştü,sanırım tekrar dönmeyecek?
paşamda izinli,dönüş tarihi belli mi?
yeni üye diye ganfed i gördüm arkadaşlar?ganfed benim bildiğim ganfed se yeni üye değil ve paylaşım yapmama süresini aştığından diskalifiye olmuştu
ne oldu ne bitti bana özet geçer misiniz rica etsem,toparlamaya çalışıcam ortalığı
canım ben izine ayrılıcektim anşadan korktum izne ayrılmıyorum :18::18::18::18c sorun var kapanıp duruyor dügün telaşemiz var anacım girip yazamıyorum ondan sonra ceza puanı yerin diye koruyorum :18::18::18:ne yapalım sonra izne ayrılırım dügünü olucek ablamın ozaman mecbur izin alıcem 2 haftada anca veriliyo ben gdiersem 3 hafta dururum ne olucek :18::18::18 rdada internet yok izini şimdilik kaldırıyorum ama gripte yedikelrimi yazamazsam kızmayım kilo bildirimini kesi n yaparım merak etmeyim
anane gitti izne ayrıldı işleri varmış berenin babası vs evdeymiş oda giremem dedi eşim geldi market yapıcem dönerim birazdan
ananee izne ayrılmış herhalde.ne zaman dönecekmiş bilgi vermedi mi?
yeşilerik zaten izinden yeni dönmüştü,sanırım tekrar dönmeyecek?
paşamda izinli,dönüş tarihi belli mi?
yeni üye diye ganfed i gördüm arkadaşlar?ganfed benim bildiğim ganfed se yeni üye değil ve paylaşım yapmama süresini aştığından diskalifiye olmuştu
ne oldu ne bitti bana özet geçer misiniz rica etsem,toparlamaya çalışıcam ortalığı
hoşgeldin ganfedcimherkese cani gonulden gunaydinlar.
sen eski üyesin ganfedcim kurallarımızı bilmiyor musun ? tekrar takıma girmek istiyorsun sanırım ama yarışmadan diskalifiye edildinhanimlar ben takim kaptanini daha tanimiyorum bide kurallari bana yazabilirmisiniz
ya şekerler yeşilerik ortada yok
ipek geldim dedi bi gitti gidiş o gidiş....kaptan nev anane paşam izinde
sonuç olarak aktif katılım ve paylaşımda kaç kışı var yahuuuuuşaştım kaldım ben bu işeee....
1-gerbera
2-berenım
3-maviyeşil
4-vıdıvıdı
5-anşaaa
6-ecemavi
7-ganfed(yenı uye)
kızlar aklımda olmayan var mı yahuuuu şimdi kaptan izne ayrıldıktan sonrakı geçmişe baktımda kural mural kalmamış yemısız maşallah ben de dahıl hepimiz....
hoşgeldin ganfedcim
sen eski üyesin ganfedcim kurallarımızı bilmiyor musun ? tekrar takıma girmek istiyorsun sanırım ama yarışmadan diskalifiye edildin
tamam canım durum anlaşıldı..
kurallar neden benimle var onu anlamış değilim hanımlar.bu kurallar benim için değil ki,bizler için,takımın var olması için,kuralları kendimiz koyuyoruz ve kendimiz mi uygulamıyoruz,tuhaf şey doğrusu! neyse burda olmaya çalışıcam mümkün olduğunca
çok hoşsunn yaaaaa canım benimmmmgitmeyin biyereeeeeeee gebertirim vallaaa bi sigara içim geliyommm....
:44::44::44:bende anlamadım bebem ya anlasam yazıcemde köpügümün gene astımı azdı habira hapşuruyorpek dadlu hapşuuryor üzüldügüm okadar iyi bakmama neden hasta oluyor paşanın keyfi yerinde oda hapsuruyor gene astım ilaçlarına başlıcez galiba öyle görünüyor kafesi steril ediyorum okadar ama yok kardeşim hastalık peşlerini bırakmıyor şimdi ablamın kızı evlenicem korkuyorum tek bırakmaya hiç ayrı kalmadım paşadan anca dogumlarımda ayrıldım rabbim yavrularıma uzun ömür versin işşallah birde bebekleri olsa ne olurdu
bunlar öpüşmekten ileri gidemediler malesef ya
geldim geldim
ne oldu niye böyle oldu kızlar çok üzüldüm,hasta ytağımdan dayanamadım girdim artık yoksa takım diye bir şey kalmayacak
kaptanım hoş geldin , haklısın takım cozuttu valla:26:
selamlar arkadaşlar,ben buraya sizlere birşey sormak için geldim.maibeyaz sizin gurubunuzdaymış mesajlarından gördüm,biz serebral palsiden yazışıyorduk ama 2buçuk aydır hiç yok mesajı konularda onu ve ailesini merak ettim çok inşallah iyilerdir,hernekadar yüzyüze tanışmasak da insan dost gibi oluyor dertler de ortak olunca...özel mesaj hakkım da yok daha ,belki sizlerden birisi birşekilde görüşmüştür diye sormak istedim umarım ailesiyle birlikte iyilerdir...
anladım canım muhtemelen şubatım 9 gibi dügünü düşünüyolardı bir hafta sonraya aldılar galiba görümcesinin sınavları varmış muhtemelen 2 hafta ama annemin eline düşersen 3 haftada olabilircanım 3 hafta izinli olabilirsin,en az 2 hafta izin alınıyor zaten
çok hoşsunn yaaaaa canım benimmmm
paşam ne besliyosun kuş mu, kedimi ,köpek mi anlamadım
anladım canım muhtemelen şubatım 9 gibi dügünü düşünüyolardı bir hafta sonraya aldılar galiba görümcesinin sınavları varmış muhtemelen 2 hafta ama annemin eline düşersen 3 haftada olabilireymenimi çok özledim bebem ya kokusu burnumda tütüyor ona özlemim bambaşka facedede gördüysen kocaman erkek olmuş sıpam 3 dişi çıkmış bir görseydim bagrıma bassaydım biliyosum dügün telaşı vs olur hoş bebek olursa gidemem biliyosun yasak ban yol hoş hamilede kalırsam bebek gibi atıyorum ben bakalım bir o gün gelsin kiloda versem asla sizleri yanlız bırakmam gebeliktede diyetteyim çünkü hoş kendimi bildim bilei diyetteyim anam beni diyet yapsın diye dogurmuş
canım muhabbet kuşlarım var paşa oglum köpükte kızım3 karısı paşanın bakalım bundan hayır gelicekmi bebeleri olsa iyi olucekte nerde anca öpüşüyolar oglan heveslide kız gagalıyor det ordan her kuşun eti yenmez diyor bakalım paşamın oglu olursa alış koyucem kızı olursada ömür sen ne alemdesi eksileri gördünmü bakem
canım inşallah sağlıkla hamile kalırsın ama hamileyken yarışamıyorsun burda maaleseftabi takım içi paylaşıma devam edersin o ayrı düğün dernek işlerinde kolay gelsin ..yeğenler çok özleniyor bil,yorum...allah kavuştursun
***7. TAKIM 283. ETAP*** ETAP [/B]
pasam3405 (81.5
maviyesil1999 (68
anşaa (73.9/73/0,9/%1,21)
ecemavi (72.8
ananee (72.4 izinli
gerbera1987 (89.8
berenim2012 (85.5 izinli
vıdıvıdı (79.8
7. Takım Ortalaması: % [/B]
siftah benden bereketi allahtan....
Kizlar actim siteyi kuzenim bi program indirtti farkli bi browsermis ordan actim ama kk mobil seklinde belki onuda hallederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?