Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba hoşgeldin

takımımızın bazı kuralları var.Onları kabul edersen takımımızda yerimiz var buyur gel.Kuralları ve başvuru formunu yayınlarım birazdan

7. Takım Kuralları

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YA DA 6.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz)

ben sayim listesini yayinliyorum simdi ,yarindan itibaren paylasimlara daha cok dikkat edilcek sende dinlen kaptanimmm
gitmeyin biyereeeeeeee gebertirim vallaaa bi sigara içim geliyommm....
Ben gitmem yâaaaa:d
Evet sorumlu olarak geldim .suresiz izin diye bisey yokmus :) ama erik izne ayrildi bana mesaj atmisti ben cuma gunu soylemeyi unuttum malesef simdi aciklama yaparim ben
evet kizlar ben g#dun gunboyunca evde yoktum aksamda canim SIKKINDI GIREMEDIM O YUZDEN SIMDIDEN OZUR diliyorum elimden geldigi kadar dikkat edecegim. yine eskisi k#gibi spor yarismalari yapalim daha etkili olcaktir insallah
Spor olursa yarismada olur:) gecen hafta sadece pasamla ben vardik iki kisilik listemi olur katilim lazim..:)
beng ece yatmadan once nescafe de ıctım..her gece alıskanlık yaptı bende napsamda kurtarsam sundan yaaa.

artık gerı gelın kızlar yanı boyle olöuyor.motıve hıc yok hele
Selulut desem kurtarirmisin kendini ben bu yasta koladan ne hale geldim acirsin yani.. Simdi ben geldim senin motive olman lazim bu sayede benim motive olup seni daha cok motive etmem lazim hersey sende bitiyo:d
He gitte gor anyayi konyayi 6yildir ilaclardan pacami kurtaramadim doktor=ilac oda bi ise yararmi dersen tamamen senle alakali ve tavsiye etmiyorum..
bu arada sucuk vede turşu yaptım kızlar mağl um arabistanda yaşayınca iş başa düştü
yufkayı bile kendimiz açıyoz
Sucugu nasil yaptin ya
bu arada oruç tutmaya devam ediyorum
Allah kabul etsin canim

***7. TAKIM 283. ETAP*** ETAP [/B]

pasam3405 (81.5
maviyesil1999 (68
anşaa (73.9/73/0,9/%1,21)
ecemavi (72.8
ananee (72.4
gerbera1987 (89.8
berenim2012 (85.5 izinli
vıdıvıdı (79.8

7. Takım Ortalaması: %

burdan kopyalayıp bildiriminizi eklemeye devam edin

Son düzenleme:
sizlere çene çalıyom diye yedikelrimi yazmayı unuttum
sabah kahvaltısında yediklerim
1-2 adet dokan krebi ekmek almaya üşendim allah var dok tuttu içine tuz peynir kattım tadı birşeye benzedi
2-1 adet badem
3-1 adet domates
4-5 biryerde ve yeşil çay içtim

öylen yemedim komsuya gittim 1 dilim kakaolu kek yedim incecik

akşam yediklerime gelince
1-4 yemek kaşıgı bulgur pilavı
2-4 yemek kaşıgı sebzeli mantar
3-bol yeşil salata havuçlu turplu yeşil sogan kıvırcıklı
4-bol yogur yarım kase
5-2 dilim inceccik çavdar ekmegi bu ekmen bizim ananenin kedisi degil çavdar dedikçe fırında her seferinde gülesim geliyor
6-2 dilim incecik kek yedim birazan sodamı içicem

aralarda 1 adet elmayla
1 adet cennet hurması yedim
kaçamaklarım kek oldu onalarada kaçamak dersen cumartesi yemege alıcem yeni evlileri bakalım
manüde tavuk suyuna kabak çorbası fırında köfteli patates pirinç pilavı salata tatlıda sütlü irmik tatlısı yapıcem hamur işide su böregi ve açma yapıcem kendim sadece salata çorba yemeyi düşünüyorum gerisi misafirlere kaçamakta az sütlü irmik tatlısı yerim bir dilim yarına kilomu bildirim bebeler ama eksilerdeyim onu bilin vucudumun şişi inmedi gitti bu hafta yürüseydim dahada veiridim ama yürüyüşe gidemedim sırtım tutuldu anca

Kizlar gorusemedigimiz sure boyunca sporumu cok guzel yaptim hastaydim havuza giremedim malesef ama fitness yaptim diyetime pek dikkat edemedim abartmadim ama dukan gibi olmadi malesef yemek yapasim olmuyo simdi cook uykum var bende cola icip yaticam birazdan bide liste duzeltmesi yapmam lazim onuda yapicamda berenim neden izne ayriliyo onu anlayamadim bide onu aciklarsaniz sevinirim:)

Hosgeldin:) insallah beraberce kilolardan kurtulcaz:)

Kizlar listeyi yayinladimmi :) olmadi birdaha atarim yarindan itibaren tarih sirasiyla sayimlar devam etsin kizlar

Eklentiler

• $screenshot_2012-10-23_2155.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
kızlar benim sayım günlerim değişmiş anladığım kadarıyla geçmişe dönik sayım yapayımmı benim sayım günüm hatırladığım kadarıyla 15 16 17 kasımdı

***7. TAKIM 283. ETAP*** ETAP [/COLOR][/B]

pasam3405 (81.5
maviyesil1999 (68
anşaa (73.9/73/0,9/%1,22)
ecemavi (72.8
ananee (72.4 /71.1/1.3/%1.8)
gerbera1987 (89.8
berenim2012 (85.5 izinli
vıdıvıdı (79.8

7. Takım Ortalaması: %

burdan kopyalayıp bildiriminizi eklemeye devam edin

benımde 2. gunum kızzzz....ben çok şişmiştim biraz rahatladım vallaaa darısı başınaa...

ganfedim kaptan alında saphira...ama suan izinde yerine yardımcı gerbera bakıyo...
saphira eski saphira tanidim canimbilgi icin ts
anlamadim ben bu pasam kedimi kopekmi tavsanmi anlayamadim
ben kendimi ozet geceyim
galiba ben oyle olmusum gecen sene izne ayrildim sonra donemedim ama ben biliyom ki 6 aydan sonra istek dahilinde tekrar katilabilirsin takima yanlis hatirlamiyorsamolmaz diyorsanizda sorun degil giderim

kurallari biliyomda degismis gibi geldi banakisiler degisince kurallarda degismistir diye dusundum:26:

Gerbera canim benim.. Maneviyatini guclu tutman cok yararli olcaktir sana ama insan yasaminda ölüm var olan bisey malesef bunu kabul etmen gerekir sabirli olmalisin gecicektir zamanla sen guclu ol rahmetlilere dua et aklini gonlunu ferah tut zamana birak ve sakin ol canim

tebrik ederim canım çok güzel vermişsin
teşekür edirim canım benım..
hoşgeldin aramıza
biri kahve biri kolaaa....
vayyyyy gene yenıldim arkadaş benım rakıp dişli çıktı.....
aman ya lafa tepeden girdim ne ayip bi gunaydin bile demeden .s.a kizlar candan gunaydinlar herkese
günaydın ganfedim...
Günadın kızlar

kilomu yazayım 80.0

canım kılonun yuzdesini alıp lısteye eklıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…