Selam herkese ben duzenli bir diyet ve duzenli bir spor yaparak basladim .daha onceden yapip cok birakmisligim oldu aslinda istedigim kiloyada ulastim ama geri aldim.simdi yavas yavas duzenli sekilde vermek istiyorum.4. gunum bitti yarin 5. gunum bu defa cok istekli sekilde kafamda bitirerek basladim herseyi. ve bunuda sizlerle paylasmak istiyorum umarim kabul edersiniz ..
hoşgeldin ganfedcim
sen eski üyesin ganfedcim kurallarımızı bilmiyor musun ? tekrar takıma girmek istiyorsun sanırım ama yarışmadan diskalifiye edildin
tamam canım durum anlaşıldı..
kurallar neden benimle var onu anlamış değilim hanımlar.bu kurallar benim için değil ki,bizler için,takımın var olması için,kuralları kendimiz koyuyoruz ve kendimiz mi uygulamıyoruz,tuhaf şey doğrusu! neyse burda olmaya çalışıcam mümkün olduğunca
Ben gitmem yâaaaa:dgitmeyin biyereeeeeeee gebertirim vallaaa bi sigara içim geliyommm....
Evet sorumlu olarak geldim .suresiz izin diye bisey yokmus :) ama erik izne ayrildi bana mesaj atmisti ben cuma gunu soylemeyi unuttum malesef simdi aciklama yaparim benyeşilerik gecen hafta süresiz izne ayrıldı diye yazılmışşş malum böle bi durum yok 1. soru nerde be erikçiğimiz....
2. soru ne cevap verilecekkkkkk.....3. soru gecen hafta listeyı kım hazırlamıştı kıneeeee
gerberaaaaa nerdesin yaaaa....
hiç yakışmıyo bu takıma bu iş yaaaa.....kızlaaaaarrr nerdesiniz yaaa
Spor olursa yarismada olur:) gecen hafta sadece pasamla ben vardik iki kisilik listemi olur katilim lazim..:)evet kizlar ben g#dun gunboyunca evde yoktum aksamda canim SIKKINDI GIREMEDIM O YUZDEN SIMDIDEN OZUR diliyorum elimden geldigi kadar dikkat edecegim. yine eskisi k#gibi spor yarismalari yapalim daha etkili olcaktir insallah
Selulut desem kurtarirmisin kendini ben bu yasta koladan ne hale geldim acirsin yani.. Simdi ben geldim senin motive olman lazim bu sayede benim motive olup seni daha cok motive etmem lazim hersey sende bitiyo:dbeng ece yatmadan once nescafe de ıctım..her gece alıskanlık yaptı bende napsamda kurtarsam sundan yaaa.
artık gerı gelın kızlar yanı boyle olöuyor.motıve hıc yok hele
He gitte gor anyayi konyayi 6yildir ilaclardan pacami kurtaramadim doktor=ilac oda bi ise yararmi dersen tamamen senle alakali ve tavsiye etmiyorum..cnm hiç bişey yapmak istemiyor bişi merakettim şu psikologların verdiği ilaçlar kilo aldırırmı iştah açarakmı kiloya sebep olur yoksa kortizon gibi kilo yapıcı bir madde mi var kesin karar verdim psikoloğa gitmeye kafayı yicem
Sucugu nasil yaptin yabu arada sucuk vede turşu yaptım kızlar mağl um arabistanda yaşayınca iş başa düştü
yufkayı bile kendimiz açıyoz
Allah kabul etsin canimbu arada oruç tutmaya devam ediyorum
şaşmaz bende 05,30 kalkıyorum 06,15 evden çıkıyorum....:18:
kuzum nevde takımda ama izne ayrıldı bi süreliğine ipek var ama hala gelemedi o da beklıyoruz...ama ben geldiğine cok sevındim yaa....:a16:
Sen gecte yatiyosun nasil o uykuyla durabiliyosunki ansacim yahep beraber atıcaz ınşallah kılocuklarımızıı....
başınız saolsun canım...
canım kaptanımız mı davet etti...
H kabul etsin
olmaz olmaz korkma düşe kalka öğrenıcek annesi...ama dikketlı ol sen tabıkı elınden falan tututup yurutmeye calış sık sık....
Rakiben cumayi iple cekmekte bilmem anlatabildimmiii:dbenım rakıbemmmm ananem nerdeeeee yahu....
gerbaracım 5-6-7 kasımı ben saydım mesajları ama somra sayan olmadı sırasını herkeş neden takıp etmıyo kızlar lutfen duyarlı olalım biraz...
Basiniz sagolsun canim yaçok kötüyüm ben ya bi teyzemiz var annemle yaşıt sayılır annesi vefat etmiş şok oldum içim titriyor resmen
Hosgeldin :) insallah kurtulcaz:)hb arkadaslar yer bulmama cok sevindim insallah basarili bir birliktelik olur en kisa surede kilolardan kurtulmak dilegimle
Dogrumu anladim annen sizinle baban baska yerde ayirmissin ya onlariiii yaziktir :)kızlar babam gıdecegı onları bıraz gezdırdık hafta sonu uc gundur fecı kacırmıs durumdayım bu hafta benden kılo verme beklemeyın gecen haftakı durumu koruyayım yeter
:) su sevgi dolu gulucuklerden yapmak istiyorum suanda ama olmuyo:dgünaydın kızlar haftamız güzel geçer inşallaaahhh diyerekten tükkanı açıyoooorruuuummmm....
hafta sonum rezildi temızlık yaptım bol bol camaiır ütü derken ustüne bide kızmım hastaydı...koşturmacayla gecti anlıycağınız....
sabahtan beri dişim ağrıo ölüyom ağrısından o sebeple 5,30 da kalkmış bi hatun olarak daha da hiçbişey yiyemedim acımmmmmm
gene uğramaya calışıcamm gün içinde o anane gelirse onu biyere salmayın kızlar size emanet buralar öpüldünüz....
101,2
çok mu az kaldı ne
Tebrik ederim :) hizli gidiyosun ya dogru hatirladiysam 2haftada 5kilo olmus sirrin nedir yaa ve 9lara haftaya merhaba dersin kesin:)
hoşgeldin canım
izinli olmayacak mısın bu durumda?
Hayir kaptanim:) ben bi paylasim alanina erikle ilgili izne ayrildi diye duzeltiyim :)
Selam herkese ben duzenli bir diyet ve duzenli bir spor yaparak basladim .daha onceden yapip cok birakmisligim oldu aslinda istedigim kiloyada ulastim ama geri aldim.simdi yavas yavas duzenli sekilde vermek istiyorum.4. gunum bitti yarin 5. gunum bu defa cok istekli sekilde kafamda bitirerek basladim herseyi. ve bunuda sizlerle paylasmak istiyorum umarim kabul edersiniz ..
ben sayim listesini yayinliyorum simdi ,yarindan itibaren paylasimlara daha cok dikkat edilcek sende dinlen kaptanimmm
Ben gitmem yâaaaa:d
Evet sorumlu olarak geldim .suresiz izin diye bisey yokmus :) ama erik izne ayrildi bana mesaj atmisti ben cuma gunu soylemeyi unuttum malesef simdi aciklama yaparim ben
Spor olursa yarismada olur:) gecen hafta sadece pasamla ben vardik iki kisilik listemi olur katilim lazim..:)
Selulut desem kurtarirmisin kendini ben bu yasta koladan ne hale geldim acirsin yani.. Simdi ben geldim senin motive olman lazim bu sayede benim motive olup seni daha cok motive etmem lazim hersey sende bitiyo:d
He gitte gor anyayi konyayi 6yildir ilaclardan pacami kurtaramadim doktor=ilac oda bi ise yararmi dersen tamamen senle alakali ve tavsiye etmiyorum..
Sucugu nasil yaptin ya
Allah kabul etsin canim
şaşmaz bende 05,30 kalkıyorum 06,15 evden çıkıyorum....:18:
kuzum nevde takımda ama izne ayrıldı bi süreliğine ipek var ama hala gelemedi o da beklıyoruz...ama ben geldiğine cok sevındim yaa....:a16:
Sen gecte yatiyosun nasil o uykuyla durabiliyosunki ansacim ya
Rakiben cumayi iple cekmekte bilmem anlatabildimmiii:d
Basiniz sagolsun canim ya
Hosgeldin :) insallah kurtulcaz:)
Dogrumu anladim annen sizinle baban baska yerde ayirmissin ya onlariiii yaziktir :)
:) su sevgi dolu gulucuklerden yapmak istiyorum suanda ama olmuyo:d
Tebrik ederim :) hizli gidiyosun ya dogru hatirladiysam 2haftada 5kilo olmus sirrin nedir yaa ve 9lara haftaya merhaba dersin kesin:)
BAŞ SAĞLIĞI DİLEYENLERE TEŞEKKÜR EDERİM ÜZÜNTÜM HALA GEÇMİŞ DEĞİL ANNANEM VEFATINDA VE VEFATINDAN ÖNCE YAŞADIKLARIM GELİYOR SÜREKLİ TAM 41 GÜN HASTANE SÜRECİ SONRA DAHA KARIŞIK BİR SÜRÜ ŞEY İLK DEFA BU KADAR DELİRECEK GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ ŞU DOKTOR MESELESİNE GELİNCE YAŞADIKLARIMI UNUTAMIYORUM BU YÜZDEN AKLIMA SEVDİKLERİMİN ÖLECEKLERİ GELİYOR YANİ ANLATAMAM PSİKOLOJİM İYİCE BOZULDU EVDE TEK BAŞINA KALMAKTAN RAHATSIZ OLUYOR MESELA ANNEM YANIMDAYKEN DAHA RAHATIM NEREDE OLURSAM OLAYIM HEP ONUNLA BİRLİKTE ZAMAN GEÇİRMEK İSTİYORUM HERNEYSE RANDEVUM YARIN 13:45TEYDİ AMA SAMİ YUSUFUN BİR SÖZÜNÜ GÖRDÜM İNANÇ BAŞLADIĞINDA ENDİŞE BİTER BİR İKİ TESBİH VAR ONLARI SÜREKLİ ÇEKERSEM DÜZELEBİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM SÖZÜN KISASI PSİKOLOĞA GİTMEKTENDE CAYMIŞ DURUMDAYDIM BUGÜN NETE HİÇ GİREMEDİM KLAVYEM BOZUKTUMEĞERSE PİLİ BİTMİŞ KABLOSUZ BENİM MOUSE VE KLAVYE DE
saphira eski saphira tanidim canimbilgi icin tsbenımde 2. gunum kızzzz....ben çok şişmiştim biraz rahatladım vallaaa darısı başınaa...
ganfedim kaptan alında saphira...ama suan izinde yerine yardımcı gerbera bakıyo...
anlamadim ben bu pasam kedimi kopekmi tavsanmi anlayamadim:44::44::44:bende anlamadım bebem ya anlasam yazıcemde köpügümün gene astımı azdı habira hapşuruyorpek dadlu hapşuuryor üzüldügüm okadar iyi bakmama neden hasta oluyor paşanın keyfi yerinde oda hapsuruyor gene astım ilaçlarına başlıcez galiba öyle görünüyor kafesi steril ediyorum okadar ama yok kardeşim hastalık peşlerini bırakmıyor şimdi ablamın kızı evlenicem korkuyorum tek bırakmaya hiç ayrı kalmadım paşadan anca dogumlarımda ayrıldım rabbim yavrularıma uzun ömür versin işşallah birde bebekleri olsa ne olurdu
bunlar öpüşmekten ileri gidemediler malesef ya
ben kendimi ozet geceyimananee izne ayrılmış herhalde.ne zaman dönecekmiş bilgi vermedi mi?
yeşilerik zaten izinden yeni dönmüştü,sanırım tekrar dönmeyecek?
paşamda izinli,dönüş tarihi belli mi?
yeni üye diye ganfed i gördüm arkadaşlar?ganfed benim bildiğim ganfed se yeni üye değil ve paylaşım yapmama süresini aştığından diskalifiye olmuştu
ne oldu ne bitti bana özet geçer misiniz rica etsem,toparlamaya çalışıcam ortalığı
hoşgeldin ganfedcim
sen eski üyesin ganfedcim kurallarımızı bilmiyor musun ? tekrar takıma girmek istiyorsun sanırım ama yarışmadan diskalifiye edildin
tamam canım durum anlaşıldı..
kurallar neden benimle var onu anlamış değilim hanımlar.bu kurallar benim için değil ki,bizler için,takımın var olması için,kuralları kendimiz koyuyoruz ve kendimiz mi uygulamıyoruz,tuhaf şey doğrusu! neyse burda olmaya çalışıcam mümkün olduğunca
aman ya lafa tepeden girdim ne ayip bi gunaydin bile demeden .s.a kizlar candan gunaydinlar herkese
teşekür edirim canım benım..tebrik ederim canım çok güzel vermişsin
hoşgeldin aramızaSelam herkese ben duzenli bir diyet ve duzenli bir spor yaparak basladim .daha onceden yapip cok birakmisligim oldu aslinda istedigim kiloyada ulastim ama geri aldim.simdi yavas yavas duzenli sekilde vermek istiyorum.4. gunum bitti yarin 5. gunum bu defa cok istekli sekilde kafamda bitirerek basladim herseyi. ve bunuda sizlerle paylasmak istiyorum umarim kabul edersiniz ..
biri kahve biri kolaaa....Kizlar gorusemedigimiz sure boyunca sporumu cok guzel yaptim hastaydim havuza giremedim malesef ama fitness yaptim diyetime pek dikkat edemedim abartmadim ama dukan gibi olmadi malesef yemek yapasim olmuyo simdi cook uykum var bende cola icip yaticam birazdan bide liste duzeltmesi yapmam lazim onuda yapicamda berenim neden izne ayriliyo onu anlayamadim bide onu aciklarsaniz sevinirim:)
vayyyyy gene yenıldim arkadaş benım rakıp dişli çıktı.....***7. TAKIM 283. ETAP*** ETAP [/COLOR][/B]
pasam3405 (81.5
maviyesil1999 (68
anşaa (73.9/73/0,9/%1,22)
ecemavi (72.8
ananee (72.4 /71.1/1.3/%1.8)
gerbera1987 (89.8
berenim2012 (85.5 izinli
vıdıvıdı (79.8
7. Takım Ortalaması: %
burdan kopyalayıp bildiriminizi eklemeye devam edin
günaydın ganfedim...aman ya lafa tepeden girdim ne ayip bi gunaydin bile demeden .s.a kizlar candan gunaydinlar herkese
Günadın kızlar
kilomu yazayım 80.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?