canım bilmiyordum başınız sağolsun mekanı cennet olsunBAŞ SAĞLIĞI DİLEYENLERE TEŞEKKÜR EDERİM ÜZÜNTÜM HALA GEÇMİŞ DEĞİL ANNANEM VEFATINDA VE VEFATINDAN ÖNCE YAŞADIKLARIM GELİYOR SÜREKLİ TAM 41 GÜN HASTANE SÜRECİ SONRA DAHA KARIŞIK BİR SÜRÜ ŞEY İLK DEFA BU KADAR DELİRECEK GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ ŞU DOKTOR MESELESİNE GELİNCE YAŞADIKLARIMI UNUTAMIYORUM BU YÜZDEN AKLIMA SEVDİKLERİMİN ÖLECEKLERİ GELİYOR YANİ ANLATAMAM PSİKOLOJİM İYİCE BOZULDU EVDE TEK BAŞINA KALMAKTAN RAHATSIZ OLUYOR MESELA ANNEM YANIMDAYKEN DAHA RAHATIM NEREDE OLURSAM OLAYIM HEP ONUNLA BİRLİKTE ZAMAN GEÇİRMEK İSTİYORUM HERNEYSE RANDEVUM YARIN 13:45TEYDİ AMA SAMİ YUSUFUN BİR SÖZÜNÜ GÖRDÜM İNANÇ BAŞLADIĞINDA ENDİŞE BİTER BİR İKİ TESBİH VAR ONLARI SÜREKLİ ÇEKERSEM DÜZELEBİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM SÖZÜN KISASI PSİKOLOĞA GİTMEKTENDE CAYMIŞ DURUMDAYDIM BUGÜN NETE HİÇ GİREMEDİM KLAVYEM BOZUKTUMEĞERSE PİLİ BİTMİŞ KABLOSUZ BENİM MOUSE VE KLAVYE DE
tebrik ederim ananeem çok güzel vermişsin***7. TAKIM 283. ETAP*** ETAP [/COLOR][/B]
pasam3405 (81.5
maviyesil1999 (68
anşaa (73.9/73/0,9/%1,22)
ecemavi (72.8
ananee (72.4 /71.1/1.3/%1.8)
gerbera1987 (89.8
berenim2012 (85.5 izinli
vıdıvıdı (79.8
7. Takım Ortalaması: %
günaydın vıdıvıdıcım..kilo yazıp çıkmıyoruz,yüzdemizi bildirim listesine ekliyoruz,unuttun sanırımGünadın kızlar
kilomu yazayım 80.0
teşekkürler canımcanım bilmiyordum başınız sağolsun mekanı cennet olsun
tebrik ederim ananeem çok güzel vermişsin
günaydın vıdıvıdıcım..kilo yazıp çıkmıyoruz,yüzdemizi bildirim listesine ekliyoruz,unuttun sanırım
doğruGünaydın kardeş takımın kardeş üyeleriii
Listemizi kontrol eder misiniz?
***4. TAKIM 283. ETAP**
tubis87: ( 74.0 / 72.1 / 1.9 / %2.57)
tfneyll: ( 60.9 / 58.5 / 2.4 / %3.94)
pegasus07: (62 / 60.9 / 1.1 / %1.77)
zeburus: ( 76.9 /74.7 / 2.2 / %2.86)
topraks: ( 80.3 /79.2 / 1.1 / %1.37)
eftelya_blue: ( 66.0 / 65.8 / 0.2 / %0.30)
4. TAKIM ORTALAMASI: %2,14
***7. TAKIM 283. ETAP*** ETAP [/COLOR][/B]
pasam3405 (81.5
maviyesil1999 (68
anşaa (73.9/73/0,9/%1,22)
ecemavi (72.8
ananee (72.4 /71.1/1.3/%1.8)
gerbera1987 (89.8
berenim2012 (85.5 izinli
vıdıvıdı (79.8
7. Takım Ortalaması: %
burdan kopyalayıp bildiriminizi eklemeye devam edin
canım hata bende muhabbet kuşum varsaphira eski saphira tanidim canimbilgi icin ts
anlamadim ben bu pasam kedimi kopekmi tavsanmi anlayamadim
ben kendimi ozet geceyim
galiba ben oyle olmusum gecen sene izne ayrildim sonra donemedim ama ben biliyom ki 6 aydan sonra istek dahilinde tekrar katilabilirsin takima yanlis hatirlamiyorsamolmaz diyorsanizda sorun degil giderim
kurallari biliyomda degismis gibi geldi banakisiler degisince kurallarda degismistir diye dusundum:26:
terbiyesiz ne olucekGünadın kızlar
kilomu yazayım 80.0
sanada hayırlı cumalar gülüm nasıl oldun biraz daha iyisin işşallahgünaydın hanımlar hayırlı cumalar olsun hepimize
Günaydın kardeş takımın kardeş üyeleriii
Listemizi kontrol eder misiniz?
***4. TAKIM 283. ETAP**
tubis87: ( 74.0 / 72.1 / 1.9 / %2.57)
tfneyll: ( 60.9 / 58.5 / 2.4 / %3.94)
pegasus07: (62 / 60.9 / 1.1 / %1.77)
zeburus: ( 76.9 /74.7 / 2.2 / %2.86)
topraks: ( 80.3 /79.2 / 1.1 / %1.37)
eftelya_blue: ( 66.0 / 65.8 / 0.2 / %0.30)
4. TAKIM ORTALAMASI: %2,14
rabbim başka acılar vermesin gerbişçim sana faceden mesaj attım neden dönmedin
şimid ben eklemeyi bilmiyor malesef size zahmet ekleyin vallahi okadar antiraman yaptım olmadı malesef kilo bildiriminde bulunsammı bulunmasammı acaba bilemedim şimdi şimdi wc çıkamadım tam anlamıyla bekledim durdum ne gelen var ne giden
80,700 geliyorum nedense anlamadıgım kaçamak yapmayınca neden eksileri göremiyorumeşimle konuştum dediki dukanda suyu atıyorsun dukanı bıraktın vucut suyu geri geldi aman saglık olsun çok şükür verdimya geçen haftada 81.500 degildim sabah tartıldım 81 kilo 900 geliyordum keşke ozaman dogru yazılsaydı kilom şimdi belkim listeyi gramla kaçırdım
canım hata bende muhabbet kuşum varoglum 19 aylık kızım 7 aylık bilmiyorum anlatabildimmi
terbiyesiz ne olucekwc çıkısaydım sen görürüdün beni kaç gündür çıkamıyorum ya internette birşey okdum onu yapıcem sarımsak bir diş eziyosun ballı ılık su içiyormuşsun aç karnına hoppa wcye kokusunu ne yaparız buldum eşimede yedirim sarımsaklı birşey olur biter
sanada hayırlı cumalar gülüm nasıl oldun biraz daha iyisin işşallah
senin sonunu hiç iyi görmüyorum tubişim maşşallah kilo verme kampı gibisiniz ne her hafta maşşallahınız var kız bende gizlice giremde neler yaptıgınızı bakam yoksa sen beni yorma sen anlat nasıl veriyosunuz
rabbim başka acılar vermesin gerbişçim sana faceden mesaj attım neden dönmedinagaç oldum okadar cevap vericem diye
kızlar daha kahvaltı yapmadım ne yesem diye kara kara düşünüyorum yedikelrimi toplu akşam yazarım
bu arada bimden kepekli makarna gelmiş hatunlar 5 paket aldım yemek için artık sevinçle makarna yiyebiliirm
sağol canım bugün daha iyiyim de bu sefer kızım başladı burnunu çekiştirmeye,ballı tarçınlı ıhlamur içirdim,kahvaltısını da güzel yedi ama ilaçsız toparlanamayacak galiba
kız aylar oldu öğren gari şu hesaplamayı
bime kepekli makarna mı gelmiş?alırım ben de belki gerçi byazıyla kepeklisi arasında kalori farkı yokmuş canım haberin olsun
5 paket aldım yaw hiç birşei özlemedim makarnayı özledigim kadar unuttum şimdi bir diyetisyen demişti tvde ondan aldım bebem az haşlarım içine dereotu tavuk eti yogurt nasıl ama
5 paket aldım yaw hiç birşei özlemedim makarnayı özledigim kadar unuttum şimdi bir diyetisyen demişti tvde ondan aldım bebem az haşlarım içine dereotu tavuk eti yogurt nasıl ama
canım bence tavuk koyma.karbonhidratla proteini karıştırmayın diyorlar,senin tarzın diyetlerde..mesela montignac diyetinde de öyledir..yani makarnayı sebzeyle,domates sosuyla fian ye mesela,mümkün olduğu kadar yağsız olarak..tavuk,yoğurt,peynir yeme yanında..bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?